Охранители спасили простреляния млад мъж в Лозенец

Ако не е била намесата им, раненият щял да издъхне за минути

Обратно в новината

Коментари - Охранители спасили простреляния млад мъж в Лозенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея точно два блока по-надолу. Баща ми каза, че не са изстреляни един-два патрона, а цял пълнител. В блокчето живеят нови хора, не са местни и познати в квартала. Но добре се грижат и за блока си, и за градинките около него. Постегнаха всичко. Не се учудвам и че сами добре пазят това, което са направили. На кого, моля, да разчитат за сигурността и спокойствието си?! Да не би да имаме държава зад гърба си?!

Беше опит за кражба, сега пък за вдигане на шум. До довечера очакваме N-та версия. Всеки да си избира тази, която най-много му харесва.

Браво на охранителите, навременна и човешка постъпка!А на простреляния това да му е обеца и утре кат се движи, пак да вдига шум пред домовете на хората.Когато полицията не си върши работата и не арестува моментално за шумно поведение и тормоз над хората, тогава все някой взема правораздаването в свои ръце и резултата в случая е стрелба.

След като даже СОТ-161 трябва да звъни по няколко пъти в "Бърза" помощ, за да се размърдат, не знам за какво им плаща МЗ.