Къде са кредитите на КТБ

Кредитният портфейл на КТБ възлиза на 5.335 млрд. лв. Обезпечението към него е едва 13% или той е обезценен с над 4.2 млрд. лв.

Обратно в новината

Коментари - Къде са кредитите на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

длъжностни лица и кредитополучатели физически лица с милиони и без дейност трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност за измама, тъй като и едните, и другите са били наясно, че кредитът е взет с цел да се открадне. Пълна конфискация на имуществото придобито по престъпен начин и затвор до живот, за служителите на държавна служба и съдии - отнемане правото да упражняват професията и да заемат публични длъжности.

Да попитаме авторите на спец. проекто закона за КТБ

При всичките словоизлияния аз не разбрах някои основни неща. Добре, давала е банката кредити с недостатъчно обезпечение. Ама ако такъв един кредит редовно се е обслужвал, одиторите преоценяват ли го и влиза ли той в четиримилиардната дупка на КТБ? Добре, КТБ приличала на пирамида. Ама случвало ли се е КТБ да изплаща лихви по депозити от постъпления от нови депозити? Случвало ли се е постъпленията от лихвите по кредити да са по-малки от задълженията по лихвите на депозитите? Нека някой, дето разбира, да каже и да пише.

Ако отговорите на двата ми въпроса са съответно ДА и НЕ, то КТБ е фалирала, защото преди няколко месеца прокуратурата и медиите "я удариха с чук по главата", както се изрази един финансист. При такъв удар всяка банка ще фалира. При такъв удар всички пасиви ще се разсипят и ще ги събират от държавният бюджет, а всички активи ще се пропукат и одиторите ще ги преоценяват. Накратко, всяка банка след такъв удар би изглеждала като КТБ.

и какво са проверявали през годините одиторите и надзора. та човек с ик. образование ако влезе в ктб и поиска прим. 50 кред. досиета с над 1 млн. кредит и като види че обезпечението е едно банково бордеро ясно за какво става дума-за кух кредит.само че някой от горе не е давал на контр. органи да си вършат работата. и кой е той,кой е разпореждал на искров да си трае. ами шефовете на кpмj те защо са си мълчали,вероятно за пари ,подкупени са.

Кредитите на КТБ са били вземани от подставени държавни и дансаджийски фирми и са отишли за запушване на дупки в икономиката. Всичко е под гриф "КЛАСИФИЦИРАНО"... Затова никога няма да се разбере - поне докато е валидна секретността на документите....

val55

Толкова пари окрадени, и нито БНБ, ФР и ДАНС да не направят нищо толкова години. Като се разплете всичко, ако въобще се разплете трябва да има наказани, и уволнени от тези корумпирани неблагодарници живеещи на гърба на всички. С толкова пари може да се осъществи реформата в образованието, здравеопазването и пенсионната реформа. Да се проверят, и останалите банки, но от кои, като всички са навързани, като свински черва и са от едно котило, но не само червено, а безцветно. В тези далавери няма цвят, а само интереси, и то по най-лесният начин върху гърба на народа и държавата. Всички замесени са за затвора, кой по малко кой повече. Да изчакаме прокуратурата да видим как, ще си свърши работата, и то не само в страната, а и в чужбина. Как трябва да се върнат тези пари на държавата тоест на по голямата част от вложителите ... Престъпление от "висока" класа с много тежки последици за частните вложители, и фирмите били те държавни или частни. В тази далавера са замесени политици и служби, които трябва да бдят за правото, а те какво.....Те затова сме на това дередже вече 25 след, като не се знае, къде отива всеки лев...тоест няма държава а прикрита мафия. Докога ли, ще продължи така.....Следват евентуални трусове в.....при положение, че това е самата истина. Да си вярваме или не в....?......

Я, виж ти, какви професионални заключения се правят най-професионалните, достойни за Нобелова награда?! То не бяха икономисти, финансисти, омразни шефове на банки, дежурни политици отляво, отдясно, отгоре и отдолу, като например Владимир Каролев (който наскоро ще бъде потърсен от НАСА като консултант за Програмата Сатурн+!!), като др. Емил Хърсев, най-достойният ученик на великия проф. Тодор Вълчев, който сътвори истински чудеса за Българияпо-големи от др. Искров, та заслужено бе изпратен на дипломатическа работа в Австрия(пустата му Виена, известна още от времето на другарите Димитрови Коларов, при едни сходни обстоятелства!!). И кой ли не още знайни е незнайни политици стари и не толкова стари? А иначе подходящо заглавие Сега иде ред на Светия Синод, който е поканен да направи не само изявление, но и да даде конкретни насоки. И с Божията воля, той ще го стори, защото те са благи и смирени християни, обичащи Родината си, за разлика от този или онзи депутатин, или вкупом всички?! И накрая да попитаме нещо много просто нали имаме право като истински данъкоплатци?! Какво толкова има за криене, що за тайни са това? Та само Вежди Рашидов да бяха чули какво казва, отдавна да се знае истината! Но някой горещо желае това да не се случва, разчитайки всичко това да се размие и забрави в пространството и във времетоИ колко време е необходимо за т.нар. Одит? Защото за това време можеше да се направи Одит на всички европейски банки, включително и тези на Швейцария И още нещо, макар и още по-просто ще се потърси ли отговорност на някого, който има макар и малка вина? Ще бъдат ли назовани скритите политически играчи, за да бъдат изкарани на светло? За да не брадясами в глухите балкански коловози Просто и ясно, нали?

Защо трябваше да чакаме цели 5 месеца, за да се разбере, че банката е ограбена - това можеше да се установи за 1 седмица. Сега има само един изход - арест на целия управителен съвет на КТБ и целия управителен съвет на БНБ плюс незабавно наемане на най-добрата фирма за проследяване пътя на откраднатите пари - все пак, 4 милиарда лева не са изпити и изядени за 1-2 години, те са отишли някъде. Всяко друго действие е опит за прикриване на извършения обир на века.

ЧИСТА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА С ШЕФ НА ВЪРХА Ц.ВАСИЛЕВ ! ДОСТА "КАПУТИ" ПОКРАЙ НЕГО СА "КЛЬОПАЛИ"! НИЩО ЧУДНО ДА СЕ СЛУЧИ И С НЕГО СЪЩОТО,КАТО ЛУКАНОВ В МИНАЛОТО И "ОРИОНЦИТЕ",КОИТО СЕГА СИ ПЕКАТ ЗАДНИЦИТЕ В Ю А Р...! ПОЧЕРКЪТ Е "ЧЕРВЕН"... !

фалита на KPMG. Ако това е вярно значи някой е подписвал неверни одиторски доклади. И ако е така е редно KPMG да върне парите не държавата.

Я да видим сега в новия парламент какво законче ще ни пробутат за да узаконят кражбата на века? Кой ще внесе закона? Кои партии и политици ще го гласуват? Ще има ли протести и окупация на парламента? Г-н Близнашки ще оглави ли протеста?, а умните и раннобудните? Най-новата серия на "Бандата на Оушън" предстои, а ние ще стоим пред компютъра и ще люпим семки!

Вижте т.4.... нямат собствени приходи или приходите им се формират от дейността на трети лица... Интересно е да се види за какви дейности КТБ е давала пари? Това може да са дейности от военно промишления комплекс? Тогава ще е редно да се запита как така за толкова години нашите политици не уредиха никакви сделки за продажба на оръжие за НАТО? Но може и да не са и тогава е редно да се пита,къде са кинтите и какво правихте с тях?

Имена,дати и пак имена. Да видим кой, колко, кога и защо? И тогава ще се разбере дали е работа на пожарникаря или на оня, дето прилича на лалугер захапал снопче слама. После в прокуратурата, ако въобще я има и после нови избори .

СТО И ДВАДЕСЕТ ДНИ ОДИ -СЕДЕМ СТРАНИЦИ ДОКЛАД. ВСИЧКО Е ЯСНО.

Ясно е само, че това не е целият доклад.

Kак къде - за новите сараи на Доган до Бургас?!

Какво беше ? Всичко ново е добре забравено то старо . По същият прицип прес деветдесете се фалираха един куп банки , вложителите яко надуваха бузи а доларът стана три хиляди лева . Нямаше виновни само един заподозрян - Жан Виденов май се казваше , но пък улиците се напълниха с "добре облечени бизнесмени" . Е явно е дошло времето за новите такива .

Друго беше тогава. Банките тогава сами обявяваха фалит - съсипваше ги галопиращата инфлация. При голяма инфлация банките не могат да правят надеждни прогнози и да анализират рисковете.

Цялото ръководство на БНБ за проявена безстопанственост, не упражняван контрол над КТБ за тия безброй далавери, трябва незабавно да бъдат арестувани!!! КТБ ръководството също! Те са организирана престъпна група! Заради техните далавери народът и държавата ще понесат 4 милиарда лева щети! Това е грабеж на века! Няма да плащаме! Прокуратурата, Гунев, Искров, мустакатият престъпник от Белград да връщат парите. Всички въжеиграчи "получили" тези измамни пари по престъпна схема незабавно да бъдат арестувани. Това са стотици престъпления извършени по един си същ начин - схема за грабеж. Ясно като бял ден! Те трябва да бъдат арестувани като заложници, иначе как да бъдат принудени да си върнат милионите окрадени от нас и изнеесни в офшорки!!! НК да се промени веднага - за проявена безстопанственост и раздаване на необезпечени кредити в особено големи размери, т.е. над 500 хилади лева - 20-30 години затвор, или за още по-големи суми - доживотен затвор! Няма друг начин тоя бандитси механизъм "лоши кредити" да бъде овладян! Всички банки раздават кредити на такива "консултатанти", които са на 100% престъпници! Веднага да се спре тая практика! Банката е консултант, като искат, кредитират се от банката!

иска ми се да си купя от тези обезценени активи...

Изход , първо имена и списък фирми !!!!!!!! СПИСЪК !!!!!!! сЛЕД ТОВА СЪД С ПРЕДВАРИТЕЛЕН АРЕСТ . Оня от Сърбия даГО ДОСТАВИ еВРОПЕЙСКАТА ПОЛИЦИЯ .Още днес Външно министерство да публикува писмо затова .ПРОКУРОРА също да отправи искане за Мустакатия пред Евросъюза !!!!!!!!!!!!!!

Очевидно БНБ не може да изпълнява функциите си на надзорен орган, допускайки чак такива безобразия и трябва да бъде подменена изцяло. Оправданието за документална измама не може да важи тък. Има си инструменти, с които да контролират и този риск. Просто са си затворили очите. Сега ще платят скъпо всички за наглоста на няколко.

Всички знаем какво ще стане по-нататък.Цацаратурника ще говори обилно и напоително, но пожарникарските дружки Искров и Василев няма да влязат в затвора, напротив, най-много Искров да се раздели със заплатата си от 40 000 лв, а вложителите, е, те, като всички нас, "некачественият матр'ял"(какъв изказ, каква дълбочина на милиционеро-пожарникарско-комунистическата-мутренската мисъл), ще пият по една студена вода! Ето това се случва в България, горда и равноправна членка на ЕС и НАТО! Смешни и жалки сме, отвсякъде....

КОЙТО Е ОКРАЛ ПАРИТЕ ДА СИ ГИ ВРЪЩА .САМО В БЪЛГАРИЯ НА КРАЖБИТЕ КАЗВАТ ЛОШИ КРЕДИТИ.СТИГА С ТИЯ ЛЪЖИ.ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ ДАНЪКОПЛАТЕЦА ЩЕ ВРЪЩА НЕЩО , КОЕТО НЕ Е ВЗЕЛ.КАКВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ.

Питате ние даваме мнение а от 23:54 няма публикации тук БРАВООООО ДИРЧО!!!

ЕЙ това е - питат къде са кредитите на КТБ---отговарям ви---при тия голишари, които взеха от някъде пари, които знаеха ,че няма да връщат и основаваха и плащаха на редакции , откриваха офиси на тв канали /тв7 и др/ , вилнееха из България, вдигаха 3 м. на 5м. билбордове на Пеевски и Бареков из България ---тормозеха и се гавреха 1 година с походите си из България---- с народа----откъде тия пари БЕ ??? И сега БСП напъват да се вземат пари от народа да се покрият 4 милиарда липси??? До кога? Съд!

Питайте обръчите от фирми на БСП и ДПС.Те откраднаха парите с руснаците.

От тази дандания става ясно, че и Пеевски е в несъстоятелност, защото се държи като или е неплатежоспособен. Иначе казано дворецът на фараоните днес е празен и нищо не е останало от лукса. сега трябва да настъпят правните последици и държавата да си застане на мястото и всичките гащници да спазят закона.

Къде са ПАРИТЕ? - При КОЙ. А кой е КОЙ? - Никога няма да разберем. Българино пак ще духаш супата.

Ако се публикува списък с имената на лицата и фирмите изтеглили заемите. Вярвайте, че нещата в България може да потръгнат

и как по-точно си представяш, че с публикуването на списък нещо ще се промени? Тук си е съвсем ясна схемата за източване... трябва си съд. И аз съм финансист и работя точно това. БНБ са си затваряли очите подплатено и г-н Искров и сие трябва да си понесат последиците. а колкото до вложителите - има си закон, който казва, че депозитите до 100 000 евро са обезпечени. Трябва да се възстановят на хората сумите до 100 000 евро а за остатъка - еми да са мислили. В крайна сметка когато са влагали средствата на големите лихви, не им ли е направило впечетление, че по другите банки не дават такива висоти? А и колко нормални хора имат над 200 000 лева? Това са крадени пари.

на мен ми направи впечатление, че обезценяването' се е провело в този период 30.06-30.09 2014 = 4.222lv. сега да видим на сцената и обезценителите в раирани костюми. и номерът, че те са минали през някакъв си, особен вид партийно-номенклатурен "катарзис" не минава.

Тия, които са правили одита не са ли същите, които до преди 6 месеца даваха отлични оценки на банйата, а до миналата година я обявяваха за най-добра банка в България, съответно оглавявана от банкера на годината? И още се питам: ако тогава са лъгали безцеремонно в името на някаква тяхна цел, защо да им вярвам сега? След като в света на банките доверието е най-важното нещо, този одит няма никаква стойност.

Pesh0

То е лесно ама няма да може да се краде . Законче , като при лошия бай Тошо които открадне 15 000 лв 20 години затвор . В китай ги разстрелват ... ама при нас 20 години без обжалване ще свършат работа .

Доколкото познавам работата на одиторите и консултантите, те не могат да дадат реална оценка на активите на една фирма, нито на цената на една фирма. Всеки теглил кредит знае, че подписва лично като солидарен длъжник, както и често се търсят и други солидарни длъжнии. Ако ти позвънят на физическото лице - отиваш и плащаш - нали така, за да не влезнеш в затвора. Такива са и законите и в България, да не се залъгваме, че ги няма. На това каква цена са сложили одиторите? Според мен това е начин да се покаже "голям проблем" за да може някой да купи активите на банката за без пари и след това по законен път да си събере вземанията. А вложителите ще загубят разбира се! и за да не стане трябва и те да са вътре при вземане на решенията! Защото са основните кредитори на банката и имат права!

И да не му дават да спи в килията, като му пускат през 5 минути брутална чалга на max :))) Да, може и така, само че ако беше преди 25 години. Тогава можеше и без чалга, а с други по-ефективни средства, които уви, не са цивилизовани. Накратко - това, което предлагате, не е възможно, тъй като вече не сме нито в XIX, нито в XX век. Колкото и да са лоши законите, е по-добре да се върви по тях, отколкото чрез незаконни средства да се мъчим да налагаме справедливост. Налагането на справедливост с незаконни средства води в крайна сметка до беззаконие. Какво ще ви гарантира, че базирайки се на предишен прецедент на неспазване на закона някой няма после умишлено да не спази закона уж с доброто намерение да въдвори някаква измислена справедливост?

Ами, свързани лица чрез подставени/сламени лица взели неправомерно кредити и една банка е в несъстоятелност? Не може да бъде :))) Дежаву, или просто в България времето е спряло някъде около 2000 година? ПЧБ ли се казваше банката тогава?

ТОГАВА СЕ ФАЛИРАХА 15 БАНКИ. ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДОСТАТЪЧНО МАНГИЗИ В 1-2 БАНКИ, КАКТО СЕГА.

тогава се фалираха 15 банки, защото банките бяха по-бедни - с по няколко милиона капитал...

И всичко това под зоркия надзор на БНБ ! Едни крадат други ги прикриват ! Ние ще плащаме ! Много са душманите ! Трябва да ги разредим !

Pesh0

плащат си за частна охрана . 8000 полицаи им пазиха кочинката , докато крадяха .

Защо не се публикуват имената на тези който са с необезпечени кредити,защо се крият ? У нас за 25 години няма нито един мафиоз,олигарх или политик лежал в затвора ! Просто такава държава като нашатае на друга няма,затова сме зле и по-зле ще ставаме ,ако ще членове не на ЕС ,а на вселенски космически съюз да станеме !

Освен, че квесторите буквално се гъбаркат с народа, те показват с доклада си тоталния провал на милиционерския модел демокрация, под ръководството на комунистическата партия. Няма как подготвени хора да лъскат обувките на неподготвените. Няма как банкерите да бъдат компромисни личности, на които да се поверяват парите на обществото. Никак не е за учудване резултата, той е потресаващ. И сега очаквам да видя какво ще кажат защитниците на КТБ и да ги видя как ще извадят едни милиарди, за да почерпят Пеевски и кохортата около Цветан Василев. Аре бе пичове, дайте кинти и спасете банката. До вчера имахте номер да викате като маймуни, ама днес се искат кинти, а никой от вас не показва, че има.

Pesh0

Колко кинти трябват да се спаси банката , и в коя банкова сметка да ги преведа:)

Доста забавно четиво! Това може да се случи само в сюрреализма на България. Добре, че сме ние и Русия, та всички да се веселят с нас и да ни гледат сеира. Жалко за изгорелите хорица.

Не е прост сюрреализъм, а ченгилобесепарски мафиотизъм... Гарниран с Тиквунски тъпизъм да ги побеждава на изборите...

Кредитите са в 7-8 милиардните "резервни" фондове, ДЕТО СТАНИШКОВСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА "оставяха" на властолюбивия Тиквун...

ЗАПОЧВА ИСТИНСКАТА ДАЛАВЕРА! Предстои собствениците на банката, чрез представляващият ги фонд EPIC, да изкупят дълговете си към КТБ на стойност 5.335 млрд. лв. за символичната сума от 1,135 милиарда лева, като придобият и пълната собственост върху обезпечението !!!!!!!!!!!!! Тази финансова операция е предвидена да мине в задкулисието на дъщерната на КТБ банка Виктория, която ще продължи да съществува!! Депозитите ще останат във фалираланта КТБ и ще бъдат платени вместо от изисващият се по закон ФОНД ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ от бюджета на ОБРУЛЕНАТА ОТ МАФИЯТА ДЪРЖАВА! Собственици на Фонда за гарантиране на влоговете са 27 чужди банки между които и КТБ ! Същият работи като ВЗАИМНОСПОМАГАТЕЛНА КАСА и собствениците му безпроблемно биха могли да наберат изискащите се за плащането на депозитите средства!! РАББИРА СЕ, ЧЕ ЗА ТЯХ Е НАЙ ДОБРЕ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА НА ЗДРАВАТА ГЛАВА И ВМЕСТО ТЕ ИЛИ БНБ ПЛАЩАНЕТО ДА СТАНЕ ОТ БЮДЖЕТА КОЙТОНЯМА НИЩО ОБЩО С БАНКОВОТО ДЕЛО ИЛИ С БАНКИРАНЕТО!!! ЦЕНАТА НА ГРАБЕЖА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КТБ Е 3,6 милиарда от депозити плюс 4,2 милиарда от ПРЕОЦЕНЕНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ !!! ОБЩА СУМА НА ГРАБЕЖА 7,8 МИЛИАРДА ЛЕВА , КАТО ДПС МАФИЯТА ПРИДОБЕВА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ КАТО ТЕЛЕКОМ , МУЛТИПЛЕКСИ, ПЕЧАТНИЦИ , ВОЕННИ ЗАВОДИ, ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ ...... Браво , браво КВЕСТОРИ!! Всъшност как я направихте тази ОБЕЗЦЕНКА кое колко струва след като , няма обявена тръжна процедура и НЯМА НАДДАВАНЕ ЗА АКТИВИТЕ на банката !!

Пич, извади кинти и спаси КТБ. За всички е ясно, че едни "наши другари' направиха , каквото можаха, а сега се очаква народът да плати сметката с мизерията си. Сори, ама тия ограбиха милиарди народна пара, не само частна.

Чакай, чакай, чакай! Значи някой взел кредити за над 3 милиарда и аз с моя депозит трябва да платя щетата! Що си не е..те майката! Що ги не запрете в панделата тези? Не ги знаете? Къде е държавното обвинение???? Цацаров захващай се за работа?

Коя ще бъде следващата източена банка ?

Тези кредити са взимани от конкретни лица по документите. Ако нямат възможност да ги връщат и не знаят къде са отишли парите, да отиват в затвора до живот. Тогава може би ще се сетят къде са пзрите. Цацаров е на ход и съдията.

В затвора? Бате, половин българия пие и яде на кредит от 20 години и повече. Как? няма толкова килии, или по скоро има и ние си ги лежим годинките вече.

Ако няма жестоки наказания, ще има и други източени банки.

Къде са кредитите не ме интересува - интересува ме дали вноски по тези кредити са се плащали редовно преди да затворите банката, както ме интересува защо смятате да обезценявате кредити по които се плаща? И съответно ако аз взема кредит и спра да го плащам ще ми го обезцените ли?????

Pesh0

мани .... въпрос в десетката . Плащали са се , защото иначе щяха да са лоши кредити а за тях се подава отчет . А защо БНБ ги смята за лоши ??? В крайна сметка е субективно , една банка и едни експерти не ти дават кредит , друга ти отпуска , при същите параметри.

Заключението на одиторските фирми е за НЕОБХОДИМОСТ ОТ ОБЕЗЦЕНКИ на активи на банката в общ размер на 4,22 млрд. лева, се казва в съобщението на БНБ. Това означава, че при кредитен портфейл на КТБ възлизащ на 5.335 млрд. лв. австрийски фонд EPIC представляващ бившите собственици на банката и неговия нов партньор - "Джемкорп" и "Фрешфийлдс" ще придобият НА БЕЗЦЕНИЦА ЗА 20 % ОТ ОБЕЗПЕЧЕНИЕТО активи като БТК, БУЛГАРТАБАК , ВИВАКОМ , ДУНАРИТ , МУЛТИПЛЕКСИ , ПЕТРОЛ, ИПК РОДИНА ....... За тях представителя на бившите собственици на КТБ фонда EPIC ще плати символичната сума от 1,1 милиарда лева!!! Тези златни кокошки те ще получат само срещу 1,1 милиарда лева !!!! БРАВО КВЕСТОРИ !!БРАВИСИМО!! ЕГАТИ И УДАРА СА ЗАМИСЛИЛИ ЦЕЦО, БИСЕРОВ И ДОГАН!! ЗА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ МИЛИАРД ПРИДОБИВАТ ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА!!! ВСИЧКО ОСВЕН ДЕПОЗИТИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ КОИТО БЮДЖЕТА , РАЗБИРАЙТЕ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ !!! Цената там е 3,6 милиарда лева които вместо за здравеопазване и пенсии ще отидат за изплащане на източената от ДПС банка!!! ПОДОБЕН ГРАБЕЖ ИСТОРИЯТА НИ НЕ ПОЗНАВА !!! ТОЙ ЩЕ Е С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ , ПОДКРЕПЯН ОТ НЯКАКВИ ПСЕВДОПАТРИОТИ С ВОДАЧИ ДОНОСНИЦИ ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС, ОТ РАЗНИ ЛУМПЕНИ КАТО ТЕЗИ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК , ТА ЧАК И ОТ БСП !!! Голяма лапачка се е заформила!! ИДВА ВРЕМЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ!! АКО НЕ ГО НАПРАВИМ ТЕ ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ!!!

От бюджета на държавата не трябва да се дават пари за спасяването на банката. Парите трябва да си съберат от източвачите , конфискация на всичко до 9 то поколение и затвор до живот.До тогава всички българи да си изтеглят парите от банките.

Още нещо - основния въпрос е кога са отпускани -ако е след падането на ГЕРБ - знаци БСП и ДПС трябва да се забранят със ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА

А ако е по време на ГЕРБ? Защото най-вероятно целия мишмаш е от Бойково време - тогава какво забраняваме - ГЕРБ, БСП и ДПС ли??? Как си го представяш?

Ми, честито на печелившите - и изопщо за кво са ни тия химикалки, като нищо не можем да направим с докиментите - де си ги завираме изглежда някъде