Нови сблъсъци с мигранти край Одрин (Снимки)

Сирийските преселници, които блокираха международния път при Одрин направиха пореден опит да потеглят пеша към ГКПП Капъ куле – Капитан Андреево.

Обратно в новината

Коментари - Нови сблъсъци с мигранти край Одрин (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто трябва затваряне на външните граници на ЕС и стриктната им охрана!!! Връщат се всички бежанци без лични документи и от страни без военни конфликти!!! Приемат се само бежанците бягащи от войната в държавата си-главно сирийци.......А който не може да докаже с личен документ или по някакъв начин произход и самоличност-обратно там откъдето е дошъл!!! Компромиси никакви,ножът е опрял до кокала и трябват твърди и решителни мерки!!! Дошло е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!!!!

толкуз мини има за утилизиране ? Тез юначаги що ни устанат в родината си са бият в врага?

Който напише нещо лошо за орките коментарът му ще бъде скрит макар и да не съдържа никакви обиди или нецензурни думи!

ами то хубаво сряда,ама дотогава може и да ни завземат...никой незнае колко народ реално е на границата..армията да отива..

Чудя се защо всичките тези мигранти не поемат към по-близки до тях държави като Саудитска арабия,Катар,,Кувейт,или пък към Узбекистан, Киргистан /ама обща граца с Афганистан/,,а напират към Европа.Там е мирно не се водят войни, а те бягат от войната.И как така се юрнаха изведнаж. Преди години района не беше , кой знае колко по -мирен , ама те не бягаха към Европа

Европейската цивилизация е в опастност, заради увредения й елит от идеалистични представи за милосърдие причинило й слепота и изкукуригане

големи артисти са тези навляци. Какво не правят за да измамят Европа. Връщам се от почивка в Турция. Приятелка туркиня от България ми каза че откакто са дошли изнасилвания, грабежи и кражби са се засилили в страната.

и няма време за губене! Вижте ги тези как се нахвърлят върху силите на реда! Така се нахвърля само войник срещу друг войник за да го убие или сломи за да предодолее съпротивата му! Това не са никакви "бежанци" и "мигранти"! Това са ислямисти и бойци на чужди военни и паровоенни формирования на които целта им е да се настанят трайно в страната ни и другите страни от Европа, а оръжията ще ги последват или вече са тук! За това нека всички които сме служили под пагон в името на България започнем да се обединяваме и да се готвим да защитим България! Нека всеки да потърси своите колеги, другари и приятели с които е служил и така от едно до друг, човек по човек отново да се съберем в готов за удар юмрук! Ние не ламтим за постове и власт! Искаме децата ни и семействата ни да бъдат защитени! След като управниците от ЕС, силите а НАТО и нашите "политици и държавници" са безсилни да се справят с проблема е крайно наложително ние да вземем защита на страната и народа ни в свои ръце, защото ние сме част от този народ!

това са чисто и просто хора на ръба. да те видя тебе на тяхно място! те са едни от жертвите в името на безплатния петрол за американците. европа и европейците са другите жертви.

Но какви ще ги мътиш като ти дойдат у дома?! Какви хора на ръба са тези които разполагат с хиляди евра и долари и модерни индивидуални мобилни свързочни средства с които поддържат връзка не само помежду си, но и стези които са ги натирили към нас! За да стигнат до границата ни същите, по техни думи, са платили по хиляди евра на човек и координират действията си като поддържат връзка помежду си с SMS-и! Платени и координирани действия! Това да ви говори нещо ?! Каква е истинската им цел го каза ясно имама от Йерусалим! А ти сляп ли си та не виждаш истината или си от тези които доволно потриват ръце и се надявата отново да са агите, а всички останали гяури да са рая?! Да, ама НЕ! Това никога повече няма да стане!

Като са жертви що не идат в Саудитска арабия, ами минават хиляди километри към Европа? Това са млади мъже, криещи се зад шепа жени с деца, тръгнали да завоюват и точно като такива се държат. Не, не мога да ги съжаля!

Този детайл със спортния център за пехливански борби направо изкърти мивките! Направо като извадено от турски сериал.

Зимата иде :) ще им е... маката :)

Турците сами си го направиха, защо допуснаха хиляди да навлезат в територията им без документи, визи и всичко, което биха искали от други? Да ги връщат обратно в Сирия, а те да ходят към арабските страни. Там има и пари и големи пространства за организиране на бежански лагери, а и зимата не е като в Европа.

Неминуемо ще се стигне до безредици в ЕС. Сблъсъци, погроми, хаос. Но в крайна сметка такава е и целта на цялата операция "Миграция". Най-неприятното от всичко това е , че бюрократичната машина на ЕС активно съдейства за постигането на целта.

Всяко зло за добро! Нещо такова трябваше да стане , за да отпадне този малоумен либерализъм и безсмислена толерастия! Толерират се не работещите и можещите, а неграмотните тъпаци и безделници!!! Обезсмислиха се усилията на читавите хора! Айде баста!

Престъпно е да се сложи дете на пътя пред колона от полицаи. Изключително опасно е. Във всеки момент ситуацията може да се промени, да стане провокация, някой да извика или хвърли нещо. Тълпата ще тръгне непредсказуемо и детето мигновено ще загине. За такива действия на "родител" не е достатъчен отказ за приемане и дори експулсиране. Веднага трябва да отиде в затвора. От такива "снимки" вече никой не се умилява, а се отвращава. Само петата колона продължава да провокира чувствата на хората, които щяха да проявят (и в началото проявяваха) много повече съчувствие, ако не бяха такива грозни постановки.

Хвърлете поглед в сайта ,,сподели ЕУ,, на следните примери; 1. вижте-как-бежанцит-разрушават-сграда-в-италия 2. започна-се-бежанци-ломят-и-в-германия 3. бежанци-разрушават-париж-медиите-мълчат Наблегнете какво правят приматите в Париж и как меките френски китки от борба с безредиците ги обстрелват с гранати сълзотворен газ и накрая - нищо ! Ако и нашите полицаи действат така, жална ни майка ! Вижте, вижте ! После коментирайте тук !

Сега ли си ги измисли за Париж и Германия???? Това не е пример, а болен мозък които иска да хвърли лъжи които да се разпространяват. Единствено в Унгария, но това не го знаеш дори, имаше разрушения на хотел.... смешник.

Това, че си неинформиран не е проблем, проблем е, че агресивно искаш и другите хора да са прости, като теб!

"Това не е пример, а болен мозък които иска да хвърли лъжи " Да беше само този...След като се посмях и прочетох още двайсетина "коментара", ще скокна да преслушам и другите форуми. Може пък да намеря някои с които да обменим мнения по тези събития. Но по правило орките на волен окупират особено през уикенда форумите. Приятен ден!

Какво НЕ видя ? Намери ли въпросните видеа ? И какво да си измислям, тук не мога да дам точен линк, кажи ми "умна Главо" как да ти покажа свинщините на нашествениците ? Няма грам пропаганда, само видео и аудио ! Пред фактите и боговете мълчели, но ИДИОТИТЕ коментират !

ИДВАЩОТО ЗЛО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ НА ВСЯКА, ВСЯКА ЦЕНА !!!!!!!!

ок... ти ми дай 30 000 евро и аз се включвам да ги спирам. каза ВСЯКА ЦЕНА.,... нали така.... мърша двулична.... ВСЯКА ЦЕНА....

Навремето за отстрелян нарушител на границат даваха домашен отпуск. Сегашните нямат топки да разрешат подобно нещо.

То не беше награда а като част от лечението на посттравматичния стрес макар и да не се наричаше така.

Наскоро слушах едни анализатори, които казваха, че Германия и в частност Меркел СИ Е НАПРАВИЛА СМЕТКАТА, сега ще вложи някакви си там 20 милиарда, но след това тези преселници така ще развихрят икономиката на страната, а аз си мисля та дори МОЖЕ ДА Я ОТВИНТЯТ, че повече да не може и да се реконструира. Кой знае пък и тези Уж бедняци, под фереджетата си да са надиплили карти с ТЛЪСТИ БАНКОВИ сметки! А бе, дано сме живи и да видим, дали ще излезнат накрая сметките??? WHO KNOWS ???

икономика не се прави с източване на банкови сметки гърчо :)))) икономика се прави с производство... за останалото си прав.

Абе какво още се мотаете! Товарете ги на кораби и самолети и при буля Меркел!

С Европа е свършено, ако искаме да се спасим единствения път е да се върнем в лоното но Русия, която се очертава да остане единствената бяла държава в света. На тези, на които не им харесва Путин могат да се отправят към Бразилия и останалата час от Латинска Америка. Има и такива, които мразят Русия и харесват емигрантите, ами да останат с тях те както се разбра ще ги оплодят.

.." ако искаме да се спасим единствения път е да се върнем в лоното но Русия, която се очертава да остане единствената бяла държава в света." Благодарско, начи...Хубаво е да започна деня си с усмивка. Добър виц за притурка към кафето ми.. Русия-бяла държава...кефи...и кърти мивки.

Пий си кафето и се смей, докато още можеш, че както е тръгнало без кафе ще остане, а не, ще го сервираш на агата, че по 5 пъти метани ще правиш. Тогава може и да се сетиш кой ни е освободил един път /казвам един път/ от агите, но дали ще искат втори, незнам.

Прати майка си в Русия.

На българо-турската граница са разположени 150 преброители.

новини?? Защо не пишат за срещата на Давутоглу с бежанците??? Прочетете за това във фрог нюз. Турция е готова да доставя бежанци за страните които ги желаят със самолети....

По време на Курбан Байрам ще им осигурят настаняване в града, който искат, в лагер, който пожелаят. Айде, бе! Ега ти лисицата (Давутоглу)! Сега излиза, че там са 500 хил. сирийци. А останалите до 2 млн. какви са? Нагли лъжци! Никой не ги брои! Говорят наизуст!!!! "Ще направим всичко възможно проблемът да бъде внесен в дневния ред на Общото събрание на ООН, където да се излезе със становище за неговото разрешаване". Кога ООН е разрешавала кризи????? И защо Германия иска да внасяме пари в Организацията за бежанците на ООН , за да помагаме на бежанци, които никой не знае колко са и откъде са???????

Сирия вече падна, не знаете ли ? ИДИЛ победи. Пълно информационно затъмнение. Идва края на света. На 28.09.2015 е Четвъртата Кървава Луна. Метеорит удря Земята край Пуерто Рико...

С ддт ли са те поръсили?????????????????

...Или с пудрата на Доленчо?!...

"ИДИЛ победи. Пълно информационно затъмнение. Идва края на света. На 28.09.2015 е Четвъртата Кървава Луна. Метеорит удря Земята край Пуерто Рико..." Еее...бива ли така, ма начи?!Колегата ти по-горе така хубаво ме разсмя с вица за рашата-бела държава, пък ти сега искаш да ма помрачиш начи... Ма верно ли?! И сигурно звездите ти го говорят туй? А ша можеш ли да уточниш и часа, молим...

A аз чух че ще падне в Москва

300 км. граница, на която се очаква наплив от хиляди нелегални нашественици не може да се опази със 150 служители! Европейските и нашите управници ни залъгват европейците с празни приказки и обещания, докато изпълняват послушно пъкления чичосамов план за ислямска инвазия в Европа и унищожаване на християнството.

Изпълняват Пъкления план на Русия . Украинския си опит го пренася в Сирия.

време разделно ??? че то вече е настанало в България,елитни бойци на ислямска държава са вече в българя и когато Турция пусне цунамито от ислямисти в България ще настане ад.тези които са избрани за лидери и водачи ни продадоха за жълти стотинки и сега с ак-ч7 трябва да ги изритаме заедно с дпс вън от България.аиде шибани дираджии изтриите ме за 7 път

държава са вече в българя и когато "Турция пусне цунамито от ислямисти в България ще настане ад.тези които са избрани за лидери и водачи ни продадоха за жълти стотинки и сега с ак-ч7 трябва да ги изритаме заедно с дпс вън от България.аиде шибани дираджии изтриите ме за 7 път" Нема са плашиш тъй....от червената удивителна не боли толкоз, пък и може да ти подейства терапевтично добре...

може и да ми помогне,за съжаление за теб е твърде късно и само доктор чирков може да направи опит надявам се успешен

И каква стана тя? Турция брани Европа...

Цяла Сирия ли се изнася? От какво всъщност "бягат", и бягат ли изобщо, или просто тихо превземат цивилизования свят, защото така е по- лесно. Много скоро наистина ще станат огромен проблем за всички нас- тези, които сега съжаляват някои хора. Нито един арабин не трябва да бъде пускан към Европа. Нека да вървят към Русия- нали се подкрепят. Капутин ще направи от тях крепостни селяни, само дето няма да са от най- кротките.

И защо да вървят към Русия. САЩ и ЕС им съсипаха държавите те да им решават проблема. Не виждам какво общо има Русия с незаконните имигранти.

Да се връщат в Сирия. Нали руснаците "успокоиха" дереджето

До кога ще наричаме БЕЖАНЦИ тези пришълци, пражилно е ЗАВОЕВАТЕЛИ>

Какво искат тези млади мъже ? Искат да живеят на гърба на другиге . Вместо да бягат и да използват децата си като щит и оръжие / това е типпично ислямски метод който не цени живота на децата си а ги използват като разменна монета / да започват борба за собствената си свобода и страна а не да бягат от там и после да се върнат на готово / ако евентуално това стане /. Това са неграмотни елементи който знаят да викат само алах акбар и смятат че целия свят им е длъжен и трябва само да получават без да дават. Не ги пускайте тук или приемайте само християни че ще дойде време разделно

Bреме разделно ??? че то вече е настанало в България,елитни бойци на ислямска държава са вече в българя и когато Турция пусне цунамито от ислямисти в България ще настане ад.тези които са избрани за лидери и водачи ни продадоха за жълти стотинки и сега с AK-47 трябва да ги изритаме заедно с дпс вън от България.аиде шибани дираджии изтриите ме за 7 път

Чудим се защо Борисов лъже че страната ни е защитена, а не прави нищо, чудим се защо това правителство не защищава интересите на българския народ. Отговорът е един: защото Правителството е съставено изцяло от масони-юдеиски слуги. Освен открито афиширащите се безсрамно Красен Кралев и Делян Добрев, членове на ложи са всички останали. А те се кълнат че ще служат на Луцифер и смятат християнството за глупава безсмислица. Затова им е все едно дали по тези земи ще живеят християни или мюсулмани, важно е за тях да има конфликти от които те да печелят пари.

Движение, "Възмездие за крадците ,рушителите и лъжците"" подготвя законопроект за отпадане на давността за престъпленията извършени след 9.11.1989година срещу българския народ от български и чужди национални "риформатори и рушители" на България. Тези хора вече 26 години са закриляни от Европейската комисия ,НАТО и САЩ и сега не могат да бъдат осъдени , за грабежа, разрухата, превръщането на България във фронтова държава, лъжата, измамата, геноцида ,българските живи факли, членството на България в престъпни военни авантюри , окупацията на страната от чужда войска,загубата на суверенитет,разрухата на държавата,обричането на милиони българи на социална и гражданска смърт със 200 лева пенсия и 380 лева мин. заплата, вкарването на България във военни конфликти,оглупяването на народа,предаването -кражбата на националното богатство на чужденци ,големия грабеж, превръщането на страната в робска колония,разединението на народа и довеждането на страната в поредната национална катастрофа. Тези хора са заграбили властта,слугуват на чужди на българския народ сили и разполагат с огромни парични ресурси.Мачкат ,манипулират и изолират всяка тяхна опозиция,всеки българин. Те се подпомагат от чужди сили - Америка, САЩ , ,НАТО и вярно служат на тези свои господари,против българския народ. За сега за престъпната си дейност те не могат да бъдат съдени.Но тези хора не трябват да избягнат своята отговорност в бъдеще,когато тяхното време ще изтече в канала на историята. Денят ще дойде , и този законопроект ще бъде приет.

Арабско ръководство "ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕС" се отпечатва от групата на Джордж Сорос "Отворено общество" На това общество служат много български слуги и национални предатели,които са неприкосновенни за сега. Наръчникът е написан на арабски език, като по този начин поощрява имиграцията от конгломерата Ислямска Държава и Близкия изток в европейските страни. Това е напълно обратна информация, която се разпространява в Европа за мигрантите. Същата пропаганда се разпространява и в българските основни електронни медии. Ръководството е подпомогнато също и от Червения кръст и ВКБООН. Може би малко хора знаят, че Червения кръст е масонска организация.

Не си си пил хапчетата снощи, тъпако! Чул и за съществуването на масонски ложи.. и за да кажеш нещо- плод на болния си мозък- заемаш мястото на някой друг, който би написал нещо интересно. За коментаторите тук вече трябва да има психотест!

Печелиш званието-ТОП ИДЕОТ!

ЗАЩО ПОДЛАГАТ НА СТРЕС СОБСТВЕНИТЕ СИ МАЛКИ ДЕЦА ПРИ ПРОТЕСТИТЕ !ЗАЩО ГИ СЛАГАТ В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ ПРИ БЕЗРЕДИЦИ И ГИ ПОКАЗВАТ ВИСОКО ,КОГАТО РЕПОРТЕРИТЕ СНИМАТ !НЕЩО НЕ Е НАРЕД ИЛИ МОЖЕ БИ СТРАТЕГИЯ!

Едва ли са техни

DIDA

И все пак, рано или късно ще има международен трибунал за политиците, които предизвикаха този хаос. И първият подсъдим ще бъде изкуфялата Меркел! Жална и майка!!!

Освен Асад и Путин и Ердоган е за въжето,че си затваря очите за снабдяването на идил с руско оръжие през Турска територия.

В неделя не ви ли дават да си пиете хапчетата, или сте на икономичен режим?

Като е изкуфяла.. я кажи за икономиката на Германия? И.. защо всички търчат да работят там? Един мизерник /като теб/ да дава оценка на лидера на една изключителна държава с изключителна икономика е идиотско! Защо Германия е изключителна?- сравни икономиката, стандарта на Германия и Русия и ще разбереш!

Това,че наистина е изкуфяла какво общо има с икономиката на Германия. И преди Меркел германската икономика си беше добре дори по-добре. Само,че идва ден когато илюзията на капитализма ще се срине. Не може вечно да поддържат със заеми изкуствено високия си стандарт на живот.

Щитовете само ги нахъсват мангалите. Трябва струя, хем ще ги охлади и поизкъпе малко. Или пък газ, лютив или приспивен, та да ги хващат и товарят обратно. На Асад му трябват войници, ей го Русия и САЩ май ще се споразумеят. Здрави прави мъже, а хукнали Европа да ги отглежда и да заплождат жените и.

DIDA

Един хубав есенен дъжд от няколко часа ще свърши същата работа!

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ТРЯБВА ДА ПОГЛЕДНЕ ДАЛНОВИДНО И ОТГОВОРНО НА ПРОБЛЕМА , ДА СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ,КАК ФИНАНСОВО БЕЖАНЦИТЕ ТРЪГВАТ КЪМ ЕВРОПА , КАКВА Е ВЪЗРАСТТА И ПОЛА ИМ/ СТАТИСТИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО/ ,КОИ СА ПЪТИЩАТА ИМ ЗА ПРЕСЕЛЕНИЕ И УБЕЖИЩЕ !ЗАЩО НЕ НОСЯТ ПОКЪЩИНА/ДОМАКИНСТВО/!

Приетия квотен принцип за разселване на "бежанци"нарушава правата им!"Бежанците"избират богатите държави Германия Швеция където да са добре приети но Меркел се отнася с тях като с мебели !Мести ги НАСИЛА!Борисов до построи още огради на външната граница на ЕС защото преминават хора с заличени пръстови отпечатъци без документи и криминално или терорстично минало.Борисов го пази НСО а нас кой ни пази?Патрулките с 5л бензин в колата и полицаи които плащат с труд за грешките на политиците и поемат всички негативи върху себе си!Хващат стотици "бежанци" на ден без документи в София !Положението е извън контрол!Кой ще плаща накрая ?Гражданинът !!!И с какво!С живота си!

EС, САЩ и страните от Залива трябва да осигурят 5 милиарда евро (5,7 милиарда долара) помощи за сирийските бежанци в близкоизточните държави. Толкова са изчислили Германия и Австрия. Исканата сума е въз основа на дефицитите в агенциите на ООН, включително Световната програма по прехраната Предложението ще бъде обсъдено в сряда на извънредната среща на върха на ЕС за миграцията. А нашият дефицит в бюджета кой ще финансира?