17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това-всеки ден обират домовнете на обикновенните хора, но не го отразяват в dir.bg

Има лек но се иска мозък и да се прежалят малко средства , после никой нема да ги пипне за много години напред.

Първия път - само неуспешен опит, а сега дори златните им халки. Как така само тях, дали съпругът и предварително не ги е изхвърлил, а после другото което следва след брака. Ама колко се е разхвъчала, колко е сърдита! Писна ми от тази - преди поне беше хубава. Не ми пука дали е бременна, дали е абортирала, дали е родила - това става ежеминутно по света.Дърта кошница!

>> Тогава апашите дома на Мира Добрева, но тогава апашите не успяха да вземат нищо. много смислено

Сърдете се на себе си. Всички.

Журналистките от затворен тип пак се оплакаха. Много-окрадените българи сигурно харесват това... но д-р Енчев- не! трудът му не е безплатен!

И това все още не е нито най-лошото нито най-страшното, което може да ви се случи. Все пак именно вие като журналисти, като публични личности десетилетия наред поддържате режим на обществено устройство, който от само себе си ражда престъпност. Комплексите от затворен тип няма да ви спасят когато дойде критичния момент. Ваша е до голяма степен заслугата да няма държавност, имате съществен принос за сегашната анархия. За разлика от тези, които страдат по селата за да има свръхблагоденствие за вашите паразитиращи прослойки в София, у вас никого не са пребили, не са убили, не са изнасилили. Засега! Бъдете доволни от това. Но за в бъдеще и на вас няма да ви се размине. Диалектика!

От продуцентска къща и гола жена ,винаги има какво да се вземе:))) Както и от беден българин и брашнян чувал,винаги има какво да се изгръска:)))

е в софия това си е норма бе, кво се впряга. както шведките (белите) са свикнали да ги изнасилват, така и софиянци трябва да са свикнали да ги обират.

''Кой не скача е червен'' !

Преходът на битовизма !

МигРена Ку-кунева отново е ШЕФ , ФЪФ ЕС !

Хамериканска ''демокрация'' + европейски ''ценности''...

Щом нямат вече и брачни халки , явно не са един за друг !

Журналисти не жаля. Те съдействат на режима цели 30 години.

И мен ме ограбват банките постоянно , на достатъчно съм залебил , имам достатъчно още народни пари !

Още едно спане повече , и всичко се възвръща .

Колко хора още гледат , ''продукцията'' на Добрева ?

Най-новото в нейното предаване е , джуки и гърди напълнени със силикон !

.

На кой му пука за тая пък камо ли за домаи??????И с какво е по различна тая кражба от другите поне 20 през същото време ама не пишете за тях????

имало е какво да се краде

Ами то в Драгалевци все крадци са се събрали, какво се жалва ?

Негов ученик се жалва:"Учителю, ограбиха ме." Конфуций му отговаря:"Ако не беше толкова алчен, нямаше да има какво да ти откраднат ..., а пари ще трябваше да ти дават за да има какво да вземат". ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, "Моята полиция ме пази".

Те май не са много бедни - апартамент в Драганлевци, апартамент в Изгрев.

Това е положението! И със сигурност няма да става по-добре! Представа си нямате г-да журналисти как живеят хората по селата, в провинцията. А те, хората ви повярваха, на вас се надяваха като интелигенция, да се противопоставите на това, което е и което понасяме ежедневно. Един ден ще дойде време и вие да се пенсионирате! Сетете се сами кой ще работи и кой ще внася осигуровки за да има пари за вашите пенсии. Уви, и вие имате голяма "заслуга" това да се случи!

Не мога да ги разбера крадците, що не се насочват към депутати, общинари, митничари, полицаи.......

Разбира се , София е чудесно място за гледане на деца и семейство

Бойко е виновен!

Ти да видиш, како Пено, живо пиле да умре! Да не се окаже, че и Другарката Мира от Златоград е простосмъртна?!

Balgarite Sa kradcite ot Boiko do Doiko samo aiduci a ostanalite zavisni pomijari.Imaĺo edno vreme Balgari koito ne si zaklü4vali domovete.Tozi etnost go njama.

Как да наричаме хората живеещи в затворен комплекс? - Затворкомплексари или само комплексари?!

В затворените комплекси има постоянна 24 часова охрана, значи е някой, който живее вътре или има достъп до жилището, иначе няма обяснение.

Играе с тъпкачите си.

Отново тази толкова трагична статия привлече като мощен магнит от кол и въже настървени кибици, вечни неудачници, маниакални завистници и ежедневни злобари! От гнусно-вмирисаните си дупки наизскачаха в несвяст ментални путиноидни джуджета, комунистически скопени джендъри, за да отворят огромно-жабешки плювалници и отприщят насъбраната си в течение на години монументално-отровназлоба, с която да залеят една от най-красивите, интелигентни и успели българки-златоградчанки!!! Нищожества, не можете да угасите звездната светлина от блестящиян ореол на тази велика звезда!!! Мира е голяма хубавелка, а името и е ефирна мелодия за слуха - веднага правим асоциация с ДОБЪР (Добрева) МИР (Мира). Трудно може да си представим, че красавица с толкова кармично име като малко момиченце е търчала след овце, крави, кози, патки и кокошки. Но като се вгледаме по-задълбочено в нейния лик без грим откриваме редица прилики с гореизброените добичета и живинки. Като дете е спала или в кошарите, краварника и кокошарника, или под открито небе в тютюневите ниви след бране на жълтото злато на Родопите, Поради тежкия труд не е могла да чете - затова сега наваксва с бисери от световната класика като известния бестселър на Бойко "Винету". Прекрасно е , че вълшебно-белоснежните слова на тази книга смазват изстрадалите дебри на нейната чиста като сълзица душа. Мира, толкова се радваме да чуем отново за теб, но и същеврененни тъжим за сполетялата те беда! Твоето екранно присъствие напоследък е толкова минималистично, а ние не можем да се наситим на твоята духовна красота и крещим, изпаднали в екстаз: "Още, още, още". Ежедневните задочни срещи с теб и твоето красиво семейство се оказаха дори по-вълнуващи, отколкото предполагахме. Високият ти интелект, аристократичният ти произход и културен начин на изразяване развихрят въображението, отприщват страховете, изправят ни пред самите себе си. Благодарим чистосърдечно. Прекрасно е, че те има , мислиш за нас и ни информираш до посиняване за нещата от живота.

Dobre, che mazhat i, Tornev de, e uspyal da hvane vlaka za Lom... sas 17700 € & 170 leva v sebe si...

страхотна реклама за комлекси и затворени типове :) де да живеехте сред простолюдието, нямаше да ви крадат толкова...

ФЪФ Бе-ГЕТО-то на Европа , няма други новини , всичките са все такива . Катастрофи, грабежи, изнасилвания , дрога , чалга, алкохол ,... И БЕЗБРОЙ ИЗФАБРИКУВАНИ НОВИНИ МЕДИИТЕ ДА ХВАЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОИТО ГИ ХРАНЯТ . А резултатът е все един и същ : БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА , НАЙ-БОЛНА ,НАЙ-НЕГРАМОТНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ...

За да не се вижда от къде са натрупали парите !

гарван гарвано око не вади.. а и тогава ДАНС ще им вкара нещо :)

По друг начин , не може да се вдигне жизненото равнище на обикновените хора в България , затова всички започват да КРАДАТ! В една държава ще разбереш какъв е стандарта и , като разбереш , колко е пенсията на пенсионерите ! Минималната в България е много голяма , ''чак'' над 80 евра !

Понече няма много зрители , то как да се рекламира Мира ?

Днес реших да прегледам Дир Бг, втора статия неграмотно написана. Явно ще спра до тук с четенето. Незнам така наречените редактори в този сайт дали са завършили основно училище. Бихте ли пояснили какво искате да кажете с това изречение? Тогава апашите дома на Мира Добрева, но тогава апашите не успяха да вземат нищо.

Кражбата е постановка! Първо са й наредили бръмбарите, сега са ги прибрали... Компроматчето е готово! Предполагам тема на някое разследване или домашно порно- вършат работа за омаскаряване.

"Комплексите от затворен тип", както и много други неща в България са едно на думи и друго на практика. На думи - осигуряват 24/7 сигурност и охрана, а на практика има отбор юнаци на околопенсионна възраст и камери. Нито едното, нито другото са ефективна предпазна мярка срещу крадците. Живата охрана е с малки заплати и неефективно законодателство ( охранителите отиват на топло ако пострада престъпник), а камерите също като МВР са средство за регистрация, а не ефективна бариера за престъплението. И ако в комплекса заживеят хора, които вярват на думите, а не на действията, в един момент започват да живеят в свят на виртуална сигурност, вярвайки, че са добре защитени за парите които плащат. Също както гражданите на България, които мислят че щом плащат данъци, правосраздаването, полицията, образованието, медицината, армията и държавата като цяло - следва да работят. УВИ - НЕ !!! Пито-платено, парите не излизат! Политиците ни цакат с - не ни гледайте какво вършим - слушайте ни какво Ви говорим. А тези, които трябваше да променят нещата и да потърсят отговорност по избори и протести са емигрирали в чужбина и само знаят да обясняват колко сме зле тук и колко сме прости. Тъжно, но няма как да се слезне от тази парзалка, така и ще се хлъзгаме чак до дъното, като всеки път се оказва, че по-зле можело ...

Моля, Четете това, което поствате на сайта. Днес прочетох няколко статии... пълна трагедия, толкова грешки няма дори в домашно на четвъртокласник...

Абе кофти е да те оберат, още повече пък докато спиш. Ама тук е така, АКО ги намерят, най-много на кафенце да ги привикат.

Някак си не могад да ми предизвикат съчувствие тези дето реват през "затворен тип жилища".

некак си не ви съчувствам...

Нашата полиция ни пази....