Коментари - Очаква се граничните полицаи от Малко Търново да бъдат освободени заради липса на доказателства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма доказателства след 3 месеца проследяване,ЗАЩО "Вътрешна сигурност" получават заплати?!

Няма доказакелства, щото те при разпитите са предоставили допълнителни доказателства:)))

Ако се появят някакви ''доказателства'' след като толкова време са ''ги следили'' ще трябва и менторите им да арестуват, а това няма как да стане....

Много падна Новото за прием на Полицаи . Взимат куцо , кьораво и сакато - тоест - хора без Морал и Човешки Инстинкти . Пазете се от проверки на пътя - ще ви ограбят . Връщат се Мутренските Времена - Полицаи с пистолети участват в Групировките СИК и ВИС . Обаждайте се на 112 ако започнат да ви пишат актове или заплашат че ще ви пишат акт .

хахахахх хванали ги като взимат подкуп ония казали че за началството и хоп всички пасс

Естествено, на един приятел му влезнаха в къщата и му взеха лаптопа и някои неща. Хванаха цветнокожия, той си призна обаче го пуснаха, защото нямало достатъчно доказателства. Съвет към всички цветнокожи, които могат да четът и искат да крадът. Моля ви се другия път, когато ще крадете водете някой със себе се, че ако ви хванат да имате свидетел да го ева.

Всички са за затвора няма какво да се лъжем.

а още по-ясно да е, ВСИЧКИ сме за затвора. Оказа се, че сме просто една крадлива нация.

някой нагоре прибира парса... но требват ХОРА НА ТЕРЕН...

ГАРВАН , ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ ! ТОЧНО ПО " РАШОФФСКИ " , ДОКАЗАТЕЛСТВА , Н Е М А !

е ОБАЖДАНЕ СВИШЕ...

Съдът е отхвърлил доказателствата. Полицаите си имат гръб. Само вършат черната работа в една огромна корупциионна схема.

Къде си видял пък ти в България корупционна схема. Нещо сте се объркали.

Не липсва подкрепа и съучастие от най-висшите началници.

За арестуване са всички, като се започне от Радев. Такова навлизане на българска територия никога не е било, освен по време на война. Влизат хора в България без проверка на багаж и документи. Какво му пука на Радев? Не се чувства длъжен да си дава оставка.

И ЗАЩО ДА Я ПОДАВА ? Б О Г ВИСОКО , ЦАР НЕМА ! НАРОДА - ОБЕЗКЪРВЕН И БЕЗУЧАСТЕН !

Ми да, как инач> Няма и доказателства, че надрусан уби Милен Цветков, нито че прокурорското синче на пернишкият прокурор е издевателствал над хора,. Няма доказателства за нищо в системата на прогнилата държава.

Аз какво ви казах, ще им се скарат и ще им кажат друг път да не правят така ....и ще ги пуснат.

тези пусти доказателства! Другият път да гепят по-солидни суми, за да се впишат в някоя алинея! И Малкото Търново да стане и то Голямо, сиреч Голяма работа.

Какви некадърници само... Че защо ги арестувахте въобще?????

Как що, ве? Да си платят гяволегата "данък спокойствие". Митницата да не им е бащиния....съдиите също имат деца, курви, луксозни коли. Иначе, в Царска България за МАРОДЕРСТВО СА БЕСЕЛИ!

Всички полицаи, общински служители и т. Н. Са боклуци и пиявици. :)

Тия са правили както Васил Левски.. Той убиваше турците и ползваше парите им за ОСВОБОЖДЕНИЕТО на България.. Който Пукне гъза на арбин или турчин, хем ВЗИМА пари, хем СПАСЯВА България !!! Всички мигранти- араби, негри трябва да бъдат- застрелвани или клани !!! А поп Кръстьо е взимал ПОДКУПИ от арабите, за да им помага и така, Българите да стоят под Мюсюлмансо РОбство. И затова правилно са го убили тоя поп Кръстьо.

Кюрдите ги опраят тия граничари бе споко пак ще разтрелят некой в главата ефектвино а не като наще да ги пускат

Кога ши съ опрайм уааа? Кък ши стани с такива покриванки? Кво прАйм още вДържавата на схемите?

След като са били следени значи е имало някакво основание. А след като е имало и арест значи е имало и причина. Щом ги пускат значи някой по-нагоре ги закриля и вероятно на него му се отчитат. Тия работи с липса на "достатъчно" доказателства са за наивници.

Значи месеци наред били следени, но няма доказателства за нарушения, обаче ги арестували?!?!?! Само на мен ли ми се струва, че следящите трябва да върнат заплатите за нищоправене, след което да ги уволнят за несправяне със служебните им задължения. И след като не са намерили никакво доказателство, защо са ги арестували? Кой ще плаща сумите за обезщетения след осъждането на прокуратурата? Затова държавата е на това дердже, защото всички са неадекватници и некадърници, попаднали там по неведоми пътища.

Какъв шок. Никога не бих предположил.

Доказателства има, но водят в неправилната посока. Към шефове, политици и престъпници от тези дето се водят сътрудници на МВР и карат с 200 пияни и надрусани.

Малко са отчели за смяната и началството пред което се отчитат им е спретнало активно мероприятие.

Били бити ам как нема трима срещу незнам колко си в гората в тъмното-питам ви аз при липса на електрошокови палки тейзъри патроните си ги плащаш сам при ред изтрепани полицаи последно време кво праим Боя е най малко което можеш да отнесеш при този стрес у граничарите

Ами ако си отворят устата страшно става работата ще тръгне много нагоре а вътрешна сигурност по цял ден кафе пият и пушат и за това заплати големи вземат

МВР е в будна кома ! Няма доказателства! Пускам немедленно

Ми и тия от тая вътрешна сигурност трябва да оправдаят заплатата си, чеп за зеле не става от тях

тука в бг няма осъден митничар или граничен полицай всичко е корумпирано

А защо ги арестуват след като няма доказателства за престъпление??? Те че са взимали пари от каналджии е ясно.... но защо уж са следени.... пък са арестувани за нищо?

Напъна се планината и роди мишле.