МС предлага и чужда охрана на въздушното ни пространство

Правителството официално предлага чужди самолети да се включат в охраната на въздушното пространство на България.

Обратно в новината

Коментари - МС предлага и чужда охрана на въздушното ни пространство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не е назован този, от когото България трябва да охранява въздушното си пространство според дебилите от НАТО? В никакъв случай това не е Русия и това е мнението на българския народ. Но мнението на българския народ е, че най-голямата заплаха за България е Турция. Следват Гърция и Румъния и трите държави членки на НАТО. А народа е този, ойто решава кой му е приятел и кой враг. Така, че МС много да внимава в предложенията и реализацията им, защото наложително скоро ще има Народен съд.

Боцовата работа,ми напомня за най- древната професия. Който му поиска-дава,по указание на сводниците от запад.Жриците поне печелят,а България само губи. Вече заприлича на дрипава жрица на Борисова "магистрала".ГОРКАТА НИ МАЙЧИЦА БЪЛГАРИЯ,ПРЕДАДЕНА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. ОЧАКВАМ ДА РАЗДАДАТ ПАРЧЕТА ОТ ЗЕМЯТА НИ И НА КОМШИИТЕ...АБЕ,НЯМА ЛИ СНАЙПЕРИСТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА,БЕ?

Унищожихме си армията,нарязахме си оръжието,раздадахме се на концесии и накрая,чужди армии ще ни пазят,при това,въздушното ни пространство..... Божеее! Щом ние не можем да се опазим,моля Те,ти ни опази от националните ни предатели. Кого да обесим по- напред?

Няма никакъв смисъл. Първо само ще си даваме парите безмислено. Второ ако стане нещо никой няма да направи нищо, защото ще са чужденци и няма да им пука. Да не са луди.

УУУУУУУУУУУУУУУ.За друго немам нервиииии.

Ако жените,любовниците и приятелките на министрите от кабинета решат да приложат чл 131.-В леглото Сили Друг член .Със ЗА ли ще гласуват?:но като ги гледам как бързо се съгласяват може и да са ЗА

Най-важното решение ,което трябва,както някой подсказа, да вземе парламента е да покани м-р председател с комплект Министерски съвет ,полицаи ,следователи прокурори и съдии от Германия или др. нормална държава,за да ръководят,осигуряват сигурност на гражданите и справедливо правосъдие на т.н. държава България.След турското робство си намерихме в една кръчма старият Кобурготски,а днес пазара на политици в Европа е по-разнообразен.Писна ми 25 години да се учат да управляват страната лаици набедени за политици.

Сега да поканим некой друг да ни пази небето, после да поканим некой друг да ни е..бе и жените. ПРОКУРАТУРАТА да се самосезира за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!!!

Те жените ни ги е.. и без да ги каним.Дано не посегнат на овцете ни,че както казваше великият Джоко Росич-чак тогава българина се хваща за пищова

си тъп бойче - разреши на русите да използват нашите авиобази за създаване на военна коалиция за освобождаване на Сирия - хем ще ни пазят, хем нема и да плащаме... на турците

Боце! на Александър Богориди при едно епохално събитие са го кръстили "треперко паша"на теб ще ти приляга "посерко паша"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще поискаме чужди управленци и чужди съдии. Изобщо, ще правим чужда държава. Предлагам вместо това, ние, БЪЛГАРИТЕ, да си направим нова държава без предателски отрепки и чужди, небългарски врагове.

Кой ще ни напада бе подлоги??? Русия няма да е, ако НАТО не я нападне. ИД може, но това ще е чрез Турция, чиято авиация допускаме в небето си. Оооо, прадажна сган! ОСТАВКА!!!!!!

Това може да бъде предложено и одобрено само от национални предатели и мястото им не е в държавните институции, а в затвора за държавна измяна в полза на чужди интереси

ГЛАСУВАШ ЗА БОРИСОВ И ПОЛУЧАВАШ-ТАНЕВ ,НЕНЧЕВ И РАДАН- АМАН

ТАНЕВ ,НЕНЧЕВ И РАДАН СА ЯХНАЛИ БОРИСОВ И МУ СЕ ИЗРЕЖДАТ КАТО НА МЛАДА МОМА

Национални предатели, които трябва да бъдат осъдени за държавна измяна и провеждане вътрешна и външна политика в услуга на чужда държава!

Аз съм съгласен, но да дойдат руските МиГ и Су.

Народееее, какво чакаме още?!?! Тези трябва да бъдат изгонени с камъни от правителство и президентство. НЯМА ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ сигурно в цялата българска история!!!

Това не бяха ли последните думи на Апостола на свободата!

няма по-лоши от ГЕРБ, няма по-големи крадци. Избори идат - осъзнайте се. Изебрете ченгето Гоце - той от баща си от мераза ли направи по хотелче на синовете си. Не-е казва - от акции - синовете му имали акции. Ама и аз искам акции - къде ги раздават?

А за водното пространство , а за ландшафта и ивицата Силистар, а под земята? Колко е гот да имаш банкови сметки които се пълнят само от един подпис,колко е гот баце!Къде бащицата роско де педе , да даде и тревичките и дръвчетата.Майната им на българите- в Гърция е най- гот! проклети да са 500 години напред!

не мога да разбера. Кой обича Русия повече от нас на света? Няма такива. Ама руснаците от обич ни мачкат. Нека, ама се сърдят. Само ние ли сме в НАТО - нее, всички бивши соц.страни. И защо те са по-добре от нас - ами защото не обичат така руснаците както нас.

А за водното пространство , а за ландшафта и ивицата Силистар, а под земята? Колко е гот да имаш банкови сметки които се пълнят само от един подпис,колко е гот баце!Къде бащицата роско де педе , да даде и тревичките и дръвчетата.Майната им на българите- в Гърция е най- гот! проклети да са 500 години напред!

Като гледам нашите управляващи /Плевнелиев, Митов, Ненчев, реформаторите/ колко обичат руснаците, логиката ти не чини.

събудете се бе хора! То като че ли ГЕРБ управлява и по времето на Станишко, ,на Орешарски - издигнат от Станишко. Герб ли унищожи самолетите. Ами Станишко, ами Орехчето като финансов "експерт" да беше намерил пари за нови самолети или да беше поправил старите. Добре, че сме в НАТО, нали за това сме там - да си помагаме.

Какво НАТО, какви 5 лв? Нали точно НАТО/САЩ натискат Европа да приема "бежанци"!? Европа е окупирана от НАТО, абсолютно слаба политически, това го каза дори Иван Костов - БЕЗ СОБСТВЕНА АРМИЯ. НАТО/САЩ НЕ мислят доброто на Германия, камо ли на България. НЕ бъдете слепци! Картите отдавна са свалени и всичко стана кристално ясно въпреки медийните мъгли.

Изглежда на ГЕРБ не му се управлява повече.

МС ще предложи и друг да прави децата ни поради собственото ни безхаберие и некадърност!!! Събудете се, бе, хора!!!!

.......какъв възход, каква перспектива. Пари текат от емиратствата, петрол и газ от черното море, плодове и зеленчуци от Турция. Превръщаме се в земен рай. Младежите ще копаят картофените полета......като самоковския герой-безчетни богатстви. Вятърни и слънчеви ВЕИ. Всички заводи и предприятия на старо желязо. Само едни тучни ливади, безкрайни вековни гори, а над тях "приятелски" безпилотни самолети ще осигуряват спокойствието и благоденствието на един проспериращ прост народ. А по магистралите само бронирани автомобили на ПАСТИРИТЕ, които ще наглеждат стадото от щастливи сънародници. Какъв възход! Как да не се ....разревеш. Напред към терминал 1.

Вижте, сега! До го оставим Бойко - той ни е ясен до болка - няма да се "засрами" и да се махне! Да видим НИЕ какво можем да направим по въпроса - идват избори! Ще допуснем ли отново само да си драскаме колко лош ББ и така - до следващите избори....и пак така.. и пак...

Търпение, още малко търпение.Още няколко мандата на правителства от прехода и може спокойно да разформироваме армията и да не охраняваме границите си.Амиии, то вече всичко ще бъде не окрадено, ами опоскано.И да попитам-кой влиза да краде в сиромашка къща?Те тогава и съюзниците ни пняма да се натискат да ни охраняват-разграден двор кой пази я!!!

Откакто се появи тази новина се чудя какво има да охранява България: Югоизточна граница с Турция - вътрешна граница между две страни от НАТО. Южна граница с Гърция - вътрешна граница между две страни от НАТО. Северна граница с Румъния - вътрешна граница между две страни от НАТО. Остава границата с Черно море и западната граница с Македония и Сърбия. Очевидно дори и тези две граници не сме в състояние да охраняваме, това са 6-700 километра общо. Предложението за промяна на закона е признание за неспособността на управляващите през последните 25 години да изградят здрава икономика, позволяваща солидни приходи в бюджета и финансиране на отбраната.

Аз предлагам да се въведат Крумовите закони; Да се прави всичко в държавата с Референдум; Депутатите да бъдат съдени и затворени, ако не са изпълнили обещанията си преди изборите, Да се махнат сегашните управници и народа, избирайки новите да го прави ПУБЛИЧНО, без тъмни стаички! Всеки избирател пише на БЪЛГАРСКИ трите имена на кандидата, който одобрява! Няма скрито, няма покрито! Айде - лайте противници на Доброто и чеда на Злото. Това е в разрез с идеите ви за грабеж, далавера и измами!

гого

Точно така, да направим чуждо правителство, или още по-добре, да влезем в състава на друга държава , ако сами не можем да направим нищо. Доброволно робство. И защо сме биле освободени от турците, те щяха и да ни охраняват и пазят

Няма нужда да се коментира просто. Снимката към новината казава всичко!!

Тиквата съвсем изтрещя!!!... Резултатът от това решение ще е видим в доста близко бъдеще - още хиляди напуснали Родината и още хиляди неродени деца... Няма да се аргументирам. Достатъчно е човек да се поинтересува от демографията в БГ откакто управлява Винету...

Тиквата си върши много добре работата за която беше турена на това място.Проблемът не е в това , проблемът е кога ще му потърсим отговорност за разрухата на държавата , геноцида върху населението и и националното предателство.

НИКОГА !!!

предложението идва тъкмо навреме с оглед на нарастващото напрежение, породено от руската агресия и кризата в близкия изток. съюзниците ни могат да помогнат с високотехнологични средтсва за разузнаване и защита, докато въоръжените ни сили се модернизират. за съжаление половинвековното комунистическо сервилничене на "големия брат" ни завеща само дългове за морално и технически остаряла, ненадеждна и скъпоструваща съветска техника

Няма да коментирам. Няма смисъл.

Не съм виждал и чувал арапите и африканците да идват в България със самолети. В момента не това е най важното, а кога българското правителство ще заяви, че България не приема мигранти, бежанци и други нашественици. Меркел като иска пришълци, да бъде така добра да прати самолети в Турция и да си ги товари. Защото и Румъния и Сърбия не ги пускат.

Това се прави нарочно, за да се отвлече вниманието на заспалия ни народ от ислямските орди, които се заселват тука. Докато си чешем езиците за охраната на въздушното ни пространство, се оказа, че в България има над 30000 изчадя с бежански статут. Като дойдат и семействата им ще станат над половин милион. Аз искам да знам как се казват държавните търтей които дават срещу пари бежански статут на всяка чалма, която го поиска. Как ще живеем след 3-4 години. От джамии няма да можем да виждаме небето, камо ли самолетите, които Бойко е уредил да ни пазят.

Няма ли нормални българи в армията, които да се възпротивят на тези безумни предложения на предателя Бойко? След като хариза България на ислямските нашественици, си мислех че вече няма с какво повече да ни навреди, но той ражда глупост след глупост. Чудя се кой е по-голям американски гъзолизец - ББ или пачата Плевнелиев. Нямат край злините, които ни причиняват тия долни отрепки

Както е тръгнало, едни чужди самолети скоро ще си свършат работата в Близкия Изток.Може да се възползват от тази възможност?

Когато Б.А попадне в случайни ръце, това е резултатът.

Не глупако ! Когато си изгубил студената война, победителят ти казва каква армия да имаш. Ти, май си забравил, че нашата армия като част от Варшавския договор се призна за победена и я разпуснаха.

Би ли ни припомнил коя война загуби Варшавският договор, в частност Българската армия и от кого, та ДАЖЕ "се призна за победена" ... умнико умен ... А, умнико, знаеш ли каква армия има Германия в момента, като държава основно, предизвикала ВСВ и загубила я на всички фронтове, а умнико - у м е н ... шушлек ... И ... запомни, каквито и битки и войни да сме изгубили, няма нито едно пленено българско армейско знаме .... ясно ли ти е ... шушлеко умен ...

Абе дир.бг ,не сте ми любимия сайт ,ама поздравления за снимката!Тази байганьовска ,тъпа физиономия и Калоянчев не би я докарал!!!

Нали Бойко го охраняват,като чеченският президент и той друго незнае.Кой , от кого и защо ще охранява въздушното пространство на една ограбена държава чужди ВВС.Кой е тръгнал да ни превзема,освен ,когато сами сме свалили гащи.Който не храни своя войска, ще храни чужда и народа ще мизерства.Слабоумието 25 години основен белег на БГ управляващите и политиците .Девиза им е :Да водим България винаги на грешната страна и в грешната посока.

кой рЕза крила на Български истребители? Кой си 'земаше крила от БГ самолети за спомен като сувенири? Кой унищожи танковете или ги подари на македония? Кой въобще съсипа армията ни?

че стана по искане на Турция, САЩ и НАТО. От 3500 танка останаха 80 със съмнителни акумулатори. От 260 изтребители колко останаха в строя? - 2?, 3? От десетки ракетни комплекси със стотици ракети достигащи Истанбул, останаха НУЛА. От патриотична и боеспособна армия направиха армия от безотговорни наемници...

...господин премиер,не знам колко черни колана имaш и за какав каратист се имаш,но е повече от видно,че си едиH смопен индивид от мажки пол !!!...гледаи и се учи !!! мажете правят като Oрбан,путин...има и други примери...огледаи се и ако можеш да си дадеш трезва оценка..просто изчезни и никога не се вращаи !!!

колко мъка има в този свят/ България/!

Между режима на Герб и ИД има огромна прилика, всичко се върши в името на халифата и по заповед на халифа без оглед на жертвите, а друговерците (другопартийците) биват ликвидирани.

Продажни мекерета!!!

През всичките години , когато имаше някакви плахи опити за протести, винаги от другата страна на улицата чакаха готови Анти протести ! Сега обаче вече би трябвало да е ясно , че и протестиращи и антипротестиращи и хилядите от Бузллуджа дето веехте червените шапчици - ще плащаме сметката за десетилетията нехайство и безхаберие ! Вече би трябвало да ви е ясно че всички сме прецакани , бедни и презирани от всички !!! Каквото и да пишете по форумите и да протестирате - сами сме си виновни за всичко !!!

...несам чела статята,но само от заглавието ми се доповраща...тоя заедно с правителството му направиха достатачно за да бадат вкарани ва затвора за дарявна измяна с присади никога да не излезнат от там до края на живота си!!!колко нисак и гнусен ,примитивен и прост ,алчен и дебилен трябва да си за да доведеш страната си до това положение и нестига това ами да се тапанчиш и да си приписваш несаществуващи заслуги....това е безочие и наглост до безобразие!!!

днес небето, утре земята, после водата, а след това и нас ще почнат да продават ....