Обвиняемият за убийството в парка на Добрич е лежал и в британски затвор

32-годишният Марин Добрев има зад гърба си и опит за палеж, освен още 4 нападения с нож

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемият за убийството в парка на Добрич е лежал и в британски затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено държавата е с възможности ,а и е длъжна , да се "грижи" за доказано агресивен идиот !

Все повече деца започват рано с наркотици - дори тревата не е естествения биологичен продукт, а ГМО подправено с амфети за подсилване на ефекта. И всеки знае, че дори в естествения си вид, тревата носи силно повишен рик от отключване на психично заболяване. Ето защо, през вековете изобщо не е била ползвана безразборно. Подобни случаи ще зачестяват и ще се превърнат в ежедневие.

След 12 години герберастия, полицаите не се занимават с престъпници, а с контрабанда и тафик на имигранти.

Малоумното решение да се пускат лудите да шарят свободно води до това. Разбирам, че малоумните политици, които приемат държавата като фирма - ако печели се държи, ако не печели се закрива, са виновни, но къде е обществото, което трябва да поиска възстановяване на лудниците и психарите да си висят там?

Гастарбайтерите с основно образование почват да се връщат от Европата. За тези години нищо не са постигнали и побесняват, когато виждат, че има успели хора В България, без да се краде. Жалка картина.

статистиката: Място/Държава/брой на 100 000/брой/година 52 Русия 6.8 9,866 2021 57 Щатите 6.4 21,593 2022 145 България 1.1 76 2022 А нашата милиция си остана същата от комунистическо време - така че не знам какво ревете....

Мила родино, и си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, аххххх те нямат край! Та-та-та!

Ченгесарите казаха снощи че не бил опасен

А само като се замисли човек, че това е Добрич - градът на Татяна Иванова, първата жена космонавт от България...

градът на най-многобройните нарко зависими къ, хероин. Резултатът е на лице.

Кочина, не държава. Милиционерите и жандарите чакат да се пенсионират, а населението. кучета го яли. Деийстват и бият само, когато охраняват онези тулупи в парламента. Кочина, не държава.

При Либералната демокрация е така - престъпниците имат права за разлика от обикновенните хора ,които спазват законите !!!

виждам накъде биеш... в путлерската демокрация ... още по малко...

Демокрация по български... Или както каза веднъж един мургав господин - Българска работа.

Поредната жертва на демократизма на Посолството

"... бил на принудително лечение, но живее сам и няма кой да се грижи за него" - е, сега вече ще има "кой да се грижи за него", но - уви - много късно. Някои оторизирани е трябвало да мислят и действат по-адекватно. Превенция?

Решението е 20 кубика бензин -венозно

А какво пречеше след първия намушкан да бъде задържан? Добрич е малък град и всичко се знае. Сега другият човек щеше да си е жив и здрав.

В полицията най-мразим да ни кара някой да работим!

е.ще направим и сглобка на Русия,и ще си доволен!

и какво излиза ,във великобритания лежи в затвора за няма нищо ,а в България за убийство ще му правим психо тест ....

Да лежи в затвора за "Кражба и притежание на оръжие " - тва ако ни е разбирането, че е лежане за нищо...няма какво да се възмущаваме , че тука им правят само по един психо тест на убийците:)))

ДЕМОКРАЦИЯ - по български с американски привкус

Докато в Сглобката на САЩ се бият за Власт,Регулатори и ограбване на милиарди от Нас.....престъпници рецидивисти, наркомани и луди се разхождат по улиците и ни убиват,режат,колят,пребиват.... . Народее...Докога ще ги търпиш?

Прави са хората да се възмущават!Но,има и едно Но!За съжаление има във Добрич,а и във цяла България има много убийци между нас на свобода!Има убийци със ножове,убийци със автомобили,убийци със бойни и злобни кучета,убийци със държавна и местна власт,със служебно положение,корупционери,които убиват рафинирано без нож,но пък са убили и обезлюдили доста български души и ,цели селища,един вид рафинирана невидима мафия !Този е лесен и ясен,хванали са го но другите по опасните убийци за тях що няма съд и присъди? Защото МАФЯТАУ БИВА значително повече!

Интересно, за англичаните е вменяем и е лежал в затвора, а за нашите психиатри - невменяем и няма да влиза в затвора. Но няма корупция сред лекарите и полицията не е могла да направи нищо поради това . Колко удобно!

Колегите в британския затвор не са си свършили работа - върнали са ни го непревъзпитан и с психически отклонения.

Полицията трябва да си посипе главата с пепел най-малкото.

Полицията най-много мрази някой да я кара да си изпълнява служебните задължения. А ако този някой е нещастен цивилен гражданин, направо се запенват от бяс.

Ама мигрантите са ни проблемът, не местните скотове.

Главния проблем е качеството на матряла (по Боко). И от там качеството на "елита" изпълзял от матряла. И другите проблеми са следствие просто.

Ама че парадоксс - точно най-тъпата прослойка на обществото - ченгетата и особено военните, имат най-голяма гражданска власт.

Политиците да не би да са с по-малко власт? Негативен подбор има вече твърде дълго време просто. Как ли ще свърши всичко това......