Обвиненият за незаконните погребения остава в ареста

Според адвоката му няма доказателства за извършена измама, според държавното обвинение става дума за мащабна схема

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно, тоя има визията на Франкенщайн

Георги Енев, много бял бе, да не е циганин албинос?! Моята погребална кантора е уредила погребението на 50 парчета албиноси още в живо състояние.

ЗА ТОЗИ БОКЛУК И ПОСЛЕ ЗАРАВЯНЕ НА МАЛКА ДЪЛБОЧИНА ДА ГО ИЗРОВЯТ ПСЕТАТАТА.

Ама вие наистина ли не знаете, че труповете не се кремират поединично. Ебаси рапоните... Така намаляват разходите за пещите няколкократно. Преди няколко години имаше скрита камера в кото се виждаше как един циганин пълни урни с лопата от една голяма камара сажди.

Душичка! И той горкият вече на пръст мирише. За кои ли “дечица” се е хванал на тази далавера. Сега са изяли паричките и са оставили стареца да се оправя.Кофти. Освен това,забелязали ли сте,че няма нито един арестуван здрав? Всички имат тежки проблеми,като става дума за затвор.Как болни вършат престъпления,незнам.

Изглежда ми добър човек! Явно е искал да помогне на внуците с някои лев! А може и някое трупче от престъпление да има, но какво толкова. Да бъдем толерантни! Слава Украйна!

знам че не е ок това което е направил човека,но честно казано не го и виня., в тази страна явно няма друг начин да живееш по спокойно освен ако не правиш нещо такова или друг вид измама.. с честен труд виждате че до Дубай не можем да идем..,така че…не оправдавам тов в никой случай но някак не го и чак толков виня

и ти си същия дегенерат като него

да эакривайте съдилиата и по эле ще става

А дали не е теглил пенсийте на покойните хора известно време ?

Пенсийте, кайсийте, саксийте, ракийте, всичко им е свил.

Абе ти малоумен ли си?

Така е като сте мързеливи да потдържате гроба на близък и искате да се отървете с едните 2000 лева... Освен това още от преди се знаеше че горят труповете заедно и после с лопатата рапределят саждите по урните. Човека ги редил като наденици в масов гроб до Банкя. Ко толокоз...

Колко си прост-не е истина!!!!!!

Путинокретени почти всички което ползвате е американско.Ама иначе ги плюете.Смешници

...и това какво общо има със статията?!?

ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА? КОГА ЩЕ ПОГНЕТЕ ГЕРБЕРИТЕ ДЕТО НИ КРАДОХА 13 ГОДИНИ!!!!!!!?????? ЕЙ ТОВА МИ Е НАЙ-ВАЖНО!!!!!!!!!!!! ИСКАМ ЗАТВОР ЗА ТИЯ ВСИЧКИ МУТРИ-РЕКЕТЬОРИ ОТ ГЕРБ!!!!!!

Дай първо сегашните да вкараме.

незнам за погребалния агент, ама версията на дир се сменя презчас!

на дираджиите- първо пишат сензация - после се опровергават сами

Продукт на Горда , Просперираща България която във нерушим съюз със Евроатлантическото семейство уверено гледа в бъдещето Да ни е честито

Адвокатът му е тъп. Очевидно е налице извършена измама, тъй като фактите сочат, че обвиняемия е въвеждал клиентите ки в даблуждание, за щоето е получил и имотна облага. Да вземе да иска сключване на споразумение с прокуратурата. Може да мине по-леко с тези 50 трупа. Аз бих се позовала на това, че клиентът ми счита кремацията за грях и деянията му са били опит да предпази телата от оскверняване, бидейки християнин.

оффф.., ти па какви идей им даваш... не са лоши..., ама почва да ме е стах да умра... утре сина ми ще ми казва, че съм забравил да умра :))))

Този дядка много бой го очаква в панделата!

Престъпник

Оставете човека да работи, той не е виновен че праи бизнес в България, дето прокуратурата като мине шума, ще го смъмрят и глобят 1999 лева

Типичен булгаристански боклук.

Безобразие! Възмутен съм!