Около 1 милион лева струва компенсирането на стопаните с евтаназирани животни

Около 75 процента от тези пари ще бъдат възстановени от Европейската комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос: помощта "де минимис" не можеше ли да я напишете на БЪЛГАРСКИ? Кви са тези еврогейски термини?

Дир-а, престанете с тази цензура!!!

Хайде сега ще се пазарим ли? Оплескахте всичко и ще се опъвате за всяка стотинка в повече! А останалите средства са разпределени предварително.

Престъпник-Порожанов, тук не става дума за парите! Знаем как бяхте натрупали милиони в КТБ! Тук става дума, че целенасочено унищожавате животновъдството от години! Става дума, че унищожавате поминъка на хората в тези краища! Да сте чували друга държава така поголомно да унищожава животните си?! То не бяха пилета, после свине, после говеда, сега овце и кози ... И кого лъжете, Байно? Продажни копелдаци сте и нищо повече! Алчността ви е залепила и капчица съвест не ви е останала. Бог да пази България от евтаназията, която й прилагате!

БРАВО! А на варварите, облечени във власт ще им кажа само едно: "Сребролюбието отнема живота на завладените от него." /Притчи 1:19/

Такава инквизиция спрямо животните и българите никой не си е позволявал.Сегашните са ,,уникат,,

Ама колкото си щете вълна горете ... Тия двамата - и Порожанов и Цветан Димитров са дърти хиени в МЗХ. Ако са успели да се сдушат - спукана ви е работата. Никой няма да си подаде оставака от тях ... Ще ги хванете за Шлиферо!!!

Моля,40лв. ли?Кой може да си купи за тази цена овца или яре.Вие къде живеете бе говеда ? 40лв.?Пак подигравка. Вие ще бъдете съдени ,какви са тези т.н. ветеринари?Та това са си просто едни цигани на които сте подхвърлили жълти стотинки, за да ви вършат мръсните дела. Вие сте чисти,не сте си оцапали ръцете,а съвестта ви къде е ,тя просто я няма при вас.

Един милион дава държавата за 4000животни,е как по 40лв.КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ . КТБ,ЧЕЗ,СЕГА И ЛЕТИЩЕТО ЩЕ ХАРИЖАТ,КАК ПЪК НЕ ЗАСИТИХА.

Ами ще струва ... като се осрахте яко, сега ще трябва да платите, за да запушите устите на хората. Лошото е, че ще го направите с нашите пари ............. А колко по-лесно щеше да бъде животните да се затворят по оборите и да се хранят с фураж един месец, тогава щеше да се види къде има болни и да се избият само тези стада, а не всички както сега ... ама ГЕРБер акъл има ли ? То само ламтене за пари ви е в главите!

А вие колко милиона ни струвате крадци прости?Какви сте вие?Убийци не само на животни,вие сте убийци и на хората с тези ниски доходи.

Никаква чума няма,не се лъжете да им вярвате на Продажните Политици,и починените им институции,които ще докарат народа по селата до просешка тояга,по нареждане на господарите им отвът океяна,плана Ран-ЪТ,върви със пълна сила,които гласи -Геноцид над Българският народ,и Българите да изчезнат като нация,и на тяхно място да се заселят господарите им отвът океяна,имайки предвид,каква хубава природа имаме,и какъв хубав климат,няма тайфуни орагани,и други бедствия които ги сполита Хамериканците,Плана Ран-ЪТ,тръгва още през управлението на Иван Костов,и Бойко Борисов трябва да го добърши започнатото,иначе лошо му се пише на него и семейството му,и затова той е решил да съсипе цял Народ,отколкото себеси,нещо подобно но във опратна ситуация със думите на ДЯКОН ЛЕВСКИ!!Благодаря за вниманието!!

И аз съм на твойто мнение.Иначе друго обяснение няма за ГЕНОЦИДА КЪМ ХОРА И ЖИВОТНИ.НА СЕЛЯНИНА МУ УНИЩОЖИ ЖИВОТНИТЕ,И ТОЙ Е ,,жив умрял,,и без това всичко се обезлюди

И кой не си е свършил работата? По чия вина това беше причинено на животновъдите и на останалите хора в държавата?

PEYTSCH

Да пукнете дано от тази лакомия...и да хвърлите парите на ало-измамниците...

"Около 1 милион лева ще струва компенсирането на стопаните с евтаназираните заради чумата дребни преживни животни, съобщи пред журналисти в МС министърът на земеделието Румен Порожанов." Господа управляващи, ето сега е момента да поискате от Европейския съюз компенсации за понесените щети от България, а не само да се цункате като някакви........(не е прилично да пиша какви)!

Какво е за Държавата Един Милион,спрямо Богатството на Бойко Борисов от 4млд лева,и за Островите му и именията му да не говорим,само на Щеркаму Бугатито е за 3млн евро.За какво Говорим а Герберасти Соросоидни платени измекяри,които манипулирате народа колко добре сме били а,и как ни мързяло да работим а???Е не сме като вас продажници,да работим във полза на Америка приятели на България частни фондации а?

На кого му струва, кой ги дава тези пари - все хората от данъци... ма били еврофондове, а тях кой ги създава. Само схеми.

Точно така! А сега кажете колко от тези пари ще откраднете в комбина с близките до ГЕРБ големи ферми, като онзи от вчера, който се радваше, че му избили животните. Същият си купи апартамент с парите от предишната такава акция, след като раздели "печалбата" с раздаващите фонда! Избихте напълно ненужно хиляди животинки и съсипахте дребните фермери, психически и финансово, за да присвоите едни пари! На всички вече стана ясна далаверата ви! Народът няма да ви прости тази изродщина!

ти той тя ние ви е те - всички плащаме кон за кокошка, драги сънародници! Коза на цената на слон! 330 лв! дано да се задавят! дано и тях да ги хване чума или друго!

АЗ ДА ВЗЕМА ДА ЗАРАЗЯ НЯКОЛКО ОВЦЕ - ПОСЛЕ НА ПЕЧАЛБА ТАКА! ТВА Е НЕКВА СХЕМА!

ДА ИЗЛЕЗЕ БОКО ДА ОБЯСНИ ЗА КВО ПЛАЩАМЕ ЗАСТРАХОВКИ? ДА ГИ ЗАКРИВАТ ЗАСТРАХОВААТЕЛИТЕ БЕ! КАТО СТАНЕ НЕЩО - ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ И НИ ДАВА 150% ОТ ЗАГУБИТЕ!

Предполагам, че местните знаят кой прекарва животни контрабанда. На него да се сърдят. Щом не са направили нищо, сега поне да го намерят и линч.

гербаджийска страхлива, уплашихте се от некви затънтени селтаци! дайте да им скочим всичките на тия мишки бе! 330 лв на овца! Кощунство! Ми тя тая държава ще фалира така бе! Отидете да продадете овца за тая сума , измекяри! За нея ще ви продам почти 2 овци!

327 лева за овца или коза е огромна сума! Пазарната цена е 150 лева за овца и 70 лева за коза.

Който не вярва да провери в нета.

Освен за избитата овца хората трябва да бъдат обещетени за пропуснати ползи за следващите 2г защото не могат да гледат други животни в стопанствата си за този период.

Хващай се, какво чакаш? Това е егати далаверата ...

Един мильон се изяжда Един мильон се изпива сал споменът остава! А спомченът от среднощните полицейски акции, да вадят хората сънени от леглата им, д ги наобикалят разни в бели гащирезони ще остане докато са живи. Пожара порожанов да си ходи! Не щем повече догановски мекерета.

НИТО СТОТИНКА за тези цървуляци, защо са купували евтини, заразени животни?!?!?!

Тролче, скривай се, не цапай нета с глупости

Глупак!