Коментари - Обявеният за издирване видинчанин е открит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свършил е парите за пукница и се е прибрал!

38-годишният се прибира при мама.

Не става от него партизанин. Още при първите фишеци се скри на жена си под полата. Навремето мой съученик и комшия в седми клас "партизанства" повече от седмица. Никой не го е и търсил - тогава партизанстването си беше на мода. Пообиколи приятелчетата в района, поизгладня, върна се, изяде си боя и всичко си тръгна сякаш нищо не е било.

Да плати разходите по издирването, а не да ги взимат от нашите данъци. Идиоти, няма да им плащаме тъпотията.

Никакви разходи не са напрвени, защото Никой не го е издирвал! Сам сисе е прибрал!

Па изтрезнел е

Като 30 годишен мъж давам съвет на всички по-млади, възможно най-бързо се изнасяйте от вашите. Не за друго, а за собствено удоволствие и развитие. После се виждайте колкото искате, но бъдете самостоятелни от рано. Аз заминах на 14, има мъже, които живеят с майките до 35-40. Това е пагубно за мъжката психика.

БРАВО на ПРИБРАЛИЯ се! Не на ОКРИТИЯ...

Е,отново полицията и експертите доказаха,че никого не търсят и не са и търсили този,само се го сложили в графа - издирвани!

Тоя колко време е къркал бе

В Англия най-добре да се изнесе те.

Явно си от много скапано семейство.

Заради всеки идиот, който се скара с майка си/жена си/шефа си ли трябва МВР за търчат като ненормални! Само мъже "изчезват" - слабохарактерни, тъпи и ограничени същества!

Човек да не пийне тези дни, цялата държава го търси…

поебал е някъде доволно,,, няма лошо

Излезнал нашият на 30.12 да се види с приятели и ей го на-прибира се. Жена му на вратата-къде ходиш досега бе. Ми, уплаших се от зарята...

Де жаву, тоя филм съм го гледал

Спрете да издирвате всеки идиот, излязъл на няколкодневна разходка.

Явно ти си от такова, след като акъла ти лепне още по мама и тати. Има лечения, потерсете ги бе човеци. Лекувайте навреме тази мама-щина.

Ситуацията ми прилича на изтървана. 38 годишен се прибрл в семейното жилище при... майка си и баща си... Да не би да работи като IT?

Хайде бе,само мъже изчезвали?!? Оня ден намериха момиче самоубило се,беше изчезнало,таа за слабия характер и самоубийството искаш ли да попишем?!?

Ще посъветвам без хонорар този, които нарича човек « идиот» Вие « геният» знаете ли какво му се е случило! В тая дива държава, ще има все повече отчаяни хора!

да му дадем 100 бона а? Нали сега това е модерно ....

А бе няма ли най-после да чипирате населението и такива сюжети от индийски сериали да секнат

Дежа вю ! Déjà vu - вече виждано. Френски израз.

Държавата напълно е абдикирала от социалните слоеве. Държавата трябва да има механизъм към бюро по труда и социалните за предлагане на работа каквато и да е, за трайно безработни и отритнати от обществото за получават някакви средства за издръжка. Така че хора останали извън обществото да не прибягват до самоубийства, а да имат нещо , една крайна сигурна опора докато се съвземат и намерят работата която търсят.

Хубава новина! Благодаря!

Обявиха награда и се намери,както и в предния случай в Перник .няма случайни неща .има нещо гнило в Перник

Чети, бе чукча, чети! Този човек е от Видин, не от Перник. Младежа, който търсят в Перник се казва Емил и е на 25.

Мухльо, живеещ с майка си. Глобявайте ги тия. И него и майките, дето вдигат цялата държава на крак.

Какво каза?Кой те чу?Аз.

Не му знаеш историята. Може да се грижат един за друг, щом така са си решили, кой си ти дс съдиш?

Тези трябва да се глобяват и да връщат всички разходи по търсенето им. Не бива заради някакви ненрмалници да се вдига напразно цялата издирвателна машина и след това за истински случай да се отнесят несериозно.

Почти същият е като нашенския "Дееба вю". Обичайно се употребява когато имаш силното усещане, че тази простотия вече си я правил.

що за тъпашки коментари, първо ако е живеел с родитерите си е нормално да се притесняват...и че е в неизвестност....не зтаеш дали пржтто не му се говори или нещо е станало и хората гледат новините ...второ ...това да живееш с родитл Мъже, не ви прави мухльо а егоизма липсата на тотална емпатия и кавалерство за сведение на тези по долу

плюс това да се грижиш за някой въобще не е лесно...

не това че си отделно прави мъж да знаеш а поведението има примери в двете посоки

Да се глобяват за какво точно?

Голяма приказка от ганю, на когото философията му е цял живот да чака "имотният балон да се спука", че да си купи тогава 2-3 жилища наведнъж, а дотогава - при мама и татко.

Ако е нормален глоба и да плати разходите

За фалшив сигнал за изчезнал човек. Както за фалшив сигнал за бомба. Той не е изчезнал, а е отишъл някъде, без да се обади на близките си, знаейки че ще го търсят, има огромна разлика.

Ако си нормален, щеше да знаеш, че няма защо да плаща разходите, защото не е искал да бъде търсен. Ако ти си го искал - ти трябва да платиш разходите.

Този сигнал, който не е фалшив, не е заплаха за никого. Интересно ти можеш ли да разсъждаваш самостоятелно? И, освен това, напълно разумно и очаквано е да се безпокоят. Каво те притеснява - търсили са го, оправдали са заплатите си. Завиждаш на полицаите ли?

Обаче шопи и граалци си приличат.

Тъпанар

Голям симпятга изглежда

Стана модерно на последък изчезва пускат те на издирване и малко или много ставаш известен за известно време голям келепир да занимават България с теб то щото малко проблеми има в таз измислена държава в коята всичко е наопаки

А кой го е открил като той сам се е прибрал? Маминият. 38 годишен безделник и пияница. Отишъл някъде на запой и притеснената му майчица веднага го пуснала за издирване да не би случайно да са му мокри чорапите.

Като не иска да бъде търсен, да каже на милата си майка , а не да вдига държавата на крак заради това мамино синче... Аре писна ми от дундурковци на по 50 години още с майка си живее.

Естествено че трябва да се носи тежка отговорност за това! Това е по лошо дори от сигнал за бомба, но някой прости хора не го разбират защото никога не са си правили труда да издирват човек! Все по малко доброволци поглеждат несериозно на подобни сигнали и при следващо сериозно изчезване, благодарение на подобни мамини синчета, много хора ще погледнат несериозно и ще има тежки последствия. Освен всичко това, има и много голям разход по образуване на издирвано лице. Това е сериознно !