Герджиков: 2 седмици за ревизия на кабинета ”Борисов 2”

Служебният премиер Огнян Герджиков настоя в срок от 2 седмици, "не повече", да му бъдат представени аналитични доклади за състоянието на министерствата.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: 2 седмици за ревизия на кабинета ”Борисов 2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ОБЩИНА ПЕЩЕРА.ТУК НЕЩО СЕ МЪТИ.

Ревизия за две седмици ? Катрофи в Кауфланд ли ще броят !!! Тук имаме издънки с КТБ, нов външен заем за 16 милиарда, издънки със самолетите, издънки с Южен поток, Издънки с газовия хъб, наливане на пари в ПИБ, незаконни винетки, корупционни сделки за строеж на магистрали, пълен провал на политиката на МВР, на здравеопазването, на образованието ... на съдебната реформа Бах маа му ..... две седмици за такава ревизия ?!

Цирк!

Да назначиш един от адвокатите на Мултигруп за служебен премиер, човек, който сам обяснява, че поради това, че бил бавно развиващ се, родителите му искали да му слагат главата в специална глина, предписана от лечителя Петър Димков (тази идиотщина пак е описана от самия него в книгата му Аз не бях политик)такова, няма как да се случи в друга, нормална държава.

да ти напомня ли, че до преди броени години, традиционната медицина лекуваше с лоботомия!?! има и науки почти забравени, които съм видял да действат. премахнаха ми брадавици с баене... но, пълно е и с шарлатани...

Плъх - лакей на мадридския лъжец. Слугува много професионално на всеки мошеник.

'Начи много са му две седмици даже, според мен с екипа му могат да се справят за има няма три дни...

Ще РОВИ или ще ЗАМИТА другарят Герджиков?!

Мяза ми на запрашаване в очната ни област.По медиите въведоха едно определение , че за целия мандат до изборите министрите от временното правителство едва ли ще научат къде са и тоалетните , а там зорът е голям , а пък Герджика се изцепил с двуседмичен срок за разкриване на далавери за милиарди. Нещо на изпиране на мръсно бельо ми понамязва.После един наш познайник ще каже - ето нищо няма , честни и почтени сме били.

Той заяви още, че голямата му абмиция е да се проведат честни парламентарни избори и да се прекрати "това уродливото явление - срамната търговия с гласове".

Нищо ново,поредната порция замиване на очите и пак все така седим си на едно и също място ,нито Бойко нито Нинова ще ни оправят плюят си в устите а после се целуват а честито

НАЛИ ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ И ЦАРЧЕТО ДОКАРАХА МУТРАТА НА ВЛАСТ,КАК СЕГА ЩЕ ГО РЕВИЗИРА.

Как в някой министерства проверките ще се правят от ръководители и служители, които сами са сътворявали престъпления?!

ДА ПРОВЕРЯТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, ИМА КАКВО ДА НАМЕРЯТ

за какво го назначиха тоя старчок,да прави ревизии ли ,ще падна от смях !!

с компромиси ли ще е...

За да са честни изборите, участниците трябва да са почтени, а за да са такива, трябва да е ясно: има ли извършени нарушения от правителството на Борисов, има ли извършени престъпления? Ако не получим ясни отговори на тези въпроси, партиите ще спекулират през цялата предизборна кампания. От БСП ще атакуват ГЕРБ, че е имало такива нарушения, от ГЕРБ ще ги атакуват, че са лъжци! Иска ли го някой това!

Всички стари курви - вън от новия бардак! Проблемът изоснови е в нас! От нас се излъчват тези, които са същите като нас. Разберете го! Ако искате градивни избори, сложете изискване за грамотност, уседналост, данъци! Ако искате зрънцето злато пак да се загуби в много лай_а и да останат нещата така, както са и в момента - нищо не променяйте. За да може пак мнозинството - прости, неграмотни, озлобени -да ви диктува какво ще правите!

Никога не са излишни силната воля за поправяне и истинските добри намерения с чисто сърце. Пожелавам на всички така, за да се изтеглим най-после от блатото!!! Други шансове наистина нямаме! Прочетете историята ни и ще си спомните какви препятствия сме преодолявали, какви войни и простотии сме надживявали. Някои от които са се водили с братската ни "освободителка". Въпреки всичко сме оцеляли, развивали сме се и съществуваме!!!

Служебният премиер Огнян Герджиков настоя в срок от 2 седмици, "не повече", да му бъдат представени аналитични доклади за състоянието на министерствата. Чудя се Герджиков, служебен премиер ли е , или служебен помияр. За две седмици- аналитични доклади за състоянието на държавата. Че за това нещо и четири години няма да му стигнат.

Като чета публикуваното, си задавам въпроса От колко време г-н Герджиков е в България. Имам усещането, че вчера е дошъл отнякъде. Та, той е десетки години в тази каша и сега ...да премахнем това уродливо явление-купуването на гласове. Нима, с лъжата за 700-те дни не си купиха избори, нима не се връщаха имоти под масата, нима нямаше нагласени обществени поръчки по времето на Герджиков и царя. И, сега като стихоплетството си, се опитва да говори за принципност, честност и желание за промяна

Ми не помниш ли как кретенът се заканваше, че като председател на парламента ще изкорени гласуването с чужди карти. И кво? Резултат - НУЛА. После сам той ни обясняваше как било невъзможно да се направи от депутата човек.

,,нов президент'' със стари ку--и.ха ха ха -ууу,дърт,мазен кеф.герджиков ,борисов бяха в една власт бре-кви проверки ще правиш,и единия за мустака ,и другия, тъпите българи са в див оргазъм от кеф ,че радев станал президент.тои ще ви изоре нивата,тои ще ви прекопае лозето-ха ха -нещастници.само национализъм ще вкара държавата в ред,без конфронтация с други народи извън нашата граница.

Това е добра новина. Има недоверие към обществените поръчки, че едни и същи фирми се облагоделствет. Правителството ако се справи със задачата да осветли всички извършени нарушения, при това само за две седмици, ще е голям успех. Ако има извършени престъпления, да се подават сигнали направо на прокуратурата. Хората ще подкрепят правителството, те очакват истината.

Нещо май не се вързва. Служебното правителство се взе много на сериозно. Закани и само закани за проверки. Ами след като дойде редовно правителство и не е от БСП (Радев) нали по същата логика трябва да им се направи ревизия. Това води до реваншизъм. Далеч съм от мисълта да се прикриват далавери, но това си е чиста форма лов на вещици. И това го прави само една партия БСП, която винаги е крадяла и лъгала. И май е прав ББ: "Крадецът вика дръжте крадеца".

Щом става дума за крадеца напълно правилно е да се споменава и ББ , без него е постно някак си.

Май и друг път съм чувал тия думи, че новото правителство ще направи ревизия на старото?! И "царя" щеше да прави "Бяла книга" за далаверите на предишните правителства?! Досега никой нищо не е направил, освен да се оправдава с тежкото наследство от старото правителство!!!

Герджик , гони си изборите , не се занимавай с глупости.Най-много да направиш услуга на тарикат Бойко и да му прикриеш престъпленията като се ангажираш приоритетно с такава мисия невъзможна в този времеви и кадрови период и състав.

Герджиков ще преразгледате ли сделката сБТК по ваше и на Кобурга време продадена на офшорка създадена за три дни, или продажбата та Булгартабак, или когато ви молеха да не превалутирате дълга и загубихме 2 милиарда , а ще ги преразгледате ли или само чужди сделки .

Надай се к..е на пияна жена.Екипите по министерствата чие назначение са ? Сами ли да си носят въжетата или от профсъюза ще им ги отпуснат?! Изстъргването на мутрификацияна ще е дълъг процес , ако въобще се случи , а не бягане на 100 метра.

Миналата седмица нашият президент господин Радев разпореди на Герджиков да направи така че да се преустановят лошите практики в държавата. Резултатите не закъсняват. Браво господин Радев.

Има резултати, има! Времето започна да се постопля, не като при ГЕРБ клинч и кучи студ! Браво на Радев!

За заместник-министър на Министерство на любовта ще бъде назначен Димитър Иванов - Гестапото, а за заместник-министър на Министерство на истината - Нинова. Временно, до назначаването ѝ за премиер. Пролите ДГД.

Дали някой ще му обърне внимание на приказките на Герджика!!!!

А бензина много скъп вееее

Хайде, Герджиков, започвайте! Купила съм си пуканки и нямам търпение шоуто да започне. За два месеца нямате време да свършите нищо друго, освен да спечелите изборите на БСП и ДПС. Ще се размятат едни числа, всеки ден ще правите феноменални разкрития, а после прости всичко ще си продължи. А Плевнелиев направи голяма грешка, че не направи вашия номер.

Не само обществените поръчки г-н Герджиков. Ревизиите не са проста работа, не стават за един ден ,НО: Спокойно можете да кажете- -Колко се е увеличил външният дълг по времето на Борисов? -Колко милиарда лева сме внесли в ЕС за десет години? -Колко сме получили за десет години от ЕС? -Срешу тези средства /европейските средства + новите задължения / какво стои? Само тогава ще разберем какво дължим на герберското управление. А пък ако изкарате и първите пет фирми с бруто приходи от обществените поръчки ,и на това ще благодарим.

На всичките ви въпроси има писмен отговор в страницата на БНБ.

Абе те ударно ги раздадоха тези поръчки, като БХ се погрижи да няма компрометиращи документи, така че кауза пертути - хахахахахахх

Умен човек да на управлява тва е почти невъзможна работа.На нази щото сме сите врътоглави ни требува некой дето е по-врътоглав от нази.

Много ми се иска да повярвам,че все пак нещо добро може да се случи в България.Много сме мирни и заспали като народ ,а тези които и да са те на това разчитат.Затова мисля ,че всичко е безвъзвратно загубено.Няма област в която да сме добре.Само като види човек БДЖ,този стратигически за държавата национален обект как изглежда,какви са условията на труд там,му става ясно колко,колко сме зле.

Бързай,че няма време ,бе!

На всеки нормален му е ясно че няма как да излезнат наяве гешефтите на боко защото веднага ще го обяви за ''реваншизъм'' и с това ще си активира гумените глави дето го подържат. Съвета ми е като видят такива гешефти министрите да не говорят много а директно в прокуратурата с всички доказателства и факти като и по едно резервно копие в сейф ако не предприемат мерки от цацаратурата и след изборите всичко на бял свят..

Оставете човека на мира да си гледа работата.Молете се да не се ядоса и да взема да изпита юристите като Цветанов че бая двойки ще напише

Герджиков, не се офлянквай, ами виж там какво още можеш да ми върнеш, че много челяд, много внуци. Я и Хасанчо ще порасне, пък за него ни гора има, ни резиденция.

Нещо против дядо ли имате, че му слагате минус? Ми и аз съм човек, и аз имам нужда от резиденция. Може да съм малък, ама ще порасна. Може някой ден и цар да ви стана, тогава ще ви издиря и ще ви нахасаня по анадолски.

Смях откъм Министерския съвет Герджиков наредил на министрите да работят Те понеже са мънички и не знаят какво да правят на работа

Герджиков, ти не си ревизионна комисия, а правителство за избори.

Напротив, това е първото задължение и заръка на Бойко Борисов.

пак Шефа намесиха. Един преди него рече: За Бога братя, не купувайте!