Коментари - Обявиха сътрудниците на ДС, участващи в изборите, сред тях Етиен Леви и Румен Гечев | Днес.dir.bg

Обявиха сътрудниците на ДС, участващи в изборите, сред тях Етиен Леви и Румен Гечев

Сред извънпарламентарните партии най-много кандидати с картончета има "Левицата", следвана от "Български гласъ"

Обратно в новината

Коментари - Обявиха сътрудниците на ДС, участващи в изборите, сред тях Етиен Леви и Румен Гечев | Днес.dir.bg

Коментари

Ти наясно ли си, че имаше внедрени служители на ДС в милицията, която трябваше да ни пази ?!

сигурно много се е вълнувал когато П. Панайотов пееше... Нали и той е Панайотов

Държавна сигурност беше Юмрукът на Народната влост готов да се стовари върху всеки дръзнал да посегне на народното богатство. Или пък забегнал на запад и бълващ денонощно срещу Родината по десетки радиостанции. Предателите трепереха, чест беше да си в редовете на ДС. Чест е и да си в службите за сигурност на Франция, Англия, САЩ. Само тук ние оплюваме нашите герои.

Етиен е пич! Кефи ме този човек!

Ами те затова се натискат за власт, защото ДС означава Държавна сигурност а другите са от Военно разузнаване. И двете защитават България . . .( не е ясно от кого ама са готови за властта).

Само едно предложение към комисията по досиета , моля да ни се дава информация кой на кое НПО е бил на хранилка , само това нищо повече . Само кото информация , много Ви моля. И без това по естествен път бившите кадри на доносниците си отиват , а ваще места ще се запазят.

Едни ченгета които се докопаха до архивите преди 10 ноември сега 100 години ще ни ги завират в очите като компромати докато всички замесени не се поздравят със Свети Петър

към комисията по досиетата : Ей, и вие сте от бранша... щом по избори се активизирате с компромати... Преди 30 години пускахте по пощенските кутии и се заяждахте с другите агенти... Всички сте маскари - Алеко Константинов го е казал още преди 110 години

Последният абзац е за поколението след 1989, което не знае какво е Държавна сигурност, та да го ограмотят, защото явно не им се занимава да се запознаят.

Да ги отстранят

Я публикувайте сега списъка на онези кандидати от десния спектър дето са на пряко подчинение при Посолството, при Козяк, в разни НПО-та като Америка за Мангалия и Отровено общество както и слугите на турското и британското посолство. Тогава ще излезе, че няма никой "десен" педал дето да не е продажник и агент на западни служби и организации. И защо това се изкарва сега десет дена преди изборите и то при положение, че доста от тези хора са отдавна в политиката и се знае за миналото им? Не е ли това пряка намеса в изборната кампания от страна на определени заинтересовани кръгове? Също така гледам, че осиращите всичко тролове нещо мълчат като ебани за Възраждане. Просто като няма за какво да се хванат и са безпомощни иначе много им знаят смрадливите усти.

Айде, булка, не извъртай, не се крий.

По стар болшевишки обичай, като те хванат, че крадеш - кради повече и обвинявай, че другите го правят... :)))) На живо не сте толкова ербаб копейките обаче... :)))

Не е зле да излязат и списъци членове на масонски ложи, тайни общества, трилатерални комисии, лобистина биг фарма и СЗО, билдерберги, различни финансирани отвън НПО та - зелени, лгбт, п..фили,, кучелюбци, агенти за влияние от разни тинк-танкове и всякаква политкоректна паплач лансирани по телевизии в портфолиата на съмнителни фондове. Някак по-актуално е, в сравнение с вездесъщата втръснала отдавна на всички дъвка ДС чийто агенти се оказаха направо бибилейски дълголетници.

Ами, те излязоха - рускинята Алена, Илияна Йотова, Искрен Йотов, Иван Съриев, Валери Митков, ген. Румен Ралчев. До един видни притежатели на партийни книжки и примерни комсомолци в служба на русия.

Справедливо е да публикуват и списъка на онези кандидати,които имат някакво криминално минало!

Останалите, неогласени, са в момета действащи. Затова за тях не е публикуван списък, както и тези на картончета в други служби и посолства...

крайно време е българина да престане да реве колко лошо било преди 35г, а да се фокусира за настоящите 35г през които една банда "демокрасти" унищожи цялата държава, а вие още ми говорите за преди 35г, щото сега може да се сравнява и се вижда новите какви фашисти са и колко добре е било преди 35г. Какво значение има например какво е правил банкинската мутра до 89-та като престъпленията му са в сегашните 35г, какво значение киро фашиста дали е бил роден преди 35г като престъпленията му са сега днес, така че спрете с това "преди 35г," имаме фашизъм вече 35г, с него трябва да се борим.

ще ти отговоря само с 1 поговорка: Има си крушка опашка.

Ако имаше фашизъм, такива като теб злобни драскачи, щяхте да сте в тухларните или да чукате камъни, но за съжаление, няма „фашизъм“. кирчо е наследник на онези от двубуквието, които след 1985 г. приватизираха всичко, което беше на народа, голяма част унищожиха и превърнаха България в Кочина, по модела на североизточната кочина.

виж ти, нямало сега фашизъм , не сме в тухларната, ми къде сме бре - прогонени от държавата си, хъб на всички мигранти най-вече мюслита, няма работа, мижави заплати, мизерия и разруха навсякъде, устите затворени- където има форум поголовно триене, следене всяка секунда дори чрез картата ти, управници които работят за чужди интереси под диктовка на чужди посолства. Колония на лицемерния "голям брат." За здравеопазване няма да говорим, за ток, парно, пътища- хич. ще ми говориш за тухларна, то сега цялата държава я няма ти за няколко продажни мекерета в "тухларната" ще ми говориш. Сега е фашизъм и това е ФАКТ.

Работа има за целия китайски народ. При фашизъм, мигрантите щяха да са концентрирани и да работят усърдно, ако преди това не са убити при незаконното преминаване на границата.

Чай сега! Кирчо колко време е управлявал през последните 35 години?

Българските гори са най-гъстите гори в света. Ето, вече 35 г. продължават да излизат партизани и сътрудници на КДС от тях.

КДС съществува само от 1963 до 1969 г.

Всички от Списъка са работили за България и Българите ! Кирчо , кокорчо , Тиквата , Мравояда и Гнома трябва да бъдат в Лудницата на Карлуково , защото само ЛУД може да работи срещу РОД И РОДИНА !

Цункай ми кура, ЖЕКО

Нещо си се объркал. На теб родината ти е СССР-а.

За 35 години не се ли приключи въпроса кой кой е в ДС. Да споменем ли ген Гном. Нали списъците на активистите в ДС бяха изчезнали/унищожени от генерал Семерджиев още миналият век. Кой още вярва на таласъми

Ludiamaus

За сега само двама ли!

“Лъвицата” и “Български гъз” са правени с един същ гъз. А, пък този Енчев е най-голямото курве в политиката, обиколи всички хранилки и обллиза сите възможни задници.

Държавна сигурност е името, под което са известни репресивните структури на комунистическия режим - тайните служби за разузнаване и контраразузнаване до 10 ноември 1989 г. Освен че организира вътрешния шпионаж в страната, ДС въдворява в лагери хора, обявени за "врагове на народа" и прави опити за покушения над критици на режима. Абе ДИР, защо лъжете и пускате дезинформация. Защо оплювате хора, които са работили за България и ама наистина българските национални интереси? Каква беше България до 1989г. Една ама наистина добре развита държава по всички направления. Защото са работили такива хора. А сега, след 35 години, къде е България. Май само на картата. Бедна, мизерна, послушко по унизителен национален начин в международното пространство, тотално окупирана американска колония, която се опитват да ни деградират и превърнат в население на някаква територия. С абсолютно деградирали морални и всякакви ценности. Защо едно време не беше така, защото работиха такива хора, които оплювате. А защо сега е така? Защото работят американски и еврейски агенти и слуги. В резултат тяхната дейност и слугинажа и ветропоказателите, е до къде стигна днес България. Дайте имената на американските и еврейските агенти. Тях трябва да лустрираме. И не само, трябва да ги съдим и осъдим за престъпленията им срещу България. Е не очаквах, че толкова ниско ще паднете.

Съгласен съм с теб . През 89-та , когато стана " перестройката " в България , бях в 7-ми клас . Достатъчно голям , за да усещам адекватно света около себе си . България беше спокойна , развита , добра за живот държава . Нямахме масово западните глезотии ( то и те ги нямаха , но такава беше пропагандата ) , но хората бяха здрави и щастливи . Имаше ред и дисциплина навсякъде . Спазваха се общите правила . Живота беше красив и приятен . Сега осъзнавам , че е бил такъв , благодарение и на хората от бившето ДС , колкото и парадоксално да звучи . Те са били част от хората , които на масата са осигурявали спокоен , щастлив и справедлив живот ! Да, имало е лагери , но масово в тях са пращали изметта , която днес е по улиците , тази измет , която трови децата ни , обира родителите ни и нас самите ! За мен специално , да си бил член на ДС едно време не е порок . Майната им на днешните подлизурковци и американски слугинажи , които докараха държавата ни до кучешката колиба !!!

В "добре развитата държава" нямаше ток и захар, за месото се чакаше на опашки"ако пуснат", за кола се чакаше 10 години. Естествено, не можеше да се пътува никъде, за Ахтопол искаха "открит лист". Ама пък, ако народа го желае, може всичко да си се върне както беше.

Ludiamaus

Драги и Кой да знае такъв беше закона, който почти масово всички спазваха. . Това че до Ахтопол се отиваше с открит лист ли ти е проблема, или тълпите азиатци по улиците не само на Софето днес. Да и на пазара в Одрин не се ходеше когато и както си пожелае. Оня дето плаче за захарта и тока да му припомня че те изчезнаха именно вначалото на демагогията.; точно по което време за да посетя служебно инспектора си по кадри на 18 етаж стоях в асансьора ЗАКОНОВОТО ВРЕМЕ ЗА СПИРАНЕ ПО ГРАФИК. Защо нямаше ток!? Защо нямаше много неща по щандовете! Защо от "помощите" някои СДС представители натрупаха пари от продажбите на хранителните продукти. Знаеш ли как по време на празните щандове някои маргинални общности въкнеха каси олио, захар, брашно, и още липсващи стоки. за 35 години манталитета да обвиняваме и славословим не се промени. Синовете и внуците на агенти и служители на ДС ни учат на морал, на честност, на родолюбие. ИВие, кой да знае защо, им пригласяте.. Утре идва деветоюнският преврат отново като лъчите на Звездата на Давид поне 6 ще се боричкат за "кокала" Докато не се реши само първите двама да влязат в парламента ще си обясняваме колко хубаво е било при Фердинанд, При Борис, при Живков . А един френски социалист, преди повече от вак казва: ОТ МИНАЛОТО ДА ВЗЕМЕМ ОГЪНЯ, А НЕ ПЕПЕЛТА

чета и се дивя каква къса памет имат хората. Кризата не почна 1989, още през 1985 имаше дефицит и режим на тока. А относно здравеопазването: Да имаше масово и базово, но за сериозните болести трябваше в чужбина. Само за пример, първата трансплантация на сърце в България е направена 20 години по-късно след първата в света. Само които не можеше, той не крадеше от работодателя си. И в армията и в Бизнеса най-страшни бяха ЗКПЧ и партииния секретар. Ако е били толкова хубаво, защо човек не можеше да излезе извън страната ? Ама ти с твоя 7ми клас едва ли си забелязвал такива неща.

Ако сега имахме ДС, посолството щеше да се скрие в миша дупка и лакеите му щяха да стоят в Канада на опашка пред бюрото за безработни.

Нали ревете, че нямало лустрация в България? Ето ви шанс да я направите вие - просто гласувате за партии, които не са в този списък.

Искаме американските и еврейските агенти да лустрираме. Защо ги няма в списъка?

къде са ченгетата от герб сдс. Това са партии създадени от ДС.

а 269 души от регистрираните в Централната избирателна комисия не подлежат на проверка по силата на чл. 26, ал. 4 от Закона, посочват от комисията

Има ли ДС агент ....заварчик във "Вагоноремонтния завод"? Всички са партийни лидери на партии, гурута на секти, социолози, политически ментори.

има ! гаранция ! . тия кучета са навсякъде ! . в една фирма, условно от 10 души, със сигурност 1 или 2 са агенти ! хващам бас !

2024-05-29 06:51:10 Обективен (нерегистриран) За кого си гласувал на изборите за кмета на София? За червеното ДС чедо Васил Терзиев? .----------------- е "избран" с 10% от софиянци, при това ..са машината ! той реално не е кмет на никого, щото никой не ко е "избрал" !

Значи признаваш, че смяташ че ППДБ са манипулирали кметските избори.

Бъка от ченгета.

Тези в списъка не трябва ли да са в затвора ?

И защо да са в затвора бе, голобрад паяк? Защото са работили за България ли бе, несрето? То бива, бива мода и простотия, ама това да слугуваш на западните ни "приятели" като дебил, минава всякакви граници.

Като всички са маскари има избор ! Не гласувам за никого и готово ! Има такъв избор в бюлетината !

не гласувам за никого ...що да ходя да машината ??? къде е логиката ? . то е пределно ясно, че след като не гласувам ..значи не подкрепям никого ! . самия акто на "гласуване" е гласуване "за" някого , не "против" ! сляд ката няма "за" кого да гласувам ...значи не гласувам ! . няма да ви правим "активност", а вие с машината да я "разхвърлите" ..."където трябва" ! . не изпълнявате желанията на народа - няма гласуване ! толкова е просто !

Това са хора работили за България и народа а не за чужди разузнавания. Ще гласувам за тях. Жалко че са само двама.

долна комунистическа паплач. Най-долните твари са агентите на ДС.

Да те светна, щото не си много наясно, ама плюеш яко. Това, че тези хора са в този списък, въобще не означава, че са били АГЕНТИ на ДС. Някои от тях са служили на Родината (ти нямаш представа какво е това, нали?) като служители на тези служби. Защитавали са с цената на жертви суверенитета и сигурността вътре в държавата, за да могат неуки и зли люде като теб да живеят свободно и да плюят наред, защото на друго не са способни.

Какво като са Агенти на ДС и Разузнаването ? Те са Работили и служили на България и Българския Народ ! Поне като днешните не продават България и Българските Интереси ! Благодаря на всички които са изнесени в списъците за това че съвестно са служили на България която построихме и до ден днешен все още не могат да ограбят Построеното от Соросопитеците и агентите на Влияние на ЦРУ , МИ -6 , Мосад и други разузнавателни служби !

защо 80% от хората не ви гласуват ? . коня съборхит ли го ??? махнахте ли 3 март ??? . не сте ?!? има да чакате на кукуво лято някой да ви "гласува" на т.н. "изчори" !

смешник, наясно ли си с агентурното име на Иво Инджев , клел се във вярност към БКП - днес най-големия Евроатлантик?

че "на самом деле" е "атлантик" ??? . колкото "чуждестранните агенти" (сполред днешната определените на блядовете) работят за чуждте държави ???

събори ли коня ???? . не си ?! . ами няма какво повечме да говорим ...то всичко е ясно ! . докато коня стръчи и 3 март е "празник" определене с постановелние на мин. съвет - *тук няма абсолютно никкава промяна, освен извършеният грабеж на 10 ноември, с който бкп стана "частен" собственик на материалната база !

ти си психоболен, нормално за вашата хомо дружина Евроатлантици - синове и дъщери на отпадъка на БКП

Ние пак ще си ги изберем, щото така сме си свикнали само ДС да ни управлява! Не е луд който яде баницата, а който му я дава, ама каквото образованието такива и избирателите, майно льо!

сте вие?

Всичките са яко в лайната, мошеници и шарлатани с гноясали гъзове от ядене и срране

Ха хаа, ами чии сътрудници да са тия дедковци бе, след като по тяхно време заиграването с ЦРУ не е било на мода, а и се е полагало смъртно наказание?

Татко Петко ли ви даде тази информация?

Уроди

Аз съм Служил в БНА и съм се клел да си дам живота за България . Попадам ли във списъка за лоши хора ? Всъщност въобще не се интересувам от предатели от СДС - това са истинските шпиони продали България на Чужди Военни Разузнавания .

Редник , сдс идва на власт 96та. Де що имаше да се нареже при военните се наряза преди това . Касовата приватизация е на руския копелдак Виденов! Костов прави масовата и тя някакви отиде все при комундели или руснаци съвсем случайно . И неговото правителство изобилстват от ДС агенти даже най богатото на дс агенти .

Ма кво ми пука за сътрудниците на ДС 30 години по-късно. Те вече некролозите им се подават от джобовете. Да бяхте спретнали лустрация преди да раздадат куфарчетет на бодигардовете и шофьорите си...сега вече след дъжд качулка, децата им се изучиха с крадените пари от НРБ и се прираха да си върнат инвестицията с еврофондовете от ЕС и да осигурят образованито на отрочетата си, че да са следващото поколение политици, дето ще идват от Харвард да ни поравят..

Защо сме най-бедната държава, не само в Европа.

Защото хора работили нсистина за България и народа биват гонени!

Сите са маскари

Агентите на КГБ във Възраждане кога ще ги публикуват.

По добре питай след 09.06.24, кои са доброволни сътрудници на ЦРУ в останалите НПОта, ако ти стиска, обаче! Ако не – питай кои не са и ще останеш изненадан!

РАПОНА И СИК СА ОТ УБО. ЛИЧНАТА ГВАРДИЯ НА ДИКТАТОРА БАЙ ЯШАР ФЕРДИНАНДОВ ЖИВКОВ :)

Ха ха, начело с Боко Тиквата пак ще си го изберете, за да "мачкате комунисти" с помощта на агентите на ДС в любимата ви партия на простите, нали бе, гербопитеци?

Със стари кОрви нов бардак не се прави.

най изявените са от гробарите на бахур бахарр от банкяя ,на предателите на отечеството не им пожелавам нищо хубаво

Останалите 3820, които не подлежат на проверка сигурно са от П.П.

Забелязвам, че Боко Тиквата липсва в списъка на гробарите!

Самите имена на първите партии говорят кой ги създава - сДС , ДпС .....

Защо веднъж завинаги не се изкарат пълните списъци/ както направиха в Чехия/ и да се блокира всякакво участие на такива изроди в държавното управление, а се чака да дойдат някакви избори и тогав асе вадят селективно по малко.... за да имат пак козове за по нататък.

Не всички от тях са били гадове. Много от тях са служили вярно на родината. Пълна идиотия е да ги приравняват под общ знаменател поради факта, че са били в службите. Но така или иначе държавата отдавна е изклатена и с това и без това е все тая.

Нема такива мазохисти като българите, да си правят харакири без повод, или по-скоро да угодят на едно посолство. Кога ще стигнем поне Грузия, бе продажници?

По-добре да бяха писали от коя партия няма доносници - много по-кратка щеше да е новината.

НЕКА ПОЧНЕМ С ТИКВУН-ОХРАНА НА БАЙ ТОШО (ПРОСТО НЯМА КАК ДА НЕ Е СЛУЖИТЕЛ НА ДС) И ПОСЛЕ ВСИЧКИТЕ ПОДРЕД В ПАРЛАМЕНТА ..... ПО-МЛАДИТЕ СА ОТРОЧЕТА НА КОМУНДЕТА СВЪРЗАНИ С ДС !!!!!!!

За аген Буда ли говориш .

Коментари - Обявиха сътрудниците на ДС, участващи в изборите, сред тях Етиен Леви и Румен Гечев | Днес.dir.bg

Обявиха сътрудниците на ДС, участващи в изборите, сред тях Етиен Леви и Румен Гечев

Сред извънпарламентарните партии най-много кандидати с картончета има "Левицата", следвана от "Български гласъ"

Обратно в новината

Коментари - Обявиха сътрудниците на ДС, участващи в изборите, сред тях Етиен Леви и Румен Гечев | Днес.dir.bg

Коментари

Ти наясно ли си, че имаше внедрени служители на ДС в милицията, която трябваше да ни пази ?!

сигурно много се е вълнувал когато П. Панайотов пееше... Нали и той е Панайотов

Държавна сигурност беше Юмрукът на Народната влост готов да се стовари върху всеки дръзнал да посегне на народното богатство. Или пък забегнал на запад и бълващ денонощно срещу Родината по десетки радиостанции. Предателите трепереха, чест беше да си в редовете на ДС. Чест е и да си в службите за сигурност на Франция, Англия, САЩ. Само тук ние оплюваме нашите герои.

Етиен е пич! Кефи ме този човек!

Ами те затова се натискат за власт, защото ДС означава Държавна сигурност а другите са от Военно разузнаване. И двете защитават България . . .( не е ясно от кого ама са готови за властта).

Само едно предложение към комисията по досиета , моля да ни се дава информация кой на кое НПО е бил на хранилка , само това нищо повече . Само кото информация , много Ви моля. И без това по естествен път бившите кадри на доносниците си отиват , а ваще места ще се запазят.

Едни ченгета които се докопаха до архивите преди 10 ноември сега 100 години ще ни ги завират в очите като компромати докато всички замесени не се поздравят със Свети Петър

към комисията по досиетата : Ей, и вие сте от бранша... щом по избори се активизирате с компромати... Преди 30 години пускахте по пощенските кутии и се заяждахте с другите агенти... Всички сте маскари - Алеко Константинов го е казал още преди 110 години

Последният абзац е за поколението след 1989, което не знае какво е Държавна сигурност, та да го ограмотят, защото явно не им се занимава да се запознаят.

Да ги отстранят

Я публикувайте сега списъка на онези кандидати от десния спектър дето са на пряко подчинение при Посолството, при Козяк, в разни НПО-та като Америка за Мангалия и Отровено общество както и слугите на турското и британското посолство. Тогава ще излезе, че няма никой "десен" педал дето да не е продажник и агент на западни служби и организации. И защо това се изкарва сега десет дена преди изборите и то при положение, че доста от тези хора са отдавна в политиката и се знае за миналото им? Не е ли това пряка намеса в изборната кампания от страна на определени заинтересовани кръгове? Също така гледам, че осиращите всичко тролове нещо мълчат като ебани за Възраждане. Просто като няма за какво да се хванат и са безпомощни иначе много им знаят смрадливите усти.

Айде, булка, не извъртай, не се крий.

По стар болшевишки обичай, като те хванат, че крадеш - кради повече и обвинявай, че другите го правят... :)))) На живо не сте толкова ербаб копейките обаче... :)))

Не е зле да излязат и списъци членове на масонски ложи, тайни общества, трилатерални комисии, лобистина биг фарма и СЗО, билдерберги, различни финансирани отвън НПО та - зелени, лгбт, п..фили,, кучелюбци, агенти за влияние от разни тинк-танкове и всякаква политкоректна паплач лансирани по телевизии в портфолиата на съмнителни фондове. Някак по-актуално е, в сравнение с вездесъщата втръснала отдавна на всички дъвка ДС чийто агенти се оказаха направо бибилейски дълголетници.

Ами, те излязоха - рускинята Алена, Илияна Йотова, Искрен Йотов, Иван Съриев, Валери Митков, ген. Румен Ралчев. До един видни притежатели на партийни книжки и примерни комсомолци в служба на русия.

Справедливо е да публикуват и списъка на онези кандидати,които имат някакво криминално минало!

Останалите, неогласени, са в момета действащи. Затова за тях не е публикуван списък, както и тези на картончета в други служби и посолства...

крайно време е българина да престане да реве колко лошо било преди 35г, а да се фокусира за настоящите 35г през които една банда "демокрасти" унищожи цялата държава, а вие още ми говорите за преди 35г, щото сега може да се сравнява и се вижда новите какви фашисти са и колко добре е било преди 35г. Какво значение има например какво е правил банкинската мутра до 89-та като престъпленията му са в сегашните 35г, какво значение киро фашиста дали е бил роден преди 35г като престъпленията му са сега днес, така че спрете с това "преди 35г," имаме фашизъм вече 35г, с него трябва да се борим.

ще ти отговоря само с 1 поговорка: Има си крушка опашка.

Ако имаше фашизъм, такива като теб злобни драскачи, щяхте да сте в тухларните или да чукате камъни, но за съжаление, няма „фашизъм“. кирчо е наследник на онези от двубуквието, които след 1985 г. приватизираха всичко, което беше на народа, голяма част унищожиха и превърнаха България в Кочина, по модела на североизточната кочина.

виж ти, нямало сега фашизъм , не сме в тухларната, ми къде сме бре - прогонени от държавата си, хъб на всички мигранти най-вече мюслита, няма работа, мижави заплати, мизерия и разруха навсякъде, устите затворени- където има форум поголовно триене, следене всяка секунда дори чрез картата ти, управници които работят за чужди интереси под диктовка на чужди посолства. Колония на лицемерния "голям брат." За здравеопазване няма да говорим, за ток, парно, пътища- хич. ще ми говориш за тухларна, то сега цялата държава я няма ти за няколко продажни мекерета в "тухларната" ще ми говориш. Сега е фашизъм и това е ФАКТ.

Работа има за целия китайски народ. При фашизъм, мигрантите щяха да са концентрирани и да работят усърдно, ако преди това не са убити при незаконното преминаване на границата.

Чай сега! Кирчо колко време е управлявал през последните 35 години?

Българските гори са най-гъстите гори в света. Ето, вече 35 г. продължават да излизат партизани и сътрудници на КДС от тях.

КДС съществува само от 1963 до 1969 г.

Всички от Списъка са работили за България и Българите ! Кирчо , кокорчо , Тиквата , Мравояда и Гнома трябва да бъдат в Лудницата на Карлуково , защото само ЛУД може да работи срещу РОД И РОДИНА !

Цункай ми кура, ЖЕКО

Нещо си се объркал. На теб родината ти е СССР-а.

За 35 години не се ли приключи въпроса кой кой е в ДС. Да споменем ли ген Гном. Нали списъците на активистите в ДС бяха изчезнали/унищожени от генерал Семерджиев още миналият век. Кой още вярва на таласъми

Ludiamaus

За сега само двама ли!

“Лъвицата” и “Български гъз” са правени с един същ гъз. А, пък този Енчев е най-голямото курве в политиката, обиколи всички хранилки и обллиза сите възможни задници.

Държавна сигурност е името, под което са известни репресивните структури на комунистическия режим - тайните служби за разузнаване и контраразузнаване до 10 ноември 1989 г. Освен че организира вътрешния шпионаж в страната, ДС въдворява в лагери хора, обявени за "врагове на народа" и прави опити за покушения над критици на режима. Абе ДИР, защо лъжете и пускате дезинформация. Защо оплювате хора, които са работили за България и ама наистина българските национални интереси? Каква беше България до 1989г. Една ама наистина добре развита държава по всички направления. Защото са работили такива хора. А сега, след 35 години, къде е България. Май само на картата. Бедна, мизерна, послушко по унизителен национален начин в международното пространство, тотално окупирана американска колония, която се опитват да ни деградират и превърнат в население на някаква територия. С абсолютно деградирали морални и всякакви ценности. Защо едно време не беше така, защото работиха такива хора, които оплювате. А защо сега е така? Защото работят американски и еврейски агенти и слуги. В резултат тяхната дейност и слугинажа и ветропоказателите, е до къде стигна днес България. Дайте имената на американските и еврейските агенти. Тях трябва да лустрираме. И не само, трябва да ги съдим и осъдим за престъпленията им срещу България. Е не очаквах, че толкова ниско ще паднете.

Съгласен съм с теб . През 89-та , когато стана " перестройката " в България , бях в 7-ми клас . Достатъчно голям , за да усещам адекватно света около себе си . България беше спокойна , развита , добра за живот държава . Нямахме масово западните глезотии ( то и те ги нямаха , но такава беше пропагандата ) , но хората бяха здрави и щастливи . Имаше ред и дисциплина навсякъде . Спазваха се общите правила . Живота беше красив и приятен . Сега осъзнавам , че е бил такъв , благодарение и на хората от бившето ДС , колкото и парадоксално да звучи . Те са били част от хората , които на масата са осигурявали спокоен , щастлив и справедлив живот ! Да, имало е лагери , но масово в тях са пращали изметта , която днес е по улиците , тази измет , която трови децата ни , обира родителите ни и нас самите ! За мен специално , да си бил член на ДС едно време не е порок . Майната им на днешните подлизурковци и американски слугинажи , които докараха държавата ни до кучешката колиба !!!

В "добре развитата държава" нямаше ток и захар, за месото се чакаше на опашки"ако пуснат", за кола се чакаше 10 години. Естествено, не можеше да се пътува никъде, за Ахтопол искаха "открит лист". Ама пък, ако народа го желае, може всичко да си се върне както беше.

Ludiamaus

Драги и Кой да знае такъв беше закона, който почти масово всички спазваха. . Това че до Ахтопол се отиваше с открит лист ли ти е проблема, или тълпите азиатци по улиците не само на Софето днес. Да и на пазара в Одрин не се ходеше когато и както си пожелае. Оня дето плаче за захарта и тока да му припомня че те изчезнаха именно вначалото на демагогията.; точно по което време за да посетя служебно инспектора си по кадри на 18 етаж стоях в асансьора ЗАКОНОВОТО ВРЕМЕ ЗА СПИРАНЕ ПО ГРАФИК. Защо нямаше ток!? Защо нямаше много неща по щандовете! Защо от "помощите" някои СДС представители натрупаха пари от продажбите на хранителните продукти. Знаеш ли как по време на празните щандове някои маргинални общности въкнеха каси олио, захар, брашно, и още липсващи стоки. за 35 години манталитета да обвиняваме и славословим не се промени. Синовете и внуците на агенти и служители на ДС ни учат на морал, на честност, на родолюбие. ИВие, кой да знае защо, им пригласяте.. Утре идва деветоюнският преврат отново като лъчите на Звездата на Давид поне 6 ще се боричкат за "кокала" Докато не се реши само първите двама да влязат в парламента ще си обясняваме колко хубаво е било при Фердинанд, При Борис, при Живков . А един френски социалист, преди повече от вак казва: ОТ МИНАЛОТО ДА ВЗЕМЕМ ОГЪНЯ, А НЕ ПЕПЕЛТА

чета и се дивя каква къса памет имат хората. Кризата не почна 1989, още през 1985 имаше дефицит и режим на тока. А относно здравеопазването: Да имаше масово и базово, но за сериозните болести трябваше в чужбина. Само за пример, първата трансплантация на сърце в България е направена 20 години по-късно след първата в света. Само които не можеше, той не крадеше от работодателя си. И в армията и в Бизнеса най-страшни бяха ЗКПЧ и партииния секретар. Ако е били толкова хубаво, защо човек не можеше да излезе извън страната ? Ама ти с твоя 7ми клас едва ли си забелязвал такива неща.

Ако сега имахме ДС, посолството щеше да се скрие в миша дупка и лакеите му щяха да стоят в Канада на опашка пред бюрото за безработни.

Нали ревете, че нямало лустрация в България? Ето ви шанс да я направите вие - просто гласувате за партии, които не са в този списък.

Искаме американските и еврейските агенти да лустрираме. Защо ги няма в списъка?

къде са ченгетата от герб сдс. Това са партии създадени от ДС.

а 269 души от регистрираните в Централната избирателна комисия не подлежат на проверка по силата на чл. 26, ал. 4 от Закона, посочват от комисията

Има ли ДС агент ....заварчик във "Вагоноремонтния завод"? Всички са партийни лидери на партии, гурута на секти, социолози, политически ментори.

има ! гаранция ! . тия кучета са навсякъде ! . в една фирма, условно от 10 души, със сигурност 1 или 2 са агенти ! хващам бас !

2024-05-29 06:51:10 Обективен (нерегистриран) За кого си гласувал на изборите за кмета на София? За червеното ДС чедо Васил Терзиев? .----------------- е "избран" с 10% от софиянци, при това ..са машината ! той реално не е кмет на никого, щото никой не ко е "избрал" !

Значи признаваш, че смяташ че ППДБ са манипулирали кметските избори.

Бъка от ченгета.

Тези в списъка не трябва ли да са в затвора ?

И защо да са в затвора бе, голобрад паяк? Защото са работили за България ли бе, несрето? То бива, бива мода и простотия, ама това да слугуваш на западните ни "приятели" като дебил, минава всякакви граници.

Като всички са маскари има избор ! Не гласувам за никого и готово ! Има такъв избор в бюлетината !

не гласувам за никого ...що да ходя да машината ??? къде е логиката ? . то е пределно ясно, че след като не гласувам ..значи не подкрепям никого ! . самия акто на "гласуване" е гласуване "за" някого , не "против" ! сляд ката няма "за" кого да гласувам ...значи не гласувам ! . няма да ви правим "активност", а вие с машината да я "разхвърлите" ..."където трябва" ! . не изпълнявате желанията на народа - няма гласуване ! толкова е просто !

Това са хора работили за България и народа а не за чужди разузнавания. Ще гласувам за тях. Жалко че са само двама.

долна комунистическа паплач. Най-долните твари са агентите на ДС.

Да те светна, щото не си много наясно, ама плюеш яко. Това, че тези хора са в този списък, въобще не означава, че са били АГЕНТИ на ДС. Някои от тях са служили на Родината (ти нямаш представа какво е това, нали?) като служители на тези служби. Защитавали са с цената на жертви суверенитета и сигурността вътре в държавата, за да могат неуки и зли люде като теб да живеят свободно и да плюят наред, защото на друго не са способни.

Какво като са Агенти на ДС и Разузнаването ? Те са Работили и служили на България и Българския Народ ! Поне като днешните не продават България и Българските Интереси ! Благодаря на всички които са изнесени в списъците за това че съвестно са служили на България която построихме и до ден днешен все още не могат да ограбят Построеното от Соросопитеците и агентите на Влияние на ЦРУ , МИ -6 , Мосад и други разузнавателни служби !

защо 80% от хората не ви гласуват ? . коня съборхит ли го ??? махнахте ли 3 март ??? . не сте ?!? има да чакате на кукуво лято някой да ви "гласува" на т.н. "изчори" !

смешник, наясно ли си с агентурното име на Иво Инджев , клел се във вярност към БКП - днес най-големия Евроатлантик?

че "на самом деле" е "атлантик" ??? . колкото "чуждестранните агенти" (сполред днешната определените на блядовете) работят за чуждте държави ???

събори ли коня ???? . не си ?! . ами няма какво повечме да говорим ...то всичко е ясно ! . докато коня стръчи и 3 март е "празник" определене с постановелние на мин. съвет - *тук няма абсолютно никкава промяна, освен извършеният грабеж на 10 ноември, с който бкп стана "частен" собственик на материалната база !

ти си психоболен, нормално за вашата хомо дружина Евроатлантици - синове и дъщери на отпадъка на БКП

Ние пак ще си ги изберем, щото така сме си свикнали само ДС да ни управлява! Не е луд който яде баницата, а който му я дава, ама каквото образованието такива и избирателите, майно льо!

сте вие?

Всичките са яко в лайната, мошеници и шарлатани с гноясали гъзове от ядене и срране

Ха хаа, ами чии сътрудници да са тия дедковци бе, след като по тяхно време заиграването с ЦРУ не е било на мода, а и се е полагало смъртно наказание?

Татко Петко ли ви даде тази информация?

Уроди

Аз съм Служил в БНА и съм се клел да си дам живота за България . Попадам ли във списъка за лоши хора ? Всъщност въобще не се интересувам от предатели от СДС - това са истинските шпиони продали България на Чужди Военни Разузнавания .

Редник , сдс идва на власт 96та. Де що имаше да се нареже при военните се наряза преди това . Касовата приватизация е на руския копелдак Виденов! Костов прави масовата и тя някакви отиде все при комундели или руснаци съвсем случайно . И неговото правителство изобилстват от ДС агенти даже най богатото на дс агенти .

Ма кво ми пука за сътрудниците на ДС 30 години по-късно. Те вече некролозите им се подават от джобовете. Да бяхте спретнали лустрация преди да раздадат куфарчетет на бодигардовете и шофьорите си...сега вече след дъжд качулка, децата им се изучиха с крадените пари от НРБ и се прираха да си върнат инвестицията с еврофондовете от ЕС и да осигурят образованито на отрочетата си, че да са следващото поколение политици, дето ще идват от Харвард да ни поравят..

Защо сме най-бедната държава, не само в Европа.

Защото хора работили нсистина за България и народа биват гонени!

Сите са маскари

Агентите на КГБ във Възраждане кога ще ги публикуват.

По добре питай след 09.06.24, кои са доброволни сътрудници на ЦРУ в останалите НПОта, ако ти стиска, обаче! Ако не – питай кои не са и ще останеш изненадан!

РАПОНА И СИК СА ОТ УБО. ЛИЧНАТА ГВАРДИЯ НА ДИКТАТОРА БАЙ ЯШАР ФЕРДИНАНДОВ ЖИВКОВ :)

Ха ха, начело с Боко Тиквата пак ще си го изберете, за да "мачкате комунисти" с помощта на агентите на ДС в любимата ви партия на простите, нали бе, гербопитеци?

Със стари кОрви нов бардак не се прави.

най изявените са от гробарите на бахур бахарр от банкяя ,на предателите на отечеството не им пожелавам нищо хубаво

Останалите 3820, които не подлежат на проверка сигурно са от П.П.

Забелязвам, че Боко Тиквата липсва в списъка на гробарите!

Самите имена на първите партии говорят кой ги създава - сДС , ДпС .....

Защо веднъж завинаги не се изкарат пълните списъци/ както направиха в Чехия/ и да се блокира всякакво участие на такива изроди в държавното управление, а се чака да дойдат някакви избори и тогав асе вадят селективно по малко.... за да имат пак козове за по нататък.

Не всички от тях са били гадове. Много от тях са служили вярно на родината. Пълна идиотия е да ги приравняват под общ знаменател поради факта, че са били в службите. Но така или иначе държавата отдавна е изклатена и с това и без това е все тая.

Нема такива мазохисти като българите, да си правят харакири без повод, или по-скоро да угодят на едно посолство. Кога ще стигнем поне Грузия, бе продажници?

По-добре да бяха писали от коя партия няма доносници - много по-кратка щеше да е новината.

НЕКА ПОЧНЕМ С ТИКВУН-ОХРАНА НА БАЙ ТОШО (ПРОСТО НЯМА КАК ДА НЕ Е СЛУЖИТЕЛ НА ДС) И ПОСЛЕ ВСИЧКИТЕ ПОДРЕД В ПАРЛАМЕНТА ..... ПО-МЛАДИТЕ СА ОТРОЧЕТА НА КОМУНДЕТА СВЪРЗАНИ С ДС !!!!!!!

За аген Буда ли говориш .