Охраняват областния управител на София след заплахи заради Паметника на съветската армия

Тя не е искала да се знае, че е под постоянната опека на полицаи, тъй като се е страхувала за семейството си

Обратно в новината

Коментари - Охраняват областния управител на София след заплахи заради Паметника на съветската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен МОЧА е нещо от миналото, пазено от милиционери до 1990 , защо го пазеха в миналото? Просто да го реставрират и в музея на соц. изкуство…ако не в забвение. Весели празници и по-малко злоба

За фашизма от Запада!!

Каквото почукало,такова се обадило.Затвор ,а не охрана за тази прос.кубана ли.сица.Продажницата е за харема на някой евнух.

УНИЩОЖАВА се държавна собственост като се пръскат молиони, без надлежно оформени документи и Главният Прокурор мълчи. Така утре могат да съборят и Народното събрание!

А така - престъпниците ги изкарваме жертви! Колко познато

Той господ я е наказал - вижте само какъв урод е.

"Защо така бе Миме?"

няма да ви стигнат копите да орранявате всичките си подлоги и предатели курво гнусна - ще те намерим и теб и змииското ти семейство !!!

Тия що я охраняват пък тая? Да не би мъжко присъствие да и липсва?

ама коя е тая бре. аз даже в нета не мога да я намеря. Тодева. Дайте някакво инфо на кой и какви неща е правила как и по какви заслуги е стигнала до заместник управител.

Едва ли щея опазят фашиската мърша няма да липсва на никои голям кеф

бсп все с държавни пари възстановява, не ще да даде от субсидията си, както стана с летящата чиния на връх Х. Димитър (бузлуджа)

Охрана за фашистката областна барака

Ако си беше свършила работата морално и честно, нямаше да има нужда от охрана. За всичко плаща бедния Българин, а не богатия.

Къде живее госпожата, някой знае ли???

Да си каже адреса, ние ще я пазим от глупостта й. Тази без съд е за затвор. Че и не искала да се знае, че я е страх. А да си плати сама охраната и Паметника не иска ли? Какво са 20 милиона?

Покажете коледната торта на ППДБ варвари,фашисти,торта украсена с човешки крайници главичката на дете просто нямам думи и тази иска охрана

Когато искаш да те слушат и изпълняват прищевките ти назначаваш жена или " хамстер".

Решението не не нейно,но тя го пусна в действие и за това ще си плати. Справка - Бакърджиев! Бог забавя,но не забравя!

а бе... на мястото на тая няма да си взема охрана ами ще търча на екзорсист, че що клетви отнесе....

кой нормален човек ще си цапа ръцете с тоя дръгел.

Смръдливата комуноидна пасмина предколедно пак повръща тук,че трЕбет копейки за празника-последния ви празник мръсни предатели а следващия ще го гледате отгоре ако Луцифер ви позволи

нещо не разбрах... в категорията "комуноидна пасмина" не попадат ли всъщност Терзиев и Тодева?

мммдаааа, в едни други времена тази жена може би щеше да е надзирател в концлагер

За нищо не става, освен за папагал.

Кой малоумник назначи тази куха калинка и абсолютна кукувица, която не може да вдене, че унищожава 20 милиона на своя глава и сега трябва да ги възстанови!!!

Нему да му се плашиш Вярке, в нащу крило на сливенския ща опазим мноо убаво, да знаш, сяка нощим щи ти правим "мечка", а сахбалям ша та лекувами с дървото !!!

Защо ще харчим пари за охрана на тоя грозе и продажен тъп боклук ?!? Нека се окъпе в народаната любов травестита му шибан!!!

Скоро вас ще къпем в народната любов мръсни долни отрепки от миналото,дано избутате зимата,че ако след това ви няма няма да е интересно.Тая червена плесен винаги са били крадци и терористи защото са най-долната прослойка на народа

Тоя па я се кротни малко бе ти себе си не можеш да изкъпеш ама вой наддаваш. Жалък евро-гейтак. Аналните ти напъни си ги носи на бай-Дън и пътьом цуни канадеца по анUса

Сбогом МОЧА.

Що се съгласи на тая простотия кат хем имаш семейство хем си и офца

МОЧА за скраб в пещите на Перник!

малоумен безродник

Нашата родина мръсна подлого е БЪЛГАРИЯ а твоята като е русия чамадан и на вакзала гад червена-иначе Белене ви очаква-понял?

Не! От идиоти като тебе!

За какво я пазят ??? От народната любов ли????

Не! От идиоти като тебе!

Що бе, пикльо ? Страх те е от народната любов ли бе ?

Скоро ще усетите лИбеФта на такива "пикльовци: посран дъртак.....съвсем скоро ще ви скроим шапката

Шапки щял да скривява, нежели имаш глава проста издънка

То родната полиция е такава сериозна охрана че направо... Ама каквато охраната, такава и охраняваната...

"От два дни Тодева е постоянно съпровождана от двама полицаи. Служители на реда пазят и дома ѝ. Тя не е искала да се знае, че е с назначена охрана, тъй като се е страхувала за семейството си." Назначете охрана и за плевню, пасито, ивчо минджев, тагаренко, плъха... Няма да ви стигне полицията бе.

Колкото и да я охраняват, няма да я опазят. Възмездието идва и това не са празни приказки.

Възмездието идва,явно си разбрал какво ви готвим на цялата пета колона по списъчето на миротворец-всинца сте в кюпа подлоги,няма да има "ама аз не бях такъв"

Ко стаа, бе? Не я ли охранихте тази скумрия? Тя съвсем са скукунджосала.

докъде я докарахме бате - тази "скумрия" я пазят от народната любов? Май любовта трябваше да е в кавички, а?

И тая се прави на ущипана мома

Нещастница !! Да си плати от собствения джоб да я охраняват мутрите . Боко ще я уреди . Нали той е шефа. Колко са жалки народните предатели!!! И в качеството на каква ,по закон ,ще бъде охранявана на наш гръб и пари???

Първо да върне 20 милиона, които унищожи, после да си плати охтаната и после в затвор. Кой й каза, че този паметник го е строил дядо й и може да го реже когато реши? Тези пари ги е платил българския народ. Кога го питаха са съдбата на Паметника на Българо-съветската дружба ????

Платил съм Х лв. данъци. Не желая да плащам за охрана на някой, който трябва сам да е отговорен за действията си, като всеки нормален гражданин, или служител.Това, че тя се е старала да се хареса на някой с действията си, трябваше да знае че има други на които няма да им хареса.Отговорноста за решението и си е нейна, независимо че действието и е разпоредено.Не давам и стотинка за охраната и, не че някой ни пита.

Калинка от всякъде, ама администратор та пушек се вдига. Все директор в късата си но богато наситена биография - туризъм, военни имоти, здравеопазване, електронно управление, паметници и пазител на държавното имущество. Какво да се прави, вдига шум да се чуе за нея, иначе ще увехне след новите избори.

НЕКА ДА СИ ПЛАТИ ОХРАНАТА ЗАЩО ТРЯБВА НИЕ ДА Я ПЛАЩАМЕ

Тази вече е в ада на историята.

Не бе МОЧА е там.

Призри с небесе Боже на силите, и въздай щедро на тази рабиня за делата които върши, Амин!

Нема вече МОЧ! И те така!

Епа нема!

От Бог няма да го опазят..

Тълпа от благодарни граждани са я наобиколили тази овца, затова е с охрана, почитатели искат автографи, не е лесно да си звезда! Тя вече знае, че няма да умре от естествена смърт !!! Самата и фамилия на немски означава Смърт !!!

НЯМА БЕЛЕЗИ НА ТАКАВА !!

Така е селски идиот,не прилича изобщо на крушовската селянка охранена като свиня:)))

Нему да му се плашиш Вярке, в нащу крило на сливенския ща опазим мноо убаво, да знаш, сяка нощим щи ти правим "мечка", а сахбалям ша та лекувами с дървото !!!

Само едно не ми е ясно! Защо трябва парите от дънъците, които плащам, да се прахосват. По действия с неуредени документи, по съдилища, …, не на последно място за охрана на някой/я, за това, че прибира едни пари и некомпетентен/на да си свърши работата. Ами всички тези допълнителни разходи да ги поема лично, от заплатите си. Не ме интересува но кое посолство се кланят, просто да си поемат наказанията и разходите!

Да я пазят, да я пазят... колко да я пазят?

в момента е добре да се концентрират по прибирането на статуите на сигурно място- Защото имам съмнения, че акцията на съда е просто те да останат не охранявани и да се разграбят- Едвали съда ще нареди да ги върнат обратно- Те могат да бъдат обратно монтирани и да се реставрират на място-

Към Ада с охрана. В Ада да гориш полетически продажен боклук. Ти и циалата ти рода ...