Бебешки плач издаде група от 35 бежанци във влак за България

Турските власти задържаха група от 35 сирийски бежанци, скрити в товарен влак, пътуващ от Одрин към България, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Бебешки плач издаде група от 35 бежанци във влак за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не бягат при себеподобните си в Саудитска Арабия например ? Защо бягат в тая "лоша" и "неверническа" западна Европа ?

Айде стига бе - всички бягат от лошия Асад, от лошите джихадисти... и до един са ислямисти. Що не кажат, колко сирийци - християни са дошли в България? Щото се броят на пръсти, затова! Остават там и ако бягат - отиват при Асад или при кюрдите и мъжете хващат пушките. А тия - айде обратно в мюсюлманистана!

Сценарий за филм.. реален за съжаление.. Какво ще правят сега всичките милиони, изгонени от домовете им?!?!?!??!

35 кърлежа по-малко в България. Ние си имаме достатъчно.

Имах предвид "сирийци" с български "тескерета", множащи се като въшки.

d4

с хиляда долара в онези дестинации един бежанец ще си живее царски поне 1 година. те затова и арабеските имат поговорка - по-добре гладен, отколкото уморен!

Толкова ли е трудно, каналджиите да бъдат канализирани и държавата ни да посреща групите и да ги транзитира под конвой ведин Ориент експрес право в сърцето на Световната цивилизация, както казва Премиера, право у Левура.

Трябва да има желание за това ... и политическа воля! Защо мислите, че назначиха Куневата за отговаряща за силовите м-ва?!

Виновен ли е Турция за трагедията на сирийския народ, категорично не.. Защото според мен ако международната общност беше послушал Турция за зона на безопасност в самата Сирия обособена за бежанци тоя фарс нямаше да има , може би не сьгласилите се по тоя начин подпомагат за етническото прочиствана на плана за средния изток а тя е от Средиземно море до Персийсия залив субект който обслужва газовите и петролните находища по тая линия на определени компании а може и за вода да става дума.

А кой я обвинява? Турция не е виновЕН. Даже "браво", че са ги хванали там, ане са ги пуснали тук!

Защо от Сирия не идват християните, търсещи убежище, които твоите едноверци колят като пилета, само защото са християни, а идват само мислямисти?! Ами защот оТуркеята не пуска християните, а ни праща ислямистите. Защотот в джамиите това ви внушават: Световен халифаст, победа на исляма и това ще стане като изпращаме повечко мъслимани в християнските държави и правим колкотот се може повече (излишни) човечета, с които да удавим цивилизованите народи в това море от излишен човешки материал. Всъщнодт кртайната цел е не халифата той е за заблуда на масите) , а използването на исляма като удобното средство за установява- нето на Новио Световен Ред. След което ненужният материал ще бъде похарчен... А вие муслимчаните така и не се усещате, с промитите глави, какво ви готвят.

Никой не обвинява Турция. Но Турция е виновна за натиска срещу България. Какво правят мигрантите на турско-българската граница?Турция е силна държава, която може да спре африканоазиатската напаст и е длъжна да го направи.

Тук явно има конкурс, кой ще напише по-тъпанрски коментар...

Абсолютно! Другия принос на коментарите тук е да им минава носталгията на емигрантите. Стане им мъчно за Родината, четат тук и им минава...

Напротив само като видя какви мисли се въртят на ганьовците в главата и носталгията ми се изпарява.

а ти какво очакваш като се знае че поне 9о% са платени тролове а те не блестятс особен ум и интелект

"Не угнетявай сирачето, вдовицата и чужденеца, защото ако те викнат към мене, аз ще ги чуя, и горко тогава на унгетителя ! " Горното е от "Изход".

Който ги е угнетил, той да си ги прибира. Не през Средиземно море на Север, а през океана на запад, там да търсят угнетителите и да искат от тях компенсации/жителство/финансова помощ и т.н.

И после някои хора упорито твърдят че тези хора, които съзнателно търсят каналджии и плащат за да преминат нелегално нашата граница, са БЕЖАНЦИ.

Ако живея с децата си в тези села, не мисля, че бих чакала да дойдат изродите от ИДИЛ... Тези хора рискуват живота си, защото това е единственият им шанс да останат живи. Друг е въпросът, че богатите страни не правят нищо, за да променят положението... Със сигурност за няколко месеца биха могли да разбият тези терористични банди...

Да де, ама те като са избягали оттам, защо не си стоят в Турция? Нали бягат от ИДИЛ, къде са 'ръгнали към Западна Европа? В Турция са бежанци (от съседна държава), а у нас са си нашественици! То така всеки може да дойде отнякъде по света, където има война (в Патагония например, или да речем Вануату) и да каже, че е бежанец.

Как така тия араби бягат и продължават да правят бебета, това и при зайците го няма.

Еййй ба мааму то като на филм стана.

Османлиите сега да си ги отглеждат, защото те също имат вина за положението в Сирия!