17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука всички селски мишки скочиха срещу полицая А че подлецът тропач е влязъл в забраненото което е в пъти по опасно от 50лв.Това е ок.Докато няма опция да си платиш глобата,веднага на полицая ,парите на ръка,са най доброто.Тук пишат нарушители дето си знаят само правата.Ама че после ще отделиш ден да,висиш в кат и трябва да платиш задължително през банката на Боко,това е хубаво и не е : корупция.Затова се топим.Такъв народ е враг на себе си това заслужава.Не гледат какво са направили и да им е добре на тях,не важно е другия да е зле.Да съсипе живота на човек за 50лв не бих причинил на никой.Като си против корупцията казваш пиши ми фиш и си тръгваш.И глобен ли не мишка или не с медал за подлост

Тоя като сеправи натолкова съвестен защо влиза в забранена улица? Сега като е толкова птворен да си плати глобата.

Та па една глоба...

Докато не почнат такива полицаи д аги махат най-малкото, войната по пътищата ще продължи. И защо много от защитаващите полицая с сигурни, че точно тях няма да ги сгази някой пиян или надрусан.

Защо протестират за заплати след като си изкарват добри надници

Не всичките:(

Тъпото гадно ченге ще лежи 3 дни в ареста с престъпниците ! Мръсен хрантутник

Как преди време двама влязоха в кафене, бръкнаха се във външните джобове на гащите си, извадиха тлъста пачка и платиха със стотачка.......И се смееха. Вие с такова ли настроение хуквате за работа? Всяка година служба - по един кат към селската къща, така, да има за децата, докато колим прасетата, пърлим и въртим суджуците в отпуската.Добрият син трябва да помага и да отмени старите си родители и дядовци.

Може да съм дърд(все пак съм на 57години),може да съм със закостенял мозък ,но не вярвам,че полицай ще вземе 50 лева и ще жертва цялата си кариера.Ако това е истина,то ебати държавата,щом полицаите и си докарват допълнителен доход:((((

Да, може би си прав, прекаленно малко са 50 лв. Но все пак са пари нали.Капка по капка- вир, вир по вир- язовир. Толкова са нагли катаджиите, че са вземали предмети от колата ми с репликата" Я това е интересно".

50 е народна цена. Всеки може да си го позволи и идеята е подкупа да е по малък от глобата. Иначе къде е смисъла. На 20лв фиш би ли дал 50 на ченгето да не пише???????

Не знам от кога и от къде се появи този мит, че снимков и видеоматериал не се приемат в съда за годни доказателства. Приемат се и още как. Друга бира е въпроса дали ще се назначи експертиза дали са били манипулирани. Обичайно когато има свидетел, автор на въпросните фото и видеоматериали не се стига до такава.

Аз също бих направил същото при подобна ситуация. Самият факт, че някой овластен се опитва да ме изнудва ме вади от зоната ми на комфорт. Ок, хванали ме в нарушение, ще си плащам глобата, но да ми тръгват със: "ама сега какво да те правим, бе дай някой лев пък ще си затворим очите" и т.н. Аре сега за едни 50 лева - сбогом сигурна заплата, дисциплинарно уволнение, сбогом ранна пенсия и придобивки, здравей на някаква присъда /вероятно условна/ ама вече в досието му с огромни букви пише "ОСЪЖДАН".

:)))Извадили те от зоната на конфорт:)))))Тя до къде се разпростира?Да има ток и топла вода и винаги интернет връзка:))))Това ли е заоната на конфорт!

Неприятното е, че ще се наложи да задържат и гражданина по чл.304а от Наказателния кодекс. Грози го затвор до 10 години и глоба до 15 000 лв.

Не и когато е съдействал за разкриване на престъпление. Популярно сред народа като "прокурорски свидетел".

Възможно е, макар че обикновено се прилага при предварително съгласуване с прокуратурата, каквото в случая няма. Би било добре такова съдействие да се отрази и в закона с едно изречение.

..... капчица в морето....

Капка по капка вир... Корупцията ще изчезне, когато повече хора престанат да я приемат. Аз също го правя. Хайде, давай и ти!

Никой съд няма да вземе под внимание тази снимка на 50 лв Доказателството в съда е описано в наказателнопроцесуалния кодекс Как се взема как се описва и тн Това е показно за пред медиите и хората Накрая полицая ще съди мвр и ще го върнат на работа Ще му платят обезщетение от вашите парички, тия дето пишете тъпотии по форумите

Сънуваш мокри булгаристански сънища фуражке. Съдът клеца яко дребните риби за статистика.

Ще я вземе под внимание съда и още как. Особенно като имаме и свидетелски показания. Тая защитна теза я забрави, не струва.

За милиони няма закони и прокуратурата е сляпа, ама за кирливи 50 лева ще го мотаят горкия полицай напред назад като панаирджийска мечка

Само дето откакто е на работа винаги е прибирал пари, нали. Надали е било само веднъж. А като не може да се прибират пари от подкупи, то и за назначаването на сладки службици няма да се дават подкупи и така нагоре по веригата. Само ни трябва читав съд и корупцията се бори... понякога и отдолу нагоре.

Правилно, как така 50 лв.?! Тоя идиот прави дъмпинг, яде от хлеба на колегите си с тия огризки!

Който е свидетел е всъщност съучастник, просто не са ги делнали защото са били нацяло...

Малка подла мишка да топи полицая,който реално му помага.И не разбрах сега тоя,долен тропач ще си плати ли глобата.

Как услуга? Нали като минава номера винаги с подкуп, следващия път ще влезе в новините, че е прегазил отново някоя 18 годишна девойка. Услуга ще ти направи катаджия, като те глоби и ти стане ясно, че няма как следващия път и при друг полицай да мине номера с глоба и ще си спазваш правилника за движение.

Ми харчи веднага бе кьопек

Следващия път да му напишат акт на този мухльо и да си плати 200 лв като поп. Изключителен тъпак!!!

По-малко от 200.

Майка ти е тъпа курва че те е родила!!!

Твойта на пиацата ли е тая вечер, че съм загоряял като типов хляб

30лв