17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП ППодмяната докрай трябва да отстояват Хардвардски измамник номер1 Министърпредседател, Харвардси измамник2 Министър на финансите. Само така ще идем на избори и ще се отървем от Подмяната.

Митрофанова каза: Ако утре до12 на обяд няма отказ от тъпото искане, късаме отношенията... Ай сега дави видя смелчаци тъпоумни по корем по новата улица, ква беше , -героите на Украйна, в редичка...

Тези младежи са гола водица..Премиера тича като разгонен пес и се чуди как да го вкара на кучката Гуглена.Ококореното педалче търси само кой да му сцепи дупето.Другите се чудят каква далавера да завъртят.Мислят си , че вселената е тяхна.Ако не беше президента да ги подкрепи щяха да са втори или трети.И те за благодарност му се озъбиха.Жалките неслужили говеда не разбраха една проста истина-Радев забавя ,но не забравя.Тиквата научи този урок и сега е много по обран. А за тези новобранци скоро прзидента ще им подаде команда"Атом от горе".И ще трябва да я изпълнят.

Кои са тия бсп, че ще диктуват събитията! Да траят там в клоаката и да се надяват, че ще просъществуват още малко ...

Абе ,стига с тая измет! Всичката клика зад решетките! Гешев,няма ли най накрая нещо смислено да свършиш

Самият гешеФ е от мутрокликата - измет, той е за зад решетките!

Куролацио ще си остане премиер, за да сърба, каквото си е надробил и ще слуша Баце. Куролацио биде употребен, за да изпълни няколко мръсни поръчки, които никой уважаващ себе си политик не би изпълнил, дори да се абстрахира от националните ни интереси, точно затова са лансирали за премиер човек с ментална недостатъчност или психично-болен.

Асен Василев от ПП и министър на финансите преди два дни ясно каза,че се върви към нови избори.Това се налага от липса на 121 депутати ,които да подържат провалилата се вътрешна и външна политика на ПП с Кире Канадеца. Та БСП и ИТН ще сбъркат политически ако подържат П П с Кире Канадецо или без него и агонията ще мъчи само българските граждани.Полит дебилите са си усигорили бъдещето и не се притесняват от агонията на България.

Което и чучело да сложи КП за премиер, мислите ли че няма да продължи да изпълнява нарежданията му? КП смята себе си за правилния човек и всеки, който не е съгласен с него е корумпиран. Лошото е че има още хора, които му вярват и подкрепят.

Е в позицията на Зеленски!

Schilo

Не, няма с кого. Такава партия няма, нямат структури, организации, въобще е едно движение тип брауново. Използваха ситуацията, провряха се, но бързо се видя, че за нищо не стават.

За премиер. Тоя освен да ни вкара във война друго не може.

Да се чете.

Да, защото искат власт на всяка цена.

От ПП са готови а свирки да направят на всеки само и само да са на власт . Срам - а аз гласувах за тях.

Кире и ПП единствено ГЕРБ може да ги подкрепят (освен мизерниците от ДБ) срещу условието да го наебът.

Все едно кой ще е премиер, щом правителството е предложено от ПП. Добре, Петков изчезва, но какво правим с Лена, Кокорчо, Митев, Михнев (червенобузестото момченце, дошло от ГЕРБ), Митев (човекът с вратовръзка на охлюви) и всички други неадекватни техни кадри? Решението е само едно - нови избори възможно най-скоро!

И като предложат на Киро баджанака за премиер - кво? Ленчето пак ще си остане, като премиер в сянка....

Българите да го мислят за тъп а американците за послушен. Нито едните нито другите му се хващат на вицовете

Петков не кандидат за премиер, а и за кандидат за чистачка в министерството не става. Той може в Карлуково единствено да кандидатства по здравна каса

Очаквам Бойко да се кандидатира за президент

Марионетката Киро направи, каквото можа от поставения план и е време да бъде сменен, за да продължим с останалата част. Затова отзоваваме Киро и назначаваме следващия.

само и само-да,не изтърват кокала...

Куро Путков е незаменим психопат. Най много да се наденем на Ристю Бойкикев,същата сороска мастия, която освен русофобия, ще ни смени и пола и узакони педерастките бракосъчетания.

ако Христо иванов нареди, петков сам ще се откаже, имат още много работа да вършата досега никога не са имали такава свобода на действие, каквато им осигури нинова, защото тя вече не се интересува от изгонените руснаци, а от егото си, не я засегнаха освиркванията на седесарския митинг, нито оръжието за украйна, нито свалянето на ветото, а следващият премиер може дори да закрие руското посолство, нинова ще поиска трети, само и само да си запазят депутатските заплатки.

Очаквам К. Петков да изхвърли и БСП от коалицията.

ако не беше БСП петков нямаше да може да изгони руснаците, защото на власт го крепи седесарката нинова, само и единствено тя, а става каквото каже иванов, бсп я ползват като изтривалка

Какъв Киро, каква ПП,тези да се махат ,че досъсипаха България, а зима идва и положението ще е глад ,студ и безработица,но явно сме свикнали и се примирявяме с всичко ,след като вече никой не търси сметка на тизи за цената на бензина и дизела.

Кирчо не разбра ли? Да си ходи там откъдето е дошъл! Той не е политик, а мушморок! Да се маха!

Трябва да има избори и тази странна коалиция подлога на сащ- ПП и ДБ да отиде на 4 %

ПП и ДБ бяха употребени от американските си господари и сега ще ги захвърлят

Не. Ама и да го направят - много добре знаем, че заместника му ще е просто изпълнител. Те са гейове, а гейовете в масата си са покорни същества - слушат господаря.

Очаквам Курнела да не присъства в следващото правителство !

Да отиваме на нови избори направо