17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кунчев изследва ли се за СПИН?

Кунчев си търси повод да се покаже.

Смърт за този нечовек , този е против човешката раса

Общо взето до 2г ще излязат и други болести, а след 3тата година, Ооо чудо, няма болести. Защото няма кой да боледува.

“Мистериозният хепатит” май ще се нареди до “мистериозния миокардит”. Загадката на века! А за “ваксинационния статус” на мистериозно заболелите нещо? М? Или такива въпроси не трябва да се задават, че извднъж лъснали едни зависимости.

Очаква се новата пандемия да е от хепатит

Абе направо да обявяват нова пандемия и всички под ключ. Даже хляб да не се произвежда. Така като изпукаме от глад вече няма да има кой да се разболява от фалшивите им пандемии.

От глад може да загинете, позволено е. От друго - не, ще ви пазим до последно.

Кунчев е платен шарлатанин съд и затвор за бялата мафия

Този "мистериозен" хепатит може ли да е с укропитекски произход?

Айде, дано! Не бива да се изостава от световните тенденции, а и европейски средства за усвояване ще има. Тва зануляване много го бавим, време е за действие!

като знам хигиената на средностатистическия БайГаньо, със сигурност няма да ни подмине хепатита. Колко пъти на излизане от тоалетната в молове, Метро и т.н. някои си излизат без да си измият ръцете просто съм престанала да ги броя.

А после ще боцкаме всички деца ,за да не прихванат от мистерията хипатит.

Краварските лаборатории не се спряха. Ултраглобалистът бил гейтс обеща наскоро нов вирус, до пълното и окончателно изтребване на средната класа.

Айде скрий се бе, мустаката педеруга! Набодохте ги насила и сега "мрън-мрън хепатит", "мрън-мрън друга измишльотина"...

Чакам локдун - бегемами и чавета по къщите. Този вирус все едно аз съм го измислил!

И за децета болест пуснаха изродите мръсни

Хмммм, кой ли го очаква... и с каква цел???

Тоя пак го активираха!Питайте го дека беше 2 ( ДВА !!! ) МЕСЕЦА!В коя болница?И на колко игли БЕШЕ , ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ??Главен Здравен Инспектор - баси и държавата!

Сега сигурно ще нов локдаун заради тоя хепатит. Поне една година ни оставете на мира

Кунчо пак изплува... Ей, свършват паричките за Корона-та и е време за нова далавера...

Да ти бъде потвърдена Доживотната .

В САЩ има много такива случаи и някои се опитват да го свържат с Ковид ваксините.Трябва да се проучи сериозно колко от тези деца са ваксинирани против Ковид както и родителите им. Въпроса е сложен тъй като много лекари предвиждаха че ваксините могат да имат негативни странични ефекти в бъдеще. Разбира се статуквото и фармацевтичната индустрия които направиха всичко възможно да наложат задължителна ваксинация ще се опитат да заметат всичко това под килима. Който се ваксинирал с 3 ваксини да му мисли.

Пълни глупости. В Европа 2-5 годишните не са ваксинирани. Каква връзка тогава между ковид ваксини и остър хепатит?!?!?

наесен за пореден път ще бъде възстановен тормоза. За съжаление.

Хепатита си коварно заболяване. Преди доста години след рутинно изследване се оказа, че съм изкарал безсимптомен хепатит, който въпреки това беше оказал влияние върху състоянието на черния дроб.

Лъжци за пари. Нещастници отвсякъде. Вкопчени в мисълта за пари и печалби , защото нямат способности за нищо градивно. Нямат и морал. Но това е време разделно . Всеки прави своя избор и ще плати цената . Бъдете силни , истински и добри. Добротата се изстрадва , но тя е безценна. Всъщност това е богатството на човека.

Печалбата, надмощието, да подчиниш останалите - това са базови човешки и дори животински инстинкти! Добротата е хубаво нещо, но ако не хапеш, ще бъдеш изяден - така ни е устроила майката природа.

Ей, не се спряхте. Разбрахте, че вече не се страхуваме толкова за собственият ни живот и решихте да се насочите към най-милното ни, децата!

Ех, откога чака наш Кунчо отново да се появи нещо ново и неизвестно!!!

Ако не приключи войната, няма да има COVID-19 и обратното!

и други какви очаквания имаш путьо маринкин - чума, ебола, треска, малария, холера, луда крава, свински грип..... да ти еба майката и продажен нещастник

Освен акцийте си в Пфайзър други новини чете ли? Много преди да подпалите отново плана на Давос за задължителна ваксинация нещата ще са извън контрол. Ще летят ракети. Ще има военна икономика. В мирно време не можете да ни накарате да се ваксинираме та във военно ли? Където не се знае кой ще те отстреля с ловната пушка с патрони за глигани.

Ако се замислиш малко, точно във военно време може по-сериозно да те накарат.

Тъпотит!

ще вършат ли работа, че ми останаха едни да шитна по 20лв парчето? :D

Наораво да го въвеждат този хепатит с декрет: Заповед на министъра по молба на Фанучи и Кунчев. 1. Обявява се извънредна ситуация със заключване на всички подозрителни за незаконни връзки с мистериозен хепатит. 2. Руснаците лоши. Украинците добри и печеливши служебно. 3. От бюджета се отпуска помощ за санитарните на Рашков и спец санитарни на Рашков, които ще решават дали някой отговаря на изискванията на т. 1. или т. 2.

Все пак защо не казват доколко са имунизирани майките и с какво? То не е нужно децата да имат връзка помежду си, след като са се заразили отнякъде има носител, който може и да не е болен, може да са родителите.

Това, което е ясно: 1. Ако това беше в Китай, с неизвестна причина щеше да се обяви епидемия. Както и с ковида, като се обявява епидемия тя се обявява по болните, не защото вирусите на някой са ясни какви са. Това че вируса е неизвестен е само още една причина да се обяви епидемия, не е оправдание да не се обявява. Но нали случаите са от Шотландия и по дефиниция и майка шотландска не може да са източник на епидемия... 2. Да се каже че това е аденовирус е като да се каже че в корема на заболелите е намерен бацилус булгарикус. Ще се намери във всеки, който яде кисело мляко. Не е ясно този аденовирус колко го има между здравите деца. Също и за коронавируса. 3. Че не е с токсичен характер не е доказано, защото може отравянето да е минало. 4. Без да има никаква връзка, разбира се, вълните Коронавирус и този са силно зависими от политическата обстановка. Короната спря при започване на подготовката на войната през януари, сега като се успокои войната пък започна делта в Германия и този мистериозен вирус. То друго си е като си работят лабораториите.

Значи на закрито и в градския с водолазни костюми

Свидетелство за политическа благонадеждност и вярност към Партийната Кауза ще е достатъчно.

Причинителя не е уточнен, но скоро "мистериозно" ще се появи и ваксина, която ще се включи в задължителния имунизационен календар на децата.

Ей няма да спрат с тези лъжи..сега мистериозен хепатит.

тепърва ще се откриват нови болести и стари зарази заради "белогвардейците" и зради западните им покровители! колко лаборатории имаше в Украйна и в други държави в бившия блок на СССТ? и колко българи са заразени от паразити до явно умствено поврежение, което се вижда и от интервютата по медиите? колко българи и техните "жилища" са без сантарни и медицински грижи? милиони българи са зомбирани, химизирани и натровени от запдни продукти и технологии??? вън европата от континента!!!

Абе човек, оди си пий ракията и са не занимавай с глупости :) К'во ти дреме на уя за зарази - к'во па толко дее-а? Я лично имам друг проблем - все ми не стига пиенЬето :)))

С два случая се започна и истерията с "пандемията". Няма кой да ти повярва, Лъжливо овчарче. Нито да ти се върже. Нито дори да те слуша. Май?ата ти!

учени и професори , а говорят за "мистерии" ... късай дипломите . При толкова краварски биологични лаборатории в Украйна мистериите тепърва ще ни сполитат още дълго време , зада им вървят Фарма прчалбите шмайзер и модерна

Новите щамове на ковида ги намират за 2 дена като се изкашля някой негър в Южна Африка, а тоз хипатит 2 месеца мори деца из Европа и никва идея от какво е. Да бе ! Последно да решат - супер напреднали лаборатории ли имаме или супер лъжи само

последно - от коя лаборатория са

Очаква се бай СТАВРИ да има нови ГЕРБ министри крадци за съквартиранти

Пуснахте Укрите в България и те домъкнаха мистериозни Болести ! Гонете ги да не заразят половината България с Венерически Болести които не бяха в България ! Укри Вън от България , 31 май и дим да ви няма !

Ау викаш от венерически болести, не съди по себе си

СЗО, която никой не я избирал и от никого открито и явно не се контролира, работи настървено да посее из света смъртоносни зарази. Подпишете подписката за забрана на вредната дейност на СЗО на Бил Гейтс.

Защо ни заблуждаваш ? Няма мистерия , знаем че е дошел от американските Лабалаторий в Украйна , хората доказаха че тези Лабалаторий са правили различни щамове и цяла Психиатрическа Болница са унищожили , които Пациентите са били иползвани като опитни Зайчета и Мишки ! Дори Виктория Нюланд го призна в Сената ! Така че свърши мистерията !

От кой Лабораторий, вата?

На САЩ , Вата , укрите не са ли вата бе ПЕДИК ?

УКРИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ! УКРИТЕ СА ВАТИ УКРИ !

Американците дори си признаха, след като отричаха. Пред камери.

С какво са лекувани няколко седмици преди да постъпят в болница?

Хепатит А е хепатитът на мръсните ръце и няма нищо мистериозно в него. Научете децата си на хигиена и редовно да си мият ръцете...

Научете се да постаяте сапуни по гари училища обществени места и тн.В Бг хигиената ви е типопно циганска

Тоя хепатит идва от САЩ и Великобритания.

Ти от укрите ли си, маймуно? Мийте си путките миризливи !!

Очаквало се било, всичко по график и план. Викаш септември като застудее ще почнете пак с омикрона. Деба и простаците деба