Охранител е прострелян при обир на инкасо в Благоевград, с опасност за живота е (видео/снимки)

52-годишният мъж е настанен в реанимацията на местната болница, издирват трима нападатели

Обратно в новината

Коментари - Охранител е прострелян при обир на инкасо в Благоевград, с опасност за живота е (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охранителите на инкасо автомобилите са бивши полицаи, повечето изгонени за корупция, която дори шефовете им не са могли да прикрият. Виждам ги почти всеки път по веригите хипермаркети, когато пазарувам след 21 ч. Има и такива, които и квартална баба с два бастуна може да нокаутира...

Пълни тъпотии пишеш.

Абе взели парите добре. Не е от някой дядо или баба като мангалите. Но защо трепете човека. Вземай и бягай. Ако не може следващия път.

Sega kato gi hvanat i tiah da gi prostreliat!

Няколко пъти съм се замислял да започна работа като охранител/шофьор на инкасо. Но като се сетя, че всеки ден ще съм потенциална мишена, се отказах.

Добре че не си, стреса не си струва парите. Живота още по-малко.

Е, че случаят не е толкова труден. Замесените имат вътрешна информация кога и къде се движи паричния поток + инфо за охраната. Масово охранителите са с мижав практически опит на терен. А тези обиржийчета не са професионалисти и нямат специализирано военно обучение. Виж, подготовката е друго нещо. От същия град са. Не пише колко е плячката. Ако не ги хванат, ще се повтори. И една проверчица на бившите служители няма да е излишна...

Глаголът "заварди" е тежък диалект, но журналята са влюбени в подобни езикови извращения. Безхаберно :) ги използват ( за да ме разберат). Иначе нищо ново - идва Коледа, почват обири, а и в България никога не е било проблем да харчиш много повече, отколкото получаваш официално. Ето, човек със стар Опел на следващата година стана милионер, ползва не негови имоти, коли и охрана, а сега напъва наМагнитскизиран и за мин.председател.

Ще ги хванат, ще ядат много бой, първо от ченгетата, после от колегите му. Накрая ще лежат, и то много - не за друго, ами защото са кокошкари. Медиите ще пишат, колко ни е добра правосъдната системна, а истинските крадци ще дават 8 милиарда на НЗОК, без да кажат в какви направления ще идат, и половината ще потънат. Ето така се краде, драги кокошкари. Сега почти убихте човек, за това и ще лежите!

И малко оф-топик - браво на дир-а, сложили са си шапчицата на g-то!

В моманта входавете

Промяната е факт.

Някой да се сеща някога в България да са заловени крадци на инкасо....??? Не мисля, че се е случвало. Най-нормалното нещо е това да продължава, просто не стреляйте по охранителите, те просто това работят.

Е хайде сега.. то съвсем лесни пари ще стане тая работа. Работата на охраната е точно да поема куршумите, за да утежняват присъдата ако хванат извършителя. А извършителя могат да го хванат, ако охраната успее поне малко да противодейства.

Хваща ли са. Оказаха се минцифайки. Тва, че не помниш не значи, че не се е случвало.

Почти всички!

Ut na4ina po koito e napisano zaglavieto mozhe dasa ustane sas vpi4adtlenieti 4i samia 52 go. uhranitel e isvarshil obirat.

Приближава Коледа, нужни са пари за подаръци, за добра трапеза . . .

Обирът си е обир ,стрелянето в слабините - е лично.Полицията да провери това ,онова и ще ги хване.

Не е баш така - непрофесионалисти - искали са да стрелят в краката, ама не им се е получило.

Щом не са можели да вземат чувала с парите от охранителя,ами са го гръмнали,показва че са некадърни и в тоя занаят.Вярвам,че скоро ще се издадат един друг,додето ги заловят.

Хващам се на бас че в работно време са с надписи на екипа и бият протестиращи.

Ще ги хванат боклуците,няма начин да не ги хванат.И ще им друснат по една условна присъда,повече няма да си помислят да крадат.

Си платят добре на прокурора и съдиите Иначе ще лъскат наровете за дълго.

За всичко е виновен режима на Денков, който създава морален климат за всякакъв вид обирджии, крадци и бандюги.

Даа,а за някои да серат по форумите е виновен спукан презерватив.

Какъв режим може да има тази плюнка, в момента е времето на феномена пеевски с подгласник Барба Ганьос.

Същата работа.Слаба власт,много престъпност.

Един от първите индикатори на започнала криза е престъпността и по-точно грабежите.

Сигурно се е направил на мъж.

Коледа и НГ идват, и почнаха с въоръжените обири. По статистика чакаме още 1-2 подобни обира до края на годината.

На Народа в тази корумпирана и прокълната земя не му остана друго освен да мечтае да ограби инкасо автомобил. А Русия спечели войната и сега външния дълг на Бг ще стане невъзвращаем.

Искаш ли в Сибир?СВО,а не война.

Докато хранителните не опушкат някой нападател няма да се спрат крадците

Как да стане? Нали докато се пресегне да извади пищова, а вероятно и да зареди патрон в цевта ще бъде надупчен? Все пак обирджиите имат елемента на изненадата.

Защо полиция и роми в град Бобов дол са едно и също нещо, иззели функциите на Прокуратурата и Господ!?

Парата застрахована, от какъв зор е тоя героизъм

В този район няма умни.

кой не му аресва да се маха. мен мии е кеф. свобода и краднене. обичам бьлгарииа. тузарете сме така. балъците дя бачкорят. нии ша портим с парити.

няма страшно. утре пак

Дай Боже човекът да се оправи! И дано хванат крадците и да си получат заслуженото! Краденото никога не носи добро за крадеца! Ако трябва и потомството им ще плаща!

Дано да е така, обаче като ги гледам тукашните управници, добре се множат.

Някой май работи само един път в годината , ама много добре че не го ловят

Държавата пропада и то на скорост.

Жалко за охранителя с тези мизерни заплати не си заслужава .....

Весела Коледа!

Кирчо кокорчо, това ли е промяната.

Така е при демокрацията.