17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ходене напред назад по отношение на оставка и връщане най после трябва да спре. Лошото е ,че умните хора са извън България, а в България глупаците гласуват за тези за които им кажат и им дадат пари. Време е за тотална промяна. Смяна на Конституцията и президентска република. В момента страната ни е оставена почти на автопилот, парите не стигат защото нямаме необходимите приходи. Няма пари, защото въпреки промяната в закона за прехвърляне на фирми със задължения на трети лица , в търговския регистър пак се регистрират фирми на същите лица с поставени от тях лица. Така се създава един порочен кръг , фирмите задлъжняват отново и пари в хазната няма. Тогава откъде да дойдат парите за армия, за инвалиди , здравеопазване?

По темата не мога да преценя, ама ОДОБРЯВАМ оставка на Бойко мутрата , така наречения ни премиер.

Абе по анкетите мнозинството все недоволни от ББ, пък на изборите печели. Що тъй бе? Всичките недоволните, що не идете да гласувате когато наистина може да се промени нещо, после няма смисъл от гласуването по анкетите.

Манипулация на изборите - ЦИК

Този "политически феномен" явно е характерен за настоящото управление! Това го няма никъде по света.

Никаква политика не е това, а е само истерика - като има недоволни от нещо и протести - министърът да подава оставка, пък после да му мислим - ако има повече недоволни от оставката, отколкото протестъри - връщаме го човека - да си взима заплатата и нататък, пък някои си протестиращи да пият една студена вода, контрапротестърите са били повече тоя път! Само за решаването на конкретните проблеми в обществото нищо не се разбра - правителството си живее в своя измислен свят, хвалят си се, чужденци потупват слънцето наше по рамото и го галят по главата ... а клакьорите му разправят колко бил успешен и велик! (то в сравнение с нахиления си като прасе предшественик-лаладжия кой няма да е велик?!) А който няма роднини там, дето се разпределят еврофондовете, или просто е неспособен да краде и да рекетира, или да си кюти на добра държавна хранилка до пенсия ... той сам да се оправя в тоя живот! Терминал 2 - ей го къде е .....

1.22% - Не мога да преценя - като не можеш да прецениш , защо въобще гласуваш ? За това сме на тоя хал я !

На ти куклите,дай ми парцалите!!!

Пълни тъпотии! Като се подава оставката, тя трябва да се приеме без възражения. Отделно от това дори и да не ти приемат оставката по какъв начин ще те накарат да работиш, след като ти сам не искаш? Аз не мога да разбера социалният министър - той твърди, че не може да помогне на хората с проблеми, подава си оставката и като не му я приемат пак се връща - с какво ще помогне, след като вече е декларирал, че не може?!?

И аз мисля,че на власт е симеончо,особенно през този трети мандат на боко.Виждаме и неговия потенциал ,равен е на 0.

Сега важен е комиосиона за самолетчетата дето еврайте ще предложат, другото е бял кахър!!!

Kenn1111

Царя в случая Борисов винаги е невинен а го отнася антуража.Така че тая игра на оставки и назначения е опит за неглижиране на некомпентноста на целия управленчески състав и не визирам само времето сега на ГЕРБ а целия ни тъйнаречен преход.

БСП Спрете не се ли уморихте от инсценировки и интриги

Какво общо има оставката на министъра с БСП? Какво общо има непостоянството на Борисов и липсата на вярна и точна преценка на дадена политическа ситуация с БСП?

Политиката на фурнаджийската лопата /правиш едно, виждаш, че имат протести, после точно обратното и така нататък/ е много, ама много лош признак за липса на далновидност и политичека визия. Политика така не се прави, но с такъв прост и необразован премиер толкова. А и имйаки предивд, че нашият модерен цар тотално загърби задълженията си в България и се прави я на външен министър, я на вътрешен, я на папски намесник, я отива при големите да го потупат по гърбето, а в същото време ние сме тотално зле и махнем ли европомощите /защото са си помощи, па макар и за крадене/ ще видим тогава лайната от вентилатора.

Глупости. Автократското управление не позволява самодейност.

Тиквенски работи.

Както винаги Гендер Бойко първо прави нещо после мисли, доколкото може, разбира се. А това уви не е никак много, не е!

какво искате този мизерник,който е прочел една глава от ВИНЕТУ?

Ти колко си прочел можеби две страници

Самият ТОЙ каза че не е чел книгата, а е гледал филма с Гойко Митич. А четенето му е приключило с прочитането на членската книжка от БКП!

Филмът е с Пиер Брасьор, а не с бате Гойко!

Не се одобрява! Противното няма никакъв смисъл, защото е пародия, цирк, водевил. Особено при политическите длъжности. Това е само за залъгване на общественото мнение от типа "иди ми-доди ми" или"аз подавам, ти не приемаш и чистиме проблема, но не и сладурчето мен" Не говоря за конкретния или предходните случаи, а по принцип. Ако подаващият оставката е сериозен, то какво ще се случи, като не му бъде приета оставката??? Много просто- няма да върши за 5 стотинки работа, ще саботира всичко и ще си взема заплатата докато го уволнят. Тогава защо да се отхвърля оставка? В трудовите правоотношения има също подобен проблем/Казвам го за да разберете, че знам за какво говоря- на практика, а не на теория/ При безсрочен трудов договор има така нареченото "предизвестие", обикновено 1 месец, но може да бъде до 6 месеца, ако служителят е материално-отговорен по КТ. Тоест аз, като работодател/какъвто в случая е г-н Премиера/ мога да "отложа", но не мога да "спра" напускането на този човек. А, и защо да го спирам , освен ако нямам избор? През доста години опит съм стигал само до следното решение: "Ако можеш да си го позволиш- приемай на секундата", както и до следните възможни решения и изводи: 1. Имам с кого да го заменя- да си тръгва от утре! 2. Нямам готов човек за неговото място. Да чака поне този 1 месец, а аз ще търся. Няма да е работа като работа, но поне няма да затварям машината, обекта, институцията... 3. Материално отговорно лице е и мога да го държа 2 и повече месеца. Но защо? Той защо напуска: а/ Не му се работи или не му харесвам, което е все едно и също. Няма да работи б/ Крал е и го е страх, че вече няма да може да краде, следователно Няма да работи в/ Иска да го оставя да краде поне още 2 месеца или повече И защо ми е тази "куха защита" от Кодекса на труда? Когато някой реши нещо и мисли, че ти си крив, а той прав- няма спирачка. Дори по нанадолнището да е, дори и двамата да сте в една и съща каручка.... Така мисля аз.

След като си ги наредил а ,б,в, може да продължим с г/ назначен е честен и трудолюбив човек при теб , но с течение на времето разбира ,че работи за откровен сатрап , който не зачита нито човешкото достойнство , нито живота на околните ама има ПР/разбирай медии / и се прави на гооолем благодетел и филантроп .Така е с всички тирани от Атила насам.

Циркаджийски номера. Протестираме, но не срещу правителството. Не искаме оставки нито на бб, нито на министрите му, защото се справят отлично с управлението на страната. Като всичко е о кей, тогава какво искаме по дяволите? Защо родителите на деца са с черни тениски? За да ни похвалят социалния министър и мин.председателя?

Това е несериозно,променяш мнението си според нагласите,но дали е правилно, досега видяхме че не,за да вършиш нещо за държавата трябва да имате план в който вярвате и да го отстоява те ,най- много крещят тези които нищо незнаят

Всеки иска от Бойко. Няма как всички да бъдат доволни. Бойко избира най малкото зло. Жертва един човек, Защото има лоши спомени от натиска на улицата.

не сте прав. ББ реагира винаги първосигнално и на принципа "Мечката първо къса, после брои". Трябва нещата да се премислят (поне 24 ч.) и после да се искат или приемат оставки. Иначе нещата изглеждат, меко казано, несериозни.

Та той е най-голямото зло.