Огромно срутище падна на бряг във Великобритания (видео)

4 хиляди тона скали се сринаха и затрупаха плажната ивица в южната част

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срутище?! За свлачище съм чувал, ама срутище ...

Ами като не са вдигнали една стена-хотел да подпира ще падне.

"срутище"? все си мислих че се казва "свлачище"

Джурасик коуст- имената не би трябвало да се превеждат или ще трябва да се обясняваме за Слънчев бряг и Коста дел Сол!!! Да не споменаваме поредицата от филми 'Юрски парк'...

добра новина за търсачите на фосили. сега имат достъп до места, където преди е било немислимо...

Загубих надежда да бъда правилно информиран... Едно, че преводачите необразовани, друго, че журналистите не ги бива... И да уточня за читателите: Слачище - изсипване на земна маса под действие на собственото и тегло на по-ниска кота. Ако масата е скална се нарича срутище... В целия репортаж се говори за срутище, но едновременно с това се вижда, че няма скална маса - следователно става въпрос за огромно свлачище. Сега ми е интересно, дали отговорните са ИСТИНАТА в сайта ще проверят написаното от мен и дали ще променят думата СРУТИЩЕ със СВЛАЧИЩЕ в статията...

вчера минах по магистра Струма ( бившата Люлин) за ням 10 км видях 4 четири свлачища, незнам как е строена, но ни е сма давали пари за това и ние ще даваме пари за ремонтите!

Срутването е направило по-лесен достъпа до брега.

големо НОВИНИЩЕ във Великобританище

“СРУТИЩЕ“ !!!

Това е най-новата дума в българския език. БАН ще я публикуват в следващото издание на речника.

Сигурно вече я има в някой речник на думи от регионалните диалекти ( разбирай селяндурски думи, използвани от неграмотни дървени философи)

За това е виновен кабинета на ГРОБ и лично Бойко.

Боко е виновен, къде е еко министърът!?! Къде спят институциите! Защо е това безхаберие, кой ще опази земите ни от това разрушаване и ограбване! Хайде всички пред парламента да викаме и да търсим отговорност и правосъдие за Боко и неговата клика, която разруши това китно място!

Споко де, ще изнесем Боковата експертиза и там - само да кажат! Ще им построим опорна стена-хотел и няма да има срутища повече! Като бонус - ще им построим и няколко хотела в стил мутробарок - я какъв е празен откъм хотели този бряг!;)

Океана със времето, ще отмие бреговете на Албиона!