17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР, имате ли редактори?

Жестоки изречения! "Преди няколко години пък беше разбит апартаментът й в квартал "Изгрев". Тогава апашите дома на Мира Добрева, но тогава апашите не успяха да вземат нищо."

Абе лошо става, в същия квартал се появил и мъж, който харесвал хубави жени като нея и ....не е ясно ....

ГЛЕДАЙ КАКВО ПИШЕШ...

Ама и тя ли била журналистка? И друго: зяа кой дом става въпрос, за последния, за предишния или за родния на село? Само да уточним така, ако може, пък ако не, здраве да е и да чака женицата следващия път. Нека с партньора си /забравих му известното име/ вече да спят в банята полуоблочени и готови за искейп в случай на имърджънси, ха-ха! То пък какво да й вземеш, освен чехлите пред външния праг заедно с плетеното чердже..

Много сте доверчиви. Мира просто си прави пиар - никой не я е обирал, но как да привлече вниманието към себе си?! Ето как!

Такова постлахте и за нас - мазните продажни журналисти. Нормално е да страдате, като нормалният гражданин!

Тая кога съм я таковал?

Тая кога съм я таковал?

И тая новина що е в дира?

Първо да се оплачат в Полицията, но съм сигурен, че от там ще отрекат :) Жалко, толкова медийна власт в ръцете, но няма да видим предаване за работтата на полицията, защото ще стане като с Анчето ... Няма да е "политически коректно"

Тая ще я ожаля само ако се похвали във фейса че поне една пълна седмица в годината ходи на работа от 9 до 18 в държавната харанилка БНТ, а не 5 часа на седмица и с 2 месеца лятна отпуска.

ква е тая кифла?

с мармалад!

Дърта франзела!

...кифла-кроасанка,т.е....пълен въздух....

комплекс от затворен тип :)

Да не оставя ключа под изтривалката!

Ех Мира, до теб ли опряха, та ти си много бедна?! Циците и джуките ти плачат за смяна.

Сега остава и Гала да писне, че са я ограбили!

Искахме демокрация и я получихме пълен бонус пакет

Пълна хармония няма никъде. И всяко нещо върви със своето отрицание. Въпрос: Защо никоя утопия не е приложима на практика! И ако си представим за момент, че все пак мож да се осъщяестви, въпрос е на време да се стигне до задънена улица и разпад. Но в нашия случай с журналистката, ние пак сме някакво изключение (неслучайно) и по принцип си прав със забележката си.

Та викаш значи само през демокрацията се краде, а? Само, че нашия вход през комунизма си ни тарашиха всеки месец шъ знаеш другарю.

редко неприятна жена

Добре дошла в държавата на ГЕРБ!

Нашата полиция ни пази....

Някак си не могад да ми предизвикат съчувствие тези дето реват през "затворен тип жилища".

Абе кофти е да те оберат, още повече пък докато спиш. Ама тук е така, АКО ги намерят, най-много на кафенце да ги привикат.

Моля, Четете това, което поствате на сайта. Днес прочетох няколко статии... пълна трагедия, толкова грешки няма дори в домашно на четвъртокласник...

"Комплексите от затворен тип", както и много други неща в България са едно на думи и друго на практика. На думи - осигуряват 24/7 сигурност и охрана, а на практика има отбор юнаци на околопенсионна възраст и камери. Нито едното, нито другото са ефективна предпазна мярка срещу крадците. Живата охрана е с малки заплати и неефективно законодателство ( охранителите отиват на топло ако пострада престъпник), а камерите също като МВР са средство за регистрация, а не ефективна бариера за престъплението. И ако в комплекса заживеят хора, които вярват на думите, а не на действията, в един момент започват да живеят в свят на виртуална сигурност, вярвайки, че са добре защитени за парите които плащат. Също както гражданите на България, които мислят че щом плащат данъци, правосраздаването, полицията, образованието, медицината, армията и държавата като цяло - следва да работят. УВИ - НЕ !!! Пито-платено, парите не излизат! Политиците ни цакат с - не ни гледайте какво вършим - слушайте ни какво Ви говорим. А тези, които трябваше да променят нещата и да потърсят отговорност по избори и протести са емигрирали в чужбина и само знаят да обясняват колко сме зле тук и колко сме прости. Тъжно, но няма как да се слезне от тази парзалка, така и ще се хлъзгаме чак до дъното, като всеки път се оказва, че по-зле можело ...

некак си не ви съчувствам...

Не знам защо но някак си не ми се плащат данъци.

Кражбата е постановка! Първо са й наредили бръмбарите, сега са ги прибрали... Компроматчето е готово! Предполагам тема на някое разследване или домашно порно- вършат работа за омаскаряване.

Днес реших да прегледам Дир Бг, втора статия неграмотно написана. Явно ще спра до тук с четенето. Незнам така наречените редактори в този сайт дали са завършили основно училище. Бихте ли пояснили какво искате да кажете с това изречение? Тогава апашите дома на Мира Добрева, но тогава апашите не успяха да вземат нищо.

Ако си грамотен, ще знаеш, че "не знам" са 2 думи.

Понече няма много зрители , то как да се рекламира Мира ?

По друг начин , не може да се вдигне жизненото равнище на обикновените хора в България , затова всички започват да КРАДАТ! В една държава ще разбереш какъв е стандарта и , като разбереш , колко е пенсията на пенсионерите ! Минималната в България е много голяма , ''чак'' над 80 евра !

За да не се вижда от къде са натрупали парите !

страхотна реклама за комлекси и затворени типове :) де да живеехте сред простолюдието, нямаше да ви крадат толкова...

Dobre, che mazhat i, Tornev de, e uspyal da hvane vlaka za Lom... sas 17700 € & 170 leva v sebe si...

Отново тази толкова трагична статия привлече като мощен магнит от кол и въже настървени кибици, вечни неудачници, маниакални завистници и ежедневни злобари! От гнусно-вмирисаните си дупки наизскачаха в несвяст ментални путиноидни джуджета, комунистически скопени джендъри, за да отворят огромно-жабешки плювалници и отприщят насъбраната си в течение на години монументално-отровназлоба, с която да залеят една от най-красивите, интелигентни и успели българки-златоградчанки!!! Нищожества, не можете да угасите звездната светлина от блестящиян ореол на тази велика звезда!!! Мира е голяма хубавелка, а името и е ефирна мелодия за слуха - веднага правим асоциация с ДОБЪР (Добрева) МИР (Мира). Трудно може да си представим, че красавица с толкова кармично име като малко момиченце е търчала след овце, крави, кози, патки и кокошки. Но като се вгледаме по-задълбочено в нейния лик без грим откриваме редица прилики с гореизброените добичета и живинки. Като дете е спала или в кошарите, краварника и кокошарника, или под открито небе в тютюневите ниви след бране на жълтото злато на Родопите, Поради тежкия труд не е могла да чете - затова сега наваксва с бисери от световната класика като известния бестселър на Бойко "Винету". Прекрасно е , че вълшебно-белоснежните слова на тази книга смазват изстрадалите дебри на нейната чиста като сълзица душа. Мира, толкова се радваме да чуем отново за теб, но и същеврененни тъжим за сполетялата те беда! Твоето екранно присъствие напоследък е толкова минималистично, а ние не можем да се наситим на твоята духовна красота и крещим, изпаднали в екстаз: "Още, още, още". Ежедневните задочни срещи с теб и твоето красиво семейство се оказаха дори по-вълнуващи, отколкото предполагахме. Високият ти интелект, аристократичният ти произход и културен начин на изразяване развихрят въображението, отприщват страховете, изправят ни пред самите себе си. Благодарим чистосърдечно. Прекрасно е, че те има , мислиш за нас и ни информираш до посиняване за нещата от живота.

ФЪФ Бе-ГЕТО-то на Европа , няма други новини , всичките са все такива . Катастрофи, грабежи, изнасилвания , дрога , чалга, алкохол ,... И БЕЗБРОЙ ИЗФАБРИКУВАНИ НОВИНИ МЕДИИТЕ ДА ХВАЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОИТО ГИ ХРАНЯТ . А резултатът е все един и същ : БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА , НАЙ-БОЛНА ,НАЙ-НЕГРАМОТНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ...

stankow

Само да отбележа, че в България няма български СМИ - всички са със западни собственици ! Какво очаквате, да кажат добро за България ? Затова ли им плащат ?

Играе с тъпкачите си.

В затворените комплекси има постоянна 24 часова охрана, значи е някой, който живее вътре или има достъп до жилището, иначе няма обяснение.

Как да наричаме хората живеещи в затворен комплекс? - Затворкомплексари или само комплексари?!

Balgarite Sa kradcite ot Boiko do Doiko samo aiduci a ostanalite zavisni pomijari.Imaĺo edno vreme Balgari koito ne si zaklü4vali domovete.Tozi etnost go njama.

Ти да видиш, како Пено, живо пиле да умре! Да не се окаже, че и Другарката Мира от Златоград е простосмъртна?!

Бойко е виновен!

Разбира се , София е чудесно място за гледане на деца и семейство

Като не ти харесва, връщай се обратно.

Не мога да ги разбера крадците, що не се насочват към депутати, общинари, митничари, полицаи.......

гарван гарвано око не вади.. а и тогава ДАНС ще им вкара нещо :)

Това е положението! И със сигурност няма да става по-добре! Представа си нямате г-да журналисти как живеят хората по селата, в провинцията. А те, хората ви повярваха, на вас се надяваха като интелигенция, да се противопоставите на това, което е и което понасяме ежедневно. Един ден ще дойде време и вие да се пенсионирате! Сетете се сами кой ще работи и кой ще внася осигуровки за да има пари за вашите пенсии. Уви, и вие имате голяма "заслуга" това да се случи!

Те май не са много бедни - апартамент в Драганлевци, апартамент в Изгрев.

Ами то в Драгалевци все крадци са се събрали, какво се жалва ?

имало е какво да се краде

Негов ученик се жалва:"Учителю, ограбиха ме." Конфуций му отговаря:"Ако не беше толкова алчен, нямаше да има какво да ти откраднат ..., а пари ще трябваше да ти дават за да има какво да вземат". ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, "Моята полиция ме пази".

На кой му пука за тая пък камо ли за домаи??????И с какво е по различна тая кражба от другите поне 20 през същото време ама не пишете за тях????

Колко хора още гледат , ''продукцията'' на Добрева ?

Най-новото в нейното предаване е , джуки и гърди напълнени със силикон !

Още едно спане повече , и всичко се възвръща .

И мен ме ограбват банките постоянно , на достатъчно съм залебил , имам достатъчно още народни пари !

Журналисти не жаля. Те съдействат на режима цели 30 години.