Обвиниха стрелеца от "Младост", който рани човек и надупчи автомобила му

Сачмите попаднали в лицето и в ръката на простреляния, пистолетът не е открит

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха стрелеца от "Младост", който рани човек и надупчи автомобила му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

демек Хасан и Хасан са били в колата

Явно "стрелеца" е наркоманизирано отроче на тия дето гласувате за тях и зорлем ги правите милионери с държавни пари докато ви се подиграват и унижават. Само искам да кажа, че всички вие сте само гости в държавата на горе споменатите и единствено имате право да работите за да могат те да богатеят, а отрочетата да шмъркат и да ви избиват по пътищата.

Mmm... Опит за убийство нещо е пропуснат...

Неористойни действия! Напоследък така ли наричат в България стрелбата по хора? Било то и с въздушен пистолет. Ама сме смешна държава.. Явно в София зависи кого познаваш.. А оня дето искаше да гръмне Доган с газов пистолет и той ли направи "непристойни действия" или го осъдиха за опит за убийство?

същото беше с онзи джип 2525, който буташе нарочно жената в центъра на София.. Бойковите калинки и прокурори го покриха с "непристойно поведение"...все едно се е изпи.. на някоя боклуджийска кофа. Толкова от тези селски бекове.

Така е човек. За съжаление България за едни е майка, за други мащеха. Винаги е било така..

Стрелецът с обвинение за неуважение....

късмет, че "застреляният" не е бил въоръжен ..напр. с бойно оръжие. И ако имаше и го беше гръмнал и убил - щеше ли да е самозащита, изключваща отговорността му?

Нямаше да е замозащита, а щяха да го осъдят за "Превишаване правата на неизбежната отбрана", защото щеше да е употребил неравностойно оръжие.

Абе тая глупост не я ли отмениха ? Че аз на спортен дуел ли съм или ще гледам да си защитя живота и здравето по някакъв начин - не винаги бягството е опция.

Адвокат Петров, И защо мислите така? Едно, че Въздушният пистолет също може да причини смърт. Две, - след като виждам че е насочен пистолет към мен и усещам че е ми причинил нараняване- трябва въпреки адреналина да си извадя огледалце , за да видя сачма ли е, малокалибрен куршум , гумен куршум от боен пищов или сигнална ракета от газов ме е ударила и какви са щетите? Ба си тъпотията.Вие верно ли сте адвокат ?Т.е за да е адекватна защитата ми трябва да си нося такова оръжие, с което съм нападнат? Т.е да си нося подръка бухалка, нож, въздушен пистолет, газов пистолет, боен пистолет.....Хахахаха

Дива Жунгла !!! сега всички ще се юрнат да си купуват въздушни патлаци, щото явно според Прокуратурата и да стреляш с такъв вид оръжие е само непристойно поведение.

Стрелецът е с повдигнато обвинение за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, уточняват днес от прокуратурата./ не е опит за убийство ? а нарушаване на обществения ред , демег е рода на власта и ще го оправдаят , закони ,а ?

Ми същото можеше да се случи и с автомат Калашников, тогава сигурно щеше да бъде обвинение в "убийство по непредпазливост"!

Всяка травма по главата се квалифицира, като ТЕЖКА телесна повреда ПО ЗАКОН! Следователно това е опит за убийство. С въздушна пушка може да бъде убит човек, ако се стреля в окото му!!!! Ей Гешевтари, колко ви платиха за да го минете по тънката лайсна? Или е чедо на ваш човек???

Та в кой член от НК или НПК е упоменато това за главата ?? Само по слухове не става, една баба е казала на една друга. Ще го изкараш, че скубането е тежка телесна.