Предалият се Георги Енев мълчи къде са 1.5 милиона

Не се знае къде са откраднатите пари от обрания инкасов автомобил, предалият се вчера вечерта охранител Георги Енев мълчи. Това обаче е негово право по Наказателно процесуалният кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Предалият се Георги Енев мълчи къде са 1.5 милиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коку

Ще осъдят на Мукавей мокасините. Няма пари, няма доказателство. Прехвърлял бил нещо си от някъде. Ами кой казва, че това, което е прехвърлял е пари? Могат да го съдят за безстопанственост, защото е зарязал буса с парите отключен. За това присъдата е 3 години (толкова получи Вальо топлото на първа инстанция, а после май-май го оправдаха). Никой не е убил, ако си е намислил правдоподобна история, един добър адвокат ще го измъкне и с по-малка присъда при нашата съдебна система. Ако пък съдията си получи правилния комисион, пича ще си пече д-то на Карибите след 6 месеца.

Ако не е луд, трябва да бъде разстрелян на стадиона, за назидание на лумпените на ГЕРБ - крадливи, мръсни и реакционни. Това котило на бандити дава основание днес да одобрим съществуването на Белене и Скравена, защото айдуците-псевдодемократи направиха от страната ни място за гавра със законите и морала, маймунарник, сринаха държавата и ни върнаха сто години назад. При това се радват на разрухата и се готвят да бягат в чужбина - там да серат на метеното. Типично за углавниците в масов мащаб. На реакцията, на десните идиоти и на цялата тази бълвоч от видимо ненормални типове по потници и джапанки, поклонници на милицията и пожарната. Егати в каква държава живеем!

Ако върне парите - ще му дадат от 8 до 20 , най вероятно 10-11 години ,ще ги намалят на 9 и - така. Ако не ги върне - от 10 до 20 , най вероятно около 12-13 , без да ги намалят . Пловдиввски окръжен са все борци с престъпността , най вероятно ще е там някъде присъдата . Оттам няма да има голяма промяна при обжалванията . И така примерно наистина 8 без пари или 12 с пари . по- добре 12 с пари . Може да се плати едно опрощаване на наказанието при подходящ президент след 6-7 години или пък някакво предсрочно условно след години . При всички положения - и да върне , и да не върне ще излезе горе долу по едно и също време . В единия случай обаче ще има пари , а в другия няма да има. сигурно обаче ще го прилъжат да върне парите.

Човекът е бил отвлечен от извънземни. Спомените му са изтрити, не помни къде са парите. Застрахователи и банкери да дишат дълбоко. Чакаме скоро следващия случай на отвличане.

Тоя дебил е решил да си излежи затвора и след това вече изпрал парите, да си ги харчи...Но не си е направил правилно сметката. Тя ще му тежи докато я върне, а някоя инфлация, революция или ликвидация на дадена валута през времето на затвора му може да го погребе от яд зад решетките. чел е Граф Монте Кристо, но в дейстивтелността работите не са толкова романизирани и чудновати.

Споко. Ако е имал макар и малко акъл, е обърнал всичките пари в злато или други подобни ценности. А за добро поведение ще лежи малко в затвора. Бас държа, че няма да лежи повече от 5 години реално. Това прави по 300,000 на година. За човек, който никого не е убил за тези пари, това си е една добра "заплата".

СПОРЕД МЕН ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЕЕ С БАНКИТЕ ЩЕ ИМ ВЪРНЕ 1,400,000 И ЩЕ ОСТАНЕ НЕ КОЙ ЛЕВ И ЗА НЕГО СЛЕД КАТО ПЛАТИ НА АДВОКАТИТЕ ,ИНАЧЕ БАНКИТЕ ГУБЯТ ИЛИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ТАКА ГИ ВИЖДАМ ТИЯ РАБОТИ

Да този го издирваха , по медиите последните дни само за него се говори, а за обира в Алфа Банк от миналата година - от касиера Петко Митевски който обра 21 млн. лв., съдът за него реши да го пусне под домашен арест. Това е съдебната система в България :(((

Всички пишете за присъди и т.н. А все пак първо трябва да се докаже че ги е откраднал тези пари. Реално парите ги няма. Значи няма доказателство. Колко му е да каже, че просто е избягал без да вземе нищо със себе си ? За да бъде осъден на тези 10-20 год. трябва доказателство - парите. Показания на хора, че бил товарил , разтоварвал - това са пълни глупости. Няма ли пари - няма как да му се даде 10 г. Избягал, крил се ? И какво. Ако отида на пикник 10 дена и ме търсят и се върна , какво на 10 год ли ще ме осъдят ? Прибирам се и разбирам, че ме търсят - веднага се явявам доброволно. Ще има още смях по тази история само четете.

Ти верно си голям "кретен". Някой бяга с 2 млн, след като прекарва партньора си. Има свидетели, има камери, има данни, има всичко. Само парите ги няма. Дали работи за себе си или в комбина с някой друг няма никакво значение. Отговорността за парите носи той. Всъщност парите наистина може да не са в него - може да ги е дал на някого - съдружник, шеф, и т.н. Но да каже кой е. Дакаже къде са парите. Иначе доживот в панделата. В противен случай един такъв пример може да се окаже заразителен. И много охранители да го последват. И в случая мен ме учудва пълната незаинтересованост като на фирмата-сателит на Г4С, така и на застрахователите. Много подозрително ми се вижда, намирисва ми на съучастие. Все едно че на са им откраднали 1, 6 млн. Нормален човек, за 50 - 100 лв ще счупи някого от бой.

Нормален човек да счупи някого от бой за 50-100 лева?!?! Това НОРМАЛЕН човек ли му казваш?! Боже, какви изверги се роят в БГ!!!

Забравил е къде са парите! :)

Ще му приломнят!

Щял да излежи има няма 6 годи и после като излезне щял да има 1.5 милона лелеле колко прости хора само, ми нали заедно с наказателното дело банката ще заведе граждански иск срещу него за два пъти повече пари само дето той докато е на топлп роднибите му ще се мъчат да връщат парите заеади лекомислието на тоя наркоман

Съществува термина - отказ от наследство

ПРАВИЛНО ОТКАЗ ОТ НАСЛЕДСТВО

Всички нещо сте изперкали. Какви пари какви 5 лева. кой каза че парите са у него , а и да е така като си полежи в затвира ще си каже ч колко лесно беше икато излезе от панделата ще направи нов обир и пака на топло ( пристрастяване ) и кога ще ги харчи тия пари. никога. самопрецакал се е . ПИЧ

пропускате нещо важно :) с милион и половина скрити някъде този в затвора няма да оцелее, ще има такива извращения за да каже къде са че ще му се стъжни, а случайно оцелее ли като излезе поне 10 маймуни ще следят всяка негова крачка :)

До KGB: Много ти е промит мозъка, приятелю! То всъщност какво може да очаква човек от привържениците на Вожда (бивша мутра, съдружник на Маджо)? Смееш ли да напишеш нещо различно от директивите, дето ви ги спускат от горе? Но нищо - ти също плащаш високите цени на ток, вода, парно и гориво.

Като стана дума за Маджо, добре е да си спомним чий човек е Маджо. По времето на управлението на Станишката, когато беше министър Румен Пикльото се носеше един каламбур за това, какво означавало МВР - "Маджо Вика Румен". И наистина Румен Петков му осигуряваше полицейски ескорт на Маджо, като че ли е руския президент. така дер, те в БСП американския президент за нищо го нямат. Но това не е всичко. Връзките ан БСП с престъпния свят не се изчерпват с Маджо. Добре знаем за "похожденията" на Р,. петков в Дупница - на крака ходеше при Братя Галеви - сега вече осъдени бандити, издирвани от Интерпол. За това че други бандити - Маргините са "наши момчета" според руг високопоставен функционер на БСП също е добре да напомним. А другото "тяхно момче" - доц. д-р Тракторов от няколко месеца отново търка наровете на ареста. И пак болен - тия бандюгите като влязат в панделата се разболяват ей т6ака изневиделица. Докато са навън са здрави като бикове за корида. Влязат ли в "кафеза" - изведнаж се разболяват от кави ло не "адвокатски болести". Та и адвокатите им прихващат.

Няма ли поне веднъж да кажеш нещо различно. Само комунисти и тройни коалиции са ти в главата а отзад само тикви....

Всичко се прецака заради скапаната държава!Бях планирал всичко перфектно,хлъзнах колегата с банички,взех парите,скрих се в гората и както във всички нормални филми тръгнах да пресичам границата с Мексико ...Ама деба и скапанта държава,няма граница с Мексико ...и плана се скапа ...

Ще си мълчи докъто е затвора, после ще го пречукат!

При тази "съдебна" система, този може да разчита след 5 години с добро държание и работа при която два дни се броят за три, че ще има спестени скритите пари....

Не ги върщай, пич! С 1.5 млн.лв. хващай адвокат Марковски и след 7-8 години си вън, на 40-41 години .. с милион и половина в джоба .. Успех.

с марковски накрая пак ще дължи пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Глупости.И с далеч по-посредствени адвокати нашия съд няма да му даде повече от 2-3 години,а ако не са съвсем посредствени може и да са условни тези 2-3 години... зависи с каква част от тези 1.5 млн. му се разделя...

Мда, след 3-4 години го пускат и той си харчи милионите .... присъдата въобще няма да има нищо общо с възстановяване на открадната сума нали .... наивни сте повече и от този идиот който си е мислил, че реалния живот е като американски екшън ...

10-20 години а Ами я ходете при управниците, вземете им парите и ги затворете за 10-20 години Те окрадоха цялата държава Дреме ми на мен за некви си 1.5 млн на гръцките банки, съдрани от лихви от нашите гърбове

И защо при управниците ? А бившите "управници" крадци ? А Доган ? А Огнян Дойнов ? Куфарите с долари на ДС и на ЦК на БСП ? Май си от тях и сега бързаш да се пишеш чист комунист ! Май си фашист-комунист. Сато всички социалисти.

Ти нали си боковист тиквар, не може ли да има и други?

250 000 инвестиция в фотоволтаици ти носят приход от 2 900 000 лева за 25 години ...... Така че момчето е аматьор

айьде една условна с 2-3 години изпитателен срок и по живо по зьзздрави да си харчи парите :)

Да му се приложи древното китайско мъчение с падащи капки вода върху главата и ще си каже всичко!

До KGB: От къде изпълзя пак? Това за мангалите от собствен опит ли го казваш? А единствената грешка на момчето е че не си е татуирал на видно място лика на Вожда, преди да се предаде. Веднага щяха да го оправдаят! Щото от три години няма осъден нито един представител на управляващите.

То проблемът е по-сккоро че няма осъдени от БСП и компания. И уволнени няма - ББ уволни 200-300 души и това беше. А трябваше. Да вкарат 2000 номенклатурчи9ци от БСП-то в панделата, да разкарат 15-20 хил. от държавната администрация, та да има ефект. За осъдените е ясно защо няма - съдът и другите висши магистрати с асвързани с БСП и тайните структури ан ДС - това поне стана кристално ясно. и как не - всико е назначаван стяхна благословия. като и държавната администрация от средно и високо ниво. така че тамм всичкото е "халваджия за бозаджия". Що с еотнася до симпатиите ти към "момчето", не ме учудва - червената пасмина винаги е била престъпна сган. И няма нищо по-естествено, една престъпна партия като БСП, ръководена от шайка червени пр5естъпници да застава на страната на всякаквъ род бандюги. В#ъв всяка нормална държава този екземпляр няма да излезе от затвора - но тук си има и симпатизанти. Червени. Боклуци.

Толкова си жалък,че не искам да си губя времето с теб !

Ами прав си, ама както виждам народеца си иска лежането, парите без работа и да не го закачат много много. Той е свикнал да се напъва само в клозета. На работа е като на вечерна разходка. Мозък си не използва, защото му е збаранено със закон от Партийния секретар навремето.

Абе, лигльо, ти пък от къде изплува пак? Запази си напъните, на единствената ти гънка от мозъка, за себе си.Стой си в л....ата и не се показвай, че миришеш.

Момче,събуди се,бе,стига с тия комунисти,само те са виновни,ами ти какво правиш,освен да съществуваш - нещо градивно ?

Голям си олигофрен!

Има доста начини да си каже. Стига разследващите да поислккат. И майчиното мляко ще си каже. И не е нужно да го подлага ан разпит д-р Менгеле. Или съветските надзиратели в Гулаг. Като начало могат да го мпуснат за 1-2 вечери при манафите в ареста. Да го "обяздят" 5-6 мангала ан вечер, пък на сутринта сам ще иска да си каже всичко. Освен ако не му хареса, де. За такъв - затвор до живот, без право на замяна. Ако крие някого - да си помисли дали си струва да изгние зад решетките. А подозрението че този симпатяха е част опт организирана група свързана с Г4С си се натрапва от само себе си. Два "удара" за по-малко от два месеца. И не знам защо застрахователят не си влезе в ролята - тази компания е доста голяма, при това с офиси в Англия и Дания и няма как да остави такива суми незастраховани. Но като начало вариантът с "първа брачна нощ на арабска булка" при манафите ще му подейства отрезвяващо

от коментара ти разбирам, че идея си нямаш за реалния живот..

Тоя е играч, батка. Нема да стане така как си мислиш.

ако беше играч сега щеше да пие коктейли на копа-кабана, а не да бърше сополи в килията.

Като чуя някой да се обръща към другите с "батка" ми става ясно колко му е интелектуалния потенциал.

Ще ме прощаваш, ама си доста "филмиран" защо пишеш нелепи коментари под нелепо прозвище ... 1во, никой няма да има желание да го мушка тоя, 2ро нямат и повод ... Застрахователите няма да рискуват скандал за дребни пари като тези(за тях), биха изгубили много повече само и от лек намек за саморазправа! И 3то, ако човека е самостоятелно инициативен ще се разтовари малко и всичко ще си му е ок, да е жив и здрав ... ако ли не, всичко вече е платено, така или иначе! После плюете и кълнете човека ... имал възможност откраднал! Вас ви обират всекидневно вече 1000 години и вие още робувате и мечтаете за по-добър живот, обаче няма да стане докато се вайкате как ви онождат, а ще трябва се надигнете и да сторите нещо ЛУДО и ЖЕРТВОГОТОВНО! Аз лично за България не давам 5 пари, защото това е моята родина, но за щастие вече не е моята държава ...

rosen

бля бля,до здни ще върне всички пари

Брей, много си свиреп и зъл, човече! За обир - до живот? А за убийство или убийстваq тогава какво? Да не би да си банкер на обрана банка?

Аматьор ..

Хляб за раята, а истинските проблеми не са важни. Това, че някаква мултинационална корпорация е улекнала с 1.5 милиона лева е смях в залата.

За пореден път изработиха умниците от МВР ха ха ха!!!!!!!!!

Пазарна икономика!

Абе какво стана с грандиозния провал на операцията срещу Гриша Ганче ?! И РАЗСЛЕДВАНЕТО КОЕТО Е ТРАЕЛО 2 ГОДИНИ(ПАРИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ) ЗА ДА СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА 200 БОНА И ТО ПОСЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦА ?!

Че щои да ги връща бре - 500 000 ще му стигнат за адвокат, съдия и прочие които да приемат че той нещо така без да иска, после 2-3 год. а може и условни и после - 1 000 000 негови ..това само в БГ може. Я вижте в USA - Byrndrof - 150 god. затвор за финансови измами ...

Всичко добре, симпатизирате му. Обаче толкова бездушна и цинична, престъпна физиономия бяха изтипосали на снимката, че АЗ НЕ МОГА. Това е далавера с шефовете му, казах. Този е наемен престъпник и има съучастници и организатори.

А, и още нещо - защо днес сте турнали снимката на пловдивски прокурор, а не Георги Енев? Трябва дълго да се премята муцуната му из нет пространството, за да се увековечи.

далаверата е ясна от много време - взимаш пари от работодателя си ,възможно най-голяма сума , разплащаш се и после ги връщаш 100 и повече години , защото всички тарикати работодатели ни водят на минимален доход.

Намери си работодател, който да те осигурява на реалното което получаваш и готово... Ама тогава ще речеш, че много данъци плащаш пък...

ако ми плащат реална заплата , а не заплата тип мисля си ,че съществувам

Айде стига бе за Галевите им трябаше 1 месец за да ги пуснат за международно издирване, а този кокошкар веднага го пуснаха То бива корумпирана паплач ама иние не ядем доматите с колците Разбрахте ли не Цвъцко и Бъцко

не само че ги ядем с колчетата а и с почвата, колко години минаха нищо не се оправи :))))))))))))

Хубаво де,бил крадец .А новите цени на тока ,водата и газта не е ли обир?

и горивото днес е по скъпо с 5 стотинки!!!! Ами, на кого му пука!!! Нали сме БОТАГИ, ще траим още!!!!

Що да е обир, като са ти високи цените не ползваш и това е

Направил си е сметката, че ако ги скрие хубаво ще си излежи присъдата и ще има време даже да си ги похарчи после.

Щом мълчи, явно човекът е без психични отклонения.

Само трябва да издържи. Максималната присъда е осем години, ще минат бързо, а после с милион и половина ще си живее живота. Да му мислят застрахователите и тъпаците от G4S.

Максималната присъда, ако не каже къде са парите и не ги възстанови ДОБРОВОЛНО, далеч не е 8 години, а е с минимум 10 и максимум 20 години, тъй като престъплението представлява "особено тежък случай". Така че едва ли ще има какво да си харчи след 20 години.... ако не му ги е изпапкала инфлацията до тогава.

Ще му ги изпапа инфлацията, ама вдруги ден. Той затова се предава след 10 дни. Вече са обърнати във валута.

Абре оставите го момчето. Те къде окрадаха държавата, няма и дума за тях в медиите. То човечец ще го побъркат. То това за кокошкаря тук се проявява най-добре. Ако може грам да не разберат къде са им парите тее Банки. Крадеца вика дръжте крадеца.

е нали се предаде сам на празника на МВР, това си е подарък, иначе можеше и да не го намерят и да се трепят да го търсят с европейската заповед

браво на човека. харесва ми .

Ако момчето се беше сетило да си татуира на бицепсите ликовете на ЦЦ и ББ щаха да го приемат за член на ГЕРБ, както направиха с оня, който си нарисува Божествения Лик на капака на колата. Догодина - избори, става депутат и изкарва тези пари за няколко месеца. Всъщност младежът може да е помислил този вариант, но явно се е досетил, че догодина герберите ще издухат супата яко и затова е решил да действа по друг начин. А догодина тъй-тъй при него ще дойдат като новобранци разни видни герберасти, така че може да направят затворническа дружинка "Герберче".

Интересно дали ББ и ЦЦ са виновни за втората светована а? Кво ще кажеш по въпроса?

БСП беше виновно цели няколко часа за пожара на Витоша. Защото там дърветата били опадали по тяхно време. Не чу ли тази новина тия дни? И кой говори за някаква виновност на ББ и ЦЦ? Само казвам, че ако им се подмазваш достатъчно - жънеш успехи. Какво ще кажеш по въпроса?

Много ясно, че ще мълчи. Нали като го пуснат трябва да се живее с нещо.

Те банките си искат парите. Няма така лесно да го оставят този :(

парите са застраховани . да му мислят застрахователите .

те застрахователите по-голяма част се държат от мафията, тия сметки дето си е правил да уреди семейството си или като излезе да си живее добре на запад може и да се получи, но със сигурност няма да стане в България

5-6 години тихи после иху, пък нека да не може да си намери работа , понеже бил осъждан :)

МЪЛЧИ СИ ЕЙ

повече от 8 години не могат да му дадат защо да ги връща ще бачка в панделата и след 5 год е вънка с мимион и половина кинти

1.500.000 за 8 години = 187.500 лв годишен доход ;-) Само да кажа по - ясно какво си искал да кажеш

По-точно е искал да каже - 8 години с месечна заплата 15 600 лв, па и държавата му плаща храната :)) Ей го, дойде комунизма, кеф.

Тая схема не работи - ако не върне парите мутрите ще му ги вземат

Застрахователите ще се погрижат много добре да им обясни на ушенце къде са парите. Това с мълчанието няма да продължи дълго.

Мълчи като комунист на инквизиция.