Обявиха каква ще бъде заплатата на Спецов като шеф на НАП

Николай Денков разполага с 20 щата за съветници и експерти в политическия си кабинет, Мария Габриел с 14, предвиждат промени в устройствения правилник на МС

Обратно в новината

Коментари - Обявиха каква ще бъде заплатата на Спецов като шеф на НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той ще краде отново милиони и с г.а си. Заплатата няма значение.

Първо Пеевски сега този спокоен съм яко ще им лъснат задниците и на тях и на промитите мозъци на избирателите им !!

Че тази заплата е на половина на едно джипи ,бе !

Да същия този дължеше пари на НАП един милион и се оправдаваше като ученичка,а нас простосмъртните както обикновено кучета ни яли но вие всички сте виновни дето гласувате ,за тези,

Точно всички тия дето не гласуват са виновните !!!

Този същия не дължеше ли, милион на НАП! Пак извращения с гражданите!

Заслужии си я номчето ,а нещастни глуоаци до кога ще гледат в канчето на другите.Няма такава паолач по ,земята която да е изпълнена с толкова завист и злоба и е толйова некадърна ,даже собствените си нужди не може да покрие от мързел ,това е Националният контингент на Възраждане .Никога през живота си не са направили нищо за България .Бивши милиционери ,добосници,старшини ,некадърници ,не образовани ,с една дума измет която само чака.

Кокорчо го назначи да го праска в г*за яко..

За такава заплата Петър Ченгелов на три смени, 10 стана.

Типична мутра. Герб ме загуби като гласоподавател,а покрай мен още доста хора. Никога няма да им простя, че ококоренеия педал пак е министър на финансите.

Крадец шеф нап продал фирма на баи мангал за 1 мил.лв и шеф на нап

Крадец може да бъде хванат само от друг крадец. Назначението има логика.

Спецов: "Никога нема да опраим мъж!" К.П.: Един познат каза че ако го боднеш ще те вземе на работа при него за 6 хил. месечно. Спецов: Еми като се замисля гол г"з пол нема!

То туй е за пенсията само. Съществената част е под тезгяха

Арогантният Кокорчо пак си назначи Разпорчо да му размесва лайната за 6 бона заплата

Що за висш държавен управник е министър, който се нуждае от 20 щатни съветници и безброй извън щатни. Идва времето на комисарите и политическите кабинети. Държава в държавата, герберастка му работа, много се хареса на ПуПуДеБейците. И за ДиПиЦето, няма ли малко гювеч.

Извратен

тоя не беше ли се корумпирал и че го изгониха?

Не знам дали си струва ... за 6 бона по цял ден бъхташ в НАП, после по цяла нощ мандръсаш ококорения със зурлата ... според мен са малко парите за такава работа.

честита да ви е промяната - от трън та на глог

"депутатите, които в момента взимат почти 6400 лева". А преди 1944 година, НС е работело така - комисии подготвят някакви закони, и когато трябва да обсъждат , свикват се народните депутатите за колкото време трябва за да се приемат и само за това 'работно време' те получават заплата. След това кой откъде е да ходи да си гледа бизнеса и така всеки път. Държавна длъжност 'дупетати' не е имало на пълно работно време, че даже и с великденски и коледни ваканции. Същото май беше и по времето на соца, въпреки че там всичко се приемаше единодушно. А защо сега хем са на пълно работно време, хем има комисии по ресори , хем яко цицат нашите пари , а в замяна получаваме дно недоносени закони, които отгоре на всичко са приложими само за електорат,а но не и за властеимащите? А за тия пари Пецката има яко да пецка Асенка?!

6000 лева за шефа на НАП! После се чудят как да преборят корупцията...

Заплатата е обидно ниска... Никога не бих работил за такава заплата в НАП и то изп.директор. Но това е друга тема, преди години имах познат който работеше там - и то не в ЦУ, той не си знаеше колко е заплатата - трупала се там в една карта и нямам идея колко е станал - това са негови думи... Така ,че и за този най-вероятно е така.

Заплатата е добра,и мангала с прехвърлената фирма ще му дава и ще преживява човека.ПП така ще се окака ,ама народа е виновен дето гласува за такива егземпляри .

Денков,а пенсиите колко?Чувам доста пари имало а...Ако не хайде на избориии

ТОЯ КОКОРЧО МНОГО ЩЕДЪР БЕ. ЕИ КОКОРЧО И АЗ КЛАТИМ ХУБАВО НЕ САМО СПЕЦОВ. ПРОБВАИ НА ПОЛОВИН ЦЕНА. ПРОМОЦИЯ. ЩЕ ТИ ХАРЕШЕ

Не 6 а 16 к . Но да не краде.

А кога ще застане пред съдът, за оная афееа?

Обезглавяването на Гешев е изтеглено за понеделник,за да не може на 13 юни-вторник да изнесе в СТРАСБУРГ ПОТРЕСАВАЩАТА ИСТИНА ЗА БАРСЕЛОНАГЕЙТ !! Някъде към 13.00 в понеделник ще обезглавят Гешев,сатърът вече е подготвен, има поканен поп да му даде последно причастие и леген, в който Гешевата глава ще се търкулне! Боко и Кико ще се втурнат да балсамират главата на Каскета,ще я сложат на пиедестал в музейната сбирка на Съдебната палата.

Месечно +рушветите 12 и нагоре

Важно е младите да се обичат. За благодарност нереза Спец, три пъти ще завърти гомната на назначавания.

Така е, любовницата ти като е министър на финансите и ти ставаш шеф на НАП.

Хаха това са смешни пари. От посолството на мен ми плащат много повече

Че той да не работи за тази заплата.

Не елесно да чукаш финансов министър-нали??? Всичко е пари!!!! Е, и влияние също!

Каква заплата. Каквото си изкара човека.

ще стъжва живота не само за бедните а и средно заможни че и по богати.На зле отива всичко.

Смешно ниска за тази важна позиция! Няма значение, кой я заема! Интересно е как милионер се съгласява на тази заплата? Едвали е от любов към Асен или България!

Кокорчо е щастлив. Сега дали ще краде по-малко???

Злите езици говорят , че и Кирчо се ползва от “услугите” на Спецов. Даже имат график с Кокорчо ..

За това е Спец човека

МинистерскиЯТ съвет прие...

Тъй бе, как ли не повярвах..той във Флайса в манастирски ливади взимаше повече

Депутатите прибират и по няколко хилядарки допълнително от комисийки. Колкото до заплатата на шефа на НАП... имаше едно време една шефка Мургина, която също обвиняваха в ДДС измами и си живееше като милиардерка. По тоя повод се сещам за един стар виц от 90-те: Назначили един в полицията. Минали няколко месеца и началника на районното разбрал, че въпросния новоназначен не е ходил да си вземе заплатата. Извикал го той и го пита: - Всичко наред ли е, харесва ли ти работата? - Всичко е наред, много съм доволен! - А защо не си ходил да си получаваш заплатата? - Ама то и заплата ли имало? Аз си мислех - ето ти униформата и пистолета, оправяй се...

Тони Фешъна сигурно умира от яд, че Ася го заряза. Какво падение? Гей да командва парада.

Както личи от името, Спецов ще изпълнява “специална” функция по задоволяване на началника си.

Тези 6 бона за чесането на задника ли са??

Тия от ПП са си евали майката. Плющят се на ротационен принцип!

и без принципи ;)

Записвайте ги! Правете списъци! Министри, съветници, зам.министри и прочие. За да ни улесните после, когато сформираме трудово възпитателните отряди!

" ротационното правителство Денков/Габриел."? Има ли такава формулировка, записана в някой официален документ?

Ротация не е нищо друго освен въртене, завъртане. Следователно ротационен означава въртящ се, въртелив. С други думи въртеливо правителство. Може да се каже и "правещо въртели".

Шушука се, че този колтурист е любовника на министъра?

По-скоро обратното, куртуристите са флашинг, напомпани с химикали и вода мускули, нямат кардио и истинска сила, взривна. Ако се сбориш с културист, увяхва след около 1 минута, почва да диша тежко, сваляш го долу и го удушаваш като пиле. Не съм го чел по книгите, правил съм го много пъти.

И от далаверки още 50 пъти повече…

Защо му се съобщава заплатата?За да се хвърли прах в очите на хората.На парактика ще е поне 50 пъти по-голяма.

ПП са мафия! Назначиха отново Спецов за шеф на НАП, въпреки че последния е измамил НАП с неплатени данъци за над 1 млн. лева. Просто това не е за коментар...

Събираемостта може да се повиши, ако върне милиона ДДС, на куп!

Е, що да го връща, Като Асен му е разрешил да го задържи

Тоз е дарил половината на ПП, за да си купи местото

А, с тази заплата ли ще изплаща милиона ДДС, който дължи на НАП?