Обвиниха стрелеца по Трето РПУ, чака се обаче психиатрична експертиза

65-годишният Красимир Т. стреля четири пъти с карабина "Браунинг" по сградата на районното управление

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха стрелеца по Трето РПУ, чака се обаче психиатрична експертиза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Сега с карабина, другия път с гранатомет.. :))) Наскоро ми направиха едно неприлично предложение и ще го споделя с Вас ! Някои от коментиращите знаят, че се занимавам с дронове... и то големи - като този в профилната ми снимка... Познат ме попита... - кажи колко искаш (пари) за да изсипеш една кофа лайна над парламента... ? .. ама от по-високо над входа, когато ония влизат сутрин на работа.., да се разпръсне от високо и всичко да се умерише на лайна !?! :)))

Сгрешил е,че е стрелял срещу полицаите,които са последната дупка на кавала озвучаващ неволите ни.По любопитното е откъде и как е мъкнал тази карабина / ако е вярно,де ,че често се случват инфогрешки/,дали някой не я е забелязал- карабината....Трето районно е едно от низвергнатите райони управления- сиромашко циганското.Там полицаите не са,като тарикатчетата си колеги от други районни и столичната дирекция- централна зона, посолства, спонсори, министерства и т.н.Там си е цигания и сиромашия.Непрекъснато им сменят началниците с цел подобряване на работата- понеже са ни много умни и образовани министрите на ВР и секретарите- главни и полуглавни.Общо взето ще е най добре, ако изпращат за по три месеца на работа в Трето РУП джеимс бондовците от специалните антитерористични и антимафиотски служби...Да бачкат по три месеца във Факултета и на още две три райончета и да ги питам ще четат ли криминалета, ще се фукат ли с обеци, брадички и татуировки за да лъжат гаджетата си,че се маскирали в ъндърграунда.....объркана държавица! Отидете до сградата на МВР и вижте в градинката паметника на загиналите служители на МВР- само полицаи и пожарникари.Имаше само един от БОП-а- Дафин, но той беше наше момче, луд беше за Криминална.Убиха го заедно с Андро на Никулден- 6 декември 1993г. в Надежда.Поклонете се пред паметта на падналите в битката с престъпността полицаи! И почитайте онези,които продължават да ви пазят!

80% от служителите в МВР са цигани,а 15% са турските заптиета... Скоро с гранантомети ще ги обстрелват защото служат на циганския и турски етноси!

Тия полицаи нещо СКРИВАТ от нас... Някакъв луд си купил пушка и започнал да стреля по РАйонното ?? Бандит ли е като оня Иво Карамански ИЛИ е гледал идиотски филм по телевизията ИЛИ се е разболял от фирмата Вииваком и НЕ знае какво прави ???

ги вземат тия луди карабините?

Беззаконието е пълно, задържан за 72 часа, че стрелял срещу районното.... Това ако беше нормална държава да е на решето.

Само да попитам... Като човек служил в казармата.Постовият защо не го е отстрел! Навремето даваха допълнителен отпуск за това! И сега ако го пуснат, както и ще стане, кой ще гарантира, че този няма да стреля по училище, детска градина и т.н.