17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Огнян Герджиков дори не искам да го коментирам.

Е нема такова шоу. Чалгара ви го направи за последно. Утре, пак гласувайте. Защото гласът ви е важен. Изпълнете своят граждански дълг и права. А ИЗБОРИТЕ, ИЗБОРИТЕ СА ЗА ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТЕ ИЗБОР!

50 годин съветска влас не можа да научи, още 30 и кусур демокрация цъщо не можа да ви научи на друго освен да скачате и викате оставка... е нали я получихте оставката и сега начело имате първия шоъмен на държавата... ами гледайте шоуто и се радвайте... нали получихте квото искахте

напрау си е циркаджийско шоу политиката и капитализъм - апартаменти, шкафчета, злато, еураци

Проблемът не е, че ще има служебно правителство. Проблемът е, че това правителство не може да бъде парламентарно контролирано и може да сътвори куп недалновидни глупости с действия, подклаждани от омразата на г- Радев. Въпреки ограничените си правомощия. Достатъчно е да си припомним действията на служебния кабинет на същия този професор Герджиков и неговите задкулисните кукловоди.

Скапаняк, гледай си пенсията.

Някой редовичовечец може са си гледа пенсията, но г-н Герджиков не е случаен....

Тоя, Герджиков, да помисли КАК,... ще бъде Управлявана държавата от партия с ИМЕ: ......"МУТРИ ..ВЪН" !!??;) А,..Слави , .. ги изрина с ФАДРОМА !! Браво , ако не друго Той направи най ГРАНДИОЗНОТО си ШОУ , НО,....не в телевизии, не на стадиони, не в зала Армеец ,...а в ПАРЛАМЕНТА ..събуди Хората и от тук нататък постави Основите за ПРОМЯНА !!;) Показа на ПОЛИТИЦИТЕ , че не могат да се Е@авт с Народа и по напълно Законен начин ги срина , чрез Партия , избори,гласуване.. съвсем демократично !! Нека, си пищят и да го плюят.. НО ,...ПОЛИТИКАТА... НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩАТА !! Докара им Ада ...с 200!! Политиците ПЪРВИ го разбраха... и Хората ще го разберът!!;) Герджиков, и ти ще разбереш ....;)

и гербаджиите пак ще завият на умряло. Стей тюнд, хахахахаха

Тази конфигурация на НС се нуждае от промяна. Да 52 процента или за новите партии, или за старите. Коалиции не може да се направят. Всички формации имат нужда от предизборни ки коалиции и споразумения. Трябва още хора да влезнат в НС. Цаят не може да помогне в тази ситуация, той се оттегли от активна политика. Но може да даде един от наследниците си за министър, но не с Герб.Да Царят беше невероятна фигура в намирането формула за коалиция. Не всичко старо е лошо, не всичко ново е добро -Герб доказа това. Г-н Герджиков е прав само по този параграф. Аз си оставам Роялист на не толкова скъпите кралства, живеещ в UK.

Излъгаха Тоз Народ вече катастрофира челно С 300

Айде да престанете да пригласяте всички на Тулупа. Слави не иска 240 депутата, а 121 за да управлява сам без зависимости както каза той. Не го харесвам изобщо, но тиквата прекалява. Най-добре ще бъде да има нови избори и ако приемат да се гласува само с машини ще е добре. Също така и видео заснемане не само на броенето (в случая отчитането на машините), но и целият изборен процес. Машините са пълна тъпотия по принцип, но ако се гласува само с тях и ако предположим че резултатите от тях не се фалшифицират, ще се постигнат няколко положителни ефекта: 1. в идеалният случай броят на недействителни бюлетини ще е 0 (сега масово се драскат бюлетини за да са недействителни с което да се увеличи тежестта на купените) 2. ще се ограничи донякъде неграмотния и небългаро говорящият вот, т.к. трябва да се прочете какво пише на машината и да се избере 3. ще се получи по-реално отразяване на волята на народа, поради горните 2 причини При нефалшифицирани избори ще се получат горе долу резултатите от чужбина, като вота за бсп ще е малко по-голям, а за дпс по-малък, т.к. електората им е тука. гербавите калинки ще имат 8-10% и няма да са фактор, също както бсп и дпс. Ще влязат възраждане и божков. Костинбродската е аут.

Откъде толкоз чалгари у на за 121 депутати ?! :)

Е нема толкова, той може да си иска ама няма да получи толкова никога

Сега, аз съм си добре. Ако стане политическа криза ще ми се отрази, но ще оцелея. Какво ще правят обаче голтаците дето гласуват за Слави и Мая? Без бюджет. Зимата си отива, но времето лети и идва друга.

Разкарайте ги тези политечески ибрикчии. Чакам и изказване на Плевнелиев че днес ми липсва. И на агент Николай ако може.

Що не каза същото за Винету, когато не можа да състави кабинет. Пак ли ще напишеш книга , че не си бил политик. Първи слуга на всяка власт и после на следващата.

Огнян Герджико,най голямата МЪРША,идиот комунист преписвач,боклук.

А дядото в съседство си е решил въпрос по следният начин : си е купил фотоволайчни панели , по 20 кила при размер 160х90 сантима , и така си е покрил каратавнската си конструкция на покрива съмсем новотехнологично ! А после ме повика , дали бих искал да му стане съдружник в производствената му сметка , предвид той продава на Енергото по обявена сметка кат производител с ДДС , а останалият излишък към мене без фактура , когато на Енерго-Борса цените ниски . Тоест , ниски цени за мене , преференциално от дядо-съседа ми , даже без бумага !

оказа се , че Дядо сключил със Енерго-Борса смарт контракти с някой доставчик наречен ETH , викат го Етер . Не съм нито видял , нито посрещнал тоз глитан , но някакси станало доста сериозно , даже такъв ЧСИ се появил ония заедно с патрулката . Ама , край на цялата история следният : че има аз да платя сега дядовското излишък , тоест и мене съдят ... ако щяла да е била етървата на зета ми ! Но .

Г-н Герджиков,грешите.Слави не е казал,че иска 240 души мнозинство.Може да са 121,но сигурни,капиш?

От къде толкова простаци?

Герджика е тесен специалист по Дуфалак, екскрементизъм и изпонасиране. Има и писани трудове за това. В останалите теми е лаик.

Само Баце Бойко е смел, той е готов да управялва и с един депутат, а ако се наложи и без депутат. Ще разчита на братиньовците.

Слави не може да състави правителство дори да има подкрепата на 240 депутати, защото няма акъл за тази работа. Виж да пее чалга и да се плези като като последния простак -го бива. Но държавата не е шоу.

за кво ни го показвате

http://www.economynews.bg/30-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D1%83%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D1%82-news99460.html

Вижте човека на снимката и ще разберете всичко. Това по-скоро е един клоун без грим или кукла на конци и в никакъв случай човек на когото може да се вярва. Той дори не може да чете. Слави Трифонов никога не е искал 240 депутата. Човека каза да има стабилен кабинет, което значи 120+ и той не иска да управлява еднолично. Ако се погледне реално фактите са следните. Няма предаване в ефира с такава продължителност като това на Слави. Няма и такиво правителство което да е било толкова години на власт. Говорим за устойчивост и за факти. Работи си предаването, нали? Ако беше лицемер и се беше продал и клекнал, сигурно и днес предаването щеше да е в бТВ и той нямаше да политик и участник в парламента. Абе господине, що не си гледаш пенсията и не се скриеш някъде? Гледай си внуците и старините и си запази достойнството.

Чалгата няма вече да получи и 24 дупетати. Той е свършен като политик още преди да е започнал.

бе

И "ти" ли имаш очи да коментираш?!?!??

Донякъде Трифонов може да се разглежда и като жертва на хилядите подмазвачески предизборни "анализи" от най–различни професионални, социолози,политолози,антрополози и пр. изпълващи студиата от сутрин до вечер.Та тези специалисти, създадоха една предварителна нагласа , че народът ще си даде кърпичката на Слави, който разбирате ли, бил олицетворявал де що хубаво има в българина и като Крали Марко с един замах ще очисти политическия небосклон от цялата му суета, подкупност и въобще мърсотия. Кой вдигна предупредително пръст на зяпащата аудитория, че изборите не са кастинг за бъдещо шоу? Кой изрази притеснение, че няма нито видимост, нито звук от партия, която едва–едва успя да си измисли име и която ще трябва да се нагърби с отговорности от тежки, по–тежки и то за целия народ, а не само за любителите на чалгата и вицовете с червени точки? Пак се задават избори и най–после гореспоменатите специалисти, занимаващи се с обществото, трябва да загърбят притеснението си, че могат да сгазят лука на някой бъдещ "силен" и да дадат насоки за тези, които не знаят какво да гледат и слушат, когато им се обещава промяна, особено бърза и във всичко. Всеки има право да бъде избиран, но нека преди това по възможност лично, очи в очи , да се представи на хората и им разкаже със свои думи за амбициите си , възможностите си и хората , с които ще работи, за това дали може да работи и с опоненти или просто ще опитва късмета си на изборите.

И моето мнение за Борисов е същото - популизъм, демагогия, никакви резултати за 10 години.

Една от грубите грешки на Радев, да го назначи за служебен премиер, вижте му подлезурската усмивката която говори сама за герберската подлога

Дуфалака отново се ИЗАКА Личи се че има ГЕРБ-ГастроЕзофагианалнаРефлукснаБолест

Нямам спомен да коментира мандата на ГЕРБ. Сега коментира мандата на ИТН. Интересно защо? Или и него активираха ?

Не бе, просто истината боли. Не друго. Славчо почна да разбира, че глупостите които говори през годините са неприложими в реалната политика. Това е. Болезнено.

БЪЛГАРИ - НАРОД ОТ ПАПАГАЛИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ВСИЧКО,

Ей,охлюв,не иска 240,а достатъчно за да може да не му извиват ръцете мутри,компрометирани партии и дърти мухали както тебе,а Слави не го мислете,остана верен на себеси и избирателите си ,-не се поддаде на предложения,ласкателства и порочни свине ,от тук нататък броят на привържениците му ще нараства, мислете за вашите си партии и избиратели,че нещо драстично намаляват...

Много му висока мизата на този дингил. Ще минат доста години докато разбере, че е изтървал златен шанс. Орехчето имаше 120 депутата и 1 златен пръст и царува повече от година. Малките партии винаги си натискат парцалите, защото е много сигурно в следващия парламент да ги няма. Патриотите натискаха ББ да изкара целия мандат, защото им е ясно, че следват слаби крави.

Тоя дългото гов...но иска 240 маймуни. Някой да е чул приказка от някой от тях,освен от Тошо тъпото. И оная квачка с говорния дефект дето се излага всеки ден. Другите са кибици на заплата.

по-скоро иска 120, нали иска да са наполовина, но 10-те от ББ не ги щя. Сбъркал е, трябвало е да стане президент, там президента има над 120 съветници, и са все негови.

Драги Оги, да ти кажа ,готвачи отдавна няма. Има само софраджии. Агнето ,с което даваш пример вече е заклано и одрано, кожата му е метната на плета. Не се ли състави редовно правителство до дни, та да има работещ парламент до новите избори, агнето ще се вмирише. Давай да вървим на предсрочни президентски избори, защото първопричината за хаоса е Радев, избори две в едно и каквото сабя покаже. Септември ще бъде късно.

Много добре казано!

Я го попитайте този “велик юрист” и царедворец нещо много просто: Симеон Кобурготски цар ли е, или републиканец (тоест НЕ Е), републикански премиер, който СЕ КЛЕ в Републиката!?! Или и двете - според ситуацията и въжето на въжеиграча! Питайте го, като толкова разбира и уважава закона, Конституцията какво е, и има ли някаква стойност, както и пебличната клетва в нея на един премиер, например! Тия наистина съвсем са се самозабранили и изнагляли и смятат всички за овце...

Септември месец - Лашет няма да успее в Германия , а вместо него Бер-Фередже . В Франция забраненно по закон да си на обществена служебна работа облечена с фередчето , а в Германия ще стане даже Закон ученическите класи да си ги делят по принадлежността към едната или другата група веропоизведянието . Тоест , връщаме се в исторо-политическият план към обстановките преди първата световната . Например : междусъюзническа война се появяв като такова научно понятие в ера на Хрустшов , какво означава ? Значение е в това че междусъюзническа война се превръща в едно тълкователното понятие на събитие десетолетия по-късно , а именно войната в Корея 1951 помежду преките участници Китай , Русия , САЩ и други коалиции . Токущо свършили войните от старата предхождаща ера с ядрени бомби , и сега пак на ново .

Нека да не сме безразлично към новите технологии , все пак ИТН именно с новите технологии борави , и иска все повече боравенето с онова . Не давам оценка относно броят на депутати , дали 80 Ай-Фона , 80 Гоогле-Андройд и 80 Майкрософт обаждания заради сключването на смарт-контракти , дали е чрез bitcoin , дали е чрез Ether , дали е чрез най-новият протокол TRON , дали онова или друго ще е от значение - не знам , защото това си е решението на всеки един от представителите народната власт след изборите в Народното Събрание . Следователно даже не съм за преференция собствена лична относно мажоритарен избирателен систем . На другата страна , щом не ми се поиска да съм телегенен , да ставам за изложбен артефакт в социалните медии , да плащам и поддържам както телефонен абонамент така и телевизионен абонат ?

Царят г-н Герджиов излъга един цял народ, че ще го "оправи" за "не по- късно от 800 дни", обаче после най-нагло се отметна от думите си ! колкото до Слави, той господине никога не е целял да става премиер. Да, пообъркаха се с тия мажоритарни избори, пък сега сами се отказаха от тях, обаче за мнозинството е напълно прав! Не е нужно да имат 240 депутата, трябват им поне 121 депутат, повече не са нужни за да управляват. На предстоящите предсрочни избори народът да решава и да избере кой иска да го управлява. Дали искат пак Бойко и после пак да плюят, защото той нищо ново и различно няма да предложи от досегашното тримандатно управление, дали иска и партиите БСП и ДПС като баланс на силите или иска една нова пратия да управлява, но с категорично мнозинство. Никакво коалиционно управление, то у нас няма как да проработи!

И това на снимката е било .. премиер ? Че като му гледам физиономията, ако е малко-по-мургав - все едно е на светофара с протегната ръка "бате бате дай два лева за леб" ... Както и това разплуто чудовище в оставка с "конграчюлейшънс" ? МРАК ! НАРОДЕ ???

Този е много меркантилен въжеиграч, когото дори и герберите напъдиха и затова плачеше доскоро...

като теб - в правителството!

Царските подлоги пак лъжат - 121 депутати трябват, а няма толкова.

Всички професори на съд!

Казваш-на съд,по възможност-народен?

Уффф...поредния идиот...

Ако в България имаше работеща правораздавателна система и не управляваше мафия, Огнян Герджиков много отдавна трябваше да дава не указания, а показания! Както и много други, облажили се от властта за да е българинът на последно място в Европа, с най-ниският стандарт!

“Подвизите” на царския юрист Герджиков...Някои от тях. Ръководителят на юридическия екип на НДСВ проф. Огнян Герджиков е бил синдик на фалиралата “Агробизнесбанк” от 10 юли 1998 г. В началото на 1999 година Държавен финансов контрол извършва ревизия и открива множество нарушения в неговата дейност. Тяхното изброяване би накарало всеки да се надява, че правените в обявената в несъстоятелност банка нарушения няма да се повторят от същия човек след изборите, на едно по-високо ниво! Въпреки забраната, която налага Търговския закон, Герджиков е упълномощавал други лица да упражняват неговите права като синдик. Така например в нарушение на закона двама души са извършили плащания за 226,126 лева, твърдят ревизорите от Държавен финансов контрол. Професор Огнян Герджиков е сключил за първите три месеца на 1999 година 12 граждански договора със служители на банката, които в същото време са имали и редовни трудови договори?!? И т.н, и т.н...

Само да кажа, че Търговския закон го писа Огнян Герджиков.Писа го по немски образец, даже искаше вместо Едноличен търговец да въведе назвението Маклер.Така че е много наясно какво пише в него.За моя радост по това време му бях стедент. Не се изказвай неподготвен нищо ,че си анонимен, ставаш за резил.

Тъпанар, цитирам ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ! На официален държавен орган! А като претендираш, че нещо разбираш, я ми обясни цесиите в КТБ, за които Герджиков горещо апелираше да бъдат признати, и то ВСИЧКИТЕ!!!, ад хок, БЕЗ ДОРИ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ!!! - наблягам, цитирам “великия ти професор”, с който влязохме и в Задочен спор тогава... - ЗАКОННИ ли са и се оказаха, и то ВСИЧКИТЕ?!?? И с колко ощетиха банката и данъкоплатеза? Отговори, бе келеме недоучило и не разбрало! Щото аз мога много подробно и да ти разкажа, и да ти докажа! Що не вземеш сега да си припомниш какви ги редеше Герджиков ПРЕДИ цесиите, и какво коментира СЛЕД това, тъпак!

Начина по който ме обижда те охарактеризира добре. Няма нужда да казвам нищо друго.

Герджик , ЯЖ си дебелата пенсия и ти от помазаните. При Царя каква чалга оформихте с Доганя и премиер с 1 ден труд. стаж приехте- УЖАС! Трябва дъртьо от Живково време да схванеш,че трябват млади и нови хора. Не може по СТАРИ схващания. Може 2-3 избора още с нови правила да изключат ЯКОТО купуване и да ОВРИ ГЛАВАТА НА българина , че няма кой да го спасява и едни само да си живучкат БАНДИТИ като теб!

Този пък плужек откъде изпълзя ! Умират да се мазнат на тиквата !

от ИТН и БСП изглеждат като бели ангели....

преди да изчугъртат ГЕРБ народът ще изчегърта Мутрите от следващия парламет (мутри като ММ, ТД, МК , гномове, бабикянчета и хаджигенчета там нямат място!) и силно ще редуцира представителството на ИТН, въпреки бодряшките очаквания на баш Чалгаря....Веднъж излъгахте народа, втори път няма да ви се получи!

Почитаеми Професор Герджиков Слави Трифонов ако сте забелязъл не иска 240 депутата, а само стотина пно подобие на нашите първи владетели -52:48. Ако и Вие считате, че онези избори през 1990 г. бяха само мажоритарни означава че сериозно са ви облъчили с изкривено право. Про тях имаше измислен мажоритарен елемент – двама накрая, но преценете по-добре научно че мажоритарен предполага първо на първо минотарен. Всеки резултата под 52 % гласували ни говори минорно. Слави е музикант и добре знае какво е Ре минор или До диез. А Вие по всяка вероятност свирач на гайда не познавате нотите. Безсрамна е позицията на останалите партии първо на първо БСП. Ужким ще разграждат модела Борисов, а пък дайте ни властта че да ги оставим в НС.Другите също така и най-вече Христо Иванов ч, и Мая Манолова. Професор Герджиков, при наличие на 75 калпака от ГЕРБ е невъзможен за приложение метода ГОЛЯМАТА МЕТЛА. Знаете и сте свидетел на този метод още от 7 -мо ВНС. Всички политолози изявили се като последна аналитична инстанция не съобразиха становищата си с този метод което означава поне за мен, че са БАМБАШКА политолози. Или по-скоро БЛЮДОЛИЗЦИ Храбри. И един специфичен въпрос: за да разбера дали сте добър юрист „Колко са на брой Левитите“-по Стария Завет и как може да се вземе на човек нещо което няма“…. който има ще му се даде, а който няма и това ще му се вземе “ - ХеШу от новия Завет . Приятен ден!

поредния провал на поредния въздухар, въобразил си, че политиката е лесна работа....Да излъжеш хиляди е лесно, но да удовлетвориш очакванията на хиляди - много трусна задача! Дано поне това е разбрал Чалгарят. Защото на следващата "репетиция" изненадата за него ще е крайно неприятна...Апропо, ако скрие някъде по на сянка Тошко Африкански, може да позабави малко помръкващия имидж на ИТН.

Друго си е да си сикаджия, тогава викаш си точно за премиер!

Никакво "инфо" не си ти, а абсолютно "дезинфо"! Казваш, Славуц не бил във властта все още, та редно е и на него да измием нозете? Ммм?... Да възкачим на Трона придворния шут, вярно служил на всички олигарси? Или, казваш, не баш на всички?

Така е,жалко за хората в ,чужбина които пътуваха и чакаха с часове за този смешник,жалко и за горката България,че само боклуци и се падат!Камикадзе щял да бъде,сякаш Ботев не е знаел къде отива!

Наблюдател.Наблюдавате, а не виждате, че при служебно правителрство на власт е ГОЛЯМАТА МЕТЛА. Всички назначения на ГЕРб ще се преосмислят, а негодните на борсата по труда. Пада имиджа на ИТн само в очите на слепите духом. Той съвсем лаконично заяви чрез Тонито Стефанова -ГОЛЯМАТА МЕТЛА срещу ЕВРОЛЪЖИЦАТА като позиция!!

Да, ще правят чистка, а след месец ще има нова чистка, за да върнат изчистените по местата им, нали? Не е работа на служебно правителство да се занимава с подобни неща. Видя се какво стана с грипените - след изборите дойде редовното правителство и отмени всички самодейни глупости на президента-премиер! Така ще е и сега. Кому е нужно това? Служебното правителство да си върши служебните задължения, както е по Конституция, без никакви волни програми, защото няма да е здравословно за Патрона му.

Прочетете за някои от “геройствата” на професор Герджиков, например тук: “Царският юрист Герджиков демонстрира “стил” в Агробизнесбанк” Отврат!