Коментари - Одобрявате ли работата на служебния кабинет на Гълъб Донев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и да удариш с дрянова тояга по главата от този кабинет, все няма да сбъркаш.

Защо само крадци за милиарди ни управляват и няма НК за тях?

Кое друго правителство през последните 15-ина години е имало пчти 50% одобрение?!

в сравнение с киро канадеца, работата на служебния кабинет е отлична

Защото всички сравняват с правителството на шарлатаните,а дългосрочните договори от краткосропните оравителства.Какво ще кажете за тях

Сменят си гаргите местата по клоните, но не напускат дървото. Кое му е хубавото тогава? Показател- продължаваме да намаляме и като брой на население, и си оставаме на дъното, в ЕС.

Всячески се опитват да ни накарат да забравим, че радев на практика управлява тая държава още от първото служебно правителство когато пробута и рекламира кирчо и кокорчо. Единственото свястно направи служебното правителство, при това го направи заради самозащита и липса на друг избор, е изваждането на показ на далаверите на кирчо и кокорчо. Разбира се от нас се очаква да забравим че кирчо и кокорчо въобще съществуват именно заради радев и че ламята наречена правителство беше съставена с огромни усилия пак от същия така наречен президент.

Кои са тези дето те карат да забравиш? На мен пък ми изглежда, че всеки ден партийците ни демонстрират негодност и в същото време неумение и абсолютен отказ да се оттеглят, както го правят в демократичните страни. Какво правят все още тук Нинова, Христо Иванов, Киро Петков, Борисов, А. Атанасов....? Ами няма да има кой да гласува! За какво? Те са си все същите ДОКАЗАНИ некадърници. Изглежда също,ч е всички тия са платени мъпети, от които не зависи кога да се появят, нито кога да изчезнат. Зависи от това дали кукловодите им имат готови дадри да ги заменят. Очевидно нямат и не е за учудване - отглеждането и проверката отнемат доста време. Ето защо нашите политически несретници имат толкова неестествено дълъг живот на сцена и изглеждат толкова жалки и несъстоятелни. АОНСУ-продкция, братче! Нема друго на сергията.

Дето все чака да дойде новия месия за да го оправи. Обаче след това вика ама то боляло. А после пак и пак и пак и пак и пак и пак. Но пък съм съгласен-дайте да направим сравнение. 30 и колко години станаха? Хайде сега за всичките тия години по времето на чия управление живеехме най-добре и имахме най-висок стандарт на живот? Или-ама не искаме от днеска за утре да станем като европейците, дето им трябваха няколко стотин години ? Искаме и законите да важат за другите. Искаме и европейски заплати ама държавата да ни ги осигури.

Най-доброто правителство от поне 10 години насам! Дано управляват още поне година!

Същите евроатлантичеки подлоги като началника си. И като коалицията в парламента.

Някои да, други изобщо не. Например смешника Алексиев, които съм запомнил как се въртя почти 2 месеца около заседналия кораб, сега пък оглавяваше щаб за енергетиката и каза, че са свалили цените на газа, когато падаше цената на световните борси. А и заместника му Папухчиев- много корумпиран излезе и това не е без знанието на Алексиев като негов шев в НКЖИ. Зарков -гафа с котката също, и това че не гласува хартиената бюлетина в предишното НС/хората трябва да могат да избират/, Шишо-бакшишо - също много спорна фигура...

Правителство на мафията и олигарсите. Няма какво повече да се каже за тях. Освен това никой не ги е избирал, че да управляват и то без парламент.

Плосък данък. Олигархична даржава.

Тъп въпрос. Нито съм ги избирал, нито съм ги искал. Хората са назначени и Президентът решава.