Коментари - Очаквате ли академикът на "Промяната" да намери формулата за кабинет? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шрлатани. ОСВЕН ДА СИ И ТИ Такъв като Радев например

Ги натресал да управляват и да ги срина тотално, а когато си пожелая да ги разкарам

най-много да си намери боя и да го изгърбят някъде :)

Ако беше наистина учен, сега щеше да открива формули в някоя научна лаборатория. От какво разбира, „е да застане начело на държава - икономика, право, дипломация, сигурност, здравеопазване, че и в образованието вече доказа че е с вреден КПД? Yes, Sir! Явно това е единственото, което се омаква да папагалят кандидатите.

голи охлюви!

Хора разберете, няма да ни предложат свестен човек никога. Все грантаджии, продажници и подлоги.

в изолация за ГЕРБ, хайде по-адекватни заглавия да пишете.

академика си е академик и шапки долу за знанията и постигнатото като личност. НО да попитам защо се е съгласил на този номер на тези шарлатени които с негласното му одобрение плюха по професор Габровски, по професор Герджиков и че зад техните гърбове са е скрил ББ. Защо е дал гърба си за да скрие тези нагледци и шарлатани. Те казвант че и Габровски и Герджиков по нищо не се различават от ББ, защото се съгласили да играят по свирката му, а от Денков не чухме и дума против това оплюване на професорите. От това може да се заключи че и той не е по-различен от тези шарлатани и лъжци и всичко което казва е под тяхна диктовка - НАЛИ ТОВА ТЕ ПОСТОЯННО НАТРАПВАТ, че друг реално управлява за тях. Това е промянат за която толкова много скачахте по площада,ооооо да не скачахте а лежахте в палатки.

да ми донесе 4-5 пачки стотачки (евро и долари) и 10 кюлчета злато и ще го бъде. И да дойде с някоя по-интересна плеймейтка.

Очаквам да се въртят като пиле в кълчища и Киро и Асенчо, и Христо Иванов, защото са попаднали в здравите челюсти на бай Васил Божков и Прокопиев и мърдане няма,хах! Вземам си пуканки и гледам сериала Посрани гащи с огромен интерес!

Каквото повикало, такова отговорило.

Формулата е намерена преди 30 ина години. Питайте господарите отвъд океана на тази територията, какво смятат да правят.

ТОЗИ ЧЕХЛЬО ПЪРВО ДА КАЖЕ, КОККО ЗАГУБИ ГЕНЕРИРАХМЕ ОТ ПРЕКУПВАЧИТЕ НА ГАЗ. ПОСЛЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА.

СЮРГЮН ПЕТКОВ СЪС СЮРГЮН ВАСИЛЕВ И СЮРГЮН РАДЕВ СА СМЕЛИ АНДЖИКЛАМА БОРДЮР ПАРАПЕТЛАРЪ . КАКВО Е СЮРГЮН ЛИ? НАЙ ВИСОКАТА ТИТЛА ЗА КРАЛ. КРАЛ КОДОВЕТЕ, КРАЛ ОТ ЗАЕМИТЕ, КРАЛ ОТ ГЪЗта, КРАЛ ОТ ХРАНАТА И КРАЛ ОТ ТОКА. ООО СЮРГЮН ПП

Едно е наука друго са съдбите на милиони.Иска се опит и Божидар.

ОК, хайде сега малко серизно, може ли? Всички тука сте толкова ожесточени в коментарите си, че чак се чудя как е възможно това... Денков бил не знам си какъв фалшив академик, нищо не бил постигнал, само крадял и прочие... ОК, вие кой искате за премиер, имате ли представа? Какъв човек, ако се появи ще му гласувате доверието си? Иначе сте много добри в плюенето, спор няма. Всичко ви е ясно, знаете кой какъв е, можете да давате оценки на всеки и прочие. А и да не забравяме, наясно сте, че който имам титла, задължително я е купил и в никакъв случай не я заслужава. Е, ок, пак питам, кой искате да ви управлява? Кажете ми сериозно и аргументирано, без емоции.

Академикът прави равен резултат с професора.

ПОКАЗАТЕЛ ЗА УГОДЕН БЮРОКРАТ ! ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК .

ПИШМАН АКАДЕМИК Е КАК ДА БЪДЕШ МАЗЕН , ЗА ДА СЕ НАГЛАСИШ В ЖИВОТА ! ПЛЮНКА !!

Академикът е спец по формули за нагласяване на конкурси, източвания и шуробаджанащина.

комплексирани нещастиници! И са чуди чуек как професори, доктори, академици са вързват на лъжите на политиците ама то нига не е късно да станеш маскара

Академикът на глупостта не може да състави нищо освен "Кабинет на глупостта"" За него кандидат има много

НЕ! Не знам колко от нас ще оцелеят сле още един път ''промяна'' + ''демократична'' но не България, а някоя друга.

Радев разби парламентаризма в България. Повече редовно правителство няма да има.

Сюргюн Петков и сянкмъш Василев Ууууууу голям позор сте...

Бойко като фъсне и ПП се наакват ... Зад Радев шефа му е Божков дон думбай катконе. Обаче сега шефа ще си търси парите. Ако не, ще ги смени и Радев и ПП и итн и Възраждане , всички некадърници. Глей глей пращам смс и виж къде отива тълпата, електронна игра, който удари полицай ще ме гледа в тях като се любят с жена си на портрет. Селям Божков селям , парапета клозета дамаджаната и кучето Костя бау ха ха ха

1. Искам да кажа, че като чуя за български учен и вече ми става лошо... Бил сред не знам си какви най-добри учени в света... А, те дали знаят за това? Дали са чували за Денков?!?! Малко ме съмнява... 2. Образованието и титлите никога не могат да те направят интелигентен! Такъв се раждаш, не ставаш! И това няма нищо общио с това в какъв университет си учил, дали си имал само 6тици и т.н. 3. Тия не видяха, че кабинет никога повече няма да може да съставят?!?!? Бойко може да беше всякакъв, но поне при него имаше стабилност..

Очакваме за третия мандатоносител да предложи човек с някаква нечувана до сега титла. Може и извънземно. Всички са толкова компроментирани, че един читав политик няма. Ако се появи, вкарват го в калта веднага.

Очаквам Лена да роди от Киро и да го запишат на Миро. Честито Миро ще ставаш Татко !

Професорът знаем , че е спасил много животи , а академикът затри хиляди ученически съдби с онлайн обучението

Самозванецът на "промяната"!

Абе, тя схемата и Аз мога да я дам, ама като нямам пари да я реализирам каква полза.

Глупости на таркалета. Какъв „академик“, каква „промяна“, къв „кабинет“ ??? Губене на време с цел заплата от народа !!!

ФОРМУЛАТА Е : ЩЕ ВИ ДАДЕМ МАЛКО КОДОВЕ ХА ХА ХА АМАТЬОРИ

Те ясно заявиха, че това ще е политиески кабинет. Съответно е ясно от сега, че другите партии няма да го подкрепят.

(Ал)химикът на промяната.. ще се опита да забърка взривоопасна смес.

83 % смятат, че Денков не може да извади ПП от изолация!