Ройтерс: С Герджиков за премиер Радев се стреми към баланс

Президентът Румен Радев се стреми към приемственост и баланс, пише Ройтерс. Франс прес пък прогнозира трудности при съставянето на правителство след изборите.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: С Герджиков за премиер Радев се стреми към баланс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората очакваха ясен знак от Радев,че нещо ще се промени,макар и за 2-3 месеца...е,не се получи но поне стана ясно КОЙ е Радев

кошмарът на хунвейбините ! 12 плюс 3 ! Напред другари / на заден ход / !

много е важно служебното правителство тоя път. Целта му е до изборите да не позволи да се промени избирателната система. Виждаме все известни хубавци- и Соломон е в кюпа.

Нойе Цюрхер Цайтунг- препоръчително е...

Глупави русофили! Трябва да се побъркате от радост. НДСВ и царя са втората колона на ДС в България след ДПС. Именно ДС докара Симеон от Испания за да не позволи на И.Костов да кара два поредни мандата. Това е и сакралната цел на тъмните сили у нас - да не се позволи на нито едно правителство, което и да е то да изкара два последователни мандата. С тази цел ДС организира, проведе и с помощта на прокуратурата и медиите даде гласност на аферата Костинброд и да свали 4-5% от резултата на ГЕРБ за да не могат да съставят самостоятелно правителство. Другите 3 партии те ги държат здраво - ДПС, Атака и БСП. После като награда за участието си в аферата Бареков получи телевизия финансирана от КТБ, Пеевски трябваше "де юре" да получи ДАНС , а БСП да намести свои хора в средния управленски персонал на държавата за да саботира последващото управление след Орешарски.

Кандидатът за президент на Франция е заявил ,че санкциите срещу Русия нямат смисъл и са в ущърб на ЕС.Дали френските журналисти "стават и лягат" с въпроси той проруски ли е настроен.Само в България има такава тъпа "голобедренна " журналистика .Браво на Радев ,че постави на място Любенов в интервюто си в неделя. И дежурният им рефрен "хората искат да знаят "не върви ,защото те самите не знаят какво искат хората.Ето журналисти и социолози работеха неуморно за Цачева и уж знаяха нагласите на хората ,а останаха изненадани от резултатите. Една от по маловажните причини, ГЕРБ да загуби президентските избори е подценяването на Радев и измамната им увереност ,че са непогрешими.Това вероятно намали манипулационния и нечестен натиск от страна на Цветанов и компания на самите избори.Иначе защо ще се изтъква от наблюдатели ,че тези избори са били честни.Значи предишните не са.Затова служебното правителство и ЦИК трябва да са много осторожни ,защото Цуцко ще си вземе поука.

Ех,Огняне, Огняне! Щом евреят гнъсен предател се върти около теб, ясна ми е картинката.

Да, нищо ново под слънцето за България, естествено е от Ройтерс да се радват, а ние да сме много разочаровани за пореден път. И на изборите ще бъдат издигнати пак същите муцуни, много жалко. Живяхме 2 месеца с малко надежда, това беше. Да, преимствеността с осигуряване на мизерия за България продължава успешно, за радост на ройтерс и т.н.

Другия път преди да се полеете с кофата проверете поне дали водата вътре е топла! С кандидат на БСП какво сте очаквали? Орешарски не ви ли стигаше? Глупав, по-глупав, български избирател! Ако бяхте риби, щяха да ви ловят с бастун.

Когато БСП не желае да предложи свои кадри , ГЕРП не желае да предложи свои кадри, к на г-н Радев не му остават много варианти. Естествено е да потърси специалисти които са в течение на работата в съответните министерства за да няма големи трусове в управлението на държавата до изборите след 2 месеца. Ако има някакви отклонения от правия път г-н Радев ще реагира моментално. Така че спокойно всичко е под контрол, Герджиков е един балансиран избор.

Простутии... и крадене! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Абсолютно нищо не става. Елегатно го заметоха под килима, защото т.нар. "политическа класа" всъщнос е ОПГ, маскирана като политически партии, а всъщност глутници от далавераджии, крадци и мошеници.

Ако знаехте какво правителство ще назначи нааааай-независимия генерал, щяхте ли пак да гласувате за него?

ДА

Правителство от ДС-ченгета, гълъби-анонимници, червени барони и крадци! Отлично и показателно начало за Гумен Нинов Йотов!

Радев се оказа обвързан с НДСВ и кадрите му. Да не забравяме, че не някой , а точно те го пратиха през 2002 година в САЩ за да затвърди предаността си към новият ни голям брат , към който президента се кле във вярност още през 1991 година!

КАКВА ПРИЕМСТВЕНОСТ ПРИ ТОЗИ ГРАБЕЖ БЕ?? КОЙ ДА ТЪРСИ МИЛИАРДИТЕ ОКРАДНЕНИ ОТ КТБ КОИТО ДЪРЖАВАТА ПЛАТИ? КОЙ ДА ДИРИ ТРИТЕ МИЛИАРДА ОКРАДЕНИ ЗА САНИРАНЕ? ВИЖТЕ СНИМКАТА И КОЛКО СА ЩАСТЛИВИ ЦАРСКИТЕ МУТРИ. ТА НАЛИ БОРИСОВ БЕШЕ ЧАСТ ОТ ТЯХНАТА ПАРТИЯ НДСВ!! С ТОЗИ КАБИНЕТ РАДЕВ РЕАНИМИРА ЦАРСКАТА ПАРТИЯ! ОЧАКВАНИЯТА, ЧЕ ЩЕ ПРЕЧУПИ ГЛАВАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА НИ И ОГРАБВАЩАТА НИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НЕ СЕ ОПРАВДАХА. Радев си е завършен образ на ПРЕДАТЕЛ, УПОТРЕБИЛ ЗНАМЕТО ПРЕД КОЕТО СЕ Е КЛЕЛ за пешкир , след което е отишъл да служи на ВРАГА си. За бойните си подвизи извършени през 2002-2003 година по време на ИРАКСКАТА ВОЙНА , американските му ВОДАЧИ са му дали псевдонима МОИСЕЙ!! ТОЗИ МОИСЕЙ ЩЕ НИ ВОДИ ПРЕЗ ПУСТИНЯТА ДО ТОГАВА ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРИН ИЛИ НАПУСНЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА ИЛИ ПЪК ОТИДЕ В ЕДНО ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ В КОЕТО НЯМА ПАРТИИ, НЯМА БАНДИТЕ, НЯМА ПАРИ!

Да, бослютно правилно си го написал/а: единственото сигурно е, че приемствеността на грабежа продължава.

По-важното беше да покаже, че е независим, но не успя.

баланс не е важен! Някой трябва да свърши работата за два месеца, а липсата на червени "експерти" в правителството ще запази комунистите от БСП чисти за парламентарните избори. Е, чисти, колко да са чисти, може би колкото най-чистия парцал!

Царистите са във възторг.....

Ама той не бил червен бе, той бил румен!

Какво сте се разквичали? Какво очаквате от правителство за 2 мееца?

Абсолютно същото, каквото и от предишните! Вие очаквате ли нещо по-различно, вече не ви ли светна бавния реотан, че всички до един са едни и същи, по простата причина че от едно и също място (Масква) им се дърпат кончетата.

800-те дни на царя продължават. Това може да стане само у нас - хахахаххаа

От днес по кината започват прожекциите на филма "Цар и генерал" втора серия!!! Слава вам НЕГОДНИЦИ!

Простутии... и крадене! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Питай Цецка. Референдума остана в Парламента.

плужек,още малко и ще се пльосне с цял ръст да целува ,сега само е полегнал.Мърцина.

Простутии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

какъв референдум става дума?

Статистически от 1990 до днес няма правилен ход при избор на министри и премиер. Видяхме ги старите муцуни - крадци и мошеници без никакви скрупули. Видяхме ги и младите и непознати до тогава муцуни (Дянков, Велчев, Василев, Горанов, Москов, Стойнев, Митов, Вигенин и ред други). Показаха безхаберие, дебилизъм, липса на скрупули и лобиране за чужди интереси.

Да внушават ай колко добър кабинет . А българите да чакат - Когато му дойде времето. Омраз ното хитро деденце пак изигра наивния бг избирател

И пак да повторим. Най-бедната страна в ЕС. Седем години усвояване на фондове и пак същото.

Защо се появи отново евреина Соломон Паси. За този е нужен народен съд и острел. Ако не иска да бяга в Исраел.

stom se pravi na lud za referenduma na Slavi ne e nasia covek

Ех,Радев,ех "Маринкин"...с това подпипване на царя в "Ал.Невски" ,незабавно те познах!!! Жалко ,повече не трябва да се гласува!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радев пропиля народното доверие! Опря се на стари и противни муцуни, вкара всички мафиотски лобита в служебния кабинет! Позор! От снощи Радев не е президент на народа, а на мафията!

Мале колко си зле. Просто не мога да повярвам че има такива хора. Какво точно е пропилял Радев? Създава добро правителство с което показва че няма да се променя политиката на българия спряма ЕС и НАТО /което е единственната грешка според мен/. Това правителство няма да има почти никакви правомощия до изботите. После ще се види кой ще ни ръководи в действителност.

Да, но построихме мечтаното Развито социалистически Общество! Всичките ни партии са комунистически и се радваме на единодушието - да се изметем по-бързо от соцконцлагера

Ти още ли си в България бе, недоразумение.