Обвиненият за подкуп граничар остава в ареста, не се нуждае от спешна операция (снимки)

Според съда има опасност да извърши нови престъпления, както и да възпрепятства обективния ход на разследването като организира срещи и разговори между него и други участвали в деянието

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият за подкуп граничар остава в ареста, не се нуждае от спешна операция (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавни служители, които рекетират! Тоя и съучастниците му са за най строго наказание по закона.

Браво ама тоя крадлив пенсионер Янко е направо дребна риба в сравнение със сестра му Илка Георгиева Серафимова. Тая само ако я видите какъв грозен корумпиран боклук е. Започна като проститутка по тютюневите ниви към ТКЗСто Симитли, всички я знаеха че е с куп срамни болести. После платена кокошкарка в Костинброд и накрая стигна от корумпирана митничарка до пост в дирекция Миграция. И тая дърта пенсионерка как се е набутала там? Знае ли се как е назначена точно такава нагла дива селянка като нея ? Та тя не може да говори, само знае да псува като селска каруцарка. Брат и Янко ли я набута там, за да са комбина? Същия вид има на проста селянка като брат и но много по долна. Толкова е проста и нагла, говорят големи мръсотии е направила. В Симитли всички ги знаят какви боклуци са и Янко и Илка. Бяха Мечкарци, преименуваха се в Серафимови, ама си останаха изметта на града. Иначе карат скъпи джипове, имат по 2-3 апартамента. От къде тия пари, бе? Ами ето от къде! Илка Серафимова наскоро си е купила голям апартамент пред НДК в София. С какви пари? Е нема такава държава!

Знаат я тая Илка сестра му на тоя много гадна курветина крадеше къде кво намери и я чукаха циганите. Много тъпа курва лапаше на циганите от махалата за 2 лева. Такава мръсна свиркаджийка е че се еба чак с улични кучета такъв сеир не сте виждали. хвана я кучешката тения направо щеше да пукне. А бе голема гнусотия.

И тя трябва да лежи в затвора.

дрОгаре съдии, това не е подкуп, а рекет! разликата е много съществена

Това е ЛИЦЕТО на Корупцията - Пенсионер с 3 400 лева пенсия , Държавен Служител с 5 000 лева Заплата , Корупция с 3 000 лева месечно . Съберете числата .За една година ще събере пари да купи Хотел в Слънчев Бряг , ще настани Украинци и ще граби Парите ни за Пенсия и Здраве . Този трябва да Лежи в Затвора 25 години .Такива трябва да са ЗАКОНИТЕ НИ .

Иванчева за десетки хиляди не могат да я вкарат в затвора с години. Тоя човец го вкараха за жълти стотинки и при това още не е доказано. Свобода за човека има да гледа семейство

Кажете каква е била заплатата на човека ???? В пъти по- малка от тая на депутатите, нали ?

На 57 тоя е Ем граничар хем пенсионер .... много са такива алчни милиционерчета , вземат и пенсия и заплата ... че и крадът

прилича на румен радеф оня със зеления сертификат и зелените чорапи

Sm3hurk0

Щом това е началото - пак е нещо ! .., без значение от коя партия.., да не политизираме нещата и да гледаме от високо, а да гледаме от гледна точка на НК. Сгрешил - изтърпял наказание - свободен гражданин ! Ако иска пак да завърти схемата :)))

от ИТН

Направиха го на маймуна за 2000 лева . А другите Герберасти крадяха по 200 милиона от саниране и пътища и ....Нищо! Св.св. Гешев и Цацаров ги пазят!

Прангите , прангите къде са ? Нали видните корупционери ги разхождат като мечки с пранги .

Че му вадат простата през устатааа на тоааа пандур селски!

И трябва да влезе в затвора. Алчен и тъп гербаджия!