Коментари - Огромен пожар и евакуация след дерайлирането на 50 вагона от влак в Охайо (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти, кофти, кофти, кофти...

Да поясня за тези, които са дежурни драскачи в нета, но хал хабер нямат от реалностите. В Америка е традиция товарните влакове да имат по 3-4 локомотива отпред и отзад на композиция с по над 100 вагона (да, по сто и повече), и такава композиция стига до над километър и половина дължина...Трудно е да си го представите, нали? Особено в големите по територия щати, където населението не е концентрирано в огромни градове, а има територии, където по 50, 100 и повече километри на пътищата няма никакви населени места, например на юг в Тексас, Аризона, а на север Айдахо, Айова, дори и в Аляска...Невероятна гледка е да си на ЖП прелез и да гледаш как повече от 20 минути пред теб се точи такава безкрайна товарна композиция... Ето защо, в случая няма никаква изненада, че над 50 вагона са дерайлирали... Още повече, че при скорост над 100 км в час, спирачният път на такъв огромен влак е над километър... Та така, мащабите са съвсем различни, инфраструктурата също, а като статистика, подобни катастрофи са много рядко и по причини на амортизация на релсовия път, или още по-рядко, претоварване на композицията, макар че и затова има изключително строг контрол с т.н. автоматични теглилки по големите гари...

и кравопитеците! Да мрат там!

Явно от балона са изстреляли ракета по влака!

Чета коментари и се чудя, кога българите станахме толкова зъл, че и простоват народ? Всички живеем на една и съща планета. Когато един страда, ще страдаме всички. Екологична катастрофа някъде по света е проблем за цялата Земя.

Зли сме щот сме прости ,а сме прости щото Боко вожда е прост!

Вожда е не само прост но е и дебел, а и много лъже. Това важи ли за теб?

Те са чебурашки.

учим се от хамерикаците! :D

Това е хубава новина сигурно Путин им обърна влака на омразните хамериканци дано всеки ден четем такива новини

Тия и тия специалисти щели да изпращат да се установявало за опасни товари... Не знаете ли какво има във вагоните или баламосватве хората и не признавате истината????

Един товарен влак в САЩ е от стотици вагони. Влаковете са буквално един зад друг. Нямаш на представа колко товари се превозват в САЩ. А катастрофата е в конкретен окръг в конкретния щат Охайо. Полицейския участък не се занимава кой влак, камион, кораб(езерото Ери) какво превозва. За удостоверяване на товарите има документи и маркировка за опасните товари.

Леле колко въглеродни емисии са изхвърлили.Ще платят ли глоба на Европейския съюз за вредни емисии.

Е па и ние сърбите го можем. Няма само вие да чупите влакове !

Атентат е това. Петров и Боширов Путин е виновен ! Трибунал !

То и това "снощи местно време" ми прилича на "пожар", но редакторски ...

Да не са били Абрамсите на този влак. Ако не са може в следващия да са.

И аз се радвам на новината, дано да има и трупчета /не съм расист - каквито и да са/

"Ми изгореха! К'во да направим... Язък за Леопардите..."

Те са още на чертежи. А на старите им демонтират бронята, щото е със обеднеН уРан. И руснаците го приемат като " мръсна бОмБа" .

Охайо до Ловеч ли е?

Между Летница и Крушуна...

.

Всеизвестен е факта за всички нормални и интересуващи се хора, но не и за соросоидните дебили, че железниците във ФАЩ са на първобитно ниво от много години! Но в случая вероятно пръст в това пъклено деяние имат Петров и Баширов.

Айдееее, изгореха танковете за укропитеците...

Що не коментирате статията във вестник Дума, че вероятно Русия, Иран и Индонезия щели да са новите световни суперсили?!?

Продавам две родопски одеала 140 на 200, цена по договаряне.

Когато кравар старда - душата ми пее!

Дерайлирал влак нейде си в САЩ, няма жертви, нищо интересно - това защо е водещата новина на Дир?

Защото им плащат.

ЗА да може и путинфилите да се порадвате. Виж гнязта дето се излива в коментарите. :)))

Е как защо? То такива работи не се случват в магучия Краваристан, ха..ха