Коментари - Огнен ад в блока на генералния консул на България в Лос Анджелис (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова не отивам да живея в Л. Анджелис ами си седя в България.

Да се яха бацу и да покаже как се гасят пожари!!

Голяма излагация ... Сигурно някакви герберски калинки са изпратени като консули в Лос Анжелис. Както Пацо дел Терасо във Валенсия ...

Айде бе 300 пожарникари за едно блокче. Поне порядъците нацелвайте.

Ей сега е момента баце да обвини тръмп в опит за нападение, да им обявява война и да се свършва ;)

забравили са чушкопека да исключат

Чушкопека не знам, ама ,като им знам цените на алкохола, по-вероятно е ел.дестилатора за "огнена вода"...:))

Защо не извикайте Пол Нюман....сам щеше да се справи. Дори нямаше да има "Умирай трудно" на няколко биса, както плешивия отворко.

грозна панелка... по-добре в българия да си живееш ако в америка живееш в такова. пфу@!

Ама не бъркайте консулството с апартамента където живее консула де...

Блокът е на Уилшир , бг консулство са наематели , държат някаде около 200-250кв/м мисля на петия етаж. Пълни глупости са че сега България ще плаща . Зградата си има собственици и застраховка ,и ще я оправят много бързо . Друг е въпроса защо са наели тоя кенеф у Санта Моника ? Секи път като ходя ми взимат по 20—30$ за подземен паркинг , отделно за посетители , демек българи са отделили около 10-15кв/м и разбира се без климатик , но пък като надзърнем през прозорчето вътре сичко си е ОК , като офис на АйБиЕм . Иначе беше зле обслужването , сега като чели е по добре

нали пише в статията, че пожарът е избухнал на шестия етаж, а консула казва, че са два апартамента под тях

Ми не знам точно на кой етаж бяха , но паркинга е в мазето мисля че беше $20 на час .

...извити...и аз бих живял в кенеф...:-)

Кенефа е така наречената чакалня, в интерес на истината банята ми е по голяма а има и климатик . На тая жега в ЛА без климатик е мор . Можеха спокойно да наемат някоя къща или даже да я купят с парите които плащат за наем. И да направят нормален костюмър сервис . Преди беше отиваш и чакаш , сега се прави апоинтмент по телефона , който работи само вторник от 9 до 10 сутринта . Пак е по добре от колкото Атина консулейт или съвета на младост например . Предполагам че е по добре и от консулството на заир .

Че кой те кара да плащаш паркинг? По улиците наоколо винаги се намират свободни метри, а паркингът на CVS е на 100 метра от консулството и е безплатен.

Аз не живея в Санта Моника , отивам по работа . Се да го знам тоя свс , иначе за следващи път ще знам , мерси за типът

"зградата"; "Друг е въпроса"; "Пълни глупости са че..."; "като чели"!!! Плахо да попитам: Съдейки по грамотността, да не сте от тези българи, които си изкарват прехраната със садене и отглеждане на марихуана в Сиерата? Те и в Бъркли, кома̀й не са по-грамотни, съдейки по изписването на годината на построяването на "Sather Gate": https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/TheSatherGate.jpg Неграмотно изписване на годината в римската, адитивна бройна система - "MDCCCCVIIII" , вместо "MCMIX" !!! На тях поне им е простено, щото имат много "хиксовани" (запазени) паркоместа с надпис "NL", ама не съм чул за българин, който за засаждане на марихуана да е станал нобелов лауреат. (Канети не е българин!)

Изглежда необичайно, но всъщност по римско време и двата начина на писане са били разпространени. Този който знаем е останал като "верен".

В америка строят не само къщите, но и блоковете от дърво, затова пожари избухват много лесно

Стига дрънка глупости де. На ниски блокчета може да наравят последните 2 етажа дървена конструкция. Това цялото е стоманена конструкция в стените са алуминиеви гредички и гипс картон. Пали се обзавеждането както на всякъде...

"грудичките" са единственно за захващане на гипс-картина. "Алуминиеви гредички" се използват единственно в ПРОМИШЛЕНИТЕ СГРАДИ. Частните са мишкарници натъпкани с канадски мачове матр'ял.

Огнен РАЙ в блока. 300 (ТРИСТА) пожарникари един връз друг се блъскат, с крила пърхат, гасят блока на човека ни, пардон - кой го знае кой е човекът, някой местен с котлонче пропан-бутанче ... Нашия човек нищо му няма, блокът МУ е застрахован, ще МУ го платят ... Уффф ...

Честно ви казвам, притеснявам се за 3 месечното бебе. Дано да е добре

А пък Любка глупка е търговското ни аташе. Пак от пазарджик .

Веселин Вълчев е изключителен човек, профеесионалист, тясно свързан и отдаден на своята работа. Той, и съпругата му, са образец на прекрасно поведение и дружелюбност спрямо хората .

Истински гербераст!

Веско, ставаш смешен сам да се хвалиш! Комунист си беше, говедо си остана!

Тоз блок ли има?

И тераса с джакузи!

"С голяма доза вероятност" са Боширов и Петров.:)))))))))) Дайте ден-два на полицията от ЛА и ще чуем за поредната "руска" следа. Тъкмо и подходящ повод се намери - изгонването на руските дипломати преди седмица. Пък ако не е след ден-два, ще е след година - като оня Гебрев, дето се сети, че е бил отровен четири години след случката и не спря да мрънка по медиите, докато не постигна, каквото иска.

Някой може ли да каже колко консули и тем подобни имаме по света ? Да не се окаже , че половин България са консули.

За циганите ли намекваш? :)

Тъпанар, влез в сайта на МВнР и ще разбереш колко са.

Консулите в МВнР като цяло са малко, понеже почти всички "дипломати" се натискат за политическа служба. Там работата е в пъти по-нерискова. Докато консулите обират всички негативи - проблеми или оплаквания на граждани. "Дипломатът" е на прием, а консулът по това време е на летище, в болница или морга, или решава поредния хуманитарен казус с някой закъсъл в чужбина българин. А за съвсем истински професионалните консули в МВнР- сигурно са останали под 10-на. Другите вече отдавна са в пенсия.

Чак пък ад и то огнен? Я елате у БГ дето нема и вода!

Изгори за да светиш!

Да им помогнем ама нямаме вода, само пожарникар!

Ще им прокараме тръба голема!

Нека да гори консула, сигурно е някой комуняга.

Тоя па огнен ад няма страшно там има вода ще ти изгасят пожара ,а ние на какъв огнен ад се печем при пожарникар вода няма

Бойко е виновен и Иван Костов!

И руснаците!

И Путин!!!

че от дека нашия генерален консул в лос анджелис е спретнал пари да си купи 25 етажен блок??

От пропуснати закуски

Дано не е имало опасност и за търговският ни представител Любка Качакова.

Няма да мигна цяла нощ от притеснение.

А нещо да кажете за разбитият американски самолен тип Спартан- в Ирак?

Нашите не се разбиват. Освен няколкото стотин дето ги разбихме и ни ги свалиха в Ирак и Афганистан, ама тогава нямаше фейсбук и толкова масов интернет да се раздухват тия неудобни факти.

Лош Путин!