17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жертвите,са,граждани,на,нормална,европейска,държава! Бог,да,прости,човека,но,дано,да,се,предяви,иск,от,Франция,и,това,леке,да,го,попилеят,че,нашето,правосъдие,всички,го,знаем,такива,терористи,на,пътя,винаги,спасяват,кожите,си!

Да съберем пари за ремонта на ПОРШЕТО и за успокоение на "Шофьора". Дайте банковата сметка.

След трето поредно нарушение такива кретени влизат в затвора, няма да има убийства на пътя.

В пандиза с тежка работа, отнемане на шофьорската книжка ЗАВИНАГИ, конфискация на колата, заплащане на близките на жертвата, глоба, принудително лечение за наркоманство.

Текста на това съобщение е очевидна манипулация.Даже се чудя как не са обявили,че някакви тъпанари са отнели предимството на " Поршето"......НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!

Ами как да го напишат без да излъжат? Ударил е форда, който се е включил в движението по правилата. Поне някаква връзка между събитията е предадена. Иначе ще излезе, че го е ударил за кеф, а това не е вярно.

А защо КАТ не си удържат сумите от издадените фишове директно по банков път. Нали всички институций са свързани, правят справка нарушителя в коя банка има сметка и си дърпат определената сума.

Защото нямат право.

Обвинение - ДОБРЕ, но след това МЪГЛА и после пак МЪГЛА !!! Това е днес българското правосъдие !!!

И какво излиза кара си кола , на глобите им изтича давност . Интересно ако си взел заем 1000 лв те търсят всеки месец за вноска , а тук дори не са му отнели книжката щом не си плаща глоби от 11-15 г до днес.

"Предстои съдебна автотехническа експертиза въз основа на предстоящата съдебно-медицинска експертиза, която изчерпателно ще установи причините за деянието и механизма на неговото осъществяване." Да им дам нишан, та по-бързо да излезант с решението си - ПРОСТОТИЯ!!!

Всичко се прави с цел отлагане и удължаване на съдебната процедура. Съда може да вземе пари само от виновния, пострадалия няма как да му вземат рушвет.

Като имат информация за минали нарушения, не може ли превантивно да конфискуват колите на всички с над 10 нарушения. То е ясно, че нищо друго няма да ги спре .и някой ден ще убият някого на пътя...

Не може, защото никой няма такова право. Освен това, малцина са хората в България, които са толкова зле с главата и реакциите, че да не могат да карат автомобил, и съответно законът не се прави за такива.

Няма никаква логита ТЕ да влизат от локалното на околовръстното ТАМ! Отново се готви ЗАМАЗВАНЕ!

С нашия съд въобще няма нужда да се притеснява. 1-2 месеца докато отмине всичко и ще е на свобода, даже няма и да се разбере повече.

Трябва да се намеси чуждото правосъдие, явно България не може да решава проблемите си сама, това е тежест за народа и геноцид върху него, тук всеки е човек на някой и затова не се стига до ефективни присъди, за целта трябва отвън да се намесят, особено когато вече има пострадали и чужди граждани.

тия двамата с нацистките фуражки. Да им сера у шепките и да им ги налупя на тиквите.

По южната тангента редовно има разни джигити които прелитат с 200.Имам приятел в Младост и му ходя на гости от Бул България.Няма някой път да не съм бил задминат от някой със много висока скорост.Често карам в Испания и Франция-е толкова джигити не съм видял.Карат си хората е може някой вместо с 80 да е карал с 90 ама на ограничение 80 да е карал с толкова висока скорост не съм виждал.сложете поне 2 - 3 камери бе.Във Франция на 60 ме снимаха със 66-това ми струва 90 евро.Е после отмениха глобата защото излезе закон за малките нарушения ама .За едни 30 километра имаше поне 10 камери в двете посоки.България няма полиция,няма камери,и да има не си плащат глобите.Няма връчване там-получаваш я по имейл.Толкоз.И се водиш неплатил.

Та, карам си аз и минавам покрай камера. След седмица получавам фиш, че съм минал с 94 км/ч при 90 км/ч разрешени. Корегират ми 3 км/ч и скоростта ми се оказва 91 км/ч. Ер този 1 км/ч ми излезе 90 евро. Платих си ги още същия ден като получих фиша... И, не, това не се случи в Бг-то...

Не разбирам, яд ли те е?

Му името. Не кме забравили убиеца на Милен,нито Семерджиев.а вие

Важно е дали правосъдието е забравило. А то е. С правилната сума и връзки в Бг няма нещо невъзможно.

Димитър Любенов , собственик на автокъща

Спонсор на ГЕРБ

Има издадени 23 електронни фиша за превишена скорост на автомобили регистрирани на негово име като физическо лице или на фирми, на които той е управител! Не се знае дали всички нарушения са негови, нито колко е извършил, с чужд автомобил. Само да си знаете.

"си знаем" - това ще върне ли човека когото уби? САМО СИ ПИТАМ - ей така за спорта

В сайта tvmedia.bg има вече снимки на хубустника. Абсолютен циганин, с мургава кожа, татуировки и черна тениска и шапка на известна спортна марка. На другата снимка е с черна брада и е като двойник на Азис.

Не ме интересува как изглежда ! По ми е интересно КОЛКО ЩЕ ЛЕЖИ , и ДАЛИ ИЗОБЩО !?!

Хайде сега прокурорите и полицаите на тестове с кръв за дрога. Резултатите на някой от тях, включително и на такива ,които излизат да говорят често , ще покажат защо много наркомани им се разминава. Доброволно да се явят на тестове.

Ха-ха-ха. Имал сума ти глоби (неплатени), ама си кара с кеф и не му дреме. А иначе КАТ, Прокуратура, Съд си съдействат "прекрасно". Що не кажете кой е тоя състезател, платил ли си е данъка на колата, НАП проверява ли от къде са му парите за това скъпи возило??? Ама щом казват " има взаимодействие, работни прекрасно" значи всичко е наред!

Возилото не е скъпо било е скъпо преди, но този е 4589 собственик на тази бричка. Данъка сигурно майка му го е платила, че не може да мине преглед не че му трябва де.

Имал 30 фиша и си давал газ с 200... Тук във Финландия за 2 глоби за една година или 3 за две години ти вземат книжката за определено в зависимост от провиненията ти време! Глобата разбира се е висока! За превишаване на скорост с над 30 км над ограничението също се взима книжката!!! България е рай за джигитите!

В ШОПландия материала е зле. Генетичният. Ако Путин ще пуска ядрените бомби за предупреждение и показно, моля да я пуска тук и да се приключва с това долно и дебилно семе.

...

И в другите части на България е пълно с невменяеми,много има и в Бяла Слатина.

Забрави още няколко факта: - глобата за превишена скорост е базирана на брутния ти доход. Там некъв шеф в нокия плати 50 бона за превишена - същото ваши и за не спиране знак стоп - при три снимания от статична камера на превишение с 2-4 километра в час, идват само предупреждения. Ако ретото е в рамките на 12месеца от първото отново глоба на брутна база - имат доволно много скрити камери в бусове оставени някъде до пътя без опознавателни знаци. Там ако те снима глобите са още по-високи - имат и голям брой цивилни автомобили без лепенки с радар, полицай и камери. При например 80км/ч ограничение ако минеш със 100-120 , губиш книжката за половин година плюс глоба. Ако си безработен е около 600-650е. - глобата се връчва и имаш 2 седмици до месец да платиш. Ако "пропуснеш" на следващите две пристига напомняне но вече е с 5% повече. Ако пак се направиш на ощипан, идва нова честитка с 20% отгоре и ако до седмица след нея се правиш на гърмян те дават на съдия изпълнител и ти я вземат с лихвите. Няма не искам, нямам... Другото което обаче съща трябва да знаете. Не ви спират с лафа "и ко прайм ся"... Ако сте изрядни може и 10-15г да не ви спре никой за нищо. Не е възможно да дадете подкуп. Дори да пробвате, ще отнесете глоба в съда. Бивате арестуван. Винаги може да спрете полицай или патрулката да попитате нещо или за съвет за посока. Няма да ви се изрепчат. Няма да видите дебел, нахален и тъп полицай или полицайка. В 95% говорят минимум английски като първи език, има и такива освен с английски и шведски говорещи и немски, френски или дори руски...

То във Финландия е като в концлагер, така излиза. Хубава страна беше преди 20 г, сега не знам, може да са се чалнали.

у тая държава трябва умре некой невинен да си размърдат за..... тия, от който зависи на е всичко ОК. Ма пуста корупция полиция,прокурори, съдии мааазни адвокатчета

Нали умряха две млади, хубави момичета. И какво....Племето е диво, няма сила, която да го икултури. Защо ли? Защото простите дебили са много, над 80 процента.

Смешната КАТ винаги е разсеяна. Не чули не видяли ама в петък една тяхна патрулка около 16 часа стоеше на сянка на завоя от военна рампа за бенковски и не пропуска ха да спират двамата катаджии 20 ски 50 ки кой колко даде.

Оплаквате се от доргирани и пияни, пък се сърдите, че ви спират за проверка. Между другото, защо сте давали 20/50 лева? Спирали са ме. Проверявали са документи, мен, колата пожелавали са ми лек път и толкова. Пари не съм давал. не оправдавам ченгетата, но щом сте давали пари значи не ви е била чиста работата. И да знаете, че далия и взелия подкуп все са за затвора.

Ами трябва да проверяват преди тръгване, не да спират автомобили. Най-добре да затварят за дълго дилъри, организатори... Ама те май са сред законодателите и изпълнителите, та не става. А твоята писаница само ги подкрепя да тормозят останалите.

Френските застрахователи ще му скъсат трътката

А дано Поне те...

Кара порше, дава всеки месец хиляди за дрога и виагра, а няма 3 хиляди лева да си плати престъпленията. Чалгаджийски прошляк!

Такъв кандидат башибозук има по цял свят. Въпросът е , че където има цивилизация и държава, отрепките си налягат парцалите свряни в миша дупка Където ги няма цивилизационните достижения , башибозукът вилнее . МВР , съд , прокуратура са причината за беззаконието в България. Другото е следствие.

Не знам, но на мен ми взеха книжката за месец, бях ударил една паркирана кола без да искам при разминаване, а бързах за лекар и оставих само бележка на собственика с номера си, без да остана на място. Кварталният инспектор ме намери без проблем и му предадох книжката си, случвало се е и за акт веднъж да ми звъни. Точно как тези хора не ги намират, нямат телефон, нямат адрес??

Купете си книжка на янчулев и не се качвайте на коли като не можете да се возите

....

Шофьора на поршето сигурно се води безработен. Няма доходи, няма заплата и сметка, която да му запорират. Но път пие в Студентски до 4 сутринта и после убива ...

на някой нарко барон с полицейска и политическа благословия. Обвинен и осъден е огромна разлика. При поръчковата ни прокуратура и следствие дали изобщо има шанс да стигне успешно до съд. А там да не забравяме мазните,алчни съдии. Какви са шансовете да бъде осъден ефективно според вас?А СЕмерджиев?

Голам шанс - ще бъдат осъдени ефективно

в какво го обвиниха? Това е същественото! По едно обвинение може да се отърве. По друго ще е трудно или невъзможно.

имал "5 електронни пиша"???

Докато не се вдигнат заплатите, за да можем да се върнем и да сложим ред в татковината, все по-зле ще става.

Ще се оправим и без вас !

КАК? КАТО ИМ ВРЪЧИТЕ ПО 1000 ФИША И ТЕ ДОРИ НЕ СИ ГИ ПЛАЩАТ !?!?!??!?! НЯКАКВА МАЛОУМЩИНА ЦАРИ В Т.Н. ПРАВООХРАНИТЕЛНИ ОРГАНИ- ВСИЧКИ СИЛИ СА НАСОЧЕНИ ДА ОБСЛУЖВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ И МАФИОТСКИ ИНТЕРЕСИ...НИЩО ДРУГО....

Защо номерата на Панамера бяха свалени веднага след катастрофата и от кой?

Ако поразровиш из новините ще намериш и ранни снимки, когато още има номера преди да ги свалят: СВ 2372 СТ

При отказ да дадеш кръвна проба ти се свалят номерата. Което в случая е пълна дивотия, щото просто няма как да я караш тази кола. Ама колко акъл може да очакваш в една фуражка. Върши си той по устава там тъпотиите и двте му мозъчни клетки под фуражката няма как да мислят.

Поставете камери по тази отсечка. Там от Бояна до разклона за Бистрица е място за избиване на комплекси. Скороста почти на всички е над 120км. Дори да идкаш да дпазваш ограниченията е нрвъзможно.

Защо говориш глупости. Никой не те кара да нарушаваш правилника и да не спазваш ограничението. Но не забравяй, че лявата лента е за изпреварване и имаш още 4 ленти, в които да си спазваш ограниченото и никой няма да ти се сърди, за това, докато не се праеиш на идиот спазвайии ограниченото в лявата лента, на пук на всички норнални хора, които ползвате лявата лента по предназначение, за да изпреварват.

Тичай да си върнеш книжката. В градски условия няма лента за изпреварване.

Няма държава. Толкова лесно е да се спрат тези.

Главен инспектор Лъчезар Близнаков от Главна дирекция "Национална полиция" заяви... : "След подобни случаи ние сме яростни и неудовлетворени от резултатите .."....СЛЕД ПОДОБНИ случаи...Разбирате ли, че тия ПРОДЪЛЖАВСАТ ДА ВЪРВЯТ СЛЕД.....?Няма превенция, няма камери, няма плащане на глоби..А САМО "СЛЕД">>>>Баси и скъсаното МьеВьеРье..!!!

Кво плачете бе джендъри, все едно, че Българин е загинал?!

като не ти пука,не чети не пиши! Мръдни до Франция да убиеш някой, да видим тук кой ще плаче за теб

Акциите на МВР са... Пушилка за медиите.

аз ако бях на мястото на тоя с поршето, след като го удрям направо отивам да го доубия. Изрод, ще изкача от локалното без да гледа дали не пречи. Оная съдийка преди месеци.... по същия начин на магистралата - тръгва да изпреварва в лява лента с 90. Пълни дебили на пътя, жалко за французите, че са се подвели заради прошляка с форда.

В статията пише, че Форда е карал по правилата! На никой ли не му направи впечатление това изречение и не ви ли говори нещо?

Вярвам , че французите са застраховани и застрахователят ще направи нужното убиецът да бъде наказан. Поне финансово.

да не се окаже, че форда - излизайки от локалното е отнел предимство. Май това е. Малумника с форда си мисли - е ся му показах на поршето!!!

Абе ти луд ли си,или на луд капата носиш..между редовете ли четеш..нещо скоростите не ти правят впечатление..И недей да пишеш тъпотии ,че се излагаш.

и с 50 да го удариш малумника ако е излязъл неправомерно ще се завърти, ще се нахендри в мантинелата и резултата ще е същия. дали се излагам не знам - явно си от тези дето са безсмъртни от локалното и не им пука... по-добре се оглеждай вместо да се правиш на смел да не пишеме коментари под твоя статия...

Някой да е установил скоростите? Имам в предвид и на двамата.

Абе, кога ще станем държава ? Басси кенефа.

Уви, пак нищо няма да стане!!! Докато не спрем дрогата из България няма как да спрем катастрофите!!!! Елементарно е!! А не проверки и тестчета за щофьорите!!!

Газ докато утрепе някой.

Над този има ☂️☂️☂️. защото няма как през всичките тези години да не е искал услуга от държавата на гише или on-line, а там преди да ти извършат някоя услуга се иска да си си платил данъците.

Рецидивист - "Човек, който извършва същото престъпление, за което вече е бил осъден". Това значи че трябва да е имал още ПТП-та, а не нарушения за скорост, колан, стоп и т.н. Така написана статията излиза че този човек при не поставен колан е рецидивист и най-големия престъпник виновен за глобалното затопляне, инфлацията и високите цени на горивата + това ПТП! DIR! Ще спра вече да ви чета, щото и без това вече няма статии, а 60% от страниците ви са реклами!

Добре бе, толкова коментари, направо го разфасовахте тоя, ама забелязахте ли, че медиите дори името не му споменават... утре никой няма да знае и помни какви ги е свършил...