Коментари - Обявиха кога погребват Ангел Христов, близки призоваха медиите да се съобразят със скръбта им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отровен е С Химикали предизвикващи Инфаркт !!! А дали е Починал В България или е Докаран С Хладилник е Под Въпрос !!!

И за чий ще го докарват?

Предупредили медиите... Ми да не е ставал мафиот! Егати наглата пасмина!

Ме боли.дедовият

Тоя е цвете на фона на новия кабинет, пак медиите отклоняват услужливо вниманието на хоратаот новото разграбване.

Човекър е летял от ЮАР до Мароко, след това до Скопие, от там с автомобил, а македонско-българската граница е като решето и лсно преодолима, особено когато преходър е аргументиран с пачки. Пък и "братът" е от този край, така че все някой "братчед" е бил на смяна!

Тоя толкова семейства е почернил, че сега......

Едва ли е задминал боце българоубиеца, къде ви подхвърлимпак на партията пефали да ви клати.

И кво да го погребат нейде на 10000 км ли бе? Мислите ли? Цялата област са му брадчеди, на погребението щу дойдат повече от 500 човека!! Как няма да го докарат тук???

издигне паметник в центъра на Дупница, да бъде кръстена улица на негово име и първата пряка на тази улица да се преименува на Пабло Ескобар!

Моите съболезнования. Брат му ще присъства ли?

Под чужда самоличност и с малко грим !

с малко пари в България всичко става, даже и да се самопогребеш докато гледаш от някъде далече ;)

Имам отвращение към силоваците преминали към тъмната страна на силата. Но този вече божествения съд го поема на отчет.

Всичко е наред. Ако може и другия да отровят.

Ако се скриеш на най-видното място никой няма да те открие. Фактът, че МВР не знаело къде живеел Христов и питали кметицата къде му била къщата е достатъчно красноречив.

Ми той умрял ма!

ама боли ме оная работа кога че го копат тая мърша, ке си преместим от единия крачол в другия...очаквам с нетърпение и другата мърша, брат му

Гледам и слушам как мнозина се чудят и питат защо Пеевски го инсталираха в тази комисия! Ами ако се познава предисторията, ной-новата (33 годишна) история, “адетът” на мафията, която 30 години управлява и краде и проваля България и ще намерите отговора! Краткият отговор е - по същата причина, по която пак СЪЩИТЕ назначиха на времето Пеевски за шеф на ДАНС, Борисов - за главен секретар на МНР, за лидер на партия, политик, кмет, премиер,.., Цацаров и Гешев (и Филчев) за главни прокурори, такива като Младенов за винистър на МВР, преди тях - Доган за ридер на ДПС, Гоце Първанов - за лидер на БСП и после за (п)резидент, и т.н., Радев - за предидент! След 10 ноември в престъпната червена върхушка бе настъпил голям страх и паника от възмездия за безбройните им кражби, престъпления и предателства! Тогава с бившите репресивни структури те решиха, че не могат да си позволят просто да се оттеглят с откраднатото а че трябва да останат от властта - и пристъпиха към разграбване на държавата и народа, като освен политическата власт с агенти, доносници и корумпирани и зависими техни хора и създаването на новите репресивни структури - организираната престъпност, те се снабдиха и с мощни икономимески лостове, с които да си гарантират и политическата власт - чрез тотална корупция и развращаване и деморализиране на нацията! Техен основен враг тогава освен народът и по-интелигентните и свободолюбиви българи цяха и всички читави и сериозни чужди инвеститори - особено големите! Това бе фатално за държавата и народа, но бе от полза за магията - колкото по-беден (и уплашен и необразован) народът - толкова по-лесно се краде, лъже, подкупва а контролира! Та тогава босовете на мафията - държейки абсолютно всички власти, като допълнителна гаранция за сигурността и ненаказуемостта (и анонимността) си, отчетливо предприеха тактиката да подбират и анонсират във властта, навсякъде И ХОРА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО, дори и откровени ПРЕСТЪПНИЦИ! Защото легитимирането дори и на очевадни и всеизвестни такива, ненаказуемостта им (и наглостта им) бе ясно послание към всички, към целия народ - вижте, дори и откровени престъпници и рецидивисти НЕ МОЖЕ И НЕ СА ОСЪДЕНИ, А КАКВО ОСТАВА ДО ДРУГИТЕ - по-умните и умели и дискретни, до такива КАТО НАС!!! НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ! Само ще се хабите и ще страдате!!! И много народ им се върза - уплашен, уморен, обезверен! Един от тези - известен, че не страда от прекомерен умствен багаж дори направо се изока щастливо публично - “мен няма кой да ме накаже!”, и по-хитрият му намалник веднага набързо му сви сармите и го увълча… Друг пък се вживяваше в “ръката на Господ”! Виждаме и откровено просташкото поведение на Радев, на Копейкин, на Слави Трифонов… Затова ни ги набутват такива - да отвличат вниманието ОТ СЕБЕ СИ!!!

На тях им било тъжно,а питат ли хилядите(имилионите) опарени от този и брат му....

Сущий Плутарх

Така както са събрани всичките..една бомбичка и да ходят при него, да си ривят на раменете един на друг и да гледат тревата от към коренчетата

него и вас списвачите , да не е национален герой та ни занимавате с него бе ваш'та майка тъпа !?!?

направете му храм и го погребете като фараон и дано изхарчи всичко там горе, чадо гол идваш и гол си отиваш, както живя така и умря

Реалният въпрос е защо и днес никой в цялата държава не назовава реалните проблеми и театралната "борба с престъпността"? Остави ли им били палата в Ресилово, че бил собственост на фирма от Сейшелите, а те плащали 300 лева месечен наем. Защо това е невъзможно във всяка друга държава от ЕС, а тук излезли "мъдри" глави по телевизии и обясняват, че е законово и така било нормално. Не е нормално - срам и позор за държавата са подобни роби на мутрите.

Па ка корави мъже като вас не отидоха приживе да му шибнат задвратник? Жълти гащи, юнаци?

Винаги поповете и църквата са с мутри, престъпници и всякакъв вид диктатори... Мръсна алчна сган!

"... мутри, престъпници и всякакъв вид диктатори..." Сам ли измисли това или ти помогна някой по-тъп?

никаква милост за свинете мутри и техните просташки семейства !

То не се знае, дали другият брат, когото търсят под дърво и камък, също не е погребан някъде. Тихомълком, както щеше да стане и с този. Човек починал - човек погребан. Не е само един починал, за който освен от близките нищо не се знае, защо и те да не са така. А полицията и интерпол търсят игла в купа сено. Може иглата да я няма изобщо.

Ти нормален ли си. Колко е 2 и 2?

Простотии от форумни лаладжии.

Сигурно попчето ще го прави светец..От престъпник го направиха герой и светец..

"Подпалването на Партийният дом дубъл 2". Издирван с червена бюлетина, но прецапал ВЪНШНАТА граница на ЕС като вадата на селото му. Попа на селото редовно получавал телефонни съобщения по празниците, но ни разузнаване, ни полюцеонери ги е интерисувало. Геле уж умрял, но нито се знае къде, кога и как. Нито кой го регистрирал. Точно като руските царе: златният печат са го използвали за чупене на орехи. "Геле" е гримиран и накован в ковчега без никой да знае и види и потвърди. Отговорно държавно лице наречено министър дори уверява, че "ДНК теста потвърдил" че това бил Геле. Против всички научни и медицински закони, че ДНК проба е нужно ДА ЗРЕЕ (да се делят клетките) от 3 да 5 ДНИ за да може да бъде използвана. Вечен сън на закованите тухли -четворки в ковчега!

Бате, никой не може да ми отнеме помазването в АРХОНТ на БПЦ.

Тоя не е умрел ,само ни баламосват ,но какво ни интересува нас !? Все някой ден ще пукне и наистина!

До този момент остава загадка как Ангел Христов е успял да се върне в България, без да бъде забелязан от МВР. Айде бе! - Загадка за кого - за някой. журналист може и да е “загадка”.

Такива престъпници, които не са си лежали присъдите трябва да ги оставят за храна на лешоядите. Нали искаме да имаме стабилна колония от белоглави лешояди, трябва с дебели трупове да ги гощаваме.

Защо ще бъде погребан на видно място ? Защото е виден престъпник ли ? Цяла Дупница и околностите бяха пропищели от тях сега го богопомазват… Добре, че е пукнало тъпото лайно…

Мая Галева и Румен Петков ще го изпратят ли?

Сигурно за мириса докато го погребат

Днес в 1500часа, брат Геле щели да го копат в затворен ковчег на дупнишките гробища. На вълнуващото събитие се очаква да присъства и всичкото мутренско движение по света и у нас. Включително и политици и представители на т.нар. нашенски "елит", които десетилетия наред са били на хранилка при братята Галеви в замяна на "чадъри" над двамата "братя". Много естествено, че брат Геле ще е в затворен сандък - в къв да е, в отворен, че всички да видят, че това НЕ е той ли?! "Умрелият"(по-точно убитият) е двойник на брат Геле.Винаги ще се намери някой ненормален от психото или бедняк-клошар без близки и роднини, който да влезе в ролята(и кожата) на брат Геле. Те така през 1996 "убиха" и другаря А Луканов и неговото "отроче" Илия Павлов. Ако някой отиде и им разрови гробовете, и направи един ДНК тест, ще види, че в гробовете лежат съвсем други лица. И Луканков и Илийката са си живи и здрави и си живуркат сладкият живот. А пък другарят Луканков продължава да дърпа конците на всичко в България. В сянка, разбира се. Та и брат Геле така...Не е ясно само дали двойника на Гелето го докараха готов умрял(т.е. убит) в България или си го убиха на място в Мутрокочината?!