Обявяват по-строги мерки, свързани с COVID сертификата

Това ще засегне заведенията, открити, закрити пазари, фитнеси, театри и кина, съобщи заместник-министърът на здравеопазването д-р Александър Златанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям процент от двойно ваксинираните боледуват МНОГО ПО-ТЕЖКО от неваксинираните За съжаление това са тъжни наблюдения свързани с много близки хора...

Има вече становище на Комисията по защита на личните данни- прочетете го! Освен оторизиран държавен орган никой друг за момента не може да снема тази информация без Ваше съгласие!

В 60-милионна Италия към вчерашна дата са напълно ваксинирани 85,7% от населението над 12-годишна възраст. Понеже положението в Румъния и България буди недоумение, тази италианска статия се опитва да внесе яснота по въпроса: „Бедност и недоверие в институциите: В Румъния и България процентът на имунизираните е на светлинни години от тези в останалата част от Евроблока, като и двете дози се приложени съответно само на 34 и дори на мизерните 23,5 процента от гражданите, според данните на ECDC . Тези две страни имат общо не само комунистическото минало, но и политическа ситуация, която бе доста бурна по време на пандемията, високото ниво на недоверие в институциите и широкото разпространение на фалшиви новини за болестта, нейния възможен произход и начина на борбата с него. Румъния и България са последните пристигнали в голямото семейство на ЕС, получили членство през 2007 г.. И те също са сред най-бедните нации, както и тези с едно от най-големите нива на недоверие към институциите и медиите, според данни на Eurofound. Fake News В България няма реално доверие в институциите, няма истинско доверие в нашето общество и поради тази причина това е много благодатна почва за теории на конспирацията", казvа Александър Симидчиев, бивш депутат и лекар po белодробни заболявания пред Washington Post. Фалшивите новини за Бил Гейтс и микрочиповете спечелиха особен резонанс в нацията, заедно с вълна от други фалшиви новини. Лекарите, които поддържат възгледи срещу ваксините, често са канени в популярни национални телевизионни предавания, които рядко коригират неверни твърдения. Самото столично правителство изпрати противоречиви послания по време на пандемията. Миналата година властите създадоха две оперативни групи по Covid-19, които предложиха противоречиви съвети, оставяйки гражданите да не знаят кои от тях са валидни. Политическа нестабилност Политически има голяма нестабилност в страната. Тази година вече имаше двa пъти национални избори, през април и през юли, и тъй като парламентът и този път не успя да избере правителство, той беше разпуснат и гражданите ще се върнат на избори за трети път през ноември. „Това само влошава нещата. По време на политическа нестабилност хората са склонни да бъдат много популистки, следвайки потока от фалшивите новини", казва Симидчиев. Дори най-простите политически решения бяха трудни за вземане. Министерството на здравеопазването, което ръководи кампанията за ваксинация, разполага само с малко над 50 хиляди евро за информационна кампания за имунизация. Преди разпускането на парламента Симидчиев предложи разширяване на бюджета до близо 6 милиона долара, но мярката беше отхвърлена.“ Източник: Europatoday.it.

Много са се "загрижили" за нас.

Пълен абсурдистан сте, чудят ви се хората.

Да ни се чудят от държави, които си изкупиха тоалетната хартия миналата година , ми се струва доста нелепо

И как точно ще се проверяват влизащите на Женския пазар? И всички баби, лели и т.н. ? Тея със всичкия си ли са? Хората на пек истуд висят да си докарат някой лев към "достойните пенсии", които получават от "благодарната им" държава. Както и клиентите им, които естествено не купуват плодове и зеленчуци от хипермаркетите. Хайде сега да ги лишим от това. Може да умрат от глад и студ, ама ще умрат с отрицателен КОВИД тест!

Добре де, каква е медицинската логика на този зелен сертификат? Както вече стана ясно, ваксиниран може да пренася вируса, може и да приема вируса, т.е. да се заразява. Когато заработят заведенията на 100 процента само за ваксинирани, нали вътре ще се напълни с хора, някои от които носят вируса. Съответно ще го предадат на някой друг, който е ваксиниран. Той пък от своя страна ще излезе от заведението и ще го лепне на трето лице....И така нататък.... За неваксинираните е ясно какво ще стане. За преболедувалите същата работа като ваксинираните - същото се отнася и за тях. Та, защо въобще да има зелен сертификат? Вече, ако неговата цел е повече хора да си поставят ваксина, това е друга бира и започва да буди подозрения

Добре де пишеш го тва навсякъде, та да ти отговоря - шансът ваксиниран да разпространи болестта е над 80% по-малък! Сега разбра ли?

И да цъкате минуси данните са от Световно признати организации, а вашите са от “един ми каза пред блока” :) Философи, сър, ама дървени!

Данните ти не са верни. Ако имаш желание , можеш да си направиш проучване за вирусния товар във ваксинирани, неваксинирани и преболедували. А и дори и да приемем, че си прав, сметни в едно заведение на 100 процента - 100 човека, разнасящи вируса с 20 процента вероятност и заведение на 30 процента - 33 човека, разнасящи вируса на 90 процента, и пак пиши

Това не е вярно! Шансът за разпространение е същият като при неваксинираните! Айде вече да започнат всички хора да ползват поне един % от сивите си вещества!

Кацаров и болния от Ковид двойно вакснат Лукумчев, когато и да ги уволнят- късно е. Радев ги поддържа - ерго и него трябва да го уволнят, въпреки че е симпатичен, отново ни остави в ролята на колония на САЩ. Интересно, че затвориха устите на Мангъров и Чорбанов. С какво ли ги натиснаха? Заплахи най-вероятно.

И как така им затвориха устата, нали този симпатичния РР е много демократичен. При лошия Бойко Борисов всички лаеха. Не искам да коментирам Нова и БТВ които доказаха че са зависими медии.

Кой и с какво право ще иска от посетителите сертификат ? На всеки вход полицай за да изисква документи ? И от кога медицината е станала по- велика от природата , която ни е дала имунитет след преболедуване ? И защо изобщо не се говори за естествения имунитет ? Защо преболедувалите никой не ги брои за живи ? Абе ай да вървите да сЪ плющите някъде.

Преболедувалите ги броят за по-лоши от умрелите. Все пак за умрелите или Добро, или нищо, а тук само псувни, че не са вакснати и са заплаха за обществото.

В почти цяла Европа е така, че само със сертификат се ходи на ресторант, кино или театър. За контрола са отговорни собствениците. Здравните служби правят само внезапни проверки. Ама ако хванат че има посетители без сертификат, глобата е няколко хиляди евро.

Да изсели Сидеров от България!И Таш акова!!!

Някой чете ли глупостите, които пише - как закрити пазари и 100% ваксиниран персонал и посетители?! Т.е. ако вляза аз трябва да изгонят 70% от посетителите или да не ме пускат?

Спазване на дистанция 1.5 м в заведенията.... ХахахахахахсхаХАХАХАХАХАХХАХ ХАХАХАХАХАХААААХХХХААААХИХИХИХИХИХ

ХАХАХАХАХАХААААХХХХААААХИХИХИХИХИХ

Мерки без контрол не са никакви мерки.

Най умната нация сме???? Затова мрем като мухи. Но даваме акъл на на държави като Франция,САЩ. Израел Авсрия Те са глупави ние сме умни.

Ами честно казано , не са особено умни.

Не е до ум, а до вяра в авторитетите. Тях тепърва ги почват, а ние тоталитарните методи си ги знаем отдавна.

Пълен Бойкот!Никой да не спазва противозаконните и противоконституционни мерки с фашистките сертификати.Принудителната ваксинация ще бъде осъдена от историята

Абе къде отидоха ГЕРБАВИТЕ протестъри от жълтите павета? Липсват ми!

Боли ме фара за тия мерки Да им пикая на сертификата

Не ме еве да ближния..щот него не го еве за мене..всеки сам отцелява..две куришки не давам за тво ко мислиш..

Май ще се стигне до кютек

Ако сега не ги спрем, утре ще ни го изискват и на работното място! Жалко, че няма парламент, който да се противопостави!

Това вече се знае макар и неофициално. За медицинския персонал със сигурност. Въпрос на време.

В.ъзраждане са против.

Съвсем нормално е да го изискват. Но вие държите да сте Ковид гетото на Европа, както виждам.

Антиваксърите се пръскат и умират от яд че троленето им няма влияние върху ваксинираните- истинските българи.

И като си ваксиниран мислиш, че си герой ли? Че ти си по-опасен защото го разнасяш без да знаеш . Колко ли хора си убил така?

Да ти кажа, всичките ми роднини са живи 8 здрави. С тях контактувам ежедневно. Явно тая опорка не важи. Ама от къде в антиваксъри-австралопитеци мозък?

Да преместят тоя парцал във формата на палатка от входа на Министерки съвет и да го сложат на фонтана пред президентство - явно Радев и служебните му министри искат да ги изпратим с протест и да ги запомним с тая глупост.

ЗАПОВЯДАХА ОТ НАДНАЦИОНАЛНОТО ЮДО-МАСОНСКОТО ПОЛИТБЮРО НА ЦК "НОВИЯТ РЕД" И ТУКАШНИТЕ КОПОИ ТУТАКСИ ПРИВЕДОХА ЗАПОВЕДТТА КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЯ! И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ - ЩО ВСИЧКИ ГИ МРАЗЯТ ! ЕЙ, ЗА ТВА ! КАТО ИСКАТЕ ДА НИ ИЗТРЕПВАТЕ, ЩО НЕ ПУСНАХТЕ ВЪЛЦИТЕ НА ПУТЛЕРИ В КОМПЛЕКТ С ТУКАШНИТЕ ВОЙНИЦИ НА САЩ ДА НИ ОПУКАТ... И БЕЗ ТОВА НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВАМЕ И НЯМА ДА СЕ ДУПЧИМ С НЕДОКАЗАНИ И НЕБЕЗОПАСНИ СУБСТНАЦИИ!

Александър Златанов е зам министър от служебен кабинет, на който му остават няколко седмици. Назначен е от президент, избран преди 4 години. Признавам, че разбирам за съществуването му днес. Същият е хирург, но ще ограничава работа на заведенията, открити, закрити пазари, фитнеси, театри и кина. След 2 месеца никой няма да си го спомня, но сертифилатите ще останат… Помнете ги тия имена - след време да не забравите #кой ви е “освободил” ;)

Така като чета коментарите, ваксинираните побеждават. Доста кадърни отговори, без псувни и закани. Може ли пък ваксинираните да са по-образавани като цяло?

Ваксиниран и образован са противоположни неща. Например лекари и учители са повечето Неваксинирани. Ваксинираните пълнят болниците като Кунчев ваксинирания.

Ми тя летвата на образование падна доста последните години. Плащаш си и получаваш дипломи и сертификати правени на фотошоп. Страшен бизнес! Пък материята я има в картинки във Фейсбук по всяко време.

Колко прост трябва да си за да се ваксинираш?

Малко прост трябва да си за да се ваксинираш и много прост за да не се ваксинираш. За 6-7 клас биология говорим все пак!

Не си Юрдан, Юрдек си.

Протестите от миналото лято ще ви се сторят песен.

Не можеш да ме плашиш пиле! Аз и другите ваксинирани българи сме с лъвски сърца!

Докато не ви тресне ваксиналния миокардит. Успех с лечението!

Ако трябва да сме точни ,то до момента мерки изобщо нямаше.Лумпените си подскачаха безгрижно ,без маски и без спазване на дистанция . Само в краен случай в някое лечебно заведение ,изваждаха мръсен парцал от джоба си и го лепваха с мърморене, и просташки коментари на зурлата си

Прост и беден ама със самочувствие.

Съгласен съм, в огромният процент от случаите, бедността и простащината вървят ръка за ръка.

Ваксините да си ги заврете нали знаете къде. От фармаколог занимаваш се с клинични проучвания: рнк ваксини се разрабитват от 30 год. До момента не е имало успешна разработка, която да стигне до краен продукт на пазара. Опасност преставляват вероятни автоимунни заболявания, които да бъдат отключени след години. В момента се извършва масово клинично проучване на експерименталните ваксини за ковид. Това е. Който иска да се боде. Аз ще пропусна

Съгласен съм, но потвърди желанието си с декларация, че ако се тръшнеш от гадостта ковид, няма да ходиш в обществена болница или ако отидеш ще си платиш разходите до стотинка! Бих искал и имащите "правото" да пушат да подписват същотото. Защото много сме отворени пукаме и пушим като бесни, а после лягаме на гърба на здравната система с болести които е можело да избегнем, Но сме имали права да си ги навлечем (болестите).

А теб да те лекува Модерна, Пфайзер, Джонсън и т.н.

Ок. 1освобождават ме от здравни вноски. 2. Връщат ми парите с които са купили ваксини, защотицвсички ние сме ги платили, т.е. ваксинираните сами да си платят ваксината. 3 . Пишете декларация че следващите 20 год. в случай на автоимунно заболяване, вие сами ще си плащате лечението Така харесва ли ти. Изтъркахте се с това, неваксинирани да си плащат лечението

Абе нали се подписваме че се боцаме доброволно?! Ти май идея си нямаш за процедурате и говориш наизуст.

Кацаре, Кацаре да те...... който те хване! Мерки, контра мерки, реконтра мерки сам с оплете, като пате в кълчище!!!! Ваксини от май месец има предостатъчно, който искал, боло го е страх да се е е ваксинирал.... Обясни: След като ваксинирания е преносител, каго пази ваксинирания?? Само себе си!! от смърт евентуално ако е възрастен и хронично болен Как ще обясниш ти като лекар принудителната ваксинация, аз не мога. Никак няма да я обясниш....

Натискат ги от Европа и са им алчни задниците. Едните не искат ограничения на сезоните си за ада им върви "бизнеса", другите натискат да си живеят живота и да не ги спират на границата и за да може и на двете групи да стане на тяхната на мен и на вас ни вменяват задължения. Днес ваксина утре един Господ знае какво. Вбесяващото е, че разни хора със огромно его успяват да се наложат и да ни наложат задължения, не толкова ваксината сама за себе си

Кви училища бре? Вие ни срахте фостата дейва Мунчовците скапани…

Критериите за антиваксърски опорки: 1. Написано е във facebook 2. Против правителството и институциите е 3. Заплашва с насилие 4. Използва господ и религията като жив щит да оправдае насилието

Абре с това правителство….. то те самите са антиваксъри

Политиците по света ползват кризата с пандемията. Видимо е. Нашите по техен си начин. В България ни управляваше до скоро неграмотен пожарникар контрабандист - 12 години. Някой ще питат как стана това: Разработиха му схемата скъпа Израелска ПиАр агенция. Според тях, одобреният от масата образ трябваше да е достъпен като интелектуално ниво, да е с грамотност колкото масата Българи, да говори на техният език пълен със суеверия и самозаблуди, да се облича като тях и да демонстрира, че е част от народа. По-успешна стратегия за матряла никой не е изваждал. От това тотално се промени профилът на Българският политик. Неграмотни, нахални с купени дипломи, набутани по роднински връзки и любовни триъгълници, преки или косвени наследници на ДС (Пеевски). Естествено, че в създалата се нормализация на първичната простотия, никой политик не би рискувал да наложи мерки, които ще го лишат от електорат. Електоратът както уточних по-горе е рядко неграмотен и суеверен. За него дистанция, маски и дезинфекция са наказание Божие. Ваксините са най-голямата измама правена от фармацевтичната индустрия. Естествено малките важни подробности се губят в ефира пълен с идиотизми и олигофрени жадни за кокалчето и топ еничарската позиция след Тулупа. Небрежно се пропусна да се обясни честно на хората, че ваксинацията е метод за намаляне на смъртността и усложненията за определен срок. Набиха рекламите на корпорациите- 95 процента, ала бала. И какво очаквате от хората? Да се наредят на опашки ли? Те че са прости, прости са, но тия непълни информации и замаскирани реклами направиха така, че хората тотално да нямат никакво доверие в без това оплетената в корупция и безумия здравна система. Та мили политически утрепки. Ще сърбате каквото сте си надробили. Ако затегнете мерките тотално, този път хората ще реагират. Ако улабите тотално също. Но предполагам това не е важно, всичко е парлама за пред "партньорите от ЕС", щото идват едни субсидии за крадене, а реално политиците са се ваксинирали и го пазят в тайна. Да не загубят електоратче. Щото идват избори. Изроди сте, и колкото матряла да е бездушен и свикнал да бъде шибан идва видовден. Всички ще ядете гьостерицата.

Не те бива в писането.Апят двойка!

Каква кретенка си? И къв е тоя руски, овцо? Ние сме в Бъглария, научи Български език. Доста грамотно си го е написал човекът, но не е за неграмотници написаното. А и за фенове на Тулупа също не е. Матрял.

Жан виденов нали беше грамотен? Софиянски и той грамотен честен крадец... Все едни грамотници ни управляваха, а резултата е масова бедност и хиперзабогатяване на определени хора.

Глоби за неваксинираните?

Училищата трябва да са първи а не последни

Те го знаят и нарочно го правят. За да има много случаи преди изборите и после рязко да паднат със сатанинските им мерки. Но не са случаите, а само бройката която дават те. Изобщо не става дума за медицински проблем, а само за политически и фашизъм.

Не смеят, защото ще им коства много гласове. На овчарите им е трудно да подсигурят децата за дистанционно обучение и да ги контролират периодично. Много по-лесно е да ги хвърлят в заразата, пък каквото сабя покаже. Обвиняват учителите, че били технически неподготвени, а самите те гледат компа като голям камък, но са адски компетентни в сърфирането и фейс троленето през телефона.

А сигурен ли си че изобщо ще се гласува? В най - добрия случай ще гласува машината. Ако направо не се обяви явна военна диктатура.

Най- добрата мярка е , който не е ваксиниран, да няма право да излиза от дома си. Само вътре в хралупата и това е. Казах ! Лош човешки материал в тази държава ей !

Ти се мислиш за повече от другите хора. Зъл си и страхлив. Колко време не излиза откъщи 2020??? Не допуска ли дребната ти душица, че твоите господари ти спретнаха този вирус ,ЗА ДА са ваксинираш?

Ти повярва ли си верно??

в университетите. Там е пълно със студенти на 20 см един от друг и 90% от тях след като влязат в сградите врднага си махат маските. Ех, райски кътчета.

В училищата е по-зле. Градският транспорт няма да го коментирам.

Нямат сметка от никакво намаляване на случаите. За тях е: колкото повече случаи, толкоз повече власт.

Най-после да се изискват ваксинационна сертификати. С това трябваше да се започне много отдавна!

Сертификат с който е еднакво вероятно да се разболееш и ако се разболееш само в два процента от случаите умира, когато в Сърбия умират само 0,6% със или без сертификат.

Иначе васкърите яко щяха да са се претаковали. Като да си купиш билет за мач, пък то да се окажело, че е безплатен.

Сега заради няколкото истерика, неподатливи на никаква дисциплина ще трябва всички да търпим ограничения и да ни вменяват задължения. Милион пъти ви се каза - маски, дистанция, избягване на струпване на хора! Е не, крякане, викане, истерии. Искам съвсем ясно да кажа, че проблемът не е само във ваксините - проблемът е в необходимостта от постоянно съобразяване с тъпаците - на пътя, в социалните отношения, в магазина и прочее. Не паркирай тук, не ми се набивай в очите, какво правиш в двора си, не виждаш ли че говорим на общинската улица и прочее дивотии. Ама тук вече наистина е прекалено!

Архитъпак!

съвсем ясно си личи кой е архитъпака по резултата от "управлението" на "епидемията" - нито мерките ви мерки, винаги с изключения за наши хора ама с които мерките губят смисъл, нито дисциплината ви дисциплина - нямате смелост да наложите необходимите правила заради няколкото цирикащи истерика, че на всичкото отгоре и вирусните пневмонии не не можете да лекувате както трябва. Смятай само колко сте в киреча за да ви го каже човек с чисто технически профил

Това не е ваксина, а генетичен експеримент. Не си го слагайте !!! Човеци ли сте или мишки?

Стига с тези глупости!

Да, генетичен експеримент да видят колко бързо ще умреш като гепиш вируса ! Ама иначе си прост и много ербап, нали ?! Да не би нещо да се мине , ако се ваксинира, тъпак. Дърпай дявола за опашката като ти е зор да мреш. Никой не мож те спре, "пътник" си.

Абе това е опит за ваксина, доста неуспешен. При 20% ваксинирани, измежду разболелите се 15% ваксинирани. Измежду болничните случаи 12%, а измежду умрелите 8%. Ами нито ще спре заразата, ефективност, 5%/20%, т.е. 25%, нито пък спира смъртните и тежките случаи, вероятност около 50%. Та слагат, не слагат все тая. Само се дава фалшива сигурност на хората и тъй като не си правят тест е по-опасно. Изобщо, целта е да се наложи фашистката мярка сертификат, не е фалшивата ваксина. И ако не е изгодно на диктатора може и преврат да си направи.

Направете сватба в автобус от градския транспорт, там няма ограничения. Може и 100 гости да се вместят.

Я пак!! Я върви се наспи, че нещо телевизията ти идва в повече....

Време беше, болниците се напълниха, гробищата също. В нормалните страни всичко е нормално, ама Ганьо докторът няма да се ваксинира.

Я пак!! Я върви се наспи, че нещо телевизията ти идва в повече....

Какъв ти е проблемът, момче?! Ваксинирал си се, браво! Ще оцелееш и ще живееш! Какво си се загрижил за тъпаците, които не желаят да се ваксинират? Нека да си берат последствията!

Защото заради тъпаци като вас - антиваксърите и нас ни затварят. Дейва и тъпото племе

Рали ,ли ви наредиха да направите ,послушковцу .съд за вас

Питайте някой пулмолог, в момента при пулмолозите е пълно с ваксинирани, които плюят кръв. Не слушайте троловете тук ваксинираните умират, но се крие за да не спре кампанията.

Дрън дрън. Лъжеш!

Така ти се ще....ама нещо със страх го казваш май а?

Не лъжи хората, наркоман. Четат ти простотиите и ти вярват. Кръв плюят неваксинираните в ковид отделенията.

Тоя па!!! Кои ковид отделения бе мухъл?! Откъде ви копат бе??

плюенето на кръв е характерен симптом на някои заболявания, но ковида не е от тях. При ковида кашляш като ненормален за да отделиш секрецията с което досаждаш на обслужващия те персонал и за по-лесно ти навират тръбата при наличен рефлекс за дишане

Той не говори за ковид а за ваксината.

Ползвайте майкрософт гумата.

В света сложиха около 6 милиарда дози, тук чакаме ... В западна Европа отварят всичко, премахват ограничения за маски и събирания, тук чакаме Щото сме най-умните и сами ние успяхме да разконспирираме тайната игра на световните сили: да ни изтровят и чипират, започвайки първо от богатите и тези с власт

Не лъжи! Цяла Европа е на протест срещу сертификата! И тук предстои избухване!

Не е вярно. Живея във Франция и там огромните протести се ограничават до няколко стотин човека, тъпаци като теб, на фона на много милионен Париж!

Има youtube,виждаме,че са огромни протестите,има и социални мрежи,народите се бунтуват срещу Белега на Звяра... Запада е на бунт срещу сертификата!

В Западна Европа повечето хора са ваксинирани.

Потвърждавам, така е в Западна Европа.

Лъжеш копеленцеее!

Е ти къде си ходил? До Пловдив и обратно? Два пъти

Той е ходил до Пловдив два пъти за разлика от теб,дето не си излизал от дупката на кенефа в двора ти на село...

Е ти кога си бил у Франция? Я не можем да излезем от дупката на кенефот у село. Добре, че съм роден в Бордо...

Кой се интересува от вас бе тъпаци... Колкото и да лаете тука вие сте неспособни на друго... От вкъщи анонимен е най-лесно...

То и лице в лице няма да има разлика. Хи хи!

Нека публично да благодарим ва всички антиваксъри че тестват новите версии на ковид от наше име. Саможертвата ви ще остане в историята.

Евала брат ми. Тестовете започнаха!

Зверски мерки по заповед на звяра.Швабата твърди ,че грейт ризета щял да продължи 1000 години.Побърканяк!Да го духа в пеизподнята.Щели сме да получиме и някакви имплантатш в мозъка.Това се наричало трансхуманизъм.В Германия вече издават класическета литература за деца на джендър език.Крайната цел е шат на патката главата.Каойто разбрал ,разбрал...

Звучи смешно Сертифицирани птеродактили Срам сте ГОЛЯМ

Не могат да ви спасят От ограничченият ви ум И предаването на свободи Замислете се Ковид кретени

Много те харесвам показваш борбеност и независимост як пичага си ас сам от люлин 5 дали сме съседи и ас сам антиваксарка с IQ 79 сърце

А някога за освобождението ни са викали: Свобода или смърт! Сега се предават сами и си вярват в Аллах .. упс страшният ковид.

------------------------------------------------------------------- ПЛАНдемията и фЪксинациите са тест за интелигентност и който не го премине се маскира, карантинира и боде с фЪксината с графена, живака, синтетичното ДНК, ГМО-то, чипа и 666(молекулата на графена) за дигитално маркиране, депопулация и тотален дистанционен контрол с военна нано + молекулярна технология подарък от ДАРПА(дивизия за супер напреднали разработки на военните в Aмерика)! ------------------------------------------------------------------- Ако ВАКСЕРИТЕ не бяха зомбирани биха видели много бързо ето това ФАКТОЛОГИЧНО разминаване и тотален нонсенс: . 1. Ако слънцето помага да синтезираме витамин Д, който е мега важен за имунитета, а контакта с природата, чистия въздух, отрицателни йони и увеличения кислород винаги са били важни за здравето ни и устойчивостта на вируси, КАК се връзва това с локдауните т.е. заключванията и забраните за ходене на слънце, в парка и планината??? С "загриженост" за нас, така ни "помогнат" и според коя извратена логика на РАЗБОЛЯВАНЕТО му казват ПОМАГАНЕ???!- Да, знам, те са САТАНИСТИ хванали ТВ-зомбита в капана си, това е логиката. . 2. Ако маските пазят, защо 2м разстояние? . 3. Ако 2м разстояние пази, защо маските? . 4. Ако вируса е това което ви убеждават, нещо с размери от 0,000000001 от милиметъра, а дупките на парцалите-наморници са с размер от 0.05 в идеалния случай, как точно маските ни пазят? . 5. Ако максите пазеха как така за всичко има разписани стандарти, а за най-страшния вирус може всякак, от парцал и шалче, през проста платмасова преграда? . 6. Ако маските помагаха и бяха задължителни, а заповедта(тази незаконната) за извънредни ситуации изисква носенето им, за което задължаващият трябваше да е осигурил на всички маски по ЗАКОН!!! защо се налагаше да ги купуваме, защо няма опандизени за присвоените пари по тази линия от този бюджет..валидно е и за ПСР-а...по закон и по право...който поръчва и налага музиката той плаща? Това е валидно и за всички други анти'кУрона аксесоари. . 7. Ако ПСР-а стандарта на чиято база ни вдигнаха локдауните, а сега е отречен дори от СЗО, защо още го използват, защо всичко не е прекратено, защо няма осъдени за паниката, защо няма осъдени и за бизнес измамата на века при която на вътрешно ниво ПСР е 4 долара, за крайните потребители е платен и струва от 50-80 долара в БГ, до 500 долара в америка и други места? . 8. Ако имаше вирус, защо някои ограничения бяха само след 22ч, други само за някои, а за други не, та той вируса часовник, метър и интелект да разпознава лица и възраст ли има? . 9. Ако маските и разстоянието пазят, защо локдауните? . 10.Ако и маските и разстоянието и локдауните пазят, защо ваксините? . 11.Ако ваксините са безопасни, защо производителите не носят отговорност? . 12.Ако ваксините ви пазят, защо ви е страх от неваксинираните? . 13.Ако ваксинираните се заразяват, предават и разболяват, защо нямат ограничения? . 14.Ако локдауните бяха за да ни пазят от вируси, защо ни ги налагат с ФАШИСТКИ МЕТОДИ водещи до резултати като...съсипване, психическа угнетеност, икономически колапс? - все мерки нанасящи милиони пъти по-големи щети от вирус който дори не е доказан(изолиран никъде)? . 15.Ако локдауните са за наше добро, а правата ни в конституцията са абсолютни и без уговорки, защо ни ги отменят с ФАШИСТКА УСЪРДНОСТ и без да ни питат? . 16.Ако живеем в демокрация в което ни убеждават правителства и мисирки, а не в ДЕМОНОкрация каквато виждаме навред, защо всичко извън ПРОПАГАНДАТА НА МЕДИИТЕ И ФАРМА МЕДИЦИТЕ СЕ ЦЕНЗУРИРА ЖЕСТОКО? - от кога имаме министерство на истината като при ФАШИСТИТЕ, видимо узурпирано от Гугъла, Фейса и майнстрима, и това не е ли ФАШИЗЪМ и ДЕМОНО'КРАЦИЯ (власт на ДЕМОНИТЕ)? . 17.Как така досега на тези от Елита и подвластните им правителства, медицинска и фарма мафии..ама много видимо не им пукаше за нас, а сега се сетиха изведнъж че искали да ни спасяват от вирус убец, според думите им, които представителите на Елита са ПАТЕНТОВАЛИ(а това може да стане само когато нещо е създадено от човек, но от друга страна е забранено защото е биологично оръжие)!!!, че и ваксините ни разработват, докато тайно под прикритието на локдауните инсталират 5Г антени въпреки хилядите научни изследвания, публикации, съдебни дела и практически тестове, че тези микровълни и импулсни полета вредят на всичко и сами по себе си подло убиват всичко? - Та същите вълни се използват във всички нови военни системи с цел увреждане или убиване, и в каква безвредност се опитват да ни убеждават в този случай? Практически доказано е, че с тези импулсни микровълни усилени до нужното ниво доказано се предизвикват точно симптомите на кислороден глад и възпаления приписвани на ковида ..този дето никои не го е виждал и изолирал!!!..не го бъркайте с фейк анимациите от телевизора...тя е само за придаване на достоверност на измамата. Как така докато ни убеждаваха за вируси и ни държаха заключени решиха, че инсталацията на 5Г антени без наше съгласие е най-важното нещо за живота ни при всички 100% научно доказани вреди на всички нива в телата ни и природата от тези вълни? . 18.Как така СЗО реши в началото на ПЛАНдемията да смени рязко определението за пандемия, като вече не го прави спрямо броя на починалите, а спрямо броя на заразените, като в добавка намали рязко прага на бройките, и прокара отчитане на заразените с тотално отречен от самото него на 9.7.2021(за ПСР), а за капак забрани аутопсиите...но неее, не е за да не се разбере, че НЕ става дума за вирус,,,нееее....това са някви конспирации гласящи, че фейк отчитане с ПСР(отречения от СЗО) съчетано с натурална хипохондрия, която е усилена с медиини и медицински манипулации със статистики, с пари на ръка да пишат хората с ковид, или да ги лекуват с грешните протоколи...ауууу, или ако кажеш как 5Г в съчетание с разпръсквани от самолети (чемрейлсите) нано метали, като графени и нано алуминии(същите ги имаше и в грипните ваксини от 2018 и 2019 с цел подготовка за 2020, но тогава нямаше 5Г да ги активира), литии, стронции са ИСТИНСКАТА причина за психясалите, покорните(лития), болните, починалите и отчетените с фейк методи бройки? Но виж, наморниците и локдауните с нулев ефект над вирус си бяха истински и съсипващи за хората, но медиите мълчаха удобно по темата. . 19.Как така до преди ваксинацията ни отчитаха усърдно колко заразени на колко тествани, а сега след нея въобще не отчитат колко заразени и умрели от/след ваксинация имаме, и всеки оплакал се за вреждане илиу смърта на близки след набождане го цензурират и заплашват??? - медиите се държат все едно ваксините са проверени и 100% доказано безвредни, а не напълно експериментални и съвсем неизследвани или имаме пак случай на ЗАГОВОР-ГЕНОЦИД-ФАШИЗЪМ и САТАНИЗЪМ в АКЦИЯ?! . 20.Как така досега, ако от ваксина в период от 5 години има 5 смъртни случая тя бива спирана напълно, а сега има официално отчетени много десетки хиляди починали и още 10 пъти по толкова силно и трайно увредени, ваксините са експериментални до 2023та, а нямаме спиране на акцията по убииствата, нито отговорни, нито осъдени? На това грижа за здравето ли му се казва или е ГЕНОЦИД, ФАШИЗЪМ И САТАНИЗЪМ във висша степен! . 21.Как му се казва на това, когато медици, правителствени мъпети и медиите им НИ рекламират, едва ли не като панацея, продукти на частни фирми: . - ОТКАЗАЛИ СЕ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЯХ и ПРЕХВЪРЛЯЙКИ Я НА МЕДИЦИ и ДЪРЖАВИ, А ТЕ НА НАС С ДЕКЛАРАЦИИ НА ЛИСТЧЕТА, ЧЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ! . - ПРОДУКТИ ЗА КОЙТО ОФИЦИАЛНО ФАРМА КОМПАНИИТЕ ОТКАЗВАТ ДА КАЖАТ КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ, ВСЕ ЕДНО НЕ СТАВА ДУМА ЗА НЕЩА ДЕТО ИСКАТ ДА СИ ВКАРВАМЕ ВЪВ ВЕНИТЕ! (КРИЯТ ЖИВАКА, СКВАЛЕНА, ТЪКАНТА ОТ АБОРТИРАЛИ БЕБЕТА, КОДА НА СИНТЕТИЧЕН ГЕНОМ, ГРАФЕНОВИТЕ НАНО ТЕХНОЛОГИИ от ДАРПА ГЕЛ НАН-БОТовете, а и НЕВРО-АНТЕНИТЕ БАЗИРАНИ НА ГРАФЕНА!- АЗ СЪМ КАКА СИЙКА, и ЕЙ ТАКА ДА ВИ КАЖА, ВИЕ ОБАЧЕ НЕ КАЗВАЙТЕ ШШШТ) . - ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ОПИТИ С ТОЗИ ВИД МАНИПУЛАЦИИ СА БИЛИ СМЪРТОНОСНИ ЗА ТЕСТВАНИТЕ СУБЕКТИ! . - СЪЗДАДЕНИ СА В МЕГА КРАТКИ СРОКОВЕ НА БАЗА КОМПЮТЪРНИ МОДЕЛИ, ПОНЕ СПОРЕД ДУМИТЕ НА ВАКСИ КОМПАНИИТЕ! . - ПРАВЕНИ СА БЕЗ РЕАЛНО ДА ИМА ИЗОЛИРАН ВИРУС! (проверим факт) . - ПРАВЕЩИТЕ ГИ ФАРМА КОМПАНИИ СА СЪДЕНИ ЗА МИЛЯРДИ ДОЛАРИ ЗАРАДИ УВРЕЖДАНЕ, ИЗМАМИ И ПОДВЕЖДАНЕ, ДРУГИ ОТ ТЯХ ПЪК ТОКУ ЩО ВЛИЗАТ В БИЗНЕСА, ЧЕ ГИ И ФИНАНСИРАТ БЕЗВЪЗМЕЗНО С НАШИ ПАРИ БЕЗ ДА НИ ПИТАТ! . - ДОРИ ОФИЦИАЛНИТЕ СТАТИСТИКИ ПОКАЗВАТ НЯКОЛКО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПОЧИНАЛИ и ОЩЕ МНОГО ПО ТОЛКОВА СИЛНО УВРЕДЕНИ, А КАМПАНИИТЕ НЕ СА СПРЕНИ, ПРИ ВСЕ ЧЕ ЗА ВСИЧКИ ВАКСИНИ ПРЕДИ ТЯХ, АКО ИМА 5-10 СЛУЧАЯ НА СМЪТ ЗА 5 ГОДИНИ И СТОП НА КАМПАНИЯТА! ОТ КОВИДАРКСИТЕ ГМО-ТА САМО НА ДЕН СЕ УВРЕЖДАТ ИЛИ ГИНАТ ХИЛЯДИ, НО ГИ НЯМА НИТО В МЕДИИТЕ НИТО СЕ СПИРАТ КАМПАНИИТЕ. ЩО ЛИ? - а, да, заради здравето ни, хаха. . - НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ДОСЕГАШНИТЕ ВАКСИНАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ! . - РЕДАКТИРАТ ГЕНИ И ТО ТРАЙНО! . - ДОКАЗАНО ТОКСИЧНИ СА И ПРЕДИЗВИКВАТ КУПИЩА СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ ВОДЕЩИ ДО СТЕРИЛИЗАЦИЯ(БЕЗПЛОДИЕ), ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ И СМЪРТ! . - ИМАТ ДОКАЗАНИ и ПОКАЗАНИ СКРИТИ КОМУНИКАЦИОННИ ВЪЗМОЖНОСТИ на НИВО БЛУТУД, 5Г и КВАНТОВИ СИСТЕМИ! . - ИЗГРАЖДАТ НЕДОКУМЕНТИРАНИ ПРОВОДЯЩИ ГРАФЕНОВИ АНТЕННО-ФРАКТАЛНИ МРЕЖИ В ТЕЛАТА НА ХОРАТА, КОЙТО ИМАТ РЕЗОНАНСИ и РЕАГИРАТ В ОБХВАТА НА 5Г и ГИГАХЕРЦИТЕ. . - ИМАТ НЕДОКУМЕНТИРАНИ МАГНИТНИ СВОЙСТВА(КАКА СИЙКА КАЗА, ЧЕ СА ЗАРАДИ ФУНКЦиЯТА СВЪРЗАНА С ХАКА НА ДНК и ПРОБУТВАНЕ ТАМ НА НЕИЗВЕСТНИЯ КОД, ЧИЯТО ЧАСТНА ФУНКЦИЯ Е ДА КАРА КЛЕТКАТА ДА ПРАВИ ТОКСИЧЕН СПАЙК ПРОТЕИН ВРЕДЕН ЗА ОКОЛНИТЕ, И ОЩЕ ПО ТАЙНОТО Е ДА КАРА ГЕНОМА ДА ИЗЛЪЧВА РАЗБОЛЯВАЩИ ЧЕСТОТИ КЪМ ОКОЛНИТЕ. ТАКИВА ДЕТО ДЕИСТВАТ НА ИНФОРМАЦИОННО НИВО. ОТДЕЛНО, НОВИЯ КОД ДАВА ИНТЕРФЕЙС ЗА БЪДЕЩО ДИСТАНЦИОННО ПРОГРАМИРАНЕ НА ГЕНОМА..т.е. УПДЕЙТИ! НЕ СТЕ ГО ЧУЛИ ОТ МЕН-) . АЗ НА ТОВА МУ КАЗВАМ МЕДИЦИНСКИ ГЕНОЦИД, ЗАГОВОР СРЕЩУ ХОРАТА С ЦЕЛ ПЕЧАЛБИ + КОНТРОЛ + ДЕПОЛУЛАЦИЯ и БИХ ГО НАРЕКЪЛ ФАШИЗЪМ НА МАКСИМАЛНИ ОБОРОТИ! А ВИЕ? ----------------------------------------------------------

Троле,само кажи кой си и ще ти отговоря на всичките въпроси лично!

Казва му се самоубии тъпака с ваксина, а вярвам да си се самообрекъл вече, та ти желая само късмет да изкараш още малко, за да има кой да ми цъка минуси. . И, ооо да, знам как те боли от истината и фактите. Само виж колко точно Ви го казват онези от Елита . . ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . ТЕЗИ СА БОНУС . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid . (ВИДЕО БГ) Клип унищожител на ковид ваксини и ваксери. Инфото за което фарма мафията и пропагандаторите и биха си отрязали ръцете и краката само да не го видите. Разбиването да започва, гледайте до край!. https://bit.ly/VaccineKillerVideo ВИДЕО: Вашият антидот за неутрализация на корона ИЗМАМАТА и ГЕНОЦИДА НА ВЕКА, съдържа точните аргументи с които да го ПРОЗРЕТЕ ЯСНО, и да защитите себе си, близките си, и себеподобните от ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, и всички налагани ни ограничения. http://bit.ly/StopK19Genocide . ВИДЕО: СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1

Питай личният си лекар.

Защо обръщате внимание на антиваксарите, след като сте направили своя избор? Така сано давате повод да ви подозират в лицемерие.

"Замислете се" последвано от въпроси които поставят институции в лоша позиция. Същите тези институции на които дължиш безплатни медицински прегледи, лекарства и свободата си да спамиш сега без наказание, щото тук не е Китай. Кучето лапа ръката която го храни. Ти се замисли за тези въпроси кой ти ги е вкарал в главата и защо си се превърнал в техен агент.

Няколко човека отделиха време и ти отговориха културно на въпросите под другите статии. Защо задаваш все същите въпроси? Това е доста неколтурно и неуважително от твоя страна. Такова поведение въобще не е българско.