Обвинените в шпионаж българи се явиха пред британския съд и пледираха "невинни"

Орлин Русев, Катрин Иванова и Бисер Джамбазов също така отричат отделните обвинения, че са притежавали 18 броя фалшиви документи

Обратно в новината

Коментари - Обвинените в шпионаж българи се явиха пред британския съд и пледираха "невинни" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българин, обвинен в шпионаж, не е пледирал, а направо се е насрал

Укъкал се у гащите тоя мискинин..

тоя Христо Грозев есга май наистина ще трябва да се покрие на майнат си, Англичаните не оставят живи такива сводетели като него. А и нещо се разсипва картинката в Лондон окло Чарлз и Уилям и женицата му

Боли го фара за тия алчни глупаци. Те сега ще изгният в панделата.

и по яко да ти го навре в гъза да те еба в лайнара да бега по бързо

Грозев за по-голяма сигурност си е сменил пола.

Имало едно време в една благодарна православна християнсща страна: .."Те такива нищожества ги тъпчат от години . И ги ненавиждат .." “Виктор Суворов „Основи на шпионажа” изд. Факел експрес 2016г., стр. 239: „Разказът за различните видове агенти би бил непълен, ако не споменем още един вид- може би най- непривлекателния от всички. На офицерите от ГРУ им беше забранено да наричат тези хора агенти, пък и те не бяха точно агенти, доколкото съветското разузнаване никога не ги вербуваше. Имам предвид многобройните членове на различните дружества и комитети за дружба с СССР. В официална обстановка съветските дипломати сърдечно приветстваха тези паразити, но помежду си ги наричаха „говноядци”. Трудно ми е да кажа защо ги наричаха точно с тази дума, но тези хора си я бяха заслужили. Тя се използваше широко в неформалните разговори на служителите в съветските дипломатически представителства. „Довечера имаме вечер на дружбата с говноядците”, „Днес обядваме с делегация говноядци”.

Боклук Грозев никой не го преследва но той се крие.

Офицерите от КГБ и ГРУ уважаваха своите агенти (местни завербувани лица- б.м.) много повече от „говноядците”. Мотивите на агентите бяха ясни: лек живот и много пари. Агентът трябваше да рискува много за да получи това. Но мотивите и поведението на многобройнтите приятели на Съветския съюз си оставаха за съветските хора загадка. Всеки съветски гражданин, без изключение, мечтаеше да се озове в чужбина и беше готов да замине където и да е, та ако ще би в Монголия или в Камбоджа. Всяко нещо, произведено в чужбина се ценеше в СССР много повече от родната продукция, независимо от страната, в която е направено, от състоянието му и от истинското му качество, а прилагателното „вносен” означаваше „първокачествен”. И ето че в чужбина съветският човек среща приятели на Съветския съюз, които се наслаждават на всички плодове на цивилизацията, от ножчета за бръснене „Жилет” до луксозни автомобили, имат възможността да си купят в магазините всичко, което поискат и въпреки това хвалят СССР. За съветските разузнавачи тези хора бяха абсолютни нищожества. Тези хора бяха готови да работят безплатно и охотно идваха на срещи в съветските посолства.

Ние не сме шпиони, а РАЗУЗНАВАЧИ.

Употребени са и захвърлени, всеки да си прави сметка дали ще чуждопоклоничи.

*урове се изказа :) аахахаххаахахахах

И пак ще се изкажа. Пробитото ГРУ търси глупави чужденци да му вършат не съвсем чистата работа. Не съм изненадан изобщо че хванаха русофили.

Тази наша държава няма ли да се погрижи за тези наши сънародници ,които мисля че умишлено са натопени.?

Поне до момента няма никакво доказателство за това, в което ги обвиняват. Нещо на сапунката Дурачок 2ра серия ми мяза?

Някои българи приличат на роми.

Русофобите като винаги са яхнали метлата! Дайте им трибуна да се почусват значими. Кой не скача е русофил! -- рекъл русофоба докато се хоцка в скута на Магнитко А Британците, що народ спасиха от Новичока и колко оръжия на Садам обезвредиха...

Вгъзраждани

С една дума - полицията в Наглия се е отдала на любимото си занимание - лов на вещици. Най-вероятно са ги нарочили, щото са помислили, че са руснаци.

Сигурно 18-те фалшиви паспорта съвсем случайно са се намирали в тях. Страхливци. Поне си признайте че сте тъпи продажни русороби.

Предатели. Доживотен затвор без право на помилване!!!!!!

С две думи: Гей Бритънският съд обявил, че се сестра им е *Урва, те сега трябва да доказват, че нямат сестра :( На туй му викали еврогейски "ценности" . Па и ние къде зорлем се набутахме у тръстиката :( От туй оправия има само ако "Нардният съд" стане постоянна институция и решенията му да се одобряват с референдум. Инак ще си патим още дълго от нагли слугачи на чужди интереси :(

Гледай по -всеобхватно, мой човек. Направо "тричленки" и то на постоянна платена основа. И имуществото на виновния- в полза на тричленката. Е- може 10 процента за благотворителност. Т.е. за бакшиши за кръчми за к...за красавици исках да кажа.

Не става: идеята е решенията на такъв съд да имат легитимност и да имат по-голяма представителност отколкото са другите закони(включително Конституцията), на които евентауално ще противоречат. Примерно ако сегашната конституция( и всякакви други закончета, даващи имунитет на "народните" разбойници) е приета с 313/400 гласа при 7млн. имащи тогава право на глас, подходящ закон одобрен на референдум с пропорционално повече гласували "за" спрямо настоящия брой гласоподаватели (примерно 5 милиона) би трябвало автоматично да анулира привилегиите за безнаказаност, с които въпросните разбойници са се "самоосигурили" срещу съдебно преследване;)

Комунягите промиха мозъците на българите да обичат повече Русия отколкото родината си.

Българска работа.. за 5 копейки и майките си ще продадат

Ти твоята за повече ли я продаде?

русофилите не са българи!

"са влезли в сговор за придобиването, събирането и предаването на информация, вероятно "с цел, накърняваща безопасността и интересите на държавата". Ако такова обвинение се повдигне срещу русоробите и чалмарите тук, ще трябва да арестуват половин България.

Как са ги снимали само, да изглеждат като изроди.

Те са изроди

орлин и катрин малкооо са от боята ........ бисер има тъповатото излъчване на русофил.

да го пипнат този Орлин Русев руското мекере да го нагъъзят у панделата и ще пропее сичко за кагебето

Това не са българи. Най-вероятно са комунисти, руснаци или цигани.

Всички булгаристанци членове на БКП са руски шпиони.

Б. Борисов също е член на БКП

„Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“. Димитър Благоев

Тези предатели в затвора! Дано не им се размине на тая русофилска паплач

Тук ДАНС няма как да ги пусне, тоя път загазиха.

Познавам лично Катрин. Кофти човек е, нагъл до безобразие. Злоупотребяваше с пари за курсове по английски език, които никога не бяха проведени. Прибираше паричките, които държавата дава на курсистите, а насреща - няма никой.

сега в панделата ще има много време да преосмисли поведението си.

Ако се докаже вината им, да не излизат от затвора!

"вероятно", "можеби" - дрън, дрън, та пляс!

пакитата, арабелите и други такива ще им се радват много в панделата.

За да си таен агент на друга държава, в друга държава, се изискват сериозни качества и компетентност. Едва ли тия 30 - 35 годишни има от 10% от това което се изисква. И по принцип, българинът много затъпя в последните 20 години, така че тия със сигурност са някакви дребни фалшификатори на лични документи

алчни за пари. Точно, като тия от кол центровете. В един момент обаче ги хващат и идва видов ден.

протестирам да наричат Мария Габриел "красивото лице на мафията", защото тя не е красива!

Поне по документи се води жена

Заради западната и фамилия се превъзнасят. Ако се казваше Пенка Мустакова , нямаше да кажат, че е красива.

Запази си мислите за себе си , защото си мисля , че си много прост и невъзпитан, честно !

Отначало са се опитали да пробутат обичайното- я не я и корова не моя, моя хата с краю- чо я знаю, ама съдията ги е смъмрил да не позорят пагона и тогава те неохотно са проронили- нот гилти.

Сърбай минусите.

Минусите и плюсовете са като значките на военните- само тъпанарите се гордея с тях или страдат ,че ги няма. Който се оглежда в очите на непознатите и очаква тяхното одобрение или осъждане е достоен за съжаление.