Около 10 млн. лв. отиват за борба със свлачищата (снимки)

Премиерът Борисов, придружаван от министри, инспектира възстановителната работа в Искърското дефиле

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички борци да ходят да се Борят със свлачищата. Борбата е е жестока.

Тиквата си е Тиква ! Няма да споменавам майка му , тя си проклиня за раждането в гроба !

Няма бивш комунист-той си остава такъв и с действията си след 30 години.

А за чекмеджето колко? Този на снимката дебел, прост чичко е главатарят на Ганювците, хахахахаха

Професора каза,че цялата работа струва не повече от 400 хил. лв.

Най добре да ги даде на полицаите да го пазят от камъните

От тях, 9,5 милиона щевлязат в джоба на Борисов!

Невероятни неща прави пиара и самохвалството на един луд крадец.Всичко се представя едва ли не , че е повече от розово, а всъщтност втая държава нищо не е наред и се краде , като за последно.Ама с тоя прост народ му е лесно.Лъже, краде, после скечове по тв и фейса и всичко е наред.

Баце как гледа, има вид на нас...рал се от страх пенсионер! Мил му е животецът на Вожда! Затова ходеше да се крие навремето под леглото в Правителствена! А през лятото обикаляше по балканите да си оборудва землянки, за всеки случай! Ама как ще стигне до тях, ако пътят се срути?

КАКВО СТАНА С ОТГОВОРНОСТТА НА НАНКОВ ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ СВОГЕ???? ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕ И ДА ПИШЕ ОБИКАЛЯ ,КАТО ГЛАДНА НЕВЕСТУЛКА СВЛАЧИЩА И СРУТИЩА!!! ДА ЛИ ПЪК НЕ ДАВА ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА ОТ КЪДЕ ПО КОЛКО ДА СЕ ЗАБЪРШЕ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО???? АВРАМОВА,СЕДИШ НА БУРЕ С БАРУТ И ТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГРЪМНЕ ,НО НАНКОВ ЩЕ Е НА ЗАВЕТ,ТИ ЩЕ ГО ОТНАСЯШ.

Е тя нали за това е поставена там? За бушон! Иначе като седмоточкова калинка какво ли разбира от строежи, пътища и магистрали и от ръководене на министерство и прочие! То не че Тиквата разбира, ама го докарва от дуене и дървене!

три за свлачища СЕДЕМ ЗА МУТРАТА

По-скоро, половин милион за свлачищата, 9,5 милиона за шкафчето. Не можах да разбера как разбра Бай Хой или Суджук, че цената ще е 10 милиона?

Работа, работа, работа!

и си определи 10 млн,хонорар за инженерния съвет.

Тука 10, тамо 20, Боко радздава парите които не е изкарал. Вади ги от заем. Скоро данъците ще хвръкнат за да пълнят....чекмеджето. и каквото остане - да обтлужват заеми.

отиват в чемеджето ти, гад мръсна!

4 камиона 2 багера = 10 мил....?! 100 мургави работника по 50 лева на ден 10 дена = 10 мил Тоя Боко е от онова у-ще 2+2=8

Хоп пръдльото от Банкя пак ще тананика : камъните падат от небето, с евро се пълни чекмеджето.

Да,да,да...Милионите отиват,ама в шкафчето на Борисов...А за свлачището не се знае...А колкото и да са,всичко ще е направено супер некадърно...Гарантирано от ГЕРБ...

След като инспектира порсдното свлачище,премиера -идиот си задели още 10 млн за свои лични нужди от данъците на народа.

Това което могат най-добре лицата от герП - ЯКО ДА СР КРАДЕ!!!

КОНТРОЛИРАМЕ ВСЕЛЕНА,ВРЕМЕ, ПРОСТРАНСТВО И ПАНДЕМИИ НО КРИПТО АГ, ПАНАМА ГЕЙТ И ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ ПРОСПАХМЕ ЩОТО СЪС Р-ТИЙП НА 69 СЕ ВЪРТЯХМЕ БОСТАНОПУЛИС ИПКОРПОРЕЙПЕД АД

На този път, замо че преди срутището, през 1923г. за мятали комунистите от скалите за да отърват държавицата от паразитите. Има паметник с петолъчка, но е много високо на скалите, точно на мястото където са мятали червената чума и за това не е разрушен. Дано следвашия път комунистическия паметник заедно със скалите се сурне на пътя. Смърт на комунизма.

иди се метни и ти....да споделиш приятното усещане

Този само погребален агент не е бил!

неговият генерал Мутрофчийски беше!

Бочко ни показва с пръстче къде е спукана скалата!!!!!!!!!!!!!ХА, ХА, ХА,............

Мутри вън!

А в Смолян какво правим? Усвоихме 4, 5 милиона за обходен временен и вече разрушен път, а камъните са още на пътя вече има няма 2 години.

В Елисейна, където е срутището комунистите оставиха цъкаща екологична бомба. Огромно хвосто хранилище с стотици хиляди томове отровен отпадък от обогатителната фабрика, както и десетки хиляди кубици супер отровни арсенови съединения. Едва през 2018г. великият български държавник г-н Бойко Борисов задели сто милиона за рекултивиране на хвосто хранилището с отровите. Смърт на комунизма.

Глупак.

Ще си призная, но само веднъж и никога повече. Бях член на БКП и секретар на ППО, защото такива бяха времената. Знам, че това е срам за паметта на дядо ми, но тогава така трябваше.

Дядо е изтрепал и изклал толкова много комуняги, че да стана член на БКП дори и да исках е немислимо. За да си комуняга задължително ли е да си прост и тъп като галош? Какъвто и ник да си сложи комунягата, то комунистическото невежство си личи отдалече.

Гузен негонен бяга!

Тия времена, да си в борда на някоя от тези фирми на които ББ така щедро раздава поръчки за десетки милиони без търгове или прозрачност. Няма значение, държавна/общинска/частна оставаш под пари, месечната заплата 10-20к дори не я броиш за доход!

А това не е ли точно комунистическо?

Точно по комунистически е защото е написано от тъп, прост и безпросветен комуняга. Комуниста си личи отдалеч, дори и да си сложи псевдоним "Ото Скорцени". Смърт на комунизма.

Питах един познат австриец, дали Курц обикаля с джипка свлачищата. Доста време трябваше да му обясня какво имам предвид. Та, в Австрия не строят по герберски и канцлерът има по-важни дела. Освен това е и добре възпитан.

Канцлерът Курц и великият български държавник г-н Бойко Борисов са добри приятели. Исках да кажа, че и двамата са добре възпитани и сърцати патриоти.

Хапа, хапа си забравил да си пийнеш!!!

Борисов бил възпитан ??? И патриот ??? Ти от гората ли си хванат ?

Като си пуснат телевизора на хората им прави впечатление, че ГЕРБ казват "ние направихме това и това, ние построихме това и това" а комунистите казват "ние ЩЕ....". За 130 годишна история комунистите не построиха и не създадоха нищо. Само крадяха, убиваха, безчинстваха и държаха българският народ в тотална мизерия. Смърт на комунизма.

Не, не съм чула някой да казва „ние". Има само Един БББуда, който казва само „АЗ!" - Аз отпуснах, Аз разреших, Аз соговорих, Аз открих, Аз закрих, Аз дадох, Аз построих, Аз прокарах, Аз ремонтирах, Аз укрепих...!

Това е колосална по обем работа извършена само за няколко дни. Явно е работено денонощно. Поклон до земи пред строителите и денонощният им труд в нечовешко време. Още веднъж, дълбок поклон.

След малко го вадя да се изпърдиш.

Точно там дядо с 90 войника е разбил цялата шумкарска банда наречена "2ра софийска народноосвободителна бригада" с численост над 500 шумкарина. Гепнал е и е ликвидирал на място Владо Тричков, Лиляна Динитрова, Дичо Петров, Франк Томпсън и други комунистически величия. Дядо е воювал и с югославските комунисти рамо до рамо с Ото Скорцени.

Може ли толкова да си тъп и елементарен.Бойко се безпокои за свлачището ,а ти ми говориш за партизани и джандари ,за Ото Скорцени който не е стъпвал е Югославия.Томпсън не е бил комунист ,а англичанин включил се в партизанското движение срещу нацизма и фашизма.

Ото Скорцени - операция "Ход на коня" ликвидирала шумкарите в Югославия а Тито едвам спасил задникът с бягство. Български войскови части също са участвали. Ото Скоецени с 9 /девет/ войнока от дивизията Топенкорпф /Мъртвешка глава/ превзема Белград и кметът му предава управлението на града. Подкрепа получава от войсковата част на дядо ми.

Престъпника отново е в кадър без каска маска и мозък

При комунистите там дори нямаше път. Добре, че дойде Бойко за да изгради път в този забравен от Бога и от хората край.

Пишеш само глупости днес ! Този път беше връзката на София със Северозападна България , преди да се направи магистралата през Ботевград ! Този път го има на карта от 1870 година , а вероятно е бил от много повече години !

Толкова е умен, начетен, знаеш че ми се иска да го дадат под наем поне за една седмица на някой друг народ в ЕС. Нека и те да му се порадват.

Това е може би най-добре изграденият път в цялата държава. Малко по надолу преди Лъкатник има една много богоугодна кръчма с много добър готвач, сериозно меню и богат избор от напитки. А по нагоре на върхът на паланината има едно селце като излязло от приказките. Дружево се нарича.

Ако комунистите бяха на валст пътя щеше да е затворен поне до лятото а парите откраднати.

За комунистите от ГЕРБ казваш нали

Важното е че мерките и маските са паднали! Остава и да го обявят официално на раята

Само като го зърна и отсече: "Единственият шанс да се предотврати подобно нещо, е да отрежем с 45 градуса наклон..."!!! Инженер и 1/2

идат избори и се размърдаха от зимната летаргия изненадващо, е че нищо не е казал за г-н Радев?! А можело е оня урунгел от дай България да изкара седерасти и бойци малко да помятат камичета.

Питах един познат австриец, дали Курц обикаля с джипка свлачищата. Доста време трябваше да му обясня какво имам предвид. Та, в Австрия не строя по герберски и канцлерът има по-важни дела. Освен това е и добре възпитан.

Активистине на ГЕРБ се събират в хотел "Амстердам" в София да правят оргии герберите, ето там отиват част от ограбените пари на населението,докато пенсионери и бедни българи студуват и гладуват! А в Перник са си направили нацистки концлагер за мъчения с вашите пари!

Инспектор БюБю в акция.

Ако не Гласувате ...избирате ГЕРБ ! Ако не Гласувате за БСП...помагате на ГЕРБ за 15 ти път да ви мачка още 4 години. Гласувате за малка партия...отнемате шанса на БСП да махне ГЕРБ ! .... 500 Хил. Мъртви души от 11 години гласуват по Команда от ГЕРБ ! ГЕРБ започват броенето от 500 хиляди нагоре ! Който мрази ГЕРБ,гласува веднъж за БСП . След ГЕРБ...нормалност.

Повтаряй, но няма да ям конски фашкии, за да не ям кравешки. БСП предлагат такива кандидати за народни представители, че нямат никакъв шанс да ги подкрепя. Шуробаджанашка партия си беше и такава си остана. Очаквах "новите" да променят нещо, но крушката не пада по-далече от крушата. Ще правим избори докато се появят нормални партии или докато приемат мажоритарна система!

Повръ..ща ми се само като прочета за СТРОИТЕЛЯ.МАШИНИСЧЕТО..РАЗБИРАЧА ПО ВСИЧКО ЛОГИЯ ,ЧЕ ПАК СЕ Е ИСР....ЛННА МЕТЕНЕТО ПАК НЕПОДГОТВЕН

Мутрaтa oтнoвo нa прeдизбoрнa eкcкурзия! Прирoдaтa нa Бългaрия нe e "тaкaвa", тя нe e cрутищe. Вaшaтa гoрдocт пътищa, oбeкти c нaливaнe нa acфaлт eдoвeдoхa Бългaрия в тoтaлнo cрутищe! Ocтaвкa, cъд, зaтвoр и пълнa кoнфиcкaция!

*Платена" предизборна екскурзия. С джипката, с охраната, с кетъринга, всичко от нашите пари.

Откриха с фанфари рециклирани вагони. Представят се като нови. Но не са. И са опасни

Ще повярвам в демокрацията когато този прост, нагъл селтак бъде вкаран за дълго, ама мноооого дълго в ЦСЗ!

Гледам че Идолът на простите пак е забавлявал електората си.