Около 300 000 българи употребяват наркотици, 30% от учениците са посягали към дрога

Има отлив от хероин и кокаин за сметка на новите синтетични вещества, базирани на псевдоефедрин, за които все още няма добре разработени и утвърдени методики за лечение, каза Желяз Турлаков

Обратно в новината

Коментари - Около 300 000 българи употребяват наркотици, 30% от учениците са посягали към дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чувате ли? Вече от посолството ни казват колко са наркозависимите у нас.. Не можем дори тях да преброим! А камо ли да се някаква борба с разпространението. Държавността е умряла! само продажници, дори не могат да се разберат кой да открадне повече. Пазете децата си, защото няма на кой друг да разчитате.

Много интересно в България всеки десети се друса, всеки трети шофьор шофира надрусан а никой не произвежда, не внася и не разпространява наркотици! Всъщност имаше един единствен Брендо и той емигрира в Украйна.

Тази игла как застришително е сложена. 99% от тези в статистиката пафкат трева макс.

А пушещите марихуана някой слага ли ги в сметката?

Наркодилърите трябва да поемат и фармацията. Вече ще бъде по-лесно да си купиш дрога отколкото лекарства (антибиотик). Явно наркотиците се ползват с преференция в милата ни демократична страна.

"Държавния департамент на САЩ се посочва цифрата от 300 000 души в България, които употребяват различни психоактивни вещества" Брей.....имат репорт за БГ пък за США няма такъв :)

Има, как да няма! 46,8 милиона души употребяват наркотици в САЩ. Това са 16,7% от американците.

Във всяко училище си има ученици-дилъри. Учителите знаят, директорите знаят, децата знаят, родителите знаят, МВР може да разбере супер лесно ама не иска и така. Както в цял свят, лъвският пай от печалбата отива във висши политици. Толкова. Който разбрал .....разбрал.

Всичко е бизнес! и живота на децата ни е бизнес!!

ТАКА Е!! ПРИ СОЦИАЛИЗМА НЕ ЗНАЕХМЕ КАКВО Е ДРОГА!!! УНИЩОЖИХА НИ ЗА 35 ГОДИНИ!!! „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

взето, прав сте. Ако и с Русия леко да бъркате. Всъщност русофилията е диагноза и част от проблема на клетата ни страна.

Излиза информация от САЩ, за ползване на дрога у нас и въпреки, че не вярвате на САЩ вие вярвате на инфромацията им и обвинявате, че обществото ни е пропаднало след комунизма ( предполагам имате предвид, отдалечаване от ценностите на русия и доближаване до тези на ЕС) и това е причина за широката употреба на наркотици у нас. Но как, след като твърдите, че 90% от населението поддържа русия, т.е не е пропаднало, как така има толкова широка употреба на наркотици у нас? Ако 90% от населението има висока ценностна система, то България би била рай на земята.

ОТИ ИМАШЕ ЦЕНЗУРИРАНИ МЕДИИ 3 ВЕСТНИКА,5 СПИСАНИЯ,5 РАДИОСТАНЦИИ И ДВЕ ТЕЛИВИЗИОННИ ПРОГРАМИ А ЧАВЕТАТА НА ШУМКАРИТЕ ПЛЮЩЯХА КАТО НЕВИДЕЛИ.... ВКЛ ТЕЗИ КОИТО УЧЕХА ЗАД ГРАНИЦА......А СЛЕД 1989 ТОЧНО ТЕЗИ ДС МАНДРАДЖИИ СЪЗДАДОХА КАНЛИТЕ,ДОСТАВКАТА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ДРОГА В БЪЛГАРИЯ. ПИТАЙ ПАРТИЙНИЯТ ЧЛЕН НА БКП АГЕНТА БУДА.......???

До кога държавата ще се прави че не вижда тези 300000 и "хората" които печелят от зависимостта на тези 300000 и които влагат ресурси във въвличането на още деца там?

Докато са на власт ДС ченгетата и техните копелета. Лустрация трябва на тая държава