Очевидци разказват за ужаса в Торонто

Нападателят в Торонто извикал при залавянето му: Убийте ме!

Обратно в новината

Коментари - Очевидци разказват за ужаса в Торонто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ужас ! тц тц тц ....

Не искам нищо да намеквам, но Ричмон Хил е населен основно с богати изселници от бившият СССР.

Не съм чул какво е казал актьорът Рахал, но пък съм виждал залепени по стълбове и вътре в билдингите плакати 30 х 20 см С изобразени големи плъхове и надписи: " Месец-Война на плъховете! Плъховете -Враг на народа! Да избием гадовете"! Ако искаш да направиш мръсно на собственика на билдинга, в който живеш под наем е достатъчно да дадеш оплакване, че в апартамента има плъхове, особено какарочи и хеле ако приложиш някое видео снимано вътре с насекоми , които ти умишлено си вкарал за провокация, тоя собственик общината ще го разкатае от глоби и ще го сърби главата дълго време.

Преди много -много години една 8 тона колесна бронирана бойна машина от подразделението, на което бях командир малко след като измина около 1 км от казармата по пътя към стрелбището, внезапно зави надясно около 35 градуса ъгъл излезе от асфалтовия път, прегази канавка, някаква лека ограда, събори 5-6 плодни дръвчета и спря в нивата. Никакви други последствия. Войникът механик водач бял като платно стоеше пред нея и трепереше. Викам му " Спокойно, не се плаши. Кажи ми какво стана?' "" Ами както си карах зад първата машина, изведнъж нещо силно изщрака, воланът сам се извъртя надясно и докато се усетя тръгнах напреко през нивата.""" Войникът не лъжеше- Установи се някакъв проблем в кормилната уредба - по-точно така ми беше казано по командна линия. Дотук -нищо особено. Изведнъж си спомних, че това е първото излизане на тази машина след като се беше прибрала от... Парада в София. Където премина в дясна колона. Поради незнайни за мен причини аз не бях в екипажа на машината. До мен достигна информация, че механик-водача по време на подготката -общо около 15 дена даже си е бил 2-3 дена домашен отпуск, понеже машината влязла в техническата работилница / сервиз/ поради някаква причина. Разбрах, че започнала да загрява, отворили ли й двигателя и !! намерили дефекта-единият блок на мотора бил дефектен понеже нямал отвори за маслото!! Айде бе ? ми тая машина ние си я карахме непрекъснато и как така изведнъж се появи заводски дефект?! Някой е изпуснал това, че ние все пак сме завършили Двигатели с вътрешно горене и е ясно, че с описания "дефект" разпределителният вал и клапаните ще задерат и блокират веднага, а тази машина беше минала хиляди километри. Всичко си остана на това ниво, затихна и се забрави. Е нека някой , който мисленето му не му е в тежест или му е хоби да каже аджеба какво се е е случило в цялата история или по-точно какво трябвало да се случи, но поради някакви причини не е станало.

Не е терористичен акт, а шофьорът умешлено се е врязал в тълпата, името му е типично канадско а не емигрантско . . . Ясно. Не еясно само защо с такава упоритост се избягва споменаването на явлението тероризъм. Човек остава с убеждението че някой командва белите хора.

Сега се започва с "Аз съм Торонто".

Аз си седя на топло в България и си пия ракията пред телевизора.

От рано си започнал с ракията, вземи си пуканки !

Шефът на канадския генщаб участва в гей парад в Отава Там бяха и премиерът Джъстин Трюдо и висши офицери 28 авг 2017 08:52, Елка Василева Шефът на канадския генщаб участва в гей парад в Отава Снимка: Reuters Началникът на канадския генерален щаб ген. Джонатан Ванс участва за първи път в Гей Прайд в Отава заедно с група висши офицери, предаде Франс прес. Ген. Ванс бе обявил, че целта на този жест е да изпрати послание на солидарност с общността LGBT и да покаже на нейните членове, че те са добре дошли в канадските въоръжени сили." Канада е рай за педали, затова и животът им е такъв!

Качеството на живот на канадците е на дъното! Липсват справедливост, работещи институции, и не се спазват елементарните човешки права! Затова хората там са бедни, болни и се чувстват нещастни!

Преди малко актьора Рахал каза, че в САЩ е виждал да се разхождат плъхове и през денят!? Какво повече да ми говорите за ценностите им, щом живеят сред плъхове?

Ай де почна се сълзи,ужас,свещи а тези Канадци знаят ли че тяхната страна участва в заедно с САЩ в подкрепата на терористите в Сирия и в незаконната коалиция която бомбандира села и градове там?това е ужаса.

И Американските удари в Сирия са безсмислени, обаче ги има. Те не са атентати, те са нещо нормално според нас. Насилието разжда насилие

Браво на екипите за бърза помощ. Реагирали са бързо. А и полицая е герой, такова хладнокръвие и железни нерви.

който гази гоите е луд ,но в никакъв случай не е терорист !