17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПеПейците пак са строили отряда да помпи на отговорите.

Хора само ние обикновенните хора го отнасяме. Депутатите не споряд за доброто на България а кой ще лапне кокала. Те нямат интерес да ви дигат доходи или да ви правят живота по лек. На европа им трябват роби!!!

едно от заседанията излезе един експерт, който направи сравнение с предходни периоди и в ЕС изобщо - той изнесе ЯВНО, че потъваме във всички аспекти с това правителство.

колко още заеми трябва да теглим? колко още ще заробвате българският народ да плаща остави дългът, но лихви! А те ще се увеличават, лихвите.

Не знам дали си "нерегистриран" или неграмотен. Значи ли, според теб, да не теглиш заем за да си финансираш успешен бизнес, или да си купиш жилище, или да си вземеш кола или техника на лизинг? НЕ СА ВАЖНИ РАЗХОДИТЕ - ВАЖНИ СА ПРИХОДИТЕ! А приходи се видая че има! Точка!

Приходи има, но на каква цена и на чий гръб?!!

Трийте дирници смотани

твойто име е ПОЛИТИК! За всички се отнася!

дано си четете коментарите: Хората които поддържат Кирил Петков (за която партия и аз гласувах, уви) се оказаха абсолютни лицемери, некомпетентни или както се изразяваме "въздух под налягане". Обвиниха Възраждане в проруски задкулисия (онези пък обратното за тях) 'бах ти цирка, а до вчера, всички поддръжници на евро-атланическите (а.к.а. транссексуалните) ценности, викаха с/у БСП, че са комунисти и общо взето проруски. Но сега БеСеПе-то + ПеПе-то + ДеБе-то = ВНЛ!

ицко БОЙикев хич не му изнасят нови избори.КЩало да стане парализаияя-https://frognews.bg/novini/hristo-ivanov-riskuvame-hvarlim-stranata-oshte-goliama-paralizatsiia-bobslei-krizi.html - Той е главният парализатор до сега понеже насяжда вражда и етническа омраза. Спомнете си как спеели няколко еста в НС.

Schilo

Не, каквато и конфигурация да има, ще е един политически Франкенщайн!

Без купените гласове на циганите, и на турците не знаещи и дума български. Гласувалите на следващите избори ще са едва 240.

2022-06-23 08:37:10 Комунистите (нерегистриран) Българина след като плаща високите цени ще мисли повече когато гласува и ще залага на сигурно. ------- изобщо няма да ви гласува !

Трябва ни НС без бсп. Знаи, избори но с въдене ограничение на мандатите до два.Не повече. Така нинова отива на борсата коетоще изкефи цяла България.

Не и от следващо не

Говорехме за върховенство на закона и съдебна реформа, а си избрахме Министър председател, който не зачита конституцията. Клетвата на този човек пред нея е най-голямата подигравка.

Над 30 години, съществува етническа партия, което е в разрез с конституцията, защо мълчиш за това погазване?

По-скоро циганите ще почнат да работят и да плащат данъци.

че ДБ и ПП влизат в тежка битка за едина и съща пазарна ниша. Там ще видим или обединение в една коалиция или радикална смяна на тона.

а може и смяна на пола

тя вече е надлежно извършена

А може да са с обща листа.

НОВАТА ОПОРКА НА ЛИБЕРАЛНАТА СГАН ..... РУСИЯ Е ВИНОВНА ЗА ИНФЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ .... КАКТО КАЗА ДЖО ... " ПУТИН Е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ"

ПП+ГЕРБ имат 127 депутати. При нови избори този сбор ще е паднал под 100, а може и под 80.

Бе ясно е че не харесваш нито ГЕРБ, нито ПП, но да ти кажа си много заблуден. Колко пъти са те лъгали досега, а? Ти ще запомниш ли собствената си дума? Аз не мога да дам прогнози за тези две партии. Но това което мога да ти дам, моята дума, това е че Дългия Чалгар на следващи избори може и да не влезе в Парламента. Подобно на бившите македонски воеводи на Каракачанина.

Тиквениците се срутиха вече под 10% Промянаджиите под 15%. Поне 30% от електоралната баница са на тезгяха.

Не! Работата ми е кристално ясна - това Народно Събрание е импотентно, защото от днес се управлява от другаря "Магнитски" и другарката Мутрафонова. И още двама разбира се, дето Кирчо ги изброи. Така че - избори! А дотогава - честито другари чалгари, Дългия ще ви направи бедни колкото руснаци! Нали сте русофили, нали обичате Русия - ами, сега можете да се насладите на скотския руски стандарт на живот (скотски не означава шотландски, не е "Scottish")!!! Честито продължаващо повишаване на бензина, когато стигне 10 лева литъра се похвалете пак колко гот се живее без правителството на Кирчо и Кокорчо!!!

Е, за какво ми плякате минусчета? Обяснете поне да знам с какво не сте съгласни? Смятате, че има шансове за ново правителство ли? А дано. Ама надали!

Не щат избори троловете. Предават Македония. Запазват статуквото. И ако може за разкош го наричат "промяна" Това е стартегията

Шипка! Шипка! Гръм се чуй. Гурко мина планините! Радост, чудо беше туй! И на Тракия момите срещат храбрите борци и покриват със венци техни глави, коне, пушки… И кат стискат им ръце, викат от сърце: здравствуйте, братушки!

Какво ти е бе момче? Лошо ли ти е? Да ти дам ли хапче?

МОЖЕ ДА Е 9 СУТРИНТА АМА АЗ СИ СИПАХ ЕДНО КОНЯЧЕ ... ОЩЕ МЕ Е КЕФ ЗА СНОЩИ .... КИРО ЩЯЛ ДА НАРИТА ШЕВА СЕТГЕЙ ВИКТОРОВИЧ :)))

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите.

И техните производни ще се опитат да съставят правителство,защото ще им е за последно.Вероятно няма да се получи. В следващия парламент популистките партии,които обещават много и не правят нищо ще бъдат с намален брой депутати. Българина след като плаща високите цени ще мисли повече когато гласува и ще залага на сигурно.

Според мен ПП се издъниха с желанието да помагат на Украйна с оръжие, с отказа да платят на Газпром както и с огромното им желание да ни вкарат в Еврозоната. В същото време една Унгария например си замълча за Украйна, купува газ на цена 8 пъти по ниска от ЕС (заради отдавна сключен извънборсов договор), строи с Росатом 2 енергоблока и не бърза за Еврозоната при все че са мнооооого по добре от нас.

Дрън, дрън ...

Дрън дрън не значи нищо. Пишете кое не е вярно. Орбан се грижи за националните интереси на Унгария. С евтина енергия си по конкурентен на пазара и народа живее по евтино.

Чакам от хората с минусите да напишат кое не е вярно с достоверни факти.. Благодаря.

Дрънканица е, защото не сме в Унгария /също прорушняшко, дебилско управление, което истинските българи мразят/, а в България, която се управлява подмолно от същите смръдливи ватници и затова сме на последно място в ЕС ! Ако не го разбираш това и плямпаш на вересия, явно си от кликата дето е грабила и пак иска да прави същото! Изясни ли ти се, комунисте?

пп се издъниха за това, е ДПС с хъс им поиска оставката. Кирчо Г Полибръков да се сърди на ицето ивановски за това че насаждаше постоянно етническа омраза и вражда.

Искаш ли да научиш една тайна? Руските войски вече напускат Мариупол. Никой не знае защо. Може би е някаква нова руска военна тактическа маневра? А по-простото и банално обяснение е, че просто нямат достатъчно техника и бойци, затова прехвърлят това което имат в Мариупол към новата фронтова линия в Източна Украйна. Русия загуби тази война още преди да я е започнала! Няма шанс! Затова и ново правителство в това Народно Събрание няма шанс - никой не иска да е на страната на губещите!

Дали не е защото в Мариупол вече има мир? А знаеш ли какво строителство тече в момента в Мариупол? Войските си тръгнаха, дойдоха строутелите. Я сега си напъни слабоумното мозъче и отгатни какви са намеренията на руснаците, щом пратиха в Мариупол строителите.

След предатеслтвото на века, тиквеника ще се моли на колене да няма избори скоро.

2022-06-23 08:20:59 Българин (нерегистриран) Твърде много рашистки проксита има в този парламент. ------ всички ! а отвън чакат още 2-3 "от същото" - с червените нашивки с надпис '"zz" !

Кви рашисти те гонят бе цървул?

Какви ги плещиш, бе тиквар, проЗд?

не ни пука , ама хич !

По-добре е да не се прави правителство при такъв продажен парламент. Продажен на мафията. Видя се радостта на Пеевски че е " победил" Защо се радва ? За това че има щанс да си върне 4-те милиарда ,които щяха да ме ги отнемат. Радва се че ще си върнат кражбите на Капитан Андреево. Така че маските паднаха и хората видяха лицето на мафията и техните поддръжници- Срави Трифоново ДПС и останалите от новата коалиция.

Това НС изветря точно както предишното - с първа сила ИТН. Сега някой прогнозира ли, че ИТН ше са първа сила? Е, занчи е имало нужда от нови избори!

Очаквам служебен кабинет. Очаквам избори преди Коледа. Очаквам Много подменен парламент! Това ПП 67 депутати, ГЕРБ 59 и пр въобще няма да се повтори.

То вече е даже сформирано и чака само печат и подпис! Затова са спокойни и се хилят. Слепи ли сте, що ли, та не видите какво става? На сутринта този и онзи срещу другите, привечер - обратното...... Ама какво искате, май това ходене до урните ви стана нещо като олимпийска дисциплина и разходка в извънработно време. Лошото е, че на финала пак ви чака същото - надежди говежди за пенсии, здраве, цени, образование......И винаги пак се хващате! Те и затова още са тук и не пускат кокала де. Една измет трябва дружно да се измити, но липсват метачи, всеки иска професорска титла или кола с шофьор да го чака сутрин.....

Ако са се разбрали, нека си го сформират. Така е редно. То също ще има къс хоризонт.

Видя се ясно #КОЙ се радва, че Мафията си връща управлението на Държавата. Секнатите кражби и източвания ще искат отново да пълнят чекмеджетата с пачки и кюлчета! Дано Народът е умен и не позволи отново да бъде лъган и краден от старите МУТРИ! ДАНО !!!!

Има една приказка, очаквай неочакваното! Обаче по-вероятното е есента да има предсрочни избори. Какво обаче ще се случи....трудно е да се предвиди. Едно обаче е сигурно, който и да дойде на власт хич няма да му е лесно. А народът въобще да не си въобразява, че го чака нещо добро в близкото бъдеще. Тепърва ще се влошават нещата. Ние сме свързани и зависими от външни фактори и събития и нямаме потенциал да им се противопоставим.

Твърде много рашистки проксита има в този парламент. Трябва да бъдат изринати ДС агентите, за да тръгнат нещата в българия! Ама като има слабоумници да гласуват за ОПГ ГРОБ=ДПС, както и "вгъZраждани" и "ИмаТакиваНещастници"

Не, не очаквам. Първо трябва да се намали значително броя на #Аматьорите и комунистите, както и разни безподобни като ДъБъ да изчезнат напълно, чак тогава на принципна основа да се водят преговори и да се работи по дългосрочна програма!

Абе ДъБъ ако разкарат мореплавателя на Бобоков и Ам Гъл не е лошо да си останат, има нужда и от такива.

Не, няма нужда от такива. Това е изцяло грантаджийска пасмина, не работила и един ден нормална работа в живота си. Това е чужд, инсталиран НПО проект, работещ изцяло за чужди интереси и саботират и подкопават държавността. Не просто да си ходят, а ... сещаш се. В едни по-добри времена....