Очаква ли Иран скорошна доставка на последно поколение руски изтребители?

Иранският вестник "Етемад" съобщи, че до дни Техеран ще получи първата партида от купени през ноември м.г. руски изтребители Су-35. Ирански длъжностни лица отричат

Обратно в новината

Коментари - Очаква ли Иран скорошна доставка на последно поколение руски изтребители? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво нещо е "свободата на словото" в наци-демокраци. за едно не трябва да цъкаш на снимки, на които байдън издънения ирландец няма да може и да рееагира. дори, като посран робот. колкото за новия албум на тейлъ с суифт: слушах една -две от песните, които са определено с дъх провиснала боза... ако не беше пък прокиснала. за вкусове не споря, но това е изкуство, колкото да пуснеш душа над капака на кенефа и да се наслаждаваш на ритъма на падащата струя... е, ако имаш душ на улиците санфран. _ Бог с нас

с кабеляко по дъното от ВетропарковиТи https://www.youtube.com/watch?v=AguQ8NHywDI

"самолети от последно поколение" Ааа! Последно поколение по руските стандатри. По стандатрите на цивилизования свят са две поколения назад от последното.

Да, то за това последното поколение западнал самолет избяга като бит пеерас преди няколко години в небето над Сирия от същия този СУ-35, нали :)

Преди 1 ден, израелски Ф-35 унищожиха основния руски радар в центъра на Иран, Исфахан. Без някой да разбере с какво и как е унищожен радара. Отвори си картата и виж на какого хуя находиться Исфахан от юИзраел. Днес иранските ПВО и ядрени заводи са слепи. Само 1 ракета срещу Израел и край с иранската ядрена програма. Днес най-модерните ирански самолети са Ф-14 от времето на шаха.

следващо поколение просто може и да няма вече

Очаква очаквааа те за себе си нямат самолети и на другите ще дават. Пффф смеех...

За кво са им самальоти с вертикалный взлет еж Сармат с чиповете от перални пере през Алантика с Руската доктрина и Посейдон торпедо Scientists have discovered that La Palma will collapse at the time of some future volcanic eruption on the summit of the Cumbre Vieja volcano. https://www.bbc.co.uk/science/horizon/2000/mega_tsunami_qanda.shtml

Ми те ... не останаха, бре!

"След провала на ядреното споразумение от Виена през 2015 г.,".. САЩ едностранно напуснаха споразумението. Не ни баламосвайте с лъжи и манипулации. Дори ЕС беше против това.

'последното поколение' ? Ам ко стана със недо-'стелт' сухавиците - аналоговнетния Су 57 и малкия му брат Су 75 дето уж щеше да се произвежда серийно от 2023 (ъхъ..) за които в БРИКС щяха да се избият ? Съъъъщата работа като с Армата-космата.. Истината е че ако американците наистина затегнат режима и спрат контрабандата с чипове, то сегашните ватни самальоти наистина ще се окажат не последно поколение , а последни изобщо.

И да дадат, уговорката ще е да се ползват само за защита на територията на Иран а не за атака срещу Израел.

Русия и Иран са легитимни държавни субекти имат право да извършват търговия. Може да търгуват с копчета и памук, може и с изстребители - това не засяга никой и не виждам за чий е този вой от няколко дни по медиите от всички земни кълбета на т.н. "цивилизован свят". пс. Междудругото, Русия по неофициални дипломатически канали е предупредла Израел и ФАЩ, че при всякакви опити за саботаж над руски / ирански военностранспортни самолети с компонентни за новите изстребители за Иран, ще има послесдствия, загубите от които ще са многократно по-големи от пропагандния ефект от унищожената техника.

че той пундьо ги обещаваше с изкривена ботоксна мутра от самото начало на спецобосрацията: -Сааааамо някой да се намесел- таааакииива последвия щели да им се случат каквито никой не бил сънувал' :))) Рефрени на горното имаше пред всяка лрупна американска доставка - Джавелини, Хаймарси, танкове и БМП, АТАКМСи и пр. И??

И какво като им пратят...... Ще изгорят така както са си в хангарите...... Заедно с брадатите им потребители...

Русия имат много самолети почти колкото и военни кораби.

Ще им пратят на куково лято, те за тях нямат.

От Негите от Алабамааа....ха ха падаш колко глЮпави избиратели имат ПП и ДБ

глухия коловоз отдавна Почему супер истребитель США F-35 очень похож на советский Як-141.

Затова краварите и света си направиха хиляда бройки ф35, затова Китай, Турция, Южна Корея и кой ли не копира ф35 в своите разработки, а ватата е построила 0.0 чекмейта, понеже вече си има як-141 викаш за чий им е да го строят, ще си праят нови макетчета хахаха гледали били.

Като изтрезнеят ще им пратят

ха ха присмял се извадката от нация ракиени алкохолици, и синтетични наркомани избиващи децата си по пешеходни пътеки и спирки...ха хаа полиция и служби, отявлени дистрибутори на наркотици , покриващи проституция,,ха хааа дет са вика пеисмял се Хърбел на Щърбел, ние сме на най-долното стъпало на социално развитие

И пак сме в пъти по-добре от руслямците , Аре земи един крокоидл и беги към Хуйоможаяйск

Няма как Иран да получи последно поколение самолети, тъй като такива самолети произвеждат само САЩ и Китай. Последното поколение самолети е 5, а СУ-35 е 4-то поколение изтребител - т.е. самолет за въздушно превъзходство... И самолета е безполезен срещу Ф-35 и почти срещу Ф-16 от блок 40 нагоре.

А виж Ф-22 е наистина най-добрият в света за момента, но и те ще падат като круши от ПВО системата

Леко забравихте, че американците имат ХААРП

тоест, могат да на поибават здраво когато им дойде на ум. Като добавим, че новините са изцяло техни, че няма свободна журналситика, означава че си на ШИБАТ яко и кгато им скимне. ХА Ха ха падаш, робите и раяата се дърлят а големите си ги мажат яко с вазелин

А бе тук само промити мозъци сте се събрали!!! Малоумници!!! Нали се сещате, че САЩ и васалните им елити в Западните страни скоро ще бъдат свалени от осъзналите се народи, и след това Аман ви е системата!!! Няма да има грантове за соросоиди, оранжеви революции, нацисти, предатели и т.н.!!! А К.....та корумпирана Фон дер Лайен ще влезе в затвора за невероятната корупция и предателство на интересите на народите от ЕС!!! И тогава ще бъде много интересно!!! Дай Боже да имаме най-после истински свободен и демократичен ЕС!!! И САЩ да ги пуснем по пързалката!!! Те и без това са фалирали тотално без ЕС и останалите васали от НАТО!!! И накрая всяка страна има право да се защитава от грабителството на САЩ и васалите им!!! Кои са те, че ще казват на другите какво да правят, и на това за сметка на народите им?! И каква демокрация в САЩ и васалите им?! Войни срещу Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия, Йемен, Украйна, Русия и много други., тайни затвори за изтезания без съд, Гуантанамо нагледен пример, затваряне на очите за открадването на Косово, Северен Кипър, и много други военни престъпления от САЩ и НАТО!!! Хайде оборете ме с факти бе промити мозъци!!!

и БОГОВЕТЕ от НПОтата мълчат като комунист на разпит

Че не можеш да си напишеш името ве Гкко ?

Су 35...най добрия самолет в света... дълбока модернизация на су 27...непретенциозен за обслужване...лесен за поддръжка ...евтин и дуракоустоичив... ма за бълхарските селяци не им се поляга..да се радват на чертежи на таралясници..ма блок 70..

От кога е най-добрият в света? Самолет, дето свети на радара от 400 километра?

Откакто трилионния ковчег ф35 пада крт зрели круши...и то без да е видял битка...

Прав си, не е лош. След като няколко десетки вече бяха свалени и анализирани от западняците, коментарите са, че за нивото от средата на 90-те на миналия век си е прилична машина поколение 4. Все още аналогови прибори, аналогов дисплей на челното стъкло. Французите спряха да им продават модерни. Двигатели на Су-27 от 80-те с повишен ресурс. Радар с пасивно-фазирана антена, даже нашите ф-16 ще имат активна. Системите за РЕБ от са края на 80-те, но подобрени с китайски компоненти. Има равни шансове срещу ф-16 блок 50 и малки срещу блок 70 (които ние купихме). Но срещу авиацията на израел, която има ф-35 с местни доработки, уникални наземни 3Д радари, АУАКС-и и радари в космоса, просто ще е летяща мишена.

Турция случайно да знаеш защо си купи ПВО С-400 и даде милиарди за тях? Като са видели как "светят" "уж невидимите" ф-22 и ф35 и набързо си напазаруваха. Това с невидимостта е съветска партенка, "подарена" на американските инженери. Откакто сърбите пенсионираха "модерния" ф-117, митовете за невидимост ги няма. Защо в Русия не правят такива самолети? Защото трябва да направят много компромиси със сигурността и летателните характеристики. А сега самолетите им са от най-добрите и летят при всякакви метеорологични условия. А невидимите фантоми в лошо време падат като зрели круши или въобще не излитат.

Прашката на Давид ги очаква с нетърпение :)

Прашката я чакаш ти...задната...

От статията става ясно,че или ще им доставят или няма да им доставят самолетите.

Тате ще им купи колело. Ама другия път.

Однако в "Волнорезе" она имеет ряд минусов. https://focus.ua/static/storage/thumbs/740x/1/81/83cf5884-ec8381040e52e8278d4b375071efb811.webp

безаналоговите руски самолети и хеликоптери как си падат редовно благодарение на западното пво в украйна.Интересно иранците какво си въобразават ,че ще постигнат с тези су-та срещу еврейте?

оцакват! и ко???

Хахахаха руски самолети…палячовщини

С оглед на новата помощ на САЩ за Украйна,необходимо е започването на доставки на по-модерно военно оборудване за Иран. Разобличителя

Къде видя модерното в един руски изтребител 4то поколение?

В Украйна бе младеж. В Украйна.

Ама Русия няма какво да им прати Патриот системите на Украйна опраскаха голяма част от СУ 35 та на западния военен окръг

до момента са 350 самаьота! Няма излишни за приятелчето му в Иран!

350 самолета?! Как? После се чудиме защо още има хора които вярват че Земята е плоска. Докато има хора като тебе, ще има Дядо Мраз!