Коментари - Обявеният за издирване видинчанин е открит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са е изтрезнел.

Брей, то много модерно стана, като "зараза" от ковид направо.. да взема и аз да се обадя ли.. котката ми "изчезна" преди около 3,4дни.......

Не я жалете полицията. Не се е разтърсила много, не е направила разходи. Сложили са го в списъка за издирване и толкова. Аз лично съм бил "издирван", като свидетел по едно приключило дело, без въобще да съм се крил - живеех си на постоянния си адрес, вписан в личната ми карта. Разбрах, че ме издирват 3 години по-късно, когато отидох в КАТ да регистрирам автомобил. Оказа се, че следователката не ме била свалила от "издирване" тогава, въпреки че се намерихме и че аз свидетелствах, когато беше делото.

за това на 22-23 години хайде през вратата и да се оправят в живота младите хора ..... а така майката бди до 50 годишна възраст нахранил ли се е, наспал ли се е и като резултат УВРЕЖДАТ психиката им. Защо повечето хора жижеещи с родителите си до такава възраст се увреждат ментално от ненормалния живот и са неспособни да се оправят в живота. Изключвам случаите, когато хората наистина имат проблеми, но АЛО родителите вие създавате една болна нация. Скоро ще имаме хиляди клошари, защото вие ще си отидете и Отмък-Примък Петкан го оставяте на държавата!

Майка му да възстанови разходите по издирването на сина и.. Стигнало му върнал се, ама не маже да си играем на иди ми даде ми безплатно.

Обявих го за изчезнал, прибирам се - той вкъщи! Ха, открих го!

А кой го е открил като той сам се е прибрал? Маминият. 38 годишен безделник и пияница. Отишъл някъде на запой и притеснената му майчица веднага го пуснала за издирване да не би случайно да са му мокри чорапите.

Стана модерно на последък изчезва пускат те на издирване и малко или много ставаш известен за известно време голям келепир да занимават България с теб то щото малко проблеми има в таз измислена държава в коята всичко е наопаки

Голям симпятга изглежда

Тъпанар

Ако е нормален глоба и да плати разходите

Ако си нормален, щеше да знаеш, че няма защо да плаща разходите, защото не е искал да бъде търсен. Ако ти си го искал - ти трябва да платиш разходите.

Като не иска да бъде търсен, да каже на милата си майка , а не да вдига държавата на крак заради това мамино синче... Аре писна ми от дундурковци на по 50 години още с майка си живее.

плюс това да се грижиш за някой въобще не е лесно...

що за тъпашки коментари, първо ако е живеел с родитерите си е нормално да се притесняват...и че е в неизвестност....не зтаеш дали пржтто не му се говори или нещо е станало и хората гледат новините ...второ ...това да живееш с родитл Мъже, не ви прави мухльо а егоизма липсата на тотална емпатия и кавалерство за сведение на тези по долу

Ако живее с родителите си ... отдавна е трябвало те да се притесняват че още живее с тях... на 40 той трябва да се притеснява за тях!

точно там е проблема, гледането на новини... и като цяло ТВ :DDDDDDDD Нямаме ТВ от 6,7г. и се чувстваме прекрасно :D

Тези трябва да се глобяват и да връщат всички разходи по търсенето им. Не бива заради някакви ненрмалници да се вдига напразно цялата издирвателна машина и след това за истински случай да се отнесят несериозно.

Да се глобяват за какво точно?

За фалшив сигнал за изчезнал човек. Както за фалшив сигнал за бомба. Той не е изчезнал, а е отишъл някъде, без да се обади на близките си, знаейки че ще го търсят, има огромна разлика.

Този сигнал, който не е фалшив, не е заплаха за никого. Интересно ти можеш ли да разсъждаваш самостоятелно? И, освен това, напълно разумно и очаквано е да се безпокоят. Каво те притеснява - търсили са го, оправдали са заплатите си. Завиждаш на полицаите ли?

Естествено че трябва да се носи тежка отговорност за това! Това е по лошо дори от сигнал за бомба, но някой прости хора не го разбират защото никога не са си правили труда да издирват човек! Все по малко доброволци поглеждат несериозно на подобни сигнали и при следващо сериозно изчезване, благодарение на подобни мамини синчета, много хора ще погледнат несериозно и ще има тежки последствия. Освен всичко това, има и много голям разход по образуване на издирвано лице. Това е сериознно !

Мухльо, живеещ с майка си. Глобявайте ги тия. И него и майките, дето вдигат цялата държава на крак.

Голяма приказка от ганю, на когото философията му е цял живот да чака "имотният балон да се спука", че да си купи тогава 2-3 жилища наведнъж, а дотогава - при мама и татко.

Обявиха награда и се намери,както и в предния случай в Перник .няма случайни неща .има нещо гнило в Перник

Чети, бе чукча, чети! Този човек е от Видин, не от Перник. Младежа, който търсят в Перник се казва Емил и е на 25.

Обаче шопи и граалци си приличат.

Хубава новина! Благодаря!

Държавата напълно е абдикирала от социалните слоеве. Държавата трябва да има механизъм към бюро по труда и социалните за предлагане на работа каквато и да е, за трайно безработни и отритнати от обществото за получават някакви средства за издръжка. Така че хора останали извън обществото да не прибягват до самоубийства, а да имат нещо , една крайна сигурна опора докато се съвземат и намерят работата която търсят.

Какво каза?Кой те чу?Аз.

А бе няма ли най-после да чипирате населението и такива сюжети от индийски сериали да секнат

да му дадем 100 бона а? Нали сега това е модерно ....

Ситуацията ми прилича на изтървана. 38 годишен се прибрл в семейното жилище при... майка си и баща си... Да не би да работи като IT?

Спрете да издирвате всеки идиот, излязъл на няколкодневна разходка.

Ще посъветвам без хонорар този, които нарича човек « идиот» Вие « геният» знаете ли какво му се е случило! В тая дива държава, ще има все повече отчаяни хора!

Всички живеем в тази държава и се борим за оцеляване, но не пречим на другите и не правим допълнителни излишни разходи за идирване на мамини синчета, аре дърпай безработния адвокат.

Де жаву, тоя филм съм го гледал

Дежа вю ! Déjà vu - вече виждано. Френски израз.

Почти същият е като нашенския "Дееба вю". Обичайно се употребява когато имаш силното усещане, че тази простотия вече си я правил.

Излезнал нашият на 30.12 да се види с приятели и ей го на-прибира се. Жена му на вратата-къде ходиш досега бе. Ми, уплаших се от зарята...

поебал е някъде доволно,,, няма лошо

Човек да не пийне тези дни, цялата държава го търси…

Тоя колко време е къркал бе

Е,отново полицията и експертите доказаха,че никого не търсят и не са и търсили този,само се го сложили в графа - издирвани!

Заради всеки идиот, който се скара с майка си/жена си/шефа си ли трябва МВР за търчат като ненормални! Само мъже "изчезват" - слабохарактерни, тъпи и ограничени същества!

Хайде бе,само мъже изчезвали?!? Оня ден намериха момиче самоубило се,беше изчезнало,таа за слабия характер и самоубийството искаш ли да попишем?!?

БРАВО на ПРИБРАЛИЯ се! Не на ОКРИТИЯ...

Като 30 годишен мъж давам съвет на всички по-млади, възможно най-бързо се изнасяйте от вашите. Не за друго, а за собствено удоволствие и развитие. После се виждайте колкото искате, но бъдете самостоятелни от рано. Аз заминах на 14, има мъже, които живеят с майките до 35-40. Това е пагубно за мъжката психика.

В Англия най-добре да се изнесе те.

Явно си от много скапано семейство.

Явно ти си от такова, след като акъла ти лепне още по мама и тати. Има лечения, потерсете ги бе човеци. Лекувайте навреме тази мама-щина.

не това че си отделно прави мъж да знаеш а поведението има примери в двете посоки

Па изтрезнел е

Да плати разходите по издирването, а не да ги взимат от нашите данъци. Идиоти, няма да им плащаме тъпотията.

Никакви разходи не са напрвени, защото Никой не го е издирвал! Сам сисе е прибрал!

Не става от него партизанин. Още при първите фишеци се скри на жена си под полата. Навремето мой съученик и комшия в седми клас "партизанства" повече от седмица. Никой не го е и търсил - тогава партизанстването си беше на мода. Пообиколи приятелчетата в района, поизгладня, върна се, изяде си боя и всичко си тръгна сякаш нищо не е било.

свършил е парите за пукница и се е прибрал!

38-годишният се прибира при мама.

Не му знаеш историята. Може да се грижат един за друг, щом така са си решили, кой си ти дс съдиш?