17-11-2017 20-11-2018

Коментари

99% от вас представа си нямат от това как се определя кои са пострадали и кои не от ПТП. Това е БЪЛГАРИНА, много обича да говори за това което не разбира.

20% разлика не е чак като за шокираща новина

е известно, че данните за загиналите по пътя (в новинката става дума само за ранените) са в пъти повече от официално обявените , по простата причина, че КАТ отчита само загиналите на място! Ако човекът умре в линейката, КАТ не го брои, защото той заминава директно в моргата, не минава през никакво спешно или реанимация! Някой беше споменал преди време, че данните за загиналите в България са сгрешени в пъти-при отчетени около 700 жертви за година, реално били 2, два и половина пъти повече, но никой не му обърна внимание, защото гоним "показатели" -загинали на 10 хиляди души... От зората на демокрацията сме майстори на статистиката- започна се с т.н. "Потребителска кошница"-когато трябваше да покажем нарастване на потреблението , в списъка включваха едно пиано, когато трябваше да покажем намаляване- пианото се вадеше от списъка на "необходимите" предмети за бита на едно семейство...!

МВР само си я анализира и само предлага мерките - резултатите са плачевни. Ма то само с бузскрупулни и некадърни лизачи проблеми се не решават.

МВР брои на пътя ! Всеки може да иде след сбиване да каже , че е пострадал при ПТП и сега отиди доказвай , че не е така !

странни сте това комунделите! ми нинова си е митоманка. това е човек който лъже непрекъснато без основателна причина. лекува се, но трябва да болния сам да осъзнае състоянието си. та корнелия казва- мвр лъже! и хоп, почвате да плюете мвр! и защо трябва мвр да лъже???? не е ясно, да не би да ме се водят тия ранени? а че ония в болниците лъжат, всички знаем, щото и здрав да те закарат, все по някоя пътечка ще те прекарат!

нещо болничък ли си или така бавно си вдяваш? Как така какъв е интереса на КАТ да покаже по-малко пострадали , ами много е простичко, показва подобряване на работата, това премии, това награди, това повишения.., това биене в гърдите на министри, на Правителства.!Трудно ли е да се разбере?

не знам дали ще те стресна ако ти кажа, че само до преди 300 дни беше на власт вашия орешарски, та днес статистиката обработва точно данните от тогава! ма тогава не рева, нали?!

Държавни и общински служби се обвиняват взаимно в лъжи и манипулации - идилия! Видими резултати!

ми общо взето, от как курнелия заплаши , че ще е следващият премиер, и не и се получи, бсп се занимава само с дезинформация и клатене на общата ни лодка! не може да схване милата, че като загребем вода, тя първа ще се удави!

недей така, вас може и да ви клатят, има хора, които въобще не искат да се качват в тази лодка

Даже и в с блока за новините в 7.00 по БНР,спряха статистиката за жертви и ранени по пътищата на БЪЛГАРИЯ!Това не ели ЦЕНЗУРА,другари от ГЕРБ???

Хиляди са пострадалите, стотици - загиналите! Защо да се заема ефирно време за мрачни събития!? Не остава време за друго!

Като каже истината, повече ли ще станем или няма да има повече нарушения?

поне ще стане ясно, доколко МВР-то си върши работата

Ми то в България човешкия живот е девалвирал толкова,че всички сме в "допустима грешка"

За какво ви пращаме бе тюфлеци, освен че обърквате движението постоянно, криете се а някоя двайсетачка, изглеждате като карикатури сега се оказва, че не можете и да смятате като за трети клас. май повечето сте за една мотика и на село

На село не ги искаме такива тюфлеци само да подпират мотиката.

Милицията пак издиша... А и как да е по друг начив, когато там са се превърнали в чиновници. У нас има два вида милиционери: едните "умуват" над бюро и хал-хабер нямат за престъпността, а другите събират пари, по принципа "ко праим сиа". Тези, вторите, от КАТ, са от десетки години доказано корумпирани, но нищо не се променя.

Нищо не се променя защото тези зад бюро прикриват корумпираните си колеги !

КОГА ЩЕ ГИ ИЗПОВОЛНЯТ ТИЯ НЕГОДНИ ХРАНТУТНИЦИ ПОНЕ НАПОЛОВИНА, КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ? ЦЯЛА СЕДМИЦА МЕ РАЗКАВАХА ДА ИМ ДОКАЗВАМ, ЧЕ СЪ СИ ПЛАТИЛ ЧИННО ГЛОБА ОТПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА!

7 хиляди,ужас,това значи по 20 тежки катастрофи всеки ден,ами че то в Сирия няма толкова убити и пострадали,това баташко клане ли е какво Ало богопомазани,дайте вашите сини лампи с тях да се движим

Нима освен, че се съмнявате, че родната милиция ни пази, при очевидни доказателства смятате, че ни и лъже :)

И да приемете единен стандарт при ПТП, резултатът ще е същия. С безмозъчни шофьори по пътищата нище не може да се направи.

В чужбина българските шофьори са много по-дисциплинирани, а в България и чуждите шофьори си правят каквото си искат. Не се иска да си академик, за да направиш правилния извод.

Половината пътни полицаи във Варна са корумпирани, а други техни колеги ги прикриват след като бъдат разкрити ! М-А-Ф-И-Я Или ги измитаме корумпеняците, или си вземаме семействата и се изнасяме от тази страна.

В България за всичко е виновно МВР

НЕ СИ ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА...

Защо трябва полицията да лъже? Не се ли замисляте, че болниците лъжат, защото регистриран пациент от ПТП носи много пари.

Не трябва да лъже - просто са си некадърници и толкова могат...

Нормално за ГЕРБ. Тези, лъжат на всяка крачка.

Реформи трябват дълбоки и кардинални в МВР иначе нещата ще се внушават все повече.

Че досега нали реформи правиха и резултатът е никакъв. Местят катаджиите като пешки на шахматната дъска, а шофьорите са с купени книжки - не умеят да карат и преценяват пътната обстановка. Те и не желаят да я преценяват защото правят всичко напук и общуват помежду си чрез агресия. Масово пият и карат - ракията в България е навсякъде, а шофьорите-пияници се отървават с административни наказания защото са ни такива законите и наредбите. За убитите пешеходци повсеместно се издават условни съдебни присъди защото места в затворите няма - то и в гробищата няма места. Колите са стари и технически неизправни, но шофьрите си джикат с тях и правят ПТП-та. И всичко това дава една картина на територия, населена с идиоти, на държава,грохнала и затънала в безпомощност и на политически партии, които не смеят да притиснат шофьорите-нарушители защото те са им ценни като гласоподаватели.

МВР крие истината за да не види народа че организацията с най големия бюджет и щат не работи и парите отиват на вятъра.

Добре, организацията с най-голям бюджет и щат са всъщност здравните простотии. Онази Десислава недоклатена дето започна първа да се и маже в системата сигурно вече я няма, но да, и да не беше тя друга или друг щеше да е - насират насират и сега има и здравна крадла има и яко болници и клинични процедури за крадене има, всичко. Къде ти отиват данъците - в крадната каса или в МВР-то?

Te не само не дават точна ами и не дават никаква за причините и не правят статистика къде по колко катастрофи стават. Пример става катастрофа те ми я снимат с дрон и се хвалят. Ама нас ни интересува как изглеждат гумите и дали има пепелник някъде до таблото.