Обирджията от Средец: Бях подведен, не исках да го направя

Съдът задържа под стража 20-годишния Бойко Борецов за неуспешния опит за обир на инкасо в Средец, при който братовчед му беше застрелян от охраната.

Обратно в новината

Коментари - Обирджията от Средец: Бях подведен, не исках да го направя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Близките на Бойко и Христо са потресени защото биле много добри момчета. # А те знаят ли колко добър комсомолец е бил Александър Томов (Лупи), и как добре прибра инкасото на Кремиковци и на ЦСКА . . . ? ? ?

...няма престъпник, който де се признае за виновен, освен в малките изключения, когато доказателствата срещу него са неоспорими... А, вече в затвора, всеки престъпник, ще ви каже, че невинен и че е несправедливо осъден... Смешното в случая е, че "младежът" е хванат на местопрестъплението, но продължава най-нагло да твърди, че е невинен...

Ми тя ако се понапъне малко, приятелката му сигурно ще си спомни, че по това време е била заедно с него на едно съ-ъ-ъвсем друго място. . . Горкото момче, как го набеждават само! А убитото му брат'чедче е пръскало с дезодорант бившите си колеги-охранители на майтап. Пък пистолетчето е било водно! И какво, сега тези гадове - гардовете от инкасото, след като са отнели безпричинно човеки живот - ще си развяват феса! Ще позволим ли това? На протест, ... БОКЛУЦИИИИИ!!!!!

този за 60 хиляди лева ще лежи доживот, а бисеров откраднал седемстотин хиляди ЕВРО е невинен. милиционерчето от тошовата държавна сигурност хидриинженера доган само по една оперция обра държавата с два милиона , масларова с 11 милиона, НО ВСЕ САП НЕВИННИ. ВСИЧКИТЕ СХЕМИ ЗА ПРИСВОЯВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ, НА БЮДЖЕТ СА ЗАКОННИ. велика държава, велик народ. да не си мислите, че сме някакви мърши както е казал поета в далечната 1978 година

няма да лежи, споко, сега ще го изкарат по-невинен от ангел и ще го осъдят условно, а след няколко месеца ще направи друг грабеж, този път с бойно оръжие и убити охранители

В затвора ще попадне на други добри хора..., но като гледам присъдите, които му готвят си мисля, дали, ако с брадчеда бяха пили по 3 бири и бяха прегазили охраната щяха да им лепнат по 15 - 20 годинки. На този фон плана с патлака и флакона с газ ми се струва доста инфантилен.

Пуснете момчето бе кръвопийци...нали чухте, добро момче било!!!

Главата е най-важният орган. Като оставиш друг да ти мисли, така се получава.

Млад и психически здрав човек,който не е под въздействие на алкохол или дрога няма как да бъде подведен!Може да те подведат да пиеш една ракия примерно или нещо друго невинно.Направил го е с ясното съзнание да открадне пенсиите на възрастите хора в Средец!Според мен заслужава 20 години без право на обжалване!Да бъде примерза назидание и както беше писал някой в сайта още един два такива случая и обирите ще престанат!От бе ако зависи бих го дал на гражданите на Средец да го съдят!

А бе Десо ,ти да не си от братовчедките на тия ,че те подведоха и теб да ме ....триеш ?

125 000 лв по 200 лв пенсийка това са 600 пенсионера, да пият по една студена вода. Забелязъл съм че пенсионерите обичат да пият студена вода

защо ли не е новина!!! Ха познай защо 500 години съжителствахме с чалмите! Поне така казват съвременните политици!!!

85 въстания са вдигали българите през робството. Затова сме клани. Ако не беше робството и клането, щяхме да сме поне колкото Германия. Българите са най-многобройният народ през 14-ти век - 2 500 000 души. Бегай при курвето да я утешаваш.

Нека да познаем - братовчет му е виновен, а той си е мислил че се разхождат и не е знаел, че правят обир.........

Ако откраднеш стотици хиляди левове, милиони или милиарди, тогава автоматично се превръщаш в бизнесмен или политик. Иначе си просто кокошкар, върху който всички си избиват комплексите. Същото е и с убийствата. Убиваш 1 и ставаш убиец. Убиваш няколко, ставаш сериен убиец. Убиваш хиляди, превръщаш се в герой.

Винаги мъртвия е виновен, а оцелелия - невинен и подведен! Има ли някой, който да се съмнява в това?

Абе нещо не разбрах - първо казаха, че убития бил подведен от братовчеда, сега брат'чеда вика - подведоха ме. Много доверчива тази днешната младеж ...

На тоя цЕлата му мундза издава, че лъже! В пандиза! Пари му се приискали! Спол! Пък и сега мъртвия виновен! Поне достойнство да има! Гнус!

Освободете момчето, комунисти, с комунисти!

Бях сигурен, че това е ирония. Но след това ти прочетох ника и съм сигурен, че не е ирония, а го мислиш наистина. Или си пълен идиот, или си добре платен трол. А може и да си пълен полуидиот, който работи за жълти стотинки.

това естествено е провокатор , комуноид, с руско чувство за хумор.

утре на тебе ще ти скочи "момчето" с нож или с пистолет да те ограбва

при такава ,,съдебна система,,!!! ,,..Поредното безумие с марка "България" се разигра днес в Бургаския административен съд, съобщава Флагман.бг. Докато държавата ни се превръща в транзитна точка за всевъзможни ислямисти, два пъти отказваме да дадем убежище на млада жена от ирански произход, приела християнството.22-годишната Захра Шахсавани се яви в съдебната палата в Бургас, за да обжалва решението на Държавната агенция за бежанците при Министерски съвет, с което й се отказва международна закрила. Ако Захра бъде екстрадирана обратно в Иран, тя веднага ще бъде екзекутирана..,,??? защо ли не е новина!!!

Бие на очи, че вчера журналистите лъжеха, като разправяха, че точно Бойко е имал газов пистолет, не Христо. Другото е, че не споменава от кого е бил подведен. Има ли друг съучастник, освен убития? Пък сега без никакви задръжки, че го защитават... то е въпрос на морал.

10 години в затвора ще има време да размисли !

Тоя голямо лайно...даже не си признава..

Според мен, името му трябва да е следствена тайна и да се дават само инициалите му: Б.Б.

https://link

Бойко Борецов, Бойко Борисов....никакво доверие!

Участие във въоръжен грабеж не е случайно действие, което някой не е искал да направи. По- скоро някой е искал да го остави жив.

Като е толкова невинен защо така се е закачулил?

Не стига ти хлеба, залитнеш на криво и стъпиш погрешно на гнило, и... ето ти тебе затвор, ала в затвора не потупват по рамо а те осъждат .... да няма я вече смъртната присъда, за да е както е написал поета.... Ех, лошо, лошо света е устроен... Вчера излизат едни списъци на едни хора с милионни във фалира банка...откъде ги имат, никои не се интересува (говорим за милионни, от заплати, не за 125 000лв.) Тук сме готови на този да му издерем очите.

По-интересно е, дали милионите сме им ги изплатили, или все-пак са загубени. А откъде - нали има ДАНС да търси отговора, ама там са все приятели на заподозрените.

Този е бъдещия ви премиер. Метнал се е на някой.

"Съдът задържа под стража 20-годишния Бойко Борецов.........." ?!?! Бойко Борецов........тоя да не е роднина с нашия премиер Бойко Мутров Боресов!?!?!

Сааашеееее!

?!?! Бойко, ти ли си бе бацееееее...?!??!

бе хубаво е казал че е подведен от братчет си ! а чичо му какво ли мисли за това ? дали след като си погребе синът , няма да .........

Що е Бойко все е разбойник!

на майка ти оная работа- комунистическа поговорка

Що не се подведе да внесе 100 000 000 лв в бюджета кирта му с кир! Беж при бай Ставри!!!

Гледат, че всички престъпници в държавата се измъкват и решават, да пробват.. ама нямат връзките на онези с банките, кметовете и министрите..

За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 г. до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, като съдът може да постанови и конфискация на цялото или част от имуществото на обвиняемия. За посегателство над парите на богатите затвор до живот. За отнемане човешки живот 6 месеца условно до 3 години ефективно. Идилия.

А относно застреляното момче - трябва да се провере сериозно разследване дали охранителят наистина е стрелял при НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА. Ако да - ок, той е герой. Но ако момчето вече се е оттегляло, а той го е застрелял в гръб, тогава охранителят трябва да лежи в затвора. Е, може по-лека присъда заради това, че е бил под стрес и т.н. Но не можеш заради кражба да убиеш човек! Знам, че 90% от хората няма да се съгласят с мен, но аз твърдо стоя зад убеждението си - не може заради кражба да издадеш смъртна присъда! Тук не е Афганистан! Затвор - да, но смърт - НЕ! Не може всеки да стреля както му хрумне, като на дивия запад. Хайде, слагайте минусите.

Убитият - в гробищата!! Оцелелият - си е жив!? Айде -обход!

Ок, може и да не го убиваш. Просто го гръмни в капачката на коляното, за да не успее да се оттегли. Или и това твърде нехуманно? Иначе в тази връзка, поне за едно нещо няма да е зле да вземем пример от САЩ - законите им за самозащита и лична собственост :)

Ако го гръмнеш в "капачката" - след това ще има още доста мераклии!?

Ммммм, ами човекът е стрелял със залети със спрей очите. Той изобщо не е видял къде са му капачките, къде му е задникът. В мелето куршумът уцелил сърцето. Това се казва божи съд май....

Когато срещу тебе изкочи бандит с пистолет, единственият начин да останеш жив и да спасиш партньора си, е да го неутрализираш. Ако му хвърлиш парите, просто може да те премахне като свидетел. Най вероятно охранителя не е искал да го убие, но в суматохата така е станало.

Колко глупост има на тоя свят! 32 минуса! А този, който писа, че Божи съд било - Христос е казал "не съдете, и няма да бъдете съдени"... Ама и ти май като всички си вярващ избирателно.

Трябваше да четеш малко повече, тогава би знаял какво е "божи съд". това означава, че отсъжда самия Бог. И той е решил да бъде така. проповедите си ще четеш някъде другаде, където някой ще се върже на твоят прочит на библия.

А ти защо съдиш тия, които сложиха минусите? Не съди, за да не те съдят! Ето, сега и аз ти слагам минус и специално ще ти кажа, че не съм съгласен с написаното от теб, но то си е твоя работа, тъй че не ми дреме и няма да те съдя :) Не съгреших, нали?

Аууу горкият той, невинната жертва.

Между другото си мислех, че ако бях на негово място, бих казал ТОЧНО ТОВА. Така покойния ще понесе вината и никой няма да има нищо против, дори близките му - какво значение има вече? Да не говорим, че са роднини. А живият ще се отърве с по-лека присъда - само за съучастие. Трябва да си глупак, за да не кажеш така, а пък прокуратурата за съжаление няма как да докаже обратното.

loyola

К'ва стана тя - Христо е замъкнал 314 529 щатски долара и 117 192 евро, и нищо не го заплашва, а този не е взел нищо и ще лежи доживот...

То Христо е замъкнал цялата държава в съдружие с Доган и Маман, ама кой ти гледа.

Точно това е причината - нищо не е взел и сега ти ми кажи с какво да се откупи!

Виж го как наднича от снимката ,зад някаква си "врата у поле" или гледа като насрано дете майка си боклука долен !

Защо охранителите застреляли братовчед му са още на свобода. Той е бягал и с нищо не ги е заплашвал.

Нещо си в грешка! Той е прострелян и чак тогава е побягнал. Има разлика. Такива са фактите, затова не се гневи толкова! ;-)

Ако някой простосмъртен застреля някой нападнал семейството му в къщата ще изгние в затвора, но банките са превилигировани. По конституция всички са равни, но се оказва,че банките и редица други са по равни. Точно по Оруел

Утайката трябва да бъде застреляна,а охраниталите наградени,че са спасили пенсиите на работилите

Кичо

Алооо Запенения те що са бягали охранителите са ги гонили да им дадат парите и да ги черпят по бира...

Абе, смотаняк, ей от такива като тебе ми е дошло до гуша! К`в ти е проблемът, нещо трябва сда си правиш чекия ли??? Те го нападат с пистолет, застрашен му е хживотът, той ша им стреля в краката. Освен това, като си толко отворен, що не прочетеш по-внимателно - той е стрелял и чак тогава пишлемето е побегнало, и по-нататък е паднало. Да е живо и здраво!

Вие какво очаквахте да каже? Че е виновен? Адвоката го подучва да топи братчеда. За добро или лошо това ще му намали присъдата. Не вярвам ефективно да остане за по-дълго от 5 години в затвора. Жалко за брат'чеда

а ако беше успял , с девойчето щяха да идат на курорт ! сега тоя сам ще иде на курорт! за дълго!

Чакаме го с нетърпение

Добър урок за младите е този случай, ама едва ли ще си направят правилните изводи.

Той е уникален човек и не знам защо е станало това нещо. Той прави на мравката път. Никой не може да каже нищо лошо за него. Той е страхотен и всички сме зад гърба му. Не вярвам, че го е направил, каза тя. Вярваш, или не вярваш, търси си нов приятел, че този ще излезе от пандиза най-рано след 15 г.

не съм пророк , но ще излезне след 5 год. при положение ,че има ефективна присъда за пандиз.

Ще обвини брад'чеда, ще се разкае, ще съдейства и макс 5-6 г. ефективно.

Амо ако си прав , даваш "надежда" на приятелката му да го "изчака". Все пак имай предвид, че това не е Бисеров, за да му дадат само 5г.

Абе цървул ,защо не се подвеждаш и идеш да работиш?В затвора ще те подвеждат поне 15г. ,белким се научиш да работиш.

не е виновна съд.система - хитри са оправданията. сега всички негативи ще се преписват на мъртвия. той не може да се защити. дори могат да изкарат , че той насила е накарал братчеда да му бъде съучастник.

Нямах пистолет в себе си. Дори не знаех, че братовчед ми Христо е имал. Съжалявам за стореното. Бях подведен и не исках да го направя, заяви в съдебната зала обвиняемият, цитиран от "Фокус". Така казват всички крадци и убйци.

с това казване лично от тях си намаляват присъдата поне с 50 %. не го ли кажат значи са виновни.

ехе не искал бе...сега ще излезе че братовчеда го е накарал насила...а нищо чудно да е било обратното..

За какво ли е бил подведен? Сигурно е мислел, че ще чопнат с братовчеда му няколко милиона, а то се оказали стотина хиляди лева. Голяма минавка, голямо подвеждане, наистина!

тъпи турчаля, дядо му се е казвал Хасан Байли, ама той Христо Борецов - руса голяма глава, малко анаболи за мускули и ще обира инкасото. Мързелив и глупав, а иска да живее богато. Тъпанар..

Не само е мързелив, глупав и тъпанар, ами е и негодник - отишъл да краде пенсиите на нещастните местни старци. Може би и на баба си и дядо си.

абе те парите са застраховани, що сте толкова глупави ?! Да не мислите че като открадне някой парите за пенсии, пенсионерите няма да вземат пенсия този месец.. Пораснете малко, прочетете това онова.