Унгария ще строи по границата със Сърбия нова ограда

Правителството на Унгария обяви вчера, че през пролетта ще започне да вдига нова ограда по границата със Сърбия поради риска от наплив на мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Унгария ще строи по границата със Сърбия нова ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А КЪДЕ СМЕ НИЕ ?????

В Банкя сме. Мачкаме камунези с Бъчварова.

" ... съоръжението и за подготовка на транзитни зони са предвидени около 38 милиарда форинта (130,7 млн. долара)." Значи унгарците могат да отделят пари, а б.б. орева света, че ЕС отпуснали "безвъзмездно" 110 милиона евро, а после се оказа, че почваме да строим лагери за бежанци.

Както обикновено те се оказаха по-предвидливи от която и да е антидържава в еврогейския съюз. Дойде ли мигрант - легален, нелегален, икономически, политически, сексуален или друг - в специално изолирана зона. Ако му признаят статут на бежанец - влиза, ако ли не - в зоната. Или стоиш там докато ти дойде акъла, или обратно откъдето си дошъл. Няма излизане, няма скитане където ти падне. Не им дреме ни от Брюксел, ни от Бремен, ни от Мюнхен. Тука е Унгария, тука е така. На който не му харесва - вън! Браво на унгарците.

МА ДА НАПРАВЯТ ОЩЕ 2 ОГРАДИ СЛЕД ВТОРАТА,ЧЕ ТАКА ПО-СИГУРНО.А И КОМИСИОНА ДА ВЪРВИ:):):)

не им дреме на маджарите от еурогеовете . Нинова и тя същата.

не и дреме заради откраднатите милиарди от техноимпекс :)

Амнести интернешанъл, като са толкова загрижени за клетите бежанци, да финансират една зона в Африка, в която да има 5 звездни хотели, спа центрове и каквото още се сетят лукс удобства и да настаняват всички мигранти там, като са толкова загрижени за тях, а не само да лаят.Всичко разбира се е за сметка на Амнести.Не мисля, че някой ще им се разсърди.

и всичко тем подобни - гол да го барат. Пред Орбан номерът не минава. Пред простия ББ-Т, ЦЦ и други тъпи субекти, дето като в Брюксел пръднат - те се насират, може . В Будапеща обаче - не!