Коментари - Герджиков: НПО-та да направят Изборен борд веднага | Днес.dir.bg

Герджиков: НПО-та да направят Изборен борд веднага

Обръщам се към неправителствените организации с активно отношение към демократични и честни избори с призив да сформират час по-скоро граждански Изборен борд.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: НПО-та да направят Изборен борд веднага | Днес.dir.bg

Коментари

Турбо идиотщини....

Явно се очертава хаосът да е пълен! Тоя набеден професор Герджиков за нищо не става! Фатмакът-прилеп ходи по европейските канцеларии,говори с некакви чиновници,а тук го славим като герой! Май румънският почин се задава!

Проффесоре, няма и една седмица и вече изтрещя ! Внимавай, чакат те цели 2 месеца...

Без НПО няма демокрация.Ще победим тровоте от теляшка бригада за комунистически труд..ха.ха.ха

Задължение е на правителството да организира честни избори ,всякакво вмешателство на организации финансирани от чужди държави не е желателно !

Ти някак си докосна проблема - сичките ни НПОта са финансирани от чужди държави. Исландците, например, в рамките на няколко дни спонтанно си организираха едно всеобщо, независимо от каквото и да било финансиране НПО, което действаше по невероятен начин - жените-домакини, докато готвят, чистят и се грижат за децата, в същото време гледат по ТВ дебатите в парламента и колчем нещо не им харесва, звънят на мъжете си на работа, грабват по една тенджера и един черпак и излизат на улицата да вдигат зверски джангър, където след час към тях се присъединяват мъжете им, прясно избягали от работа и нищо не се случва без желанието на хората. Организираха се по разни фейсбуци и сами си написаха Конституция в Интернет. Ама... Те са 200 000 и са Исландия.

НПО нямат място в изборите!!!!! Това е най голямата простотия изречена от Герджиков! Вьзмутени сме!

То... няма лошо хората директно да контролират простотиите на политиците. Проблемът е, че конкретните хора, които ще участват в това наблюдение, са по принцип такваз една особена порода. Едно време по соца имаше такива - викаха им "обществено активни личности". Това е едно тъпо, некадърно, неспособно да сътвори нищо полезно, комплексирано говедо, което си мечтае за власт, до която е неспособно да се добере. И недай си боже да се добере - ще я употреби единствено за да мачка всички, които не са като него - интелигентните, кадърни, продуктивни хора. Проблемът е, че в 99% от случаите тези интелигентни, кадърни и продуктивни хора се отвращават от подобни дейности и ги оставят на говедата.

Глупавите гледат, но не виждат.Посредствените, гледат и виждат. Умните гледат, виждат и умеят да четат между редовете.

То само в изборният процес май остана без НПО-та!!! Направо дайте цялата държава на НПО-та. Е..бахти и управляващите, е... бахти тъпия народ дето ги избира!

Дали няма да е по-лесно да се наблюдава правилното протичане на изборният процес чрез камери, които някакси тайнствено изчезнаха като задължителни във всяка секция. Моето мнение е, че такъв разход е оправдан напълно.

Тоя гол охлюв иска да прехвърли топката и отговорността на НПО, да си вади кестените от огъня сам. Аман от боклуците на царя и от червените боклуци...аман, аман.. Повръща ми се от тях ...

Луканов и другарите му от Политбюро се бяха скрили в Партийния дом и се насрали от страх отвън от народа, и същото беше и на 14 декември срещу Пешо -Мастиката Май не им се вярва , че пакще стане..

Че то освен дето няколкостотин дебила потрошиха няколко джама и джипа, нещо друго не се сещам да е станало.

Че е охлюв ,охлюв е с миша муцуна и нрав ,долен човек ...още преди Коледа е приел да става премиер ,а само как ОТРИЧАШЕ ...ОТРИЧАШЕ И КЪЛНЕШЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧАС ! ЕЙ това доказва , двуличието и подлостта му ... Ама и този РАДЕВ ... Започнах да се чудя ,не как е станал генерал ,не как е станал Президент ... ами как е "карал" този самолет с тези си качества на ...НЕПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА ?!

Намерил КОИ! Тези НПО са най голямите манупулатори и служители на чужди интереси . Само като си представите някои от членовете и разбирате за какво иде реч- оня с флейтата очилатия , Бисер петното и той беше ......

На тоя явно са заповядали да покаже среден пръст на надеждите на народа за нещо по-добро.

В Македония, американският посланик Бейли е отзован от Тръмп днес точно за това. Намесвал се е в изборите с пари на Сорос. Запитан официално дали НПО-тата на Сорос не са забъркани в избора на Правителството на Македония, той не е отговорил и са го отзовали. Герджиков май иска да го свалим набързо ние от улицата.

руският посланик ходи на място при кметовете из България.

Значи изританият от прецедаделското място за системни нарушения на правилникът на НС , скрил подписката за референдум с над 500000 подписа против затварянето на АЕЦ Козлодуй сега се гласи да вкара ГНОМИТЕ НА СОРОС ЗА ДА НИ ОКРАДЪТ И ХРОШТЯЛИТЕ Този барабар с цялата му фамиля трябва да бъдат ОБЕСЕНИ ПУБЛИЧНО И ПРЕДАВАНИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

Аре тия НПО да ги забраните със закон, някакви сорос-морос да се бъркат в управата е неразумно

Освен теб, никой няма да ги закрие. Тоя, от когото искаш да ги закрие, не ги е създал за да те дразни, а за да те контролира.

В интернет има снимки"Изображения за Сорос и Станишев"

Преди , когато на власт беше и Герджиков , ''ОПРАВИХА'' България за 800 дни , а сега може и за 90 дни .

"Герджиков подчертава, че решението на ВАС да бъдат осигурени машини за гласуване във всички изборни секции налага допълнително усилие. Затова се обръща към неправителствени организации да сформират граждански Изборен борд " КОЙ бърза да се измъкне от отговорност, гъди-гъди-гъди?? Много бързо замириса на съд, май?

За бога, братя, не купувайте! - каза един друг премиер. Като им запари под дирника, всички се обръщат към народа.

а най важната задача на служебния кабинет не беше ли да организира изборите,какъв е тоя борд който го измислиха

Ами викнете направо Дьорд Шорош да ги направи изборите. Ако не го кефи вече първия му проект за България, наречен ГЕРБ, то винаги може да постави новия си проект - Слави Трифонов. Те затова гербавите скачат толкова срещу чалгаря!

Ти гледай Слави да не се включи в политиката, че ще ги отвее всички!

тамън да залезе по бърже че ми се повръща от неговите плазмодични действия

Аз ако бях на мястото на Герджика, щях да направя всичко възможно да ощастливя комундетата. Кой не е чувал, че те задоволяват, като чуят за НПО, за Сорос, за соросоиди, за Сталинка, за Плевньо! Щях да задължа медиите да публикуват минимум по двайсет статии за тях на ден, да могат да се почувстват по-добре!

Господа, господин временният министър председател на републиката - бивш и настоящ царист, бълва нелепости и в съображенията му има не само посочване на несъществуващи връзки "причина - следствие", а и пословично невежество. Господинът нарича "машини" система от апаратни средства, технологии и човешки ресурси Това е безспорен признак на ниска и низка обща култура и чудовищно невежество. В предходните правителства - на симеон - Самозванец и на тройната коалиция, унищожителното действие на съсиреците върху мисленето на тези социални паразити беше също налице и се проявяваше по същия начин - простотия и наглост. Явно, на тройните коагуланти невежеството, простотията и наглостта са неоменимо присъщи.

Всички знаем КОЙ финансира повечето НПО-та у нас! Това си е направо вреден апел на служ.премиер. Ама за от него друго не съм и очаквал. Той самият също е вреден. Радев се изложи като го назначи.

НПО-отата по мотоциклетизъм, латинотанци, шах, ракетомоделизъм, по есперанто... и т.н. тях кой ги финансира?

Паисий

И те ли ще следят за честността на изборите?

тъп ли си или по някаква друга причина смяташ, че НПО-та по шахмат имат "активно отношение към демократични и честни избори" ? или просто отчиташ бройка на коментарите си

180 НПО-та за дружество с Русия, отделно разни воински съюзи и антифашистки... те по-малко ли са на брой от организациите на Финансиста?

Паисий

кои от тях някога са наблюдавали за честността на изборите?

Щели да наемат машинки от Еквадор?Страната на бананите.

корабът с тях ще пристигне след три месеца. Тоест след изборите!

Комундетаааа, а бе вой ли се чува бе, някой да има от нещо недоволен!

Прогнозите на Маркс се случват, като по учебника му. Защо да не се радваме? Мислете му вие.

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО, НА ВРЕМЕТО ИМАШЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ,ТРЯБВА ДА ИМА КОНТРОЛ И ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ АНГАЖИРАТ

за какво са ти ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, като само МОШЕНИЦИ се кандидатират на тези избори? Я кажи 5-6 честни политици и депутати да видим има ли!

На времето имаше честни, сега ще има частни избори

НПО са на Сорос.А в Русия в днешно време са забранени и не само там.Служебното правителство е за това,то да организира изборите,а не някой друг да им върши работата.Много пъргави бяха като смениха някои кадри ,особено в министерството на земеделието.С НПО политиката ще се диктува от вън и няма да служи на народа.

а, стига бе..!? не беше ли, само боко този, който изпълнява заповедите на сорос

Най-добре Герджиков да покани дядо Шорош за председател на изборния борд на продажните български НПО-та

Скрий се бе плъх ,лукав царедворец ! Нито си ми Премиер , нито пък този за който гласувах и те назначи ми е вече ...ПРЕЗИДЕНТ ! Нинова ,ще го разбере това след има няма СЕДЕМ СЕДМИЦИ !

Стискай палци червените помияри да не фалират държавата до 7 седмици или да накарат подлогата си да направи военно положение.

Това, последното, не ми беше идвало на ум. Браво! Знаеш ли, колко неща ще си дойдат на мястото, а? Дано се сети да го направи! Хитлер, Пиночет и т.н., похарчиха сума народ, обаче, пък, какви държави направиха, ехеее!

Кат чуя за НПО-та и ми се прихожда по голема нужда..... де що има калпаво и не може да подхване работа се хваща в НПО, щото паричките ида сухи от чужбина а той / тя не трябва да притежаа никакви качества с изклюение да бъде генетично роден предател....

В "бялата колония" - игра на демокрация!?

Герджиков - избори и НПО-та ???? Това е недопустимо. Платени соросоидни НПО-та да правят соросоиден изборен борд. Това нито в Конституцията го има, нито в Изборния кодекс.

За да управляваш държава се иска да имаш топки!!!

Корнелия, Радев и Гердииков са троянски кон на Сорос:Д

Ние се събрахме в кръчмата на Долно нанагорнище и взехме решение да се гласува и без машини -традиционно!! И Протокол написахме. След това кръчмарят почерпи. А , да видим сега дали ще ни пренебрегнат управниците?

И никакво гласуване без кебабче и бира.:)

Абе Герджик ти верваш ли си? Защото аз НЕ ТИ ВЯРВАМ.

ТОЛКОВА ДОБРЕ НИ РЪКОВОДЕШЕ ПАРТИЯ ГЕРБ, А СМЕ НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА. НАЛИ ВСИЧКО Е ДОБРЕ, КОГАТО ЗАВЪРШВА ДОБРЕ. И НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ. СЪЩИТЕ,КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ОКАЯНО ПОЛОЖЕНИЕ ИСКАТ ПАК.ЗАЩО ТОГАВА ПОДАДОХА ОСТАВКИ????

плюса от 1 милиард лева... Ще видим нататък.

Каква е връзката между статията и тъпия ти коментар?

180 НПО-та за Дружба с Русия ще ми правят Изборен борд, аааайдеееее у лево!

Виж сега, или говориш само за лошите хамерикански НПО-та и хвалиш руските такива, или не коментирай изобщо, че хората пари получават за минуси и плюсове...

с "братската помощ" на ушанките.

Герджиков иска да сложи вълка дапази овцете.

Ти ли си представителя на ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО НА СОРОС?

Ти бил ли си някога в офис на Отворен общество, аборигене?

Как да различите доброто от лошото НПО: - Лошото е против Пеевски - Доброто е за руските енергийни проекти На лошите им плащат, а добрите го правят в полза на Родината. Която и да е тя.

Всички финансирани от вън, вън! Личат си пишещите по неадеквеатността и че не застават на страната на България.

На страната на България не застава дори народът й. Плющи пици и кебапчета и все в НПО-тата.

До оня, умния човек: Като искаш направи и 1 000 000 НПО в България, нямам нищо против ! И за защита на костенурките, каквото искаш, ама да се финансира само с пари от България, а не с пари от чужбина! Тогава, ако сикаш имай и 100 000 000 НП, какато тие кеф, ама парите да не идват от чужбина! Закон трябва да има да не нямаш право да прехвърляш от чужбината повече от 50 000 евро! Не прави хората на будали и не ги наричай Путиновци, гей с гей такъв !!

Явно пак ще ни спускат отвън Управляващи. Къде Тикви, къде Пъпеши.

Професоре, какво ни будалкате. Нима не знаете, че ВАС и трите съдийки се намират под влиянието на виден адвокат, който чете книги в Библиотеката и така изпратиха всички за зелен хайвер, хвърлиха ни в хорор филм, а милионите от закупуването на излишните машини ще отидат в техния джоб. Елементарно, Герджиков. Но ти сигурно знаеш.

Количество российских НПО. Согласно одному из российских источников, к 2003 году в России существовали примерно 570 тысяч НПО[4]. Эта цифра значительно отличается от примерно 8 500 организаций, зарегистрированных в РФ к 1993 году, 160 000 в 1997 г. и почти 275 000 в 2000 году[5]. Количество зарегистрированных российских НПО отличалось год от года и может рассматриваться лишь как приблизительное из-за отсутствия официальной информации и необходимости полагаться за вторичные источники в России или за рубежом (например, на данные Информационного агентства США). Такого рода источники часто противоречивы. Так, данные Сары Хендерсон, сообщающей о 275 000 НПО в 2000 г., отличаются от 484 949 НПО в оценке российского источника, ссылающегося на Госкомстат[6]. Такого рода расхождения в какой-то мере, вероятно, могут быть объяснены тем, что самое понятие неправительственных организаций может подвергаться различной интерпретации. Например, данные Госкомстата включают в себя муниципальные организации, группы потребителей, фонды и благотворительные организации, на многие из которых термин НПО обычно не распространяется.

- с НПО !

за глупости не плащаме,пробвай с нещо по умно от копипейста

Що бе мурзилке? Нещо не ти хареса колко ХИЛЯДИ НПО-та има в Русия, а? ха ха ха :))) истината доста на дълбоко ти влезе и взе да рИвеш.

А защо не напишеш СЛЕД 2000 година колко НПО са останали, когато ги погна Путин? Какви данни си пейстнал отпреди 15 години?

много повече са станали и Путин не погвал никой бе мераклио.

В България ВСИЧКО Е СМЕШНО. За пък и изборите да не са ни смешни. Хората вече не чуват Плямпаниците на СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ И ПОЛИТИЦИ, което всъщност е МНОГО ДОБРЕ.

ДР. ГЕРДИКОВ ,КОЛКО ТИ ПЛАТИ СОРОС ,ДА ГО НАБУТАШ В БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ,ЗАСРАМИ СЕ ,НЕ ЧЕ СЪМ ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО ОТ ЦАРСКАТА ПАРТИЯ ,НО ТОВА ВЕЧЕ Е БЛИЗАНЕ НА СОРОСОВИЯ З....К СРАМ СРАМ СРАМ

И на кой ги говориш тези тъпизми? Глупави са ти опорните точки. Служебния кабинет е избран от този, за който ти плащат да гласуваш и хвалиш. А той и "партията" зад него, която всички твърдите, че не е там, се спонсорира с рубли.

НПО-тата - извън борда ! И по-далече от България !

a може ли същото и за руските НПО? Или за тях не държиш толкова ?

пошел на бай х...

Без изключение. Включва и Дойче Веле, БХК, Трансперънси Интернешънал, Америка за България, Отворено общество и другите. Всички работещи срещу България.

Коментари - Герджиков: НПО-та да направят Изборен борд веднага | Днес.dir.bg

Герджиков: НПО-та да направят Изборен борд веднага

Обръщам се към неправителствените организации с активно отношение към демократични и честни избори с призив да сформират час по-скоро граждански Изборен борд.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: НПО-та да направят Изборен борд веднага | Днес.dir.bg

Коментари

Турбо идиотщини....

Явно се очертава хаосът да е пълен! Тоя набеден професор Герджиков за нищо не става! Фатмакът-прилеп ходи по европейските канцеларии,говори с некакви чиновници,а тук го славим като герой! Май румънският почин се задава!

Проффесоре, няма и една седмица и вече изтрещя ! Внимавай, чакат те цели 2 месеца...

Без НПО няма демокрация.Ще победим тровоте от теляшка бригада за комунистически труд..ха.ха.ха

Задължение е на правителството да организира честни избори ,всякакво вмешателство на организации финансирани от чужди държави не е желателно !

Ти някак си докосна проблема - сичките ни НПОта са финансирани от чужди държави. Исландците, например, в рамките на няколко дни спонтанно си организираха едно всеобщо, независимо от каквото и да било финансиране НПО, което действаше по невероятен начин - жените-домакини, докато готвят, чистят и се грижат за децата, в същото време гледат по ТВ дебатите в парламента и колчем нещо не им харесва, звънят на мъжете си на работа, грабват по една тенджера и един черпак и излизат на улицата да вдигат зверски джангър, където след час към тях се присъединяват мъжете им, прясно избягали от работа и нищо не се случва без желанието на хората. Организираха се по разни фейсбуци и сами си написаха Конституция в Интернет. Ама... Те са 200 000 и са Исландия.

НПО нямат място в изборите!!!!! Това е най голямата простотия изречена от Герджиков! Вьзмутени сме!

То... няма лошо хората директно да контролират простотиите на политиците. Проблемът е, че конкретните хора, които ще участват в това наблюдение, са по принцип такваз една особена порода. Едно време по соца имаше такива - викаха им "обществено активни личности". Това е едно тъпо, некадърно, неспособно да сътвори нищо полезно, комплексирано говедо, което си мечтае за власт, до която е неспособно да се добере. И недай си боже да се добере - ще я употреби единствено за да мачка всички, които не са като него - интелигентните, кадърни, продуктивни хора. Проблемът е, че в 99% от случаите тези интелигентни, кадърни и продуктивни хора се отвращават от подобни дейности и ги оставят на говедата.

Глупавите гледат, но не виждат.Посредствените, гледат и виждат. Умните гледат, виждат и умеят да четат между редовете.

То само в изборният процес май остана без НПО-та!!! Направо дайте цялата държава на НПО-та. Е..бахти и управляващите, е... бахти тъпия народ дето ги избира!

Дали няма да е по-лесно да се наблюдава правилното протичане на изборният процес чрез камери, които някакси тайнствено изчезнаха като задължителни във всяка секция. Моето мнение е, че такъв разход е оправдан напълно.

Тоя гол охлюв иска да прехвърли топката и отговорността на НПО, да си вади кестените от огъня сам. Аман от боклуците на царя и от червените боклуци...аман, аман.. Повръща ми се от тях ...

Луканов и другарите му от Политбюро се бяха скрили в Партийния дом и се насрали от страх отвън от народа, и същото беше и на 14 декември срещу Пешо -Мастиката Май не им се вярва , че пакще стане..

Че то освен дето няколкостотин дебила потрошиха няколко джама и джипа, нещо друго не се сещам да е станало.

Че е охлюв ,охлюв е с миша муцуна и нрав ,долен човек ...още преди Коледа е приел да става премиер ,а само как ОТРИЧАШЕ ...ОТРИЧАШЕ И КЪЛНЕШЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧАС ! ЕЙ това доказва , двуличието и подлостта му ... Ама и този РАДЕВ ... Започнах да се чудя ,не как е станал генерал ,не как е станал Президент ... ами как е "карал" този самолет с тези си качества на ...НЕПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА ?!

Намерил КОИ! Тези НПО са най голямите манупулатори и служители на чужди интереси . Само като си представите някои от членовете и разбирате за какво иде реч- оня с флейтата очилатия , Бисер петното и той беше ......

На тоя явно са заповядали да покаже среден пръст на надеждите на народа за нещо по-добро.

В Македония, американският посланик Бейли е отзован от Тръмп днес точно за това. Намесвал се е в изборите с пари на Сорос. Запитан официално дали НПО-тата на Сорос не са забъркани в избора на Правителството на Македония, той не е отговорил и са го отзовали. Герджиков май иска да го свалим набързо ние от улицата.

руският посланик ходи на място при кметовете из България.

Значи изританият от прецедаделското място за системни нарушения на правилникът на НС , скрил подписката за референдум с над 500000 подписа против затварянето на АЕЦ Козлодуй сега се гласи да вкара ГНОМИТЕ НА СОРОС ЗА ДА НИ ОКРАДЪТ И ХРОШТЯЛИТЕ Този барабар с цялата му фамиля трябва да бъдат ОБЕСЕНИ ПУБЛИЧНО И ПРЕДАВАНИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

Аре тия НПО да ги забраните със закон, някакви сорос-морос да се бъркат в управата е неразумно

Освен теб, никой няма да ги закрие. Тоя, от когото искаш да ги закрие, не ги е създал за да те дразни, а за да те контролира.

В интернет има снимки"Изображения за Сорос и Станишев"

Преди , когато на власт беше и Герджиков , ''ОПРАВИХА'' България за 800 дни , а сега може и за 90 дни .

"Герджиков подчертава, че решението на ВАС да бъдат осигурени машини за гласуване във всички изборни секции налага допълнително усилие. Затова се обръща към неправителствени организации да сформират граждански Изборен борд " КОЙ бърза да се измъкне от отговорност, гъди-гъди-гъди?? Много бързо замириса на съд, май?

За бога, братя, не купувайте! - каза един друг премиер. Като им запари под дирника, всички се обръщат към народа.

а най важната задача на служебния кабинет не беше ли да организира изборите,какъв е тоя борд който го измислиха

Ами викнете направо Дьорд Шорош да ги направи изборите. Ако не го кефи вече първия му проект за България, наречен ГЕРБ, то винаги може да постави новия си проект - Слави Трифонов. Те затова гербавите скачат толкова срещу чалгаря!

Ти гледай Слави да не се включи в политиката, че ще ги отвее всички!

тамън да залезе по бърже че ми се повръща от неговите плазмодични действия

Аз ако бях на мястото на Герджика, щях да направя всичко възможно да ощастливя комундетата. Кой не е чувал, че те задоволяват, като чуят за НПО, за Сорос, за соросоиди, за Сталинка, за Плевньо! Щях да задължа медиите да публикуват минимум по двайсет статии за тях на ден, да могат да се почувстват по-добре!

Господа, господин временният министър председател на републиката - бивш и настоящ царист, бълва нелепости и в съображенията му има не само посочване на несъществуващи връзки "причина - следствие", а и пословично невежество. Господинът нарича "машини" система от апаратни средства, технологии и човешки ресурси Това е безспорен признак на ниска и низка обща култура и чудовищно невежество. В предходните правителства - на симеон - Самозванец и на тройната коалиция, унищожителното действие на съсиреците върху мисленето на тези социални паразити беше също налице и се проявяваше по същия начин - простотия и наглост. Явно, на тройните коагуланти невежеството, простотията и наглостта са неоменимо присъщи.

Всички знаем КОЙ финансира повечето НПО-та у нас! Това си е направо вреден апел на служ.премиер. Ама за от него друго не съм и очаквал. Той самият също е вреден. Радев се изложи като го назначи.

НПО-отата по мотоциклетизъм, латинотанци, шах, ракетомоделизъм, по есперанто... и т.н. тях кой ги финансира?

Паисий

И те ли ще следят за честността на изборите?

тъп ли си или по някаква друга причина смяташ, че НПО-та по шахмат имат "активно отношение към демократични и честни избори" ? или просто отчиташ бройка на коментарите си

180 НПО-та за дружество с Русия, отделно разни воински съюзи и антифашистки... те по-малко ли са на брой от организациите на Финансиста?

Паисий

кои от тях някога са наблюдавали за честността на изборите?

Щели да наемат машинки от Еквадор?Страната на бананите.

корабът с тях ще пристигне след три месеца. Тоест след изборите!

Комундетаааа, а бе вой ли се чува бе, някой да има от нещо недоволен!

Прогнозите на Маркс се случват, като по учебника му. Защо да не се радваме? Мислете му вие.

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО, НА ВРЕМЕТО ИМАШЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ,ТРЯБВА ДА ИМА КОНТРОЛ И ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ АНГАЖИРАТ

за какво са ти ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, като само МОШЕНИЦИ се кандидатират на тези избори? Я кажи 5-6 честни политици и депутати да видим има ли!

На времето имаше честни, сега ще има частни избори

НПО са на Сорос.А в Русия в днешно време са забранени и не само там.Служебното правителство е за това,то да организира изборите,а не някой друг да им върши работата.Много пъргави бяха като смениха някои кадри ,особено в министерството на земеделието.С НПО политиката ще се диктува от вън и няма да служи на народа.

а, стига бе..!? не беше ли, само боко този, който изпълнява заповедите на сорос

Най-добре Герджиков да покани дядо Шорош за председател на изборния борд на продажните български НПО-та

Скрий се бе плъх ,лукав царедворец ! Нито си ми Премиер , нито пък този за който гласувах и те назначи ми е вече ...ПРЕЗИДЕНТ ! Нинова ,ще го разбере това след има няма СЕДЕМ СЕДМИЦИ !

Стискай палци червените помияри да не фалират държавата до 7 седмици или да накарат подлогата си да направи военно положение.

Това, последното, не ми беше идвало на ум. Браво! Знаеш ли, колко неща ще си дойдат на мястото, а? Дано се сети да го направи! Хитлер, Пиночет и т.н., похарчиха сума народ, обаче, пък, какви държави направиха, ехеее!

Кат чуя за НПО-та и ми се прихожда по голема нужда..... де що има калпаво и не може да подхване работа се хваща в НПО, щото паричките ида сухи от чужбина а той / тя не трябва да притежаа никакви качества с изклюение да бъде генетично роден предател....

В "бялата колония" - игра на демокрация!?

Герджиков - избори и НПО-та ???? Това е недопустимо. Платени соросоидни НПО-та да правят соросоиден изборен борд. Това нито в Конституцията го има, нито в Изборния кодекс.

За да управляваш държава се иска да имаш топки!!!

Корнелия, Радев и Гердииков са троянски кон на Сорос:Д

Ние се събрахме в кръчмата на Долно нанагорнище и взехме решение да се гласува и без машини -традиционно!! И Протокол написахме. След това кръчмарят почерпи. А , да видим сега дали ще ни пренебрегнат управниците?

И никакво гласуване без кебабче и бира.:)

Абе Герджик ти верваш ли си? Защото аз НЕ ТИ ВЯРВАМ.

ТОЛКОВА ДОБРЕ НИ РЪКОВОДЕШЕ ПАРТИЯ ГЕРБ, А СМЕ НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА. НАЛИ ВСИЧКО Е ДОБРЕ, КОГАТО ЗАВЪРШВА ДОБРЕ. И НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ. СЪЩИТЕ,КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ОКАЯНО ПОЛОЖЕНИЕ ИСКАТ ПАК.ЗАЩО ТОГАВА ПОДАДОХА ОСТАВКИ????

плюса от 1 милиард лева... Ще видим нататък.

Каква е връзката между статията и тъпия ти коментар?

180 НПО-та за Дружба с Русия ще ми правят Изборен борд, аааайдеееее у лево!

Виж сега, или говориш само за лошите хамерикански НПО-та и хвалиш руските такива, или не коментирай изобщо, че хората пари получават за минуси и плюсове...

с "братската помощ" на ушанките.

Герджиков иска да сложи вълка дапази овцете.

Ти ли си представителя на ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО НА СОРОС?

Ти бил ли си някога в офис на Отворен общество, аборигене?

Как да различите доброто от лошото НПО: - Лошото е против Пеевски - Доброто е за руските енергийни проекти На лошите им плащат, а добрите го правят в полза на Родината. Която и да е тя.

Всички финансирани от вън, вън! Личат си пишещите по неадеквеатността и че не застават на страната на България.

На страната на България не застава дори народът й. Плющи пици и кебапчета и все в НПО-тата.

До оня, умния човек: Като искаш направи и 1 000 000 НПО в България, нямам нищо против ! И за защита на костенурките, каквото искаш, ама да се финансира само с пари от България, а не с пари от чужбина! Тогава, ако сикаш имай и 100 000 000 НП, какато тие кеф, ама парите да не идват от чужбина! Закон трябва да има да не нямаш право да прехвърляш от чужбината повече от 50 000 евро! Не прави хората на будали и не ги наричай Путиновци, гей с гей такъв !!

Явно пак ще ни спускат отвън Управляващи. Къде Тикви, къде Пъпеши.

Професоре, какво ни будалкате. Нима не знаете, че ВАС и трите съдийки се намират под влиянието на виден адвокат, който чете книги в Библиотеката и така изпратиха всички за зелен хайвер, хвърлиха ни в хорор филм, а милионите от закупуването на излишните машини ще отидат в техния джоб. Елементарно, Герджиков. Но ти сигурно знаеш.

Количество российских НПО. Согласно одному из российских источников, к 2003 году в России существовали примерно 570 тысяч НПО[4]. Эта цифра значительно отличается от примерно 8 500 организаций, зарегистрированных в РФ к 1993 году, 160 000 в 1997 г. и почти 275 000 в 2000 году[5]. Количество зарегистрированных российских НПО отличалось год от года и может рассматриваться лишь как приблизительное из-за отсутствия официальной информации и необходимости полагаться за вторичные источники в России или за рубежом (например, на данные Информационного агентства США). Такого рода источники часто противоречивы. Так, данные Сары Хендерсон, сообщающей о 275 000 НПО в 2000 г., отличаются от 484 949 НПО в оценке российского источника, ссылающегося на Госкомстат[6]. Такого рода расхождения в какой-то мере, вероятно, могут быть объяснены тем, что самое понятие неправительственных организаций может подвергаться различной интерпретации. Например, данные Госкомстата включают в себя муниципальные организации, группы потребителей, фонды и благотворительные организации, на многие из которых термин НПО обычно не распространяется.

- с НПО !

за глупости не плащаме,пробвай с нещо по умно от копипейста

Що бе мурзилке? Нещо не ти хареса колко ХИЛЯДИ НПО-та има в Русия, а? ха ха ха :))) истината доста на дълбоко ти влезе и взе да рИвеш.

А защо не напишеш СЛЕД 2000 година колко НПО са останали, когато ги погна Путин? Какви данни си пейстнал отпреди 15 години?

много повече са станали и Путин не погвал никой бе мераклио.

В България ВСИЧКО Е СМЕШНО. За пък и изборите да не са ни смешни. Хората вече не чуват Плямпаниците на СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ И ПОЛИТИЦИ, което всъщност е МНОГО ДОБРЕ.

ДР. ГЕРДИКОВ ,КОЛКО ТИ ПЛАТИ СОРОС ,ДА ГО НАБУТАШ В БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ,ЗАСРАМИ СЕ ,НЕ ЧЕ СЪМ ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО ОТ ЦАРСКАТА ПАРТИЯ ,НО ТОВА ВЕЧЕ Е БЛИЗАНЕ НА СОРОСОВИЯ З....К СРАМ СРАМ СРАМ

И на кой ги говориш тези тъпизми? Глупави са ти опорните точки. Служебния кабинет е избран от този, за който ти плащат да гласуваш и хвалиш. А той и "партията" зад него, която всички твърдите, че не е там, се спонсорира с рубли.

НПО-тата - извън борда ! И по-далече от България !

a може ли същото и за руските НПО? Или за тях не държиш толкова ?

пошел на бай х...

Без изключение. Включва и Дойче Веле, БХК, Трансперънси Интернешънал, Америка за България, Отворено общество и другите. Всички работещи срещу България.