17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И накрая пак нищо!

Хайде осъдете най после някой от тези престъпници,които ограбиха страната и само плашите,но нищо не правите.

Ще видим дали след КОНПИ и съда ще изпълни поръчката на Прасчо

С това се показва, че министър не трябва да се изказва срещу прокуратура и съд до живот. Това е целта. Съд за всеки, който е против светата Съдебна система. Не, че няма грешки в нея. Но само Тя може да обвинява и съди. Останалите сме простосмъртни и нямаме право да питаме какво всъщност стана с бивш главен прокурор. Закла ли адвокатка или не. Това си е разбира се е работа на светия съдебен синод.

Първоначално Баце щеше да одържавява ЕРП-тата; Врътна се на 180 градуса и ги раздържави напълно; Баце, обаче, няма вина - министрите били на Прокопиев :) Продажбата на държавния дял била занижена с някакви си 28 млн. лв. Милионите за нищо ги нямат...Когато ги прехвърлят в джобчетата си... Конфискация +затвор! Няма друг начин да се спрат кражбите.

А кога ще съдят Борисов и крадливата му шайка не разбрахме ?

Бе как тъй ще ги осъдят,няма да са първите я?

Не е важно дали ще ги осъдят,важното е,че ще се точи десетина години,то е като осъдени.

Трайчо,едва ли някога ще опраскат друг.

опраскат га цъфнат налъмите на Костов.

А на бас,че всички ке излезнат чисти както стана с Масларова, Цветанов и прочие.

Трайчо е тарикат и в затвор няма да влезе,но десет години дело си е като да си осъден,а не дай Боже на десетата година някой от тези да осъдят си е като двойна присъда.

ако не опраскат Трайков?

Дебелян Дупеевски и Меди Сопола са чисти

Щоето право и имали то почва на територията на бълхария????????????????????

Важното е, че Пеевски и Доган са чисти като момина сълза. За 30 години си разделиха кой каквото може да завлачи, ама прокуратурата си свирка и гледа на другата страна. Трайчо се опита да въведе някакъв ред в енергетиката и сега ще си плаща за назидание на други потенциални отворковци, дето не щат да папкат и да слушкат.

Отсега им казвам на Дянков и групата - не се безпокойте, всичко ще излезе законно. Както с Христо Бисеров примерно и още някои други. После можете да осъдите Б-я в международния съд.

Осъдете някой , а не ни занимавайте с проектоприсъди , че за 30г. Един не е влезнал на топло

най-прекарани са брокерите,които ги чака условна,а на това дело краят му се не види.

Чисто политическо дело с/у Трайков. Милен Велчев и Кобурга такива бели направиха с външния дълг+ продажба на БТК за жълти пари + ЖП далавери с стари вагони и нищо . Занижени цени , че как ги определиха ???????????????? Така и мен можеш да осъдиш , че съм си продал стария апартамент на занижени цени , ти да видиш .

обвиненията по членове,Трайчо е за умисъл,а не за неупражнен контрол?Какъв вагабонтин сме кътали?

И аз на това се чудя,но при умисъл ако бъде осъден могат да го лишат от правото да заема публична длъжност и да упражнява определена професия,но не вярвам да го осъдят за умисъл.

Осъдете поне един. Защо няма осъден депутат до ден днешен. Там или са най-големите буклуци на обществото, или най-големите тарикати и далавераджий.

Само не ми е ясно какво е извършил Трайчо Трайков,че да го обвиняват в съзнателно извършване на престъплението?Заради един умисъл,който трудно се доказва като нищо ще го оправдаят.Ако бе само за неупражнен достатъчен контрол вероятно щяха да го осъдят,а разликата е само в горната граница,тъй като определящи са особено големите размери/над 12 000 лв се считат за такива/ и сега вместо почти сигурно осъждане на 3 до 10 години е почти сигурно оправдаване при обвинение от 3 до 12 години.

“Бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков Е ОБВИНЕН ЗА ТОВА, че като длъжностно лице НЕ Е ПОЛОЖИЛ ДОСТАТЪЧНО ГРИЖИ!!!!! за повереното му имущество” =========== Запомнете всички това обвинение с тази формулировка!!!! От България за 30 години по груби сметки бяха охкраднати ПЛАНОМЕРНО и ПОСЛЕДОВАТЕЛНО, без никакви прекъсвания и “почивки” през всичките тези десетилетия пари и активи за над 150 милиарда домата! По тази логика на практика на всички управления и управляващи, правителства и парламенти, премиери и министри трябва незабавно да им бъдат предявени обвинения (и зз участие в ОПГ по източване на държавата по всевъзможни и всичките познати ни до болка схеми и начини) и да бъдат изправени и те толкова бързо пред съда! И да бъде конфискувано цялото им състояние!

След като шефът на КОНПИ заяви оня ден, че Делян Пеевски бил най-големия данъкоплатец в България и бизнеса му бил законен, защо се очудваме, че милиционерите вкараха в затвора кметицата на Младост за 70 хлд. лв. В Младост почнаха строежите. Милиционерите не ги е срам. Ама никак не ги е срам. По моему трябва да ги махаме тия, уважаеми сънародници. Те ще изкарат, че и Бойко Борисов не е пренасял амфетамини с Йоца Амстердама? Нямат срам от нищо.

По заповед на дебелака Пеевски, съда може да осъди всеки един неудобен.

Викаш, ако някой ме попита откъде имам над 2 милиона лева без да имам такива доходи е Пеевски или комунист, а ?

Сложи поне още няколко нули след 2-Та милиона и питай Катарзиса, който ги е назначил тези откъде ги е събрал, и то за една нощ, както се оказа... Или викаш там бият през пръстите, или от там идва мамбото ...

и в затвора да ги натикате, както Навални, та целия свят да види дългата ръка на Путин в бившата колония.

трият седесарите ,с език ,с гумички с каквото им падне,а реват че нямало демокрация ,неможе и да има като се страхувате и триете ,нали искате да знаете какво мисли народа ?

Сигурен ли си?

Платените червени боклуци не сте народа.

Трябва хората да излязат на улицата за протест ДА се върне 33% отново на държавата. Това задължително да стане това

az nizavisimu 4i izo4avam JURA (Pravo ) nosam sigorna 4i tea 3 guspoda vav zatvor NIAMA DA LIZHAT !!! Never-Ever !

А сараите на кремълския сокол ???? А глиган пеефски ???

Кремълски, ама се срещна с посланика на САЩ преди дни, нали, седесарски некадърнико?

се "тупа по гърдите" Боко Тиквата, че "управлява" 2, та сега и трети мандат!! Не е нужно да се казва, че сред СЕГАШНИТЕ му МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ СЪЩО ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ ! Да не казвам , че той самия е ПРЕСТЪПНИК ( в ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ ), заради държавната длъжност на висш управител и ръководещ "министерския" съвет, през когото "минава" всичката информация за решенията в частта на УТВЪРЖДАВАНЕТО ИМ!!!

Нали не очаквате, че кадър на "Световнта Банка" като Симеон Дянков може да бъде осъден от съд, чийто съдии ходят на семинари и обучениена в САЩ на издръжката на "Америка за България" ??

Кадър на руската "НА ПУТИН" банка .

Тази пародия на независимата, неподкупна, безпристрастна съдебна система я гледаме вече маса години! Това не е Рио де жанейро,господа съдебни заседатели!

Хубаво са подпукали Трайчов за контрола, но каква трябва да е тогава отговорността на шефа на БНБ по фалита на КТБ? За Искров говоря.

Никаква, защото той е техен плъх...

Най-любим на обвинението е Трайчо Трайков с предвидено наказание от 3 до 12 години,следват Дянков и Прокопиев с предвидено от 3 до 10 и накрая брокерите за които очевидно има грешка в статията и се отнася до злоупотреба с доверие - до 5 години.

Поръчков процес.

По - голяма простотия от това дело не е имало от времето на " Народният съд" .

Не си играйте с нервите на Българите ! Съдете ги и ги вкарайте до живот в СЦЗ ! Веднага ще направя Банкет ,първите Политици Управленци крадливи повече от Ромите !

дали имуществото на трайо ще остане непокътнато, като на цвъцко шесте апартамента

Добрата новина е, че обвиненията срещу тримата са внесени в съда. Лошата е, че отново ни лашкат в трета глуха.

пак тюфлека-будилник от Лондон...

а ЧЕЗ е продадена с голяма печалба за държавата, няма нанесени щети, гинка е точна

кажете какво става на жълтите павета?!!

Не става ясно, поне за мен, каква връзка има Иво Прокопиев с продажбата на EVN.