Коментари - ОЧИ - как изборите да са честни и гласът ни да има значение? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то, ако изборите не са честни за каква демокрация говорим тогава? За каква свобода и човешки права? ЩОм изборите се фалшифицират. Ами то поне при соца се знаеше, че партията печели с 99,99 %. Тогава да отменим изборите и да печели този който трябва. Този когото капиталистите са избрали за победител.

Ама пак нидейти да гласувати, за да продължават да ви управляват тези с купените гласове. Просто е. Като за прости хора.

Не съм длъжен чрез моята избирателна активност да покривам извършени подкупи, купени гласове и на практика извършено престъпление, изборна измама. За това си има съдебна система. Досега трябваше да има стотици "купувачи" в затвора с 10-15 годишни присъди "строг тъмничен затвор". Аз не съм Темида и не е моя работа като избирател да коригирам изборните измами, чрез изкуствена активност на изборите. Това, което пишеш е една ИЗКУСТВЕНА ПОСТАНОВКА за решаване на проблема. Затвора е решението!

за 33 години не разбрахте ли че за когото и да гласувате и както и да гласувате ще получите многоцветни и много полови, евро-аталантици, демократи, либерали и подобните им и че положението е стане по-лошо за оредяващите туземци! не ходете на избори! това е спасението за населението!

група НПО представляват "обществения съвет"

Ако искаш да не ти откраднат гласът, гласувай с текста НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО.

Как може да са честни избори в които журналистите не питат : как един министър назначи любовницата си с парапета , на тлъсти заплата в държавна банка !?!? А друг финансов министър ,си назначи гаджето спецов за шеф на нап , а любовника му за министър на културата " наско съм " !!!??? И никой не задава въпроси

Властта принадлежи на ДпС, защото държавата са я създали те! Всяко пиосегателство срещу ДпС е посегателство срещу самата държава и държавния ред! Това е тероризъм, сатанизъм и нацизъм в едно! А задачата на изборите е да определят, кой ще служи на ДпС и кой ще претворява техните нареждания в дела!

В България честни избори не е имало никога и няма да има.Ние сме племе на зависта ,злобата,бакшиша и чуждопоклоничеството в зависимост от келепира и глобалната коноктюра.Повечето от политиците ни са хора на личната изгода с богати обещания ,лъжи ,манипулативни и цинично нагли.Реално между тях тук там има свестни и отговорни българи политици,но или ги претопяват или ги смачкват.Та нищо добро не се случва и нищо добро и за напред в бъдещето няма да ни се случи.

Аз исках да отида, ама нямах желание.

Ами, няма да са честни, и гласът ни няма да има значение. Ще спечелят американците. Затова аз на 2и април съм за гъби. Няма да участвам в този пореден фарс.

Ако гласа ни имаше значение и имахме избор, изборите щяха да са забранени. Сега се избира измежду списъците на приятелите на 5-6 партийни лидери, всички освен един избрани от Брюксел или Козяк. Предлага се голямо кюфте със малко салата, две средни кюфтета със салата, малки мийт бол (кюфтенца) със салата, и един предлага много салта с боб и наденица. И всички освен двама предлагат война и да пратят децата ни на фронта да се бият за фирмите, купили територията на Зе в процес на прочистване от аборигени млади мъже. Доколко тези двама могат да спазят думата си и доколко е предизборна пропаганда ще ги видим след изборите, в която отново участва цялото вестникарско войнство на племето на зе и машината на мадуро. Да не се гласува е глупост. Трябва да се гласува така че големите фашистки партии да не могат да управляват.

Ако всички имащи право на глас гласуваха, резултатите нямаше да са същите. Точно заради това че хората масово не гласуват, ни управляват малцинство , мафия, у с външни влияния. И затова и вотът от Турция има огромно влияние

"Ако изборите променяха нешо, щяха да бъдат забранени" - Марк Твен.

какво точно и защо шеф на избирателната комисия беше една седмица на инструктаж в сащ?!

Хаххахахахаха честни хахахахахаха малеееее честни хахахахахахахахаха . Сериозно ли ?????? Хахахахахах

Нито изборите са честни, нито политиците. Които и да изберете е все тая.

изборите променяха нещо, щяха да ги забранят

като изгонят Сорос от България!

В така наложената ни система на съществуване НЯМА такова нещо като честни избори!

А 45г. бяха толкова честни,че ако не ходехме под строй с единствен кандидат не зная кога са били по-честни......червени мърши