Коментари - Очаквате ли поевтиняване на горивата, щом „Лукойл“ ще плаща данъци тук? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да станат по ниски цените. Но политиците правят всичко възможно да е скъпо на народа и се стремят да сринат Всякакво производство щом няма американска фирма.

Никакво поевтиняване няма да има - напротив, ще вдигнат цената! На всичкото отгоре плашат, как щели да съкратят работниците си, ако им ограничат износа, каквито са разпоредбите на ЕК! И на кой изнасят - не казват! Не плащат данъци тук, държавата в лицето на Кирил Петков им осигури руски нефт пред ЕК, продават на каквато си искат цена, въпреки, че са монополисти и подлежат на регулация от държавата... Правят каквото си искат...

Очаквам поскъпване

Дреме ми за цената на нафтата ! и 5-6 лв. да стане, няма да се кача в градските кочини.

Ако не беше Радев, Мафията ГЕРБ-ДПС още щеше да е на власт и да краде парите от ЕС и от Бюджета. Гледам, че пак точат лиги. Искат да върнат хартиената бюлетина, за да може неграмотни турци и роми да определят съдбата ми и тази на децата ми.

Ало Гешев.! Бойко Борисов е прибирал по 20 процента от Лукойл за да не плащат данъци.140 млн по 12 години колко прави?Не мога да смятам до толкова.

Ха хаа, каквото и колкото и да плаща „Лукойл“, ако не се премахне изборната измама с Мъдурките, България ще продължи да бъде управлявана от Мунчовските идиоти, полуграмотници, лъжци, измамници и престъпници, а цените на горивата, че и на всичко останало ще скочат до небесата. Дежа вю при управлението на Мунчовските ПростоКировци, джендъри, чалги, продажни комундета и пр. шорошки диванета. Опазил Господ!

700 милиона обещание от Лукойл върви с изнудването ни руснаците да реекспортират преработените горива. Това е в пълно противоречие със санкциите на ЕС и с интересите ни като потребители. Горивата няма да стигнат до нас, а ще се реекспортират в трети страни.

Ще ги спрат. Европа няма да позволи руснаците да си разиграват кончето, ако не й е изгодно...

Ма то това първото ли поскъпване на нефта е бе наивници? Колко пъти преди това нефта е падал.. Ама повишението на цените дъл бе последвано от РАВНОСТОЙНО ПОНИЖЕНИЕ? Що ни си припомните.. Я си прочетете това - " Още през 1935г. Федералният Апелативен Съд на САЩ (Съдия Лърнид Хенд /1872-1961/) по делото Хелверинг срещу Грегъри постановява: „…ВСЕКИ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА УРЕЖДА СВОИТЕ ФИНАНСОВИ ДЕЛА ТАКА, ЧЕ ДА ПЛАЩА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИ ДАНЪЦИ; НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗБИРА НАЙ-ИЗГОДНИЯ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ МОДЕЛ НА БИЗНЕС; ПЛАЩАНЕТО НА ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ НЕ Е ПАТРИОТИЧЕН ДЪЛГ…“ И си спомнете за "изненадващото" посещение на посраник Уорлик, когато АЛО, ЕНГ-то уж им бе взел лиценза.. Путин ли го проводи там на пожар та още не минал бариерата Уорлик са разпореди - Тук всичко е наред. Връщайте лиценза.. А акциза, ДДС-то, ЕКО таксите в дизела и т.н. ДЪРЖАВНИ преки и косвени данъци.. За тях да сте чули дори и дума за намаляване? КЗК нали ви го каза - 40% от горивата у нас са ВНОС. ШЕЛ и ЕКО от Гърция, РОМПЕТРОЛ и ОМВ от Румъния. Ама някакво по-съществено различие в цените на техните колонки.. Усетихте ли?

90 % от акцизните складове в България са на Лукоил! И да внасяш горива, пак на Лукоил плащаш.

Няма никакво значение каква ще е цената, важното е Руснаците да бъдат спрени! В противен случай цената на горивата и инфлацията ще са ни най-малкия проблем. Целта на руснаците е да разрушат съвременната цивилизация, не че имат идея, с какво ще я заменят, както беше с комунизма, пак ще е някаква извратена диктатура. Затова трябва да бъдат спрени.

Ама диктатурата в мозъка ти.. Нея няма кой да я спре..

Очакваме цените на дизела да слязат надолу - към 1,20 лева. За да можем да бръмчим налево надесно по света и у нас.

Путин се провали на всички фронтове . Баси мишока

Провалиха ти мозъка. Фейсбук, туитър и подобни.

Ти май не разбра, че целият свят е срещу Русия?

Видяхме го всички. Нищо, че НАТО и си-е се правят на улави. Почнало е така още с курабиите от Майдана...И какво очакваш да направи Русия в този случай!?! Да каже "заповядайте, разполагайте се удобно", така ли?

Може и да станат по ниски цените. Но политиците правят всичко възможно да е скъпо на народа и се стремят да сринат Всякакво производство щом няма американска фирма.

Да помислим логично! Значи Днес бензина е 3лв/л и Лукойл НЕ ПЛАЩА данъци. Щял да почне да плаща данъци... Нали така? Значи утре от тази цена 3лв/л ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВНАСЯ ДАНЪЦИ В БЮДЖЕТА НА България, нали? Е според вас, като гледате каква е цената на горивата в Румъния, Гърция, страни от ЕС мислите ли, че в България ще остане пак ниска, а няма да се повиши до тяхното равнище? Откъде ще дойдат пари за този данък да го внасят? Да не би да си печатат евро или левове? Ами ще дойде от крайния потребител бе! ЛОГИЧНО Е!

Идва в България да плаща по малко данъци. Ето от тук почни да мислиш логично не че не плаща данъци

Защо клекна Лукойл да плаща данъци? Защото навсякъде го "забраниха", само у нас има дерогация. Дали ще посмее да вдига цени? Но аз все пак вярвам, че ще им отнемат правото да изнасят петролни продукти. От ЕК ясно казаха, че дерогацията не означава износ! Ако ще и 20 лв/л. ще плащам, но не и руско гориво. Пълен бойкот на Лукойл! Зареждам само от Еко, защото само от там и Ромпетрол горивата не са от Лукол.

Доволен е да се зарази със СПИН, само и само някой друг да се разболее. Не, не си проЗД, хич не си!

Този който плаща и данъци не му ли става по-скъпа продукцията!?!

Може и данъците да са за сметка на печалбата. Нека да си припомним, че има санкции за Букойл и само в българия може да произвежда и продава. Ако прекали с цените, със сигурност ще го порежат и ще отнемат дерогацията.

Очакваме някаква козметична промяна с цел замазване очите на раята!! По-нататъшно облагодетелстване на избран елит - това ще се случи.

Лукойл...„Крадецът краденото не връща!“ текст от Интернационала...

от 18 век ни унищожават и ще продължат, това е долна гадна нация!

А останалите западни компании, които работят на територията на България кога!?!

Кой друг не плаща данъци, освен азиатските утайки? А кремълски маргинале?

Изнасят всичко в чужбина. Тук собственици няма. Има само работна ръка, при това евтина.

Росподка, ти за Дънди Прешъс Металс чувала ли си?

И Лукойл , и ЕС, и муск да започнат да ни плащат горивото на всеки, в БГ пак няма да поевтинее. Тука са други, неземни закони - на всевъзможни вериги бензиностанции, на Кауфланд, на билла , на лидл, където управителка е българка, крадяща собствения си народ.

Очаквате ли от умрял писмо?

Е ако е умрял преди няколко дни.

И сега горивата са ни най-евтините в Европа.

Щом са ти евтини, ела да ми напълниш резервоарите на двете коли, буса, бензиновите инструменти и десетте туби за гориво в мазата. Смешник!!!

Продай си двете коли и буса.

Като ти е скъпо, не караш гане!

На кой от вас двамата да ги продам, щом са ви евтини горивата?

Празноглавци като те вдяват разликата между “най-евтини в Европа” и “най-евтини съотнесени към средната заплата”? Надали.