Коментари - Обвиниха полицая от Пловдив, взел 50 лв. от шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия път да му напишат акт на този мухльо и да си плати 200 лв като поп. Изключителен тъпак!!!

Ми харчи веднага бе кьопек

По-малко от 200.

Майка ти е тъпа курва че те е родила!!!

Твойта на пиацата ли е тая вечер, че съм загоряял като типов хляб

Малка подла мишка да топи полицая,който реално му помага.И не разбрах сега тоя,долен тропач ще си плати ли глобата.

Правилно, как така 50 лв.?! Тоя идиот прави дъмпинг, яде от хлеба на колегите си с тия огризки!

Как услуга? Нали като минава номера винаги с подкуп, следващия път ще влезе в новините, че е прегазил отново някоя 18 годишна девойка. Услуга ще ти направи катаджия, като те глоби и ти стане ясно, че няма как следващия път и при друг полицай да мине номера с глоба и ще си спазваш правилника за движение.

За милиони няма закони и прокуратурата е сляпа, ама за кирливи 50 лева ще го мотаят горкия полицай напред назад като панаирджийска мечка

Никой съд няма да вземе под внимание тази снимка на 50 лв Доказателството в съда е описано в наказателнопроцесуалния кодекс Как се взема как се описва и тн Това е показно за пред медиите и хората Накрая полицая ще съди мвр и ще го върнат на работа Ще му платят обезщетение от вашите парички, тия дето пишете тъпотии по форумите

..... капчица в морето....

Сънуваш мокри булгаристански сънища фуражке. Съдът клеца яко дребните риби за статистика.

Ще я вземе под внимание съда и още как. Особенно като имаме и свидетелски показания. Тая защитна теза я забрави, не струва.

Неприятното е, че ще се наложи да задържат и гражданина по чл.304а от Наказателния кодекс. Грози го затвор до 10 години и глоба до 15 000 лв.

Не и когато е съдействал за разкриване на престъпление. Популярно сред народа като "прокурорски свидетел".

Само дето откакто е на работа винаги е прибирал пари, нали. Надали е било само веднъж. А като не може да се прибират пари от подкупи, то и за назначаването на сладки службици няма да се дават подкупи и така нагоре по веригата. Само ни трябва читав съд и корупцията се бори... понякога и отдолу нагоре.

Възможно е, макар че обикновено се прилага при предварително съгласуване с прокуратурата, каквото в случая няма. Би било добре такова съдействие да се отрази и в закона с едно изречение.

Аз също бих направил същото при подобна ситуация. Самият факт, че някой овластен се опитва да ме изнудва ме вади от зоната ми на комфорт. Ок, хванали ме в нарушение, ще си плащам глобата, но да ми тръгват със: "ама сега какво да те правим, бе дай някой лев пък ще си затворим очите" и т.н. Аре сега за едни 50 лева - сбогом сигурна заплата, дисциплинарно уволнение, сбогом ранна пенсия и придобивки, здравей на някаква присъда /вероятно условна/ ама вече в досието му с огромни букви пише "ОСЪЖДАН".

Не знам от кога и от къде се появи този мит, че снимков и видеоматериал не се приемат в съда за годни доказателства. Приемат се и още как. Друга бира е въпроса дали ще се назначи експертиза дали са били манипулирани. Обичайно когато има свидетел, автор на въпросните фото и видеоматериали не се стига до такава.

Капка по капка вир... Корупцията ще изчезне, когато повече хора престанат да я приемат. Аз също го правя. Хайде, давай и ти!

Може да съм дърд(все пак съм на 57години),може да съм със закостенял мозък ,но не вярвам,че полицай ще вземе 50 лева и ще жертва цялата си кариера.Ако това е истина,то ебати държавата,щом полицаите и си докарват допълнителен доход:((((

:)))Извадили те от зоната на конфорт:)))))Тя до къде се разпростира?Да има ток и топла вода и винаги интернет връзка:))))Това ли е заоната на конфорт!

30лв

Как преди време двама влязоха в кафене, бръкнаха се във външните джобове на гащите си, извадиха тлъста пачка и платиха със стотачка.......И се смееха. Вие с такова ли настроение хуквате за работа? Всяка година служба - по един кат към селската къща, така, да има за децата, докато колим прасетата, пърлим и въртим суджуците в отпуската.Добрият син трябва да помага и да отмени старите си родители и дядовци.

Да, може би си прав, прекаленно малко са 50 лв. Но все пак са пари нали.Капка по капка- вир, вир по вир- язовир. Толкова са нагли катаджиите, че са вземали предмети от колата ми с репликата" Я това е интересно".

Тъпото гадно ченге ще лежи 3 дни в ареста с престъпниците ! Мръсен хрантутник

50 е народна цена. Всеки може да си го позволи и идеята е подкупа да е по малък от глобата. Иначе къде е смисъла. На 20лв фиш би ли дал 50 на ченгето да не пише???????

Защо протестират за заплати след като си изкарват добри надници

Докато не почнат такива полицаи д аги махат най-малкото, войната по пътищата ще продължи. И защо много от защитаващите полицая с сигурни, че точно тях няма да ги сгази някой пиян или надрусан.

Тоя като сеправи натолкова съвестен защо влиза в забранена улица? Сега като е толкова птворен да си плати глобата.

Тука всички селски мишки скочиха срещу полицая А че подлецът тропач е влязъл в забраненото което е в пъти по опасно от 50лв.Това е ок.Докато няма опция да си платиш глобата,веднага на полицая ,парите на ръка,са най доброто.Тук пишат нарушители дето си знаят само правата.Ама че после ще отделиш ден да,висиш в кат и трябва да платиш задължително през банката на Боко,това е хубаво и не е : корупция.Затова се топим.Такъв народ е враг на себе си това заслужава.Не гледат какво са направили и да им е добре на тях,не важно е другия да е зле.Да съсипе живота на човек за 50лв не бих причинил на никой.Като си против корупцията казваш пиши ми фиш и си тръгваш.И глобен ли не мишка или не с медал за подлост

Та па една глоба...

Не всичките:(

Който е свидетел е всъщност съучастник, просто не са ги делнали защото са били нацяло...